Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


1e jaargang nummer 3 maart 2018. Ben je jong? Ben je gezond? Heb je misschien familie of vrienden, die kanker hebben (gehad)? Wil je iets voor hen doen? Ga je graag een uitdaging aan?

Dovnload 1.12 Mb.

1e jaargang nummer 3 maart 2018. Ben je jong? Ben je gezond? Heb je misschien familie of vrienden, die kanker hebben (gehad)? Wil je iets voor hen doen? Ga je graag een uitdaging aan?Pagina1/7
Datum05.11.2018
Grootte1.12 Mb.

Dovnload 1.12 Mb.
  1   2   3   4   5   6   71e jaargang nummer 3 maart 2018.

Ben je jong? Ben je gezond?

Heb je misschien familie of vrienden, die kanker hebben (gehad)?

Wil je iets voor hen doen? Ga je graag een uitdaging aan?

 

22 & 23 september: SamenLoop voor Hoop Uden

Voor het eerst vindt er op 22 en 23 september 2018 een SamenLoop voor Hoop plaats voor Uden, Volkel en Odiliapeel: een 24-uurs wandelestafette in het sportpark van Uden voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Het evenement start op zaterdag om 15.00 uur en eindigt op zondag om 15.00 uur. Een geweldige uitdaging om dit samen met een groep te doen!
Een event om het leven te vieren

Naast de estafettewandeling zijn er tijdens het event ook nog veel andere activiteiten. Er zijn leuke kraampjes waar teams producten verkopen om geld in te zamelen voor het KWF. Ook zijn er verschillende muziekoptredens. Heel bijzonder is de Kaarsenceremonie. Op een Kaars van Hoop, die je voor € 5,00 kunt kopen, kun je een persoonlijke boodschap of wens schrijven voor je opa, oma, vader, moeder buurman, een speciale vriend of vriendin die met kanker te maken heeft gehad. Alle kaarsen worden naast het parcours gezet, zodat het wandelparcours ’s nachts mooi verlicht is.


Doe mee!

Als waterpoloclub hebben we aangegeven onze bijdrage te willen leveren aan dit mooie evenement. Je kunt met de vereniging meelopen, maar als je met je eigen team iets speciaals wil doen, kan dat natuurlijk ook. Twan Hoevenaars is hiervoor het aanspreekpunt. Meer info over het inschrijven van teams vind je op samenloopvoorhoop.nl/uden. Je betaalt € 15,00 per persoon inschrijfgeld (dat natuurlijk rechtstreeks naar het KWF gaat).Organiseer leuke acties

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF kun je vooraf ook nog allerlei leuke acties bedenken. En ook tijdens het event zijn er dus kraampjes waar je bijvoorbeeld producten kunt verkopen. Organiseer leuke acties, doe mee en ga snel naar samenloopvoorhoop.nl/uden voor meer informatie.


Of help op een andere manier mee

Wil je (ook) nog op een andere manier helpen? Met opbouwen, opruimen, EHBO, verkeer regelen of allerlei andere hand en spandiensten? Meld je dan aan als vrijwilliger via samenloopvoorhoop.nl/uden, ga in het menuutje rechts naar inschrijven en meld je als vrijwilliger!Superspetters

Kom jij helpen bij SuperSpetters?

 

Sinds dit seizoen is Zeester-Meerval begonnen met lessen SuperSpetters in plaats van ABC. Bij het geven van deze lessen willen we graag ondersteuning van enthousiaste vrijwilligers.We zijn op zoek naar:

•       enthousiaste zwemmers / waterpoloërs (vanaf 12 jaar) voor ondersteuning tijdens de lessen. (Het is de bedoeling dat je met de kinderen mee in het water gaat);

•        die beschikbaar zijn of een van de volgende dagen / tijden

Maandag 18.15 – 19.00 uur

Woensdag 16.45 -18.15 uur

Donderdag 18.15 – 19.00 uur

Zaterdag 8.00 tot 9.30 uur

(de lessen worden gegeven in het instructiebad van de Drie Essen)

•       Werkzaamheden kunnen in aanmerking komen voor maatschappelijke stage

Heb je er zin in of heb je vragen? Neem contact met ons op! 

E-mail:            elementair@zeestermeerval.nlTelefoon:        Jan: 06- 12147728   
  1   2   3   4   5   6   7

  • 1e jaargang nummer 3 maart 2018. Ben je jong Ben je gezond Heb je misschien familie of vrienden, die kanker hebben (gehad)
  • Superspetters

  • Dovnload 1.12 Mb.