Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


5 jaar 0% rente, 5 jaar gratis onderhoud en 5 jaar gratis Opel Assistance Spraakmakende verkoopcampagne Opel biedt consument veel zekerheid Breda

Dovnload 48.57 Kb.

5 jaar 0% rente, 5 jaar gratis onderhoud en 5 jaar gratis Opel Assistance Spraakmakende verkoopcampagne Opel biedt consument veel zekerheid BredaDatum04.06.2018
Grootte48.57 Kb.

Dovnload 48.57 Kb.
12 september 2011
5 jaar 0% rente, 5 jaar gratis onderhoud en 5 jaar gratis Opel Assistance
Spraakmakende verkoopcampagne Opel biedt consument veel zekerheid
Breda – Met ingang van vandaag (12 september) lanceert Opel een spraakmakende verkoopcampagne: de 5+5 Deal. Met deze unieke campagne biedt Opel zeer veel zekerheid én voordeel aan de consument. Want wie nu een nieuwe Opel aanschaft, kan profiteren van 5 jaar 0% rente, 5 jaar gratis onderhoud én 5 jaar gratis hulp bij pech onderweg (Opel Assistance). Hiermee loopt het voordeel op tot ruim € 4.500,-.
Met de 5+5 Deal besparen kopers van een nieuwe Opel aanzienlijk op hun autokosten. Met de gratis 5 jaar financiering betalen ze hun auto in maximaal 60 termijnen terug. Zonder rente. Ook het periodieke onderhoud komt gedurende 5 jaar voor rekening van Opel. Bovendien ontvangt men 5 jaar lang Opel Assistance. Hiermee is de Opel-rijder in meer dan 40 landen, 24 uur per dag en 7 dagen in de week verzekerd van hulp bij pech onderweg.
Michel Vercruyssen, marketing manager bij Opel Nederland: “Wij kiezen er zeer bewust voor nú deze campagne te lanceren. De economische ontwikkelingen zijn nog steeds onzeker. Met de 5+5 deal bieden we de klant zekerheid voor een zeer lange periode. Men weet exact wat de autokosten zullen zijn over een periode van maar liefst vijf jaar. Voor ons dealernetwerk garandeert dit bovendien een langdurige relatie met de klant, die tenslotte vijf jaar lang het onderhoud bij de erkend dealer zal laten plaatsvinden. En ongetwijfeld zijn veel van die klanten na die termijn weer in de markt voor de aankoop van een nieuwe Opel.”

De 5+5 Deal is van toepassing op nagenoeg elke nieuwe Opel. De wegenbelastingvrije Agila en de nieuwe Corsa bijvoorbeeld, maar ook de Astra 5-deurs, de Astra Sports Tourer, de Zafira, de Insignia – nu ook met 20 procent bijtelling – en de Antara zijn inbegrepen in de campagne.


1.000,- cash-actie

Klanten die om geen gebruik wensen te maken van de 5+5 Deal, kunnen terugvallen op de huidige € 1.000,- cash-actie. In dit geval ontvangen kopers bij aanschaf van een nieuwe Opel € 1.000,- cash op hun bankrekening. De actieperiode van de 5+5 Deal loopt tot en met 15 november 2011.

- einde persbericht -


Opel, een van Europa’s grootste autofabrikanten, is in 1862 opgericht in Rüsselsheim (Duitsland) waar ook het hoofdkantoor is gevestigd. Opel en haar zustermerk Vauxhall in Engeland verkopen voertuigen in meer dan 40 landen. Het bedrijf bezit fabrieken en ontwikkelingscentra in zes Europese landen en heeft rond de 40.000 medewerkers in dienst (sinds december 2010). In 2010 verkocht Opel meer dan 1,1 miljoen personenauto’s en lichte bedrijfswagens in Europa, goed voor een marktaandeel van 6,2 procent. De modellen van Opel worden gekenmerkt door vooruitstrevend design, innovatieve technologieën en milieubewustzijn. Eind 2011 zal Opel de elektrische Ampera op de markt brengen; hiermee creëert het merk een nieuw segment in de Europese automarkt en onderstreept het haar trendsettende rol bij het bieden van vooruitstrevende mobiliteitsoplossingen.


Voor meer informatie:

Jeroen Maas, Manager PR, Sponsoring & Events Opel

Telefoon: 076-5448125

E-mail: jeroen.maas@gm.com


Tekst en foto’s zijn te downloaden op http://media.opel.nl  • 5 jaar 0% rente, 5 jaar gratis onderhoud en 5 jaar gratis Opel Assistance Spraakmakende verkoopcampagne Opel biedt consument veel zekerheid Breda
  • 1.000,- cash-actie
  • Tekst en foto’s zijn te downloaden op

  • Dovnload 48.57 Kb.