Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


A1 en d1 kampioen

Dovnload 63.45 Kb.

A1 en d1 kampioenDatum04.04.2017
Grootte63.45 Kb.

Dovnload 63.45 Kb.


45e jaargang

Nummer 34

3 mei 2015A1 EN D1 KAMPIOEN

Groot feest afgelopen zaterdag op ons sportpark Spoorzicht. Zowel D1 als A1 haalde het kampioenschap binnen. En dat moest gevierd worden natuurlijk.

Samen met de vele supporters maakten de spelers van D1 en A1 er een onvergetelijke middag van. Hiermee komt het totaal aantal kampioenen voor de jeugd van SCMH op drie, een ongekend hoog aantal. Tel daarbij SCMH 1 dat nog kans heeft op promotie en je kunt spreken van een succesvol seizoen.

Veel belangrijker dan alle prestaties is natuurlijk de sportiviteit en het spelplezier, deze moeten zeker voorop blijven staan. Welke spelers hieraan een grote bijdrage hebben geleverd en dus zijn genomineerd voor de Tim Rijktrofee maken we binnenkort bekend. Deze sportmannen en de finalisten voor de penaltybokaal zullen op 29 mei, bij de seizoensafsluiting, aantreden.

Maar eerst worden er nog diverse toernooien gespeeld en is er het enige echte voetbalkamp. Volop activiteiten nog deze maand.

Tot volgende week.MEDEDELINGEN

 • Kampioenen:

De afgelopen twee zaterdagen stonden bij SCMH in het teken van kampioenswedstrijden.

Vorige week zaterdag werden onze MD1 al kampioen, onder leiding van Peter, Joan en zeker ook Cindy die het meisjes voetbal in Maria-Heide op de kaart hebben gezet.

Afgelopen zaterdag was het feest bij onze D1, mensen die al jaren met de jeugd van SCMH bezig zijn kregen hun beloning. Leiders Toinne, Hans en Jeffrey (ook trainer) en ook de trainers Hennie en Jan die al jaren met deze mannen bezig zijn kregen hun beloning.

En als of de koek nog niet op was werd zaterdag onze A1 na een promotie weer kampioen.

Ook hier weer mensen die al jaren zich inspannen voor de jeugd van SCMH. Floyd, Vince, Dennis en zeker Milan, maar ook de trainers Floyd, Vince en Bob grote complimenten.

Ook waren er kampioenen in families, neem nu familie Kusters Luud D1, Mart en Thijs A1.

Gijs D1 en Meike MD1 Donkers, Roy (A1) Toinne (leider D1) vd Boogaard, Lotte MD1 Daandels en Pim (D1) vd Berg. Soms heb je als club geen enkele kampioen te bejubelen en nu maken ongeveer 50 jongens, meisjes, leiders en trainers in een seizoen in een jaar deze mooie gebeurtenis mee. A1, D1 en MD1 van harte namens heel SCMH.


 • Kamp briefjes:

Komend weekend krijgen alle kinderen de info briefjes voor het KAMP.


 • Jeugdkadervergadering:
  Op maandag 18 mei is er ter afsluiting van het seizoen nog een jeugdkadervergadering gepland op maandag 18 mei. Deze zal plaatsvinden in de kantine en begint om 20.00 uur. We hopen dat alle jeugdtrainers/trainsters, jeugdleiders/leidsters, commissieleden en jeugdscheidsrechters aanwezig zijn, we stellen jullie mening zeer op prijs. Er zal een evaluatie van afgelopen seizoen en de indeling voor het nieuwe seizoen besproken worden. Dus hou deze datum vrij. Maandag 18 mei om 20.00 uur.
  De jeugdcommissie.

UITSLAGEN

SCMH A1 – Nijnsel A1 4-0

SCMH A1 – Venhorst A1 6-2

ElI B1 - SCMH B1 3-4

SCMH D1 – Ollandia D1G 2-0

Van de overige wedstrijden zijn bij de redactie geen uitslagen bekend en van deze wedstrijden zijn ook geen verslagen binnen gekomen, helaas.VERSLAGEN

Woensdag 29 april

SCMH A1 – Nijnsel A1 uitslag: 4-0

We komen bij elkaar op een mooie, spannende woensdagavond. Een belangrijke wedstrijd voor ons kampioenschap: tegen Nijnsel. Het begon wat moeizaam en er staat wat druk op ons, maar toen kwam Tijs van S met een ontiegelijke pegel; keeper houdt m, en in de rebound komt Koen: 1-0. Rust. Het ging nu goed en na een mooie actie en voorzet van Giel scoort Pieter de 2-0. Toen ging t snel; we waren de betere, en door een foute terugspeelbal scoort Giel de 3-0. Vervolgens maakte Menno een schitterende actie en tikte Koen de 4-0 binnen. Einde wedstrijd. Zaterdag allemaal komen kijken naar de kampioenswedstrijd!!! Supporters bedankt.


Zaterdag 2 mei

SCMH A1 – Venhorst A1 uitslag: 6-2

Vandaag de kampioenswedstrijd tegen Venhorst. Alles was al geregeld alleen nog het winnen vandaag… We begonnen slecht en het was niet veel de eerste 10 minuten. Toen het eindelijk wat beter ging kwamen we meer aan aanvallen toe. Roy gaf de bal diep op Koen, die legde hem weer terug op Roy, en die schoot hem geweldig binnen; 1-0. Twaalf minuten later schoot Koen de 2-0 binnen. Roy maakte de 3-0 door hem vanaf de 16 binnen te schieten; door Koen kwam de bal bij Roy, het was een prachtige pass. De 4-0 werd weer gemaakt door Koen, hij speelde de keeper koelbloedig uit en schoot hem rustig binnen. Rust, het staat 4-09 en onze top spits Giel zat nog op de bank. In de 2e helft begonnen we zwaar kut en het werd dan ook 4-1 en 4-2. Daarna herpakten we ons en werd het via Koen en Menno nog 6-2. Dus werden we KAMPIOEN!!!! De nacht zou vervolgens nog lang duren……….. Supporters bedankt!!!!


VOW A2 – SCMH A2 uitslag: ?

Geen verslag ontvangen.


ELI B1 - SCMH B1 uitslag: 3-4

We zijn naar huis gegaan met een 3-4 winst op ELI B1. Het was een redelijk goede wedstrijd. In de eerste 20 minuten van de wedstrijd stonden we al met 3 doelpunten voor. Toen de tegenstander een vrije trap kreeg en hem erin schoot waren we allemaal aan het inzakken. Dus doordat we aan het inzakken waren kregen we nog een doelpunt tegen, het stond in de eerste helft 3-2. In de eerste paar minuten van de wedstrijd kregen we een penalty mee die Thijs er goed inschoot. ELI was toen aan het inzakken maar kregen op het einde van de wedstrijd toch nog een doelpunt tegen. De wedstrijd was afgelopen en hebben met 4-3 gewonnen. Nick vogels.


SCMH D1 – Ollandia D1G uitslag: 2-0

Vandaag was weer een grote dag. Na een seizoen met een interland in Duitsland kwam vandaag de kampioenswedstrijd. Bij elk resultaat waren we kampioen maar winnen is natuurlijk leuker. De wedstrijd begon met veel spanning en Pim gaf de eerste waarschuwing door op de paal te schieten. Hierna kon Luud een corner van Teun binnen koppen:1-0. Even later kopte Luud uit een corner op de lat. Toen kwam de rust we waren hard aan het werk maar ook vandaag konden er nog dingen beter. Na rust bleef het lang spannend maar Robin kon na een sterke sprint de 2-0 binnen werken. Daarna bleven er kansen over en weer komen maar toen de scheids affloot kon het feest beginnen. Veel muziek, wat fakkels met rook, echte schalen, een balkon scène en vooral veel plezier en saamhorigheid. Jongens, dik en dik verdiend met een grote duim naar de keeper en onze verdedigers, met maar 2 tegendoelpunten. Nu nog een paar keer knallen op de toernooien. Jongens, bedankt namens leiders en trainers voor een mooi seizoen. 
SCMH E1 – Irene E1 uitslag: ?

Geen verslag ontvangen.Ravenstein MD1 - SCMH MD1 uitslag: ?

Geen verslag ontvangen.


Festilent MP 1 /2 - SCMH MP1/2 uitslagen: ?

Geen verslag ontvangen.


SCMH MP 3 / 4 – Fc de Rakt MP 1 / 2 uitslagen:?

(Nog) geen verslag ontvangen.


PENALTYBOKAAL

Hieronder staan de drie finalisten per team die op vrijdagavond 29 mei gaan uitmaken wie de beste penaltynemer is. (Finalisten graag aantreden in volledig SCMH tenue).


Mini Pupillen3/4: 1. Mees v.d. Leest (5)

2. Nuno v.d. Graaf (3)

3. Keano Vissers (3) Mini Pupillen1/2: 1. Niek Schepens (4)

2. Joost Elissen (4)

3. Sem Kanters (4)

F2 Pupillen: 1. Finn Kuijpers (4)

2. Siebe van Houtum (3)

3. Owen Segar (1)

F1 Pupillen: 1. Joep Willems (4)

2. Guus v.d. Wijst (3)

3. Luca Jansen (3)

M-E1 Pupillen: 1. Liz Kuijpers (4)

2. Jet Kanters (4)

3. Robin v.d. Burgt (3)

E1 Pupillen: 1. Luuk v.d. Velden (4)

2. Vince van Os (4)

3. Tycho v.d. Wijst (4)

M-D1 Pupillen: 1. Lotte Daandels (5)

2. Lola v.d. Graaf (3)

3. Daniek Jansen (3)

D1 Pupillen: 1. Teun v.d. Wijst (4)

2. Gijs Donkers (4)

3. Jonne Nooijen (3)

C1 Junioren: 1. Sander v. Moorsel (5)

2. Björn v.d. Steen (5)

3. Daan v.d. Laar (5)

B1 Junioren: 1. Thijs Kanters (4)

2. Luuk v. Stiphout (4)

3. Dave v. Doorn (4)

A2 Junioren: 1. Thomas v.d. Velden (5)

2. Hidde v.d. Crommert (4)

3. Clint Bekkers (4)

A1 Junioren: 1. Rik Kanters (4)

2. Pieter v.d. Velden (4)

3. Rowan v. Dijk (4)HATTRICKS

 • De redactie feliciteert de drie kampioenen van de voorjaarsreeks met hun mooie eerste plek. Hartstikke goed gedaan allemaal!

 • Gisteren had B1 een wedstrijd in Lieshout, gewonnen met 3-4. Coen v.d. Wielen was geblesseerd, kon dus niet meedoen, maar nam spontaan de coach taak van Bram over toen die moest vlaggen. Misschien een nieuwe carrière voor hem in de toekomst!??? Op de foto zie je hem nog de laatste instructies aan Dave geven.  Thijs, Tano en Skip kijken toe. Leuk toch.

 • Op zondag was er een bijzondere Pupil van de Week. Nynke van Driel, dochter van hoofdtrainer Maik was met moeder en broer naar Mariaheide gekomen om als Pupil op te treden. Patrick vd Burgt had de kavel Pupil van de Week gekocht tijdens de dienstenveiling en als verrassing voor Maik Nynke gevraagd om Pupil van de Week te zijn. Nynke genoot zichtbaar van het verraste gezicht van haar vader en toonde zich een waardige SCMH-pupil door na de aftrap met een keiharde knal de keeper van Grave te verslaan.

VERJAARDAGEN

5 mei Robin van de Burgt (M-D2)

8 mei Cody Nooijen (A2)

9 mei Owen Segar (F2)Gefeliciteerd en een fijne verjaardag!!

PROGRAMMA


Zaterdag
9 mei 2015

Wedstrijdnr

Scheidsrechter
coördinator 08.45 tot 12.30 uur

Marion


coördinator 12.30 tot 16.30 uur

Rinus

SCMH A1
Beker/inhaalSCMH A2
VrijSCMH B1
Irene B1

64764
SCMH C1
VrijSCMH D1
ToernooiSCMH E1
Irene E1SCMH F1
Blauw Geel'38 F5

77666
SCMH F2
VrijSCMH MD1
VrijSCMH ME1
VrijSCMH MP 1/2
VrijSCMH MP 3/4
Vrij

TOERNOOIEN
Toernooi op zaterdag 9 mei

Team Toernooi bij Bijeenkomst/vertrek Aanvang

D1 Avanti 09.00 uur 09.30 uurToernooi op zaterdag 16 mei

Team Toernooi bij Bijeenkomst/vertrek Aanvang

A1 SCMH 12.00 uur 12.30 uur

A2 SCMH 12.00 uur 12.30 uur

B1 SCMH 11.30 uur 12.00 uur


Toernooi op zaterdag 23 mei

Team Toernooi bij Bijeenkomst/vertrek Aanvang

B1 Sparta’25

D1 V.O.W. 09.00 uur 10.00 uur

E1 H.V.C.H.


Toernooi op zaterdag 30 mei

Team Toernooi bij Bijeenkomst/vertrek Aanvang

C1 V.O.W.

D1 Boskant

E1 S.C.M.H.

F1 S.C.M.H.

F2 S.C.M.H.

MP 1 / 2 Odiliapeel

MP 3 / 4 Odiliapeel

MD1 Blauw Geel

ME1 Blauw Geel


Toernooi op zaterdag 6 juni

Team Toernooi bij Bijeenkomst/vertrek Aanvang

C1 S.C.M.H.

D1 S.C.M.H.

E1 V.O.W.

F2 W.E.C.

MP 1 / 2 W.E.C.

MP 3 / 4 W.E.C.

MD1 V.O.W.

ME1 V.O.W.
Toernooi op zondag 7 juni

Team Toernooi bij Bijeenkomst/vertrek Aanvang

F1 Blauw Geel


VEEL SUCCES AHA/BRA
verslagscmh@home.nl • MEDEDELINGEN Kampioenen
 • Kamp briefjes
 • VERSLAGEN Woensdag 29 april SCMH A1 – Nijnsel A1 uitslag: 4-0
 • SCMH A1 – Venhorst A1 uitslag: 6-2
 • VOW A2 – SCMH A2 uitslag
 • SCMH D1 – Ollandia D1G uitslag: 2-0
 • SCMH E1 – Irene E1 uitslag
 • Zaterdag 9 mei 2015 Wedstrijdnr
 • TOERNOOIEN Toernooi op zaterdag 9 mei Team Toernooi bij Bijeenkomst/vertrek Aanvang
 • Toernooi op zaterdag 23 mei Team Toernooi bij Bijeenkomst/vertrek Aanvang
 • Toernooi op zaterdag 6 juni Team Toernooi bij Bijeenkomst/vertrek Aanvang

 • Dovnload 63.45 Kb.