Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Aan de ouders en leerlingen secundair onderwijs van de scholengroep Sint-Rembert die voor 45 uur op school aankomen

Dovnload 9.61 Kb.

Aan de ouders en leerlingen secundair onderwijs van de scholengroep Sint-Rembert die voor 45 uur op school aankomenDatum31.07.2017
Grootte9.61 Kb.

Dovnload 9.61 Kb.

Torhout, 1/09/2015


Aan de ouders en leerlingen secundair onderwijs van de scholengroep Sint-Rembert die voor 7.45 uur op school aankomen

[straat]


[gemeente]


Beste ouders

Beste leerlingen

Het ontbijt is een van de belangrijkste maaltijden van de dag. Maar het is niet altijd zo eenvoudig om deftig te ontbijten als je omwille van je traject met De Lijn of de NMBS al vroeg van huis moet vertrekken. We willen dan ook voor de leerlingen die dit wensen een ontbijtaanbod voorzien. Zij kunnen elke schooldag vanaf 7 uur tot 8 uur terecht in het schoolrestaurant (campus noord) voor een ontbijt in het schoolrestaurant, samen met de leerlingen van het internaat. Voor 8.15 uur moeten ze naar hun eigen school vertrekken. Zeker in de donkere wintermaanden kan een ontbijt op school een meerwaarde zijn.


Het ontbijt bestaat uit brood, meerdere soorten beleg, melk, koffie, water, diverse soorten fruit en een wisselend aanbod van yoghurt, ontbijtgranen, platte kaas of sporadisch een boterkoek. De leerlingen krijgen hetzelfde aanbod als de internen. Je vindt dit terug op de site bij het menu van het schoolrestaurant (www.sint-rembert.be).
Wie van deze service gebruik wenst te maken, tekent in per twee maanden (vanaf 7 september tot en met vrijdag 30 oktober) en betaalt per ontbijt € 1.
september - oktober: € 30

november - december: € 25

januari - februari: € 25

maart - april: € 25

mei - juni: € 30
Je kan hiervoor inschrijven door aan het onthaal van jouw school een kaart te halen. Voor de leerlingen van het SiVi en VLTI is dit het onthaal aan het Conscienceplein, voor de leerlingen van het VTI is dit het onthaal aan de Papebrugstraat en voor de leerlingen van de Middenschool en het College is dit aan het onthaal van de Bruggestraat. Op de schoolrekening komt dan het bedrag voor ontbijt. Deze kaart moet aan het personeel van het schoolrestaurant worden voorgelegd vooraleer je ontbijt kan nemen en geldt voor de hele periode.

Met vriendelijke groeten

Peter Decuypere, Martine De Zutter, Dirk Lamote, Didier Lingier, Hilde Maertens, Stefaan Samaey, Ann Stael, An Quaghebeur, Paul Vanthournout en
Claudine Verougstraete, directieteam scholengroep Sint-Rembert


Bruggestraat 23, 8820 Torhout

Tel. 050 23 15 10 - fax 050 23 15 20info@sint-rembert.be www.sint-rembert.be


Dovnload 9.61 Kb.