Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Aankoopmakelaar Jan Huisman Makelaardij

Dovnload 18.25 Kb.

Aankoopmakelaar Jan Huisman MakelaardijDatum28.12.2018
Grootte18.25 Kb.

Dovnload 18.25 Kb.


Aankoopmakelaar Jan Huisman Makelaardij:

Wij zijn aankoopmakelaar in de regio van Woudenberg, Leusden, Amersfoort, Hoevelaken, Scherpenzeel, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Doorn, Driebergen, Austerlitz en Zeist.

Het kopen van een huis is een van de spannendste gebeurtenissen in uw leven. Er komen dan veel vragen bij u boven. De expertise van Jan Huisman Makelaardij als NVM aankoopmakelaar is daarbij onmisbaar. Als NVM lid staan wij borg voor kwaliteit, vertrouwen en deskundigheid.

Want gericht zoeken is beter vinden. Aankoopmakelaar Jan Huisman Makelaardij kent elke straat en buurt in de regio, of dat nou is in Woudenberg, Leusden, Amersfoort of een andere plaats in de buurt.Uw aankoopmakelaar maakt graag kennis met u:

Uiteraard zijn wij erg benieuwd naar wie u bent en maken wij graag kennis met u. Tijdens een gesprek nemen wij de tijd om uw verwachtingen en wensen te bespreken. We kunnen u heel veel vertellen over de omgeving en kans van slagen voor het vinden van de geschikte woning.Maatwerk
Ons kantoor kan desgewenst ook deeldiensten aanbieden met betrekking tot het aankopen van een woning. U kunt daarmee de kosten afstemmen op uw budget.

Aankoopmakelaar Jan Huisman Makelaardij werkt met een doordacht stappenplan:

Financieel
De eerste stap voordat het zoeken begint is het in kaart brengen van de financiële mogelijkheden en de financiële gevolgen van een aankoop. Het kan zijn dat u in aanmerking komt voor een starterslening of koopsubsidie. Wij werken samen met een Erkend Hypotheekadviseur. Indien u er prijs op stelt maken wij voor u een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Zoeken naar de woning
Als het budget is bepaald en uw woonwensen in kaart zijn gebracht gaan we samen met u het actieve zoektraject in. Dat begint met doorlopend u te informeren van het bij u passende woningaanbod, op de door ons afgesproken wijze. Wij gebruiken onze marktkennis en ons netwerk. Daarbij worden we ondersteund door informatie uit het NVM uitwisselingssysteem. Op basis van een gezamenlijke voorselectie bezichtigen wij zelf of direct samen met u de woning(en).

De bezichtiging
Voor u is de eerste indruk van de woning en uw gevoel hierbij van belang, wij dragen geen roze bril en geven onze ogen goed de kost. We vragen om alle informatie die voor het nemen van de juiste beslissing van belang is. Eventuele bestemmingsplan informatie onderzoeken wij nader indien nodig. Na de bezichtiging bespreken we samen uw eerste indruk en geven we een kritische beoordeling van de woning. Ook de door ons getaxeerde waarde komt aan de orde. We zullen zoeken naar de perfecte match voor u.

De aankoop onderhandelingen
Heeft u de juiste woning gevonden, dan begint een spannende fase in het aankooptraject. Wij zullen uw wensen, de waarde en courantheid van de woning glashelder vertalen in een realistische bieding. Daarbij is rekening gehouden met alle zaken die van toepassing zijn op de woning, ook met eventuele gewenste of benodigde aanpassingen en verbouwingen. Het onderhandelen vraagt ervaring, kennis en misschien wel het belangrijkst: onderhandelingstactiek. Iedere stap tijdens het bieden wordt in nauw overleg met u besproken. Als aankoopmakelaar zijn wij is ervaren, gemotiveerd en gedreven en in staat om het voor u beste resultaat te bereiken.

Koop gesloten
Na overeenstemming over de voorwaarden en aankoopprijs wordt een NVM koopovereenkomst opgesteld. Wij checken voordat u tekent of alles volgens de gemaakte afspraken is vastgelegd: de prijs, aanvullende (ontbindende) voorwaarden en afspraken, overdrachtsdatum, lijst van zaken etc. De koopovereenkomst wordt door ons met u besproken. Ook adviseren wij u over de notariskeuze. U kunt vervolgens de overeenkomst met een gerust hart ondertekenen. In de tijd die hierop volgt houden wij de administratieve voortgang voor u in de gaten.

Tijdens de termijn van ontbindende voorwaarden wordt de financiering geregeld en de eventuele bouwtechnische keuring uitgevoerd. Daarna is het wachten op de datum van de eigendomsoverdracht van de gekochte woning. Als verkoopmakelaar kunnen wij daarna de verkoop van uw eigen woning in gang zetten. U kunt er ook voor kiezen om eerst uw woning te verkopen.U wordt echt eigenaar van de woning
Voor de eigendomsoverdracht controleren wij de concept eigendomsakte(s) en de nota van afrekening van de notaris en checken wij of aan alle gemaakte afspraken is voldaan en spreken wij de inspectie van de woning af. De woning wordt door u samen met ons en de verkopende partij voorafgaand aan de afspraak bij de notaris doorgelopen, bijzonderheden worden besproken en de garanties en gebruiksaanwijzingen worden aan u overgedragen. De meterstanden worden genoteerd.

Tijdens de afspraak bij de notaris worden de hypotheekakte en akte van eigendomsoverdracht met u besproken en ondertekend. U wordt daarna eigenaar en krijgt de sleutels van de woning overhandigd. Daarna kan het feest beginnen!Tijdens een vrijblijvend en oriënterend gesprek neemt Jan Huisman Makelaardij graag de tijd voor u. U bent van harte welkom in Leusden! Ook komen wij graag naar u toe!

J

an Huisman Makelaardij

Diakenhove 25 – 3834 XR Leusden

T 033 4333503 F 033 4333504

Email: info@janhuismanmakelaardij.nlwww.janhuismanmakelaardij.nl

  • Uw aankoopmakelaar maakt graag kennis met u
  • Aankoopmakelaar Jan Huisman Makelaardij werkt met een doordacht stappenplan
  • Erkend Hypotheekadviseur
  • NVM koopovereenkomst

  • Dovnload 18.25 Kb.