Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Aanvraagformulier parkeerabonnement p-basiliek Persoonsgegevens aanvrager

Dovnload 88.48 Kb.

Aanvraagformulier parkeerabonnement p-basiliek Persoonsgegevens aanvragerDatum25.10.2017
Grootte88.48 Kb.

Dovnload 88.48 Kb.Aanvraagformulier parkeerabonnement P-Basiliek
Persoonsgegevens aanvrager


Burgerservicenummer:

Achternaam: Voorletters:

Geboortedatum:

Straatnaam: Nummer:

Postcode:

Telefoonnummer: Mobiel:

Email:

Kenteken:


Of Bedrijfsgegevens


KvK nummer:

Bedrijfsnaam:

Contactpersoon:

Straatnaam: Nummer:

Postcode: Woonplaats:

Telefoonnummer: Mobiel:

Email:

Kenteken:


In de toelichting op de achterzijde wordt een uitleg gegeven over het parkeerabonnement.


 1. Voor welk parkeerabonnement wilt u in aanmerking komen?

  • 24/7 abonnement (€ 42,- per maand)

  • Kantoortijdenabonnement (€ 30,- per maand)
 1. Een parkeerabonnement wordt verstrekt voor onbepaalde tijd. Waarbij u de mogelijkheid heeft om per kwartaal of per jaar te betalen. Hoe wilt u betalen?

  • Per kwartaal

  • Per jaar
 1. Ingangsdatum abonnement , 1 20….
 1. Ondergetekende verklaart formulier naar waarheid te hebben ingevuld en op de hoogte te zijn van de algemene voorwaarden en gaat hiermee akkoord.


Datum: Handtekening:

Vragen aan de gemeente? Ga naar www.oosterhout.nl/contact of bel 14 0162De algemene voorwaarden zijn in te zien op www.oosterhout.nl

Toelichting
De gemeente Oosterhout biedt voor parkeergarage P-Basiliek een parkeerabonnement aan, die u kunt aanvragen.
Wat is een parkeerabonnement?

Een parkeerabonnement is een abonnement waarmee u tegen een vaste prijs parkeert in parkeergarage Basiliek. Abonnementen gaan in per de 1e van de maand.


Welke soorten parkeerabonnementen zijn er?

Er zijn twee verschillende parkeerabonnementen:Geldig van maandag tot en met zondag, 24 uur per dag

 • 5x12-uurs abonnement

Geldig van maandag tot en met vrijdag van 07.00-19.00
Het kan voorkomen dat de parkeergarage vol is. De gemeente Oosterhout kan geen plaats-garantie geven.
Parkeren buiten geldigheid abonnement

Wanneer u buiten de geldigheid van uw abonnement gebruik wilt maken van de parkeergarage, is uw garagepas niet bruikbaar. U neemt dat een inrijkaartje bij de inrit en betaalt bij vertrek het verschuldigde tarief bij de parkeerautomaat.


Wanneer kom ik in aanmerking voor een parkeerabonnement?

Iedereen komt in principe in aanmerking voor een parkeerabonnement. Er kunnen echter niet onbeperkt parkeerabonnementen worden verstrekt. Zodra dit maximum is bereikt wordt uw aanvraag op de wachtlijst geplaatst. De aanvraagdatum bepaalt de volgorde op de wachtlijst. Wanneer er weer plaats beschikbaar is, ontvangt u hierover bericht. Het is verboden om abonnementen door te verkopen.


Hoe vraag ik een parkeerabonnement aan?

U vraagt een parkeerabonnement aan via de digitale balie op www.oosterhout.nl. Vermeld in het contactformulier dat het gaat om een abonnement voor parkeergarage Basiliek. Alleen volledig ingevulde aanvragen kunnen in behandeling worden genomen.


Wat kost een parkeerabonnement?

 • 7x24-uurs abonnement € 42,- per maand + € 40,- borg voor pasje en kastje

 • 5x12-uurs abonnement € 30,- per maand + € 10,- borg voor pasje


Hoe voldoe ik de kosten voor het parkeerabonnement?

U ontvangt per periode een nota (incl. borg voor pas en eventueel kastje). Bij het uitblijven van een betaling vervalt uw parkeerabonnement van rechtswege.


Wanneer gaat mijn abonnement in?

Uw abonnement gaat per de 1e van de maand in. Uw aanvraag wordt binnen twee weken verwerkt. Als u uw abonnement bijvoorbeeld voor half februari aanvraagt, kunt u per 1 maart gebruik maken van uw abonnement.


Hoe werkt het parkeerabonnement?

U rijdt de parkeergarage binnen en de camera herkent uw kenteken zodat de slagboom automatisch opengaat. Buiten de openingstijden heeft u een kastje in uw auto waarmee u de poort kunt openen. Indien de camera uw kenteken niet herkent, kunt u door middel van de pas de slagboom openen.


Welke regels gelden er

In de parkeergarage gelden algemene voorwaarden. Bij het niet naleven van deze voorwaarden kan het parkeerabonnement worden ingetrokken. Ook bij het uitblijven van een betaling vervalt uw parkeerabonnement van rechtswege.Ik ben mijn parkeerpas kwijt/ mijn parkeerpas is beschadigd

Bent u uw parkeerpas en/ of kastje kwijt of is deze zodanig beschadig dat deze niet langer bruikbaar zijn, dan kunt u een nieuwe aanvragen via het contactformulier. U betaalt hiervoor opnieuw een waarborg.


Mijn parkeerpas of kastje werkt niet, wat moet ik doen?

Als uw parkeerpas of kastje niet meer werkt, neemt u contact op via het contactformulier. Indien nodig ontvangt u een nieuwe pas of kastje.Hoe beëindig ik mijn parkeerabonnement?

Via het contactformulier kunt u uw parkeerabonnement opzeggen, graag 1 maand voordat u geen gebruik meer wenst te maken van de parkeergarage. Uw opzegging gaat in op de laatste dag van de opgezegde maand.U ontvangt binnen 7 dagen een bevestiging en eventueel een restitutie over de betaalde (volledige) maanden. Na inlevering van uw pas en kastje ontvangt u de borg terug.

 • Aanvraagformulier parkeerabonnement P-Basiliek Persoonsgegevens aanvrager
 • In de toelichting op de achterzijde wordt een uitleg gegeven over het parkeerabonnement. Voor welk parkeerabonnement wilt u in aanmerking komen
 • Een parkeerabonnement wordt verstrekt voor onbepaalde tijd. Waarbij u de mogelijkheid heeft om per kwartaal of per jaar te betalen. Hoe wilt u betalen
 • Ondergetekende verklaart formulier naar waarheid te hebben ingevuld en op de hoogte te zijn van de algemene voorwaarden en gaat hiermee akkoord.
 • Toelichting De gemeente Oosterhout biedt voor parkeergarage P-Basiliek een parkeerabonnement aan, die u kunt aanvragen. Wat is een parkeerabonnement
 • Welke soorten parkeerabonnementen zijn er
 • Parkeren buiten geldigheid abonnement
 • Hoe vraag ik een parkeerabonnement aan
 • Wat kost een parkeerabonnement
 • Wanneer gaat mijn abonnement in
 • Ik ben mijn parkeerpas kwijt/ mijn parkeerpas is beschadigd
 • Hoe beëindig ik mijn parkeerabonnement

 • Dovnload 88.48 Kb.