Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Aco passavant Oleosmart Olie-afscheider zonder filter! [Clean] Oleosmart

Dovnload 9.17 Kb.

Aco passavant Oleosmart Olie-afscheider zonder filter! [Clean] OleosmartDatum28.12.2018
Grootte9.17 Kb.

Dovnload 9.17 Kb.

ACO Passavant
Oleosmart


Olie-afscheider zonder filter! [CLEAN]

Oleosmart is de innovatieve filtervrije koolwaterstofafscheider, klasse I met proefattest, voor zuivering van sterk slibhoudend afvalwater. De Oleosmart heeft een capaciteit van 3 tot 15 l/s en is zeer onderhoudsvriendelijk. Extra onderhoudskosten voor het periodiek reinigen en vervangen van de filters zijn voorgoed verleden tijd!

De monolithische constructie is vervaardigd uit gewapend beton C35/C45 volgens de Europese norm EN 206-1-2000 met bewijs van bestendigheid tegen opwaartse druk. De afscheider heeft een normconforme 3-lagige binnencoating, bestand tegen minerale oliën. Deze unieke filtervrije afscheider is een klasse I afscheider met een restoliegehalte aan koolwaterstoffen ≤ 5 mg/l aan de uitlaat. De Oleosmart haalt het nodige afscheidingsrendement met bijhorend LGA-attest, is volledig conform de Europese norm EN 858 en beschikt over het CE-attest.

Het unieke afscheidingsproces is revolutionair en overtroeft alle traditioneel werkende afscheiders, gedaan met het systematisch reinigen en vervangen van filtermatten en/of moeilijk bereikbare lamellen pakketten. De Oleosmart afscheider is aan de inlaat uitgerust met een omlopend filterloos coalescentiekanaal (patent in aanvraag), waardoor het slib en de lichte vloeistoffen gelijktijdig worden afgescheiden. Deze technologie optimaliseert het afscheidingsrendement van het slib tot minstens 93% en vermindert het risico op dichtslibben. De onderhoudskosten van de installatie worden hierdoor gevoelig gereduceerd. Verder garandeert de technologie steeds een stabiele werking van de vlotter bij hevige stortbuien met piekdebieten.

Door de geringe werkings- en onderhoudskosten is de beperkte meerprijs ten opzichte van een uitvoering met coalescentiefilter binnen de 3 jaar reeds terugverdiend.

De Oleosmart is in nominale groottes van 3 tot 15 l/s leverbaar met geïntegreerde slibvangput tot 5000 liter. De afscheider is bijgevolg uitermate geschikt om in te bouwen in tankstations, carwashes en parkings met een oppervlakte tot 1000 m². De installatie kan worden uitgerust met een monsternamepomp of nageschakelde monsternameschacht en andere toebehoren, zoals een alarmsysteem. Het alarm meet de dikte van de slib- en/of olielaag en een eventuele opstuwing binnenin de afscheider.

Technische tekeningen en lastenboekteksten ACO Passavant Oleosmart:


http://www.aco.be/nl/oleosmart-olie-afscheider.html

ACO Passavant NV
Preenakker 8, 1785 Merchtem, T 052/38.17.70, F 052/38.17.71, info@aco.be, www.aco.be

  • klasse I
  • afscheidingsproces is revolutionair en overtroeft alle traditioneel werkende afscheiders
  • ACO Passavant NV Preenakker 8, 1785 Merchtem, T 052/38.17.70, F 052/38.17.71, info@aco.be, www.aco.be

  • Dovnload 9.17 Kb.