Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Afvoeringen In 2015 kunnen de afvoeringen uiterlijk verwerkt worden tot en met de post van 01 december 2015

Dovnload 8.85 Kb.

Afvoeringen In 2015 kunnen de afvoeringen uiterlijk verwerkt worden tot en met de post van 01 december 2015Datum23.10.2018
Grootte8.85 Kb.

Dovnload 8.85 Kb.

Afvoeringen
In 2015 kunnen de afvoeringen uiterlijk verwerkt worden tot en met de post van 01 december 2015. Indien u van uw verenigingsleden weet dat zij hun lidmaatschap hebben opgezegd, kunt u reeds nu hiervan opgave doen aan het bondsbureau.

Oproep aan alle Ledenadministrateurs!!
Het bijhouden van de ledenadministratie is een enorme klus waar veel administrateurs de nodige uurtjes zoet mee zijn. Bovenal is het een heel belangrijke klus; voor een goed inzicht in het ledenverloop/-groei van je vereniging eigenlijk onmisbaar. Daarnaast is het voor deelname aan wedstrijden enorm belangrijk dat alle leden juist geregistreerd staan. Dat geldt voor uw administratie, maar ook voor die van de Atletiekunie.

Ook afgelopen seizoen zijn helaas weer een aantal gevallen geweest waarbij atleten voor een onjuiste vereniging zijn uitkomen, niet goed waren overgeschreven, etc. waardoor men werd uitgesloten van deelname aan NK’s en/of competitie.


Om deze situaties in de toekomst te voorkomen hebben we uw hulp nodig!! Daarom een dringend verzoek om de administratie goed op orde te houden en wijzigingen zo snel mogelijk door te geven aan de ledenadministratie van de Atletiekunie.
Alvast enorm bedankt voor uw medewerking! Namens, atleten, officials, ledenadministraties.

Roepnaam invullen bij aanmelden nieuwe leden
Hierbij het verzoek om bij het aanmelden van de nieuwe leden de roepnaam in te vullen. Dit in verband met WAP (wedstrijd administratie programma) waar de roepnaam van essentieel belang is. Indien mogelijk ook bij de reeds bestaande leden van uw vereniging alsnog de roepnamen door te geven aan de ledenadministratie.

Goedkeuring nieuwe vereniging
Loopgroep Triple-S te Súdwest-Fryslân is met ingang van 1 februari 2015 aangesloten bij de Atletiekunie. Het verenigingsnummer is V0023541. Het clubtenue bestaat uit: shirt: zwart en wit; short: zwart en wit. De contactpersoon is de heer W. Koopmans, Zwettewei 56, 8629 ED SCHARNEGOUTUM.

Aanvraag nieuwe vereniging
Hardloop Club Amsterdamse Bos te Amsterdam heeft het lidmaatschap bij de Atletiekunie aangevraagd. Het clubtenue bestaat uit: shirt: rood met zwart en/of wit (tekst); short: zwart. De secretaris is mevrouw J. Olthuis-Langendijk, Noorderakerweg 100, 1069 LW AMSTERDAM. Overeenkomstig artikel 6 lid 3 van het algemeen reglement bestaat gedurende 1 maand na deze publicatie gelegenheid om tegen erkenning schriftelijk bezwaar te maken bij het bestuur van de Atletiekunie, p/a bondsbureau.

Goedkeuring buitengewoon lidmaatschap
Rooms Katholieke Voetbalvereniging Nieuwkuijk te Nieuwkuijk is met ingang van 15 januari 2015 aangesloten als buitengewoon lid van de Atletiekunie. De organisatiecode is: X0015905. De secretaris is de heer W.J.M.J. van Veluw, Kerkstraat 1c, 5253 AN NIEUWKUIJK.

Stichting Running Matters te Amsterdam is met ingang van 15 januari 2015 aangesloten als buitengewoon lid van de Atletiekunie. De organisatiecode is: X0001906. De secretaris is de heer J. Schreurs, correspondentieadres: Admiraal de Ruijterweg 282 hs, 1055 MR AMSTERDAM.
Nadere informatie inzake bovenstaande zaken: Arda Pommer
Nieuwe loopgroepen Dutch Runners
Per 1 januari 2015 hebben wij de volgende nieuwe loopgroep welkom geheten, MenterARunners te Muntendam, de organisatiecode is B0024012. Per 1 februari 2015 hebben wij welkom geheten Run & Live te Dedemsvaart met organisatiecode B0020008, WS Running & Bootcamp te Muntendam met organisatiecode B0024013 en Beweegpunt Hof van Twente onder organisatiecode B0020009.
Meer informatie: dutchrunners

  • Roepnaam invullen bij aanmelden nieuwe leden
  • Goedkeuring nieuwe vereniging Loopgroep Triple-S te Súdwest-Fryslân
  • Aanvraag nieuwe vereniging Hardloop Club Amsterdamse Bos te Amsterdam
  • Goedkeuring buitengewoon lidmaatschap Rooms Katholieke Voetbalvereniging Nieuwkuijk te Nieuwkuijk
  • X0001906
  • Meer informatie: dutchrunners

  • Dovnload 8.85 Kb.