Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Albert Heijn Achterberg: Vacature Teamleider Verkoopklaar

Dovnload 6.36 Kb.

Albert Heijn Achterberg: Vacature Teamleider VerkoopklaarDatum15.06.2018
Grootte6.36 Kb.

Dovnload 6.36 Kb.

Albert Heijn Achterberg: Vacature Teamleider Verkoopklaar

Altijd al een veelzijdige, leuke baan willen hebben in de retail? Wij zijn op zoek naar een teamleider Verkoopklaar die onze winkel naar een hoger niveau kan trekken!

Wij zijn op zoek naar gedisciplineerde collega die het team Verkoopklaar kan aansturen en samen met het management en de andere teamleiders het gehele team kan verbeteren. Je zal leidinggeven aan medewerkers binnen het proces Verkoopklaar. Op deze afdeling lopen veel verschillende processen door elkaar, aan jou de taak overzicht en controle te behouden. Proactief werk je samen en zorg je voor een verkoopkrachtige winkel tevens zorg je er natuurlijk voor dat gestelde prestatie indicatoren worden behaald.

Taken


 • Het beheren en aansturen van de verschillende processen. Voorbeelden zijn: het vulproces en zijn medewerkers.

 • Het opleiden van medewerkers en het bewaken van het opleidingsproces.

 • Het zorgen van een goede voorraadbetrouwbaarheid van de winkel.

 • Met jouw team een klantvriendelijke en gastvrije omgeving creëren.

 • Proactief signaleren en communiceren over problemen en/of verbeterpunten van jouw team.

Competenties

Wij zoeken de volgende competenties in een nieuwe collega: • Communicatief vaardig, het overdragen van informatie voor jouw collega’s is zeer belangrijk.

 • Zorgvuldig en gedisciplineerd, je moet deze zorgvuldigheid en discipline kunnen uitdragen en kunnen opvolgen.

 • Proactief, je zal vaak zelf met oplossingen moeten komen voor mogelijke problemen. Deze moet je ook zelf waarnemen en meteen op reageren. Er is altijd een collega beschikbaar om mee te kunnen sparren.

 • Persoonsgericht en taakgericht kunnen leidinggeven en hier een goede balans tussen kunnen vinden. De taak voor ogen houden, maar jouw stijl van leidinggeven kunnen aanpassen op de desbetreffende medewerkers.

Albert Heijn Achterberg

Albert Heijn Achterberg is een supermarkt voor de gehele regio. Na een grote verbouwing in 2014 is de gehele winkel vernieuwd, op deze manier kan er ingespeeld worden op de steeds veranderende klantbehoeftes. Albert Heijn Achterberg onderscheidt zich door de klantvriendelijke instelling en de persoonlijke connectie die onze klanten met de winkel hebben. Ons motto is vertrouwd – persoonlijk – betrokken, en dat wordt door iedere medewerker uitgedragen.

Onze medewerkers stralen de kwaliteit uit van onze winkel, we hebben de beste kassa-afdeling van Nederland en zijn één van de 24 beste Albert Heijn supermarkten in Nederland.

Opleidingsniveau

Minimaal MBO-niveau, bij voorkeur gecombineerd met een retail opleiding/cursus.Kennis / ervaring

Ervaring binnen de detailhandel, of Albert Heijn is een duidelijke pré.Beschikbaarheid

Het gaat om een functie voor 12 – 16 uur per week, flexibel inzetbaar. Je moet bereid zijn avonden te werken en in het weekend. Werken in de avonden en in het weekend wordt wel afgewisseld tussen de verschillende teamleiders.Heb je interesse in de functie van Teamleider Verkoopklaar? 

Solliciteer dan direct online via https://ahachterberg.personeelstool.nl/
 • Competenties
 • Albert Heijn Achterberg
 • Beschikbaarheid

 • Dovnload 6.36 Kb.