Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Algemene informatie

Dovnload 90.44 Kb.

Algemene informatieDatum22.11.2018
Grootte90.44 Kb.

Dovnload 90.44 Kb.

ALGEMENE INFORMATIE

MAALTIJDEN & LOGIES / REISINFORMATIE /
SHUTTLE – SERVICE / VERTAAL – SERVICE


Bavaria Campagne: 19-23 november 2011
Follow-Up: 23-27 november 2011


AllgauSternHotel, Buchfinkenweg 2, D-87527 Sonthofen (Zuid-Duitsland)
www.allgaeustern.de

Er wordt geadviseerd aan alle deelnemers om gedurende het event te verblijven in het AllgauStern Hotel. Alle deelnemers moeten zelf hun individuele boeking regelen met het hotel. Om vol of half pension en logies te reserveren in het hotel, gebruik ajb de volgende boekingscode: RSE Allotment of RSE Event

Zodat je de speciale toewijzingsvoorwaarden bekomt. Deze zijn gereserveerd tot 14 oktober. Na 14 oktober zullen de overblijvende kamers teruggegeven worden aan het hotel voor open boekingen. Het blijft echter mogelijk voor deelnemers om aan dezelfde voorwaarden een hotelkamer te boeken met bovenstaande code, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Logies in het AllgaSternHotel worden aanbevolen aan de deelnemers omdat de sessies een hele dag duren en gewoonlijk ook `s avonds doorgaan en er geen andere overnachtingsmogelijkheden zijn in de nabije omgeving.
Het accomodatie-pakket van het
AllgäuSternHotel is nogal voordelig voor zo`n mooi hotel dat gelegen is in een heel pitoreske omgeving!

KOST EN LOGIES:

 • Kosten voor maaltijden en logies zijn gebaseerd op ofwel half of vol pension:

Bavaria Campagne: begint met dinner op zaterdag 19 november,
eindigt met lunch op woensdag 23 november.

Follow-Up: begint met dinner op woensdag 23 november,

eindigt met lunch op zondag, 27 novermber.Voor deelnemers aan beide events:

Begint met dinner op zaterdag, 19 november,Eindigt met lunch op zondag, 27 november.

 • De volledige kost voor maaltijden en logies inclusief extra nachten en/of maaltijden moeten betaald worden aan de front desk bij aankomst. Je kan cash betalen of met EC-kaart of kredietkaart (VISA, MasterCard, American Express, Diners Club). Alles moet betaald zijn voor vertrek. Let op: Bij het reserveren, zal het hotel zal je kredietkaartgegevens vragen zodat ze je een kamer kan garanderen.

 • Deelnemers kunnen kiezen tussen de volgende types van maaltijden en logies:

Conferentie pakket half pension (HP) of vol pension (VP):

 • Enkele kamer “Residenz”: HP 79,-€ / VP 85,-€

 • Dubbele kamer “Residenz”: HP 59,-€ / VP 65,-€

 • Gedeelde kamer (3-6 pers.): HP 54,-€ / VP 60,-€
  (voor meer informatie over deze kamertypes genaamd “Enzian” en “Edelweiss” neem een kijkje op de hotel website!)

Prijzen zijn per persoon en nacht, inclusief BTW en de volgende toebehoren: balkon, radio, telefoon, modem connectie, ontbijtbuffet, lunch en dinner.
Er is een parking ter beschikking in het ondergronds car park van het hotel of buiten op het parkeerterrein. Volgende extras zijn aanwezig: Aqua-Wellness- en Fitness-Park (zwembad, spa en gym).

Let op: Half Pension (HP) arrangementen bevatten ofwel lunch of dinner naar keuze, dit moet gecommuniceerd worden als je je kamer boekt.

 • Kinderen tot 14 jaar, betalen niet voor maaltijden en logies. Tieners van 15 – 18 jaar ontvangen 65% korting gebaseerd op de kost van de kamer van de ouders hun dubbele of gedeelde kamer wanneer ze verblijven in de kamer van de ouders.

 • Let op: Alle deelnemers die buiten het hotel verblijven moeten zich ook registreren voorafgaand aan de start van het event, aan de frontdesk van het AllgäuSternHotel.

 • Een kamer boeken in het AllgäuSternHotel kan alleen bij Sandra Kühne:

 • Het liefst via email: marketing@allgaeustern.de

 • via fax: 08321-279-414 – van buiten Duitsland: +49 8321 279 41

 • via telefoon: 08321-279-917 – van buiten Duitsland: +49 8321 279 917

Belangrijk: Geef ajb de boekingscode op: `RSE Allotment` of `RSE Event` als je je reservatie doorgeeft.

Als je dat wenst, mag je het bijgevoegde “Boekingsformulier – Hotel” gebruiken voor het reserveren van je kamer.

Alleen als je bovenstaande code gebruikt, zal je de speciale prijzen en voorwaarden bekomen, alsook een geschreven boekings-confirmatie.

Gebruik ajb NIET de boekingswebsite van het hotel om je reservatie te plaatsen. Reserveer evenmin rechtstreeks aan de frontdesk van het hotel, noch via een reisagentschap of internet boeking websites, want andere prijzen, arrangementen en ook annuleringsvoorwaarden zullen van toepassing zijn! • Let op: Als je een kamer wil delen met vrienden en/of familieleden die ook deelnemen aan het event, duid dan ajb je voorkeuren aan (en hun naam) als je reserveert bij het hotel. Er is geen garantie dat deze voorkeuren in overweging zullen genomen worden. Als je een dubbele of gedeelde kamer boekt, en geen kamergenoten aanduidt, zal het hotel automatisch kamergeno(o)t(en) van hetzelfde geslacht boeken. Koppels die een gedeelde kamer boeken, zullen de kamer delen met een ander koppel.

 • Volgens de Algemene Voorwaarden en Condities van het hotel kan je inchecken om 15.00u op de dag van aankomst, uitchecken voor 11.00u op de dag van vertrek. Op 19 en 23 november zal het hotel proberen om de kamers beschikbaar te hebben voor een vroege check-in, veel zal afhangen van de boekingssituatie de nacht ervoor. Vroege check-in kan niet gegarandeerd worden en zal toegewezen worden bij aankomst.

 • Let op: in het geval je niet komt opdagen zal het AllgäuSternHotel 60% van de boekingskosten aanrekenen. Je zal de algemene voorwaarden en condities ontvangen bij je boeking.

 • Bijkomende overnachtingen en bijkomende maaltijden: het is mogelijk om een bijkomende lunch te boeken op 19 of 23 november aan 10,-€ per lunch of een bijkomende nacht voor of na het event. Dezelfde prijzen en diensten voor vol- of halfpension zullen van toepassing zijn. Alle bijkomende boekingen moeten aangegeven worden bij de kamer-reservatie.

VERTAALDIENSTEN:

Studenten die vertaling nodig hebben zullen een service-prijs van 40,-€ betalen voor elk event. Gevorderde studenten moeten hun eigen vertaalapparaat meebrengen (IMG Stage Line ATS-10R). Studenten die een vertaalapparaat wensen te huren zullen gevraagd worden om 20,-€ extra te betalen voor het gebruik van dat apparaat (zie het bijgevoegde boekingsformulier).TRANSPORT / SHUTTLE SERVICES:

(voor een kaart zie: www.allgaustern.de onder `Kontakt` en dan `Anreise`)

Met het vliegtuig: • Munchen luchthaven ‘Franz Josef Strauß’ (MUC): www.munich-airport.de

De meeste luchtvaartmaatschappijen vliegen op Munchen

Van de luchthaven naar het hotel:

 1. Shuttle bus (ongeveer 2,5 uur): te betalen bij aankomst; de kost hangt af van het aantal mensen dat de shuttle zal nemen

Bijv. taxi (8 zitjes) enkele reis/als de taxi vol zit 49,-€ per persoon

Shuttle service zal beschikbaar zijn vanuit Munich airport naar het hotel op:

vrijdag 18 november en dinsdag 22 november om 18.00u

zaterdag 19 november om 10.00u

woensdag 23 november om 12.00u `s middags

Let op: Shuttle service wordt pas gegarandeerd als genoeg mensen geinteresseerd zijn!

(*) Na het event op Woensdag 11 november en zondag 27 november zullen er Shuttle bussen ingelegd worden naar de luchthaven. Tijd van vertrek is ongeveer 1 uur na het einde van het even (rond 16.00u). Het ticket moet cash betaald worden aan het hotel.

Om een shuttle te boeken, gebruik ajb het bijgevoegde boekingsformulier.


 1. Openbaar Vervoer (ca. 3 uur):

(kijk op:www.Bahn.de)

Vanaf de luchthaven neem je de `S-Bahn` naar `Munich-Pasing` en stap dan over op de trein naar `Sonthofen Station`. Je kan online tickets kopen of direct op de luchthaven (aan de ticketmachine) (ca. 30,-€ enkele reis).Voor het meeste waar voor je geld koop een ‘Bayern-Ticket’ (ca. 21, - € enkele reis)

(**) van Sonthofen Railroad Station naar het AllgäuSternHotel (ca. 10 min.) zal er ook een Shuttle service beschikbaar zijn (te betalen bij aankomst). De kost hangt af van het aantal mensen dat de shuttle zal nemen, bijv. taxi (8 zitjes) enkele reis/als de taxi vol zit ca. 2,- € per persoon)

vrijdag 18 november en dinsdag 22 november om 19.00u

zaterdag 19 november om 11.00u

woensdag 23 november om 13.00u

Na het event van het Hotel naar het treinstation zie hierboven 1. (*) zal een Taxi 15, - € kosten.


 • Memmingen Luchthaven ‘Allgäu-Airport’: www.allgaeu-airport.de

De volgende luchtvaartmaatschappijen vliegen op deze luchthaven:

Ryanair www.ryanair.de; Air Berlin www.airberlin.com; Wizz Air www.wizzair.com; Niki Luftfahrt GmbH www.flyniki.com; SunExpress www.sunexpress.com


Van Luchthaven naar hotel:

Openbaar vervoer: (ca. 1,5 uur): (kijk op: www.Bahn.de)

Van de luchthaven neem de bus naar ZOB (Centraal Bus station) in Memmingen, loop dan ongeveer 4 min. naar het Memmingen Treinstation en neem de trein naar Sonthofen Station (ca. 20, - € enkele reis).

Van Sonthofen Station naar het hotel zie hierboven Munchen Luchthaven 2. (**)


 • Friedrichshafen Luchthaven ‘Lake Constance-Airport’: www.fly-away.de

De volgende luchtvaartmaatschappijen vliegen op deze luchthaven:

Intersky www.intersky.biz;Deutsche Lufthansa (von Frankfurt aus) www.lufthansa.de; Air Berlin www.airberlin.de; Germanwings www.germanwings.com; Condor www.condor.com; Aer Lingus www.aerlingus.com; Astraeus www.flyastraeus.com; Tunisair www.tunisair.com; Germania www.flygermania.de; Iceland Express www.icelandexpress.de; Pegasus Airlines www.flypgs.com; Sky Airlines www.skyairlines.net; SunExpress www.sunexpress.de; Tor Air www.torair.com


Van de luchthaven naar het hotel:

Openbaar Vervoer (ca. 3 uur):

(kijk op: www.Bahn.de)

Als je in de luchthaven bent, neem je de trein naar Sonthofen Station (1 overstap in Ulm) (ca. 34, - € enkele reis of met een ‘Bayern-Ticket’ ca. 21, - € enkele reis)

Van Sonthofen Station naar het hotel zie hierboven:Munchen Luchthaven 2 (**)

Met de auto:Aanwijzingen naar het AlgäuSternHotel Sonthofen

 • Volg de A7 tot afrit “Allgäuer Dreieck“

 • Volg de A 980 in de richting van “Lindau“ tot afrit “Waltenhofen”

 • Volg de B19 in de richting van “Oberstdorf“

 • Neem de afrit “Sonthofen Nord“

 • Volg de B308 in de richting van “Bad Hindelang”

 • Op het 2de kruispunt sla je linksaf in de “Berghofer Straße”

 • Aan de eerste verkeerslichten sla je rechtsaf in de “Fluhensteinweg” en volg

de bordjes “AllgäuSternHotel”


Met de trein:

(kijk op www.Bahn.de) Naar Sonthofen Treinstation – van het station naar het AllgäuSternHotel zie hierboven Munchen Luchthaven, 2. (**)Voor meer informative over de shuttle diensten raadpleeg ajb het bijgevoegde Boekingsformulier of contacteer:
Petra Meye – E-Mail:
longi.florum@t-online.de; Tel.: +49 (0)40 – 8 32 45 59

RAMTHA’S SCHOOL OF ENLIGHTENMENT

PO Box 1210, Yelm, WA 98597 U.S.A


www.ramtha.com
Dovnload 90.44 Kb.