Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Allround machinaal houtbewerker Functie

Dovnload 18.1 Kb.

Allround machinaal houtbewerker FunctieDatum05.12.2018
Grootte18.1 Kb.

Dovnload 18.1 Kb.Voor onze vestiging Vroomshoop is Megahout op zoek naar een gemotiveerde

Allround machinaal houtbewerker

Functie:

Je hebt je opleiding houtbewerking voldaan en je wilt aan de slag. Dan zijn wij op zoek naar jou. Je voelt je thuis in de houtverwerkende industrie. Je hebt ervaring met verwerken van hout tot halffabricaten voor de houtverwerkende industrie. Je vindt het geen probleem in ploegen te werken.Werkzaamheden:

Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de diverse houtbewerkingsmachines, zoals 4-zijdig schaven, APS afkortzagen etc. Je wordt intern opgeleid en geïnstrueerd om de diverse machines zelfstandig te kunnen gaan bedienen. Daarnaast zijn er logistieke werkzaamheden waarbij je te hulp kunt schieten indien nodig.Wie zijn wij:

Megahout & Plaat is in 1999 opgericht met de filosofie; leveren van vurenhout en plaatmateriaal aan de houtverwerkende industrie. Megahout en Plaat zit gevestigd in Drachten. Het bedrijf is sinds de oprichting een handelspartner voor de houtverwerkende industrie. In 2017 is de vestiging Vroomshoop erbij gekomen. Megahout werkt alleen met vurenhout en verwerkt een volume van circa 100.000 m3 vurenhout per jaar. Het vurenhout wordt bewerkt tot halffabricaatproducten voor de industrie in de ruimste zin van het woord. Voor houttoepassingen voor dakenbouw, gevelbouw, tuinhuizen, handel, emballage en voor de agrarische sector.Functie eisen:

Wij zoeken iemand die:

- Enige ervaring heeft met de aansturing van HMZ-afkortzagen en schaaflijnen
- De machines onderhoudt (geen reparaties) en deze weer instelt.
- Opleidingsniveau minimaal niveau 3 machinaal houtbewerken.

- Kwaliteitsbewust, nauwkeurig, weet van aanpakken, leergierig, flexibel, zelfstandig.

- Initiatief, creatief en probleemoplossend

- Soort dienstverband: Fulltime- Houdt van afwisseling in zijn functie.

  • Allround machinaal houtbewerker Functie
  • Werkzaamheden
  • Wie zijn wij
  • Functie eisen

  • Dovnload 18.1 Kb.