Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Angela groothuizen

Dovnload 9.42 Kb.

Angela groothuizenDatum17.09.2018
Grootte9.42 Kb.

Dovnload 9.42 Kb.

ANGELA GROOTHUIZEN

Angela Groothuizen is met recht een multitalent; ze draait haar hand niet om voor het coachen van muzikaal talent, het optreden als zangeres op uw event, het schrijven en maken van prachtige cd’s, het neerzetten van een glansrol in een dramaserie of musical, of het presenteren van een tv-programma. Toch weten veel mensen niet dat Angela nóg een ijzer in het vuur heeft: ze is de perfecte gastvrouw, gespreksleider en/of dagvoorzitter die je je maar kunt wensen. Ook dat doet ze op geheel eigen wijze: warm, stoer en authentiek.
Je weet wat je in huis haalt als je met Angela besluit samen te werken; als voorbereiding op een presentatie of dagvoorzitterschap gaat ze met je om de tafel zitten met om door te spreken wat de wensen en verwachtingen zijn. Op basis van dat gesprek bereidt ze haar optreden tot in de puntjes voor, en weet ze precies de kern te raken van wat belangrijk is. Angela is recht-voor-z’n-raap, weet alle touwtjes in handen te houden en dwingt respect af. Tegelijkertijd is ze uiterst vriendelijk, ad rem, heeft humor en is vrolijk. Een echt ‘mensen-mens’ die van een lolletje houdt, maar ook streng kan zijn als dat nodig is.
Multi-inzetbaar

Ook op het gebied van sprekersschap is Angela multi-inzetbaar, o.a. als:
  • Presentatrice van evenementen en gala-avonden

  • Gespreksleider tijdens bedrijfsbijeenkomsten en workshopdagen; bijvoorbeeld in een ‘De Uitdaging’-achtige opzet

  • Juryvoorzitter/coach

  • Gespreksleider; bijvoorbeeld in een DWDD-achtige sessie

  • Gastspreker over het scouten en coachen van talent bij bedrijven en hogescholen

Indien gewenst kan Angela de bijeenkomst of dag afsluiten met een muzikaal optreden.


Veelzijdig en authentiek

Al ruim 30 jaar loopt Angela Groothuizen inmiddels mee en is, zoals collega en vriendin Karin Bloemen het zo mooi verwoordt “de vrouw met de langste carrière van Nederland.” Dat ze het zo lang vol houdt, daar heeft ze een nuchtere verklaring voor. “Het is gewoon keihard werken. Ik doe nooit iets op de automatische piloot, wil altijd het onderste uit de kan halen. Dat houdt me jong. En gewoon veel dingen door elkaar doen, zoals het zich aandient.” Misschien is het die vechtersmentaliteit en die authenticiteit die haar zo populair maakt bij zowel jong als oud. Daar is ze dankbaar voor, al heeft ze er geen kant-en-klare verklaring voor. “Het label dat altijd al aan me hangt is ‘ze is lief en erg moederlijk’. Terwijl, als je me goed kent, weet je dat ik helemaal niet zo moederlijk ben. Ik ben wel verzorgend en kan goed de leiding nemen, maar ik ben eerder stoer dan moederlijk. Maar mensen voelen zich blijkbaar veilig bij me.”


Bij alles wat ze doet, hoe verschillend ook, heeft Angela een terugkerend motto: zichzelf blijven. “Ik ben authentiek, dat zien mensen. Ik ben al heel lang geleden gestopt met iemand anders te zijn. Ik was 26 toen ik dat besluit nam, en nu ik 52 ben is dat gevoel verdiept. Er is altijd wel iemand die het niet eens is met wat je doet. Daar houd ik me niet meer mee bezig.” Alhoewel ze zich het meest gelukkig voelt in het theater, omarmt ze al haar vakgebieden. “Dat ik steeds iets ander doe, houdt me scherp. Die afwisseling hoort bij mij.”
www.angelagroothuizen.com


Dovnload 9.42 Kb.