Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Arts Verstandelijk Gehandicapten (avg/HA) voor 28 tot 32 uur per week

Dovnload 82.58 Kb.

Arts Verstandelijk Gehandicapten (avg/HA) voor 28 tot 32 uur per weekDatum25.10.2017
Grootte82.58 Kb.

Dovnload 82.58 Kb.
Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG/HA)

voor 28 tot 32 uur per week

(de functie mag door 2 artsen ingevuld worden in een nader overeen te komen aantal uren)

Vacaturenummer 1437.31/DL

Werkplek:

De sector Lang Verblijf binnen de Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) levert langdurige woonzorg, begeleiding en behandeling op de locaties Meer & Bosch en Cruquiushoeve. Hier verblijven mensen met epilepsie die niet zelfstandig kunnen functioneren in de maatschappij. Vaak spelen ook andere beperkingen daarbij een rol, zoals een lichamelijke of verstandelijke beperking, dan wel psychosociale- of gedragsproblematiek. De sector biedt plaats aan 400 mensen, verspreid over de locaties ‘Meer en Bosch’ te Heemstede waar 90 plaatsen zijn en ‘De Cruquiushoeve’ te Cruquius met 280 plaatsen.

De AVG en huisartsen ressorteren evenals de andere behandeldisciplines, onder het Gezondheidscentrum en maken deel uit van de sector Lang Verblijf. Het Gezondheidscentrum is een centrum van expertise op het gebied van medische, paramedische, gedragswetenschappelijke en psychosociale epilepsiezorg. Er bestaat een intensieve samenwerking tussen alle disciplines.
Inhoud functie:

U verleent samen met 5 parttime collega-artsen (AVG en huisartsen) algemene medische zorg en specifieke zorg, waaronder gespecialiseerde epilepsiezorg aan mensen met een verstandelijke beperking. Ook worden algemeen medische consulten verricht op de observatieafdelingen voor kinderen en volwassenen. Daarnaast biedt u ondersteuning aan de begeleiders van cliënten. U onderhoudt contacten met familie/wettelijk vertegenwoordigers ten aanzien van de medische behandeling. Tevens verzorgt u de medisch inhoudelijke inbreng in multidisciplinaire overlegvormen. U ontwikkelt mede beleid op medisch-inhoudelijk gebied. Als behandelaar overlegt u met de neurologen van SEIN over de epilepsiezorg. Er is regelmatig FTO met de apotheker. Bij belangstelling voor wetenschappelijk onderzoek wordt alle medewerking verleend.


Profiel:

U bent een geregistreerd arts, bij voorkeur AVG, maar ook specialisten ouderengeneeskunde of huisartsen worden van harte uitgenodigd te reageren. U beschikt over organisatorische kwaliteiten. Sociale vaardigheden zijn vereist voor intensieve contacten met cliënten, ouders/familie en begeleiders. Overtuigingskracht en het vermogen te motiveren en stimuleren zijn hierbij van belang.

Nieuwe medewerkers dienen een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) aan te vragen en te overleggen.
Wij bieden:

Een boeiende en uitdagende werkomgeving met eigen inbreng, initiatief en verantwoordelijkheden.

Rechtspositie en inschaling zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Deze functie is ingedeeld in FWG 70 met een maximum salaris van € 5.934,- bruto per maand bij 36-urige werkweek.
Informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw L. Leliefeld, Arts verstandelijk gehandicapten, tel. 023-558 8816 of de heer C.A. Janssen Andeweg, Manager Gezondheidscentrum, tel 023-558 8801.


Solliciteren:

U kunt uw sollicitatie tot 16 oktober a.s. sturen naar abos@sein.nl of aan de Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN), t.a.v. het secretariaat PO&O, Postbus 540, 2130 AM te Hoofddorp, onder vermelding van het bovengenoemde vacaturenummer.

  • Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG/HA) voor 28 tot 32 uur per week
  • Inhoud functie
  • Solliciteren

  • Dovnload 82.58 Kb.