Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Ascendant: Leeuw De rode draad in een horoscoop kunnen we vinden in de zogenaamde Oerdrieling, die bestaat uit de zon, de maan en de ascendant

Dovnload 10.21 Kb.

Ascendant: Leeuw De rode draad in een horoscoop kunnen we vinden in de zogenaamde Oerdrieling, die bestaat uit de zon, de maan en de ascendantDatum14.09.2017
Grootte10.21 Kb.

Dovnload 10.21 Kb.

Beknopte Geboortehoroscoop Heidi

Zon in : Vissen

Maan in: Stier

Ascendant: Leeuw

De rode draad in een horoscoop kunnen we vinden in de zogenaamde Oerdrieling, die bestaat uit de zon, de maan en de ascendant.

De Zon toont wie we in wezen zijn de maan toont ons wie we op zielsniveau zijn en de ascendant toont onze Personae, oftewel het masker wat we opzetten, de eerste indruk die we willen achterlaten.

Bij deze drie uitgangspunten van de horoscoop horen bepaalde archetypes. Dit zijn innerlijke beelden die in ons leven en die ons een symbolische indruk geven wat ons beweegt, motiveert op onze levensweg.

De Archetypes die horen bij deze horoscoop zijn:Vissen: De Mysticus De Dromer De Mimespeler

Stier: De Aardgeest De Musicus De Zwijgende

Leeuw: De Koningin De Speler De Clown Het Kind

We zouden dus kunnen zeggen dat je in wezen een dromer bent, met de ziel van de aardgeest en het masker van de Koningin.

In deze oerdrieling kunnen we een rode draad herkennen.

Het eerste wat opvalt is een enorm gevoel voor schoonheid en creativiteit. Het is alsof je extra zintuigen hebt om het ongeziene op te pikken uit de ether en je hebt het talent om deze zaken heel beelden te kunnen uiten. Je bent heel expressief. Dansen, schilderen, toneelspelen horen allemaal tot de mogelijkheden. Het is belangrijk om een uitlaatklep te vinden voor de prikkels die je opvangt uit je omgeving. Want je vangt heel wat op aan indrukken, die ook verwerkt moeten worden. Kunnen deze prikkels niet voldoende verwerkt worden, dan kunnen er spanningsklachten ontstaan zoals hoofdpijn bijvoorbeeld. Je hebt eigenlijk een publiek nodig. Op een of andere manier zul je dat ook meestal wel vinden. Je hebt nu eenmaal een groot charisma , waardoor mensen ook graag naar je luisteren en kijken.

Relaties zijn voor ieder mens belangrijk,maar in jouw leven spelen relaties een centrale rol. Je zult de neiging hebben om je op te offeren binnen relaties. Je bent een enorme vrouwelijke charme . Je zoekt altijd naar evenwicht en harmonie binnen relaties. Dat evenwicht zoeken kan ook betekenen, dat wanneer je partner erg doorslaat op een bepaald gebied, dat jij dat op een ander gebied zult doen in een tegengestelde richting om zo doende de balans te vinden.

Door je enorme invoelend en inlevend vermogen ben je een goede counselor, iemand die hoort wat er ook niet uitgesproken wordt en dat weet te vertalen.

Je hebt de behoefte om een maatschappelijke positie te bekleden die je een gevoel voor zekerheid en veiligheid biedt. Een gezonde financiële basis is iets wat bijna een levensbehoefte voor je is. Luxe en comfort zijn zaken die je zult nastreven in de hoop dat daarmee de basis van je leven stabiel is.

Toch zit de werkelijke stabiliteit die je zoekt niet zo zeer in materiële waarden, maar in je gevoel van eigenwaarde. En die eigenwaarde kan nogal eens behoorlijk heen en weer geslingerd worden. Diep van binnen heb je zoveel twijfels en lijk je je niet bewust te zijn van de innerlijke kracht die je absoluut bezit. Je kunt dit gebrek aan eigenwaarde gaan overcompenseren door jezelf heel trots en waardig voor te doen. Eigenlijk kom je ook over als Iemand die er absoluut staat, opvalt en duidelijk aanwezig is op een warme, hartelijke, spontane manier. Toch is dit vaak een masker om je onzekerheid te maskeren.

Enerzijds ben je een dromer en kun je hele werelden aan elkaar fantaseren. Dat bedoel ik op een positieve manier. Want in fantaseren ligt de kracht van visualiseren. En onze gedachten vormen vaak uiteindelijk onze werkelijkheid.

Deze kracht om je dromen , wensen en idealen te visualiseren wordt bekrachtigd door je vermogen om je ideeën heel concreet om te kunnen zetten. Daarmee heb je een soort schat in handen. Want veel van het geen waar je je gedachten op richt wordt daardoor werkelijkheid. Het is dus heel belangrijk om je gedachten positief te houden en je angstgedachten te overwinnen. Want ook die kunnen werkelijkheid worden . Dat waar je je aandacht op richt dat groeit.

Levensdoel

De maansknopen tonen aan welke karmische weg je aflegt dit leven. De noordknoop laat zien wat je grootste les is dit leven en welke dingen dus op je pad blijven terugkomen tot je de les geleerd hebt.

Jouw maansknopen tonen gaan van weegschaal naar ram, van het 2e naar het 8e huis.

Dit is de weg naar assertiviteit en daadkracht.

Vanuit vorige levens heb je veel twijfels meegenomen en een laag zelfbeeld ontwikkeld. Dit leven zul je ervaringen opdoen die ertoe zullen leiden dat je dit leven al je twijfels overboord gooit en durft te staan voor wie je bent. Dat betekent dus dat je vooral in het begin van je leven mensen op je pad zult vinden die proberen je klein te houden of je proberen te ondermijnen. De les die deze mensen je bieden is dat jij voor jezelf op gaat komen en uiteindelijk zoveel eigenwaarde en innerlijke kracht ontwikkelt dat je volledig in je kracht gaat staan en dat durft te laten zien aan anderen, zodat ze niet om je heen kunnen. Dan ben je iemand waar ze rekening mee dienen te houden. Die innerlijke kracht komt niet voort uit een overschreeuwen van je ego,maar dat komt voort uit liefde. Liefde voor jezelf en weten dat je deel bent van het goddelijke plan en dat je kunt putten uit de onuitputtelijke stroom van Goddelijke liefde die er voor ons allemaal is. Dit leven draait je grootste les om het vinden van jouw plek onder de zon en dat te durven uit te stralen. Om tot die ontdekking te komen zul je erg de diepte in gaan dit leven. In die zin dat je veel zult doen aan psychologisch zelfonderzoek. Waar je in vorige levens geneigd was om alles veilig en oppervlakkig te houden, zo zul je dit leven de diepte van je onderbewuste in duiken om te onderzoeken wat er om vraagt in jou zelf om bewust gemaakt te worden, om aan het licht te komen. Je zult daarmee veel zelfkennis, maar ook mensenkennis opdoen.

GelukspuntJe gelukspunt in schorpioen 3e huis toont aan dat je dat wat je van onder het oppervlakte naar bovenhaalt aan wijsheid, kennis en inzicht datje die wilt en kunt verwoorden. Je hebt het talent om heel helder te kunnen verwoorden wat je voelt en denkt. Hiermee kun je een geweldige counselor worden voor anderen die op hun zoektocht naar geluk en zelfkennis zijn. De schat die je dit leven vergaart aan innerlijke kracht kun je hiermee overbrengen op anderen door hun de weg naar hun innerlijke kracht te wijzen. Je bent een soort boodschapper die kan vertalen en bewust maken wat anderen nog niet in zichzelf ontdekt hebben. Ook op spiritueel gebied kun je dit zijn door je mediamieke talent te ontwikkelen en boodschappen dor te geven die vanuit de goddelijke bron van liefde afkomstig zijn. Ik raad je aan om je te verdiepen in Engelen en de boodschappen die zij je kunnen doorgeven. Engelen zijn tenslotte zuivere boodschappers van God, waar jij een spreekbuis voor kunt zijn. Wanneer je een angst hebt voor spiritualiteit of paranormale zaken kunnen zij een liefdevolle, veilige gids zijn op je pad om zelf een boodschapper te worden.


Dovnload 10.21 Kb.