Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Atg: Row crop banden ‘flowering beauties’ in service

Dovnload 46.38 Kb.

Atg: Row crop banden ‘flowering beauties’ in serviceDatum02.01.2019
Grootte46.38 Kb.

Dovnload 46.38 Kb.
  1. ATG: Row crop banden ‘flowering beauties’ in service
  1. Met de beroemde Nederlandse bloemenvelden dient voorzichtig en zachtzinnig worden omgegaan ATG's row crop banden beschermen deze kostbare gewassen zeer goed, terwijl de band tegelijkertijd ook zorgt voor uitstekende tractie en gebruikscomfort.
  1. 01-06-2015 |Stad aan 't Haringvliet, Nederland
  1. De "Tulpen uit Amsterdam" zijn vaak bezongen en in Nederland zijn in de lente inderdaad overal velden met bloeiende tulpen. Net als bij andere waardevolle gewassen moeten de telers van tulpen extra letten op de bescherming van de planten en bollen. Daarom hebben de R&D-technici bij ATG de Alliance row crop 350 band ontwikkeld. "Deze banden beschermen de planten uitstekend door de geronde schouders, terwijl de radiale constructie zorgt voor een groter contactgebied en daarmee voor minder gronddruk", legt Angelo Noronha, hoofd Sales & Marketing - Aftermarket Europa, uit.

Alliance is pionier en wereldwijde marktleider in smalle row crop radiale banden die zijn ontwikkeld voor telen, bespuiten en oogsten op gevoelige bodems met waardevolle producten, zoals bloemen en bloembollen. "Een van onze klanten, Maliepaard Bloembollen B.V. in Stad aan 't Haringvliet, teelt 130 hectaren tulpenbollen. De tractor, New Holland T6 160, is rondom uitgerust met Alliance 350 row crop banden. Bovendien verzekeren deze banden niet alleen effectief de bescherming van de bodem en planten, maar bieden tegelijkertijd ook uitstekende rijcomfort en tractie", vertelt Noronha.


Dhr. Laurens Maliepaard, eigenaar van het bedrijf, is zeer tevreden met de Alliance-banden voor zijn nieuwe tractor: "Na de banden te hebben gebruikt, kan ik zeggen dat Alliance A350 de juiste keuze was omdat het uitstekende bescherming van de gewassen, comfort en tractie biedt zonder de bodem te beschadigen.
350 row crop radiale band: De marktleider in row crop-banden
De Alliance A350 is een speciale lijn radiale banden voor alle soorten teelt-, oogst- en spuitwerkzaamheden. De band heeft ronde schouders ter bescherming van de bodem en het gewas. Het stevige karkas l en de sterke gordels bieden alle voordelen van radiale constructie.


De volgende stap in row crop-banden: Alliance 354 AGRIFLEX (IF) en 354 AGRIFLEX + (VF)
Alliance neemt zijn leidende positie in row crop-banden naar het volgende niveau door de introductie van IF (Improved Flexion) en VF (Very Improved Flexion) lage druk smalle radiale banden in de vorm van Alliance 354 AGRIFLEX en AGRIFLEX+.
De band is ontworpen met speciale flexibiliteit van de zijflanken waardoor deze dezelfde ladingen als standaard radiale tractorbanden met lagere bandendruk kan dragen van 20% (IF) en 40% (VF), of meer lading met dezelfde bandendruk.
De belangrijkste voordelen van de 354 AGRIFLEX-serie zijn:

Voordelen van 354 AGRIFLEX (IF)-banden:

• Kunnen 20% (IF) respectievelijk 40% (VF) meer lading dagen met dezelfde bandendruk.

• Groter contactgebied dat resulteert in minder bodemdruk en minder verdichting van de bodem.

• Betere brandstofefficiëntie.

• Grotere productiviteit in het algemeen.

• Machines kunnen op hogere snelheid werken, max. 65km p.u.
***

Over ATG


Met bijna 60 jaar ervaring specialiseert Alliance Tire Group zich in het ontwerp, de ontwikkeling, de productie en de marketing van landbouw-, bosbouw-, bouw-, industrie- en grondverzetbanden onder de merken Alliance, Galaxy en Primex.

ATG bedient klanten in 120 landen op 6 continenten en biedt een volledig aanbod van producten; van basis diagonaalbanden tot een breed aanbod aan eersteklas producten met toegevoegde waarde. Alle banden van de groep zijn ontworpen, ontwikkeld en getest in eigen geavanceerde O&O-centra wereldwijd.Contactpersoon pers:

Francesca Motta

PR & Media Manager | Alliance Tire Europe BV | | Lid van de Alliance Tire Group.Mobile: +31 (0)611035627  | E-mail: fmotta@atgtire.com | Site: www.atgtire.com

Page /

  • ATG: Row crop banden ‘flowering beauties’ in service
  • 350 row crop radiale band: De marktleider in row crop-banden
  • Contactpersoon pers: Francesca Motta

  • Dovnload 46.38 Kb.