Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Avo Havo Atheneum Gymnasium

Dovnload 6.52 Kb.

Avo Havo Atheneum GymnasiumDatum01.08.2017
Grootte6.52 Kb.

Dovnload 6.52 Kb.

Mavo Havo Atheneum Gymnasium

Hoefsmid 1

Oud-Beijerland

0186 - 61 75 22

info@hoekschlyceum.nl


Aan de ouder(s)/verzorger(s) en de leerlingen

uit 3 mavo, 4 havo en 5 vwo
Datum : 22 maart 2016

Kenmerk : VRG

Betreft : buitenlandse reizen en aanslagen in Brussel

Geachte ouder(s), verzorger(s) en leerlingen,


Vandaag hebben wij een moeilijke beslissing moeten nemen. De aanslagen in Brussel hebben tot onrust geleid onder ouders, leerlingen en begeleiders. Daarnaast heeft de aanslag geleid tot verhoogde terreurdreiging, met name in de grote steden.

Zo kort voor vertrek heeft de directie van het Hoeksch Lyceum besloten geen risico te nemen en de buitenlandse reizen niet te laten doorgaan.


De veiligheid van onze leerlingen staat bij dit besluit voorop. Daarnaast willen we niet dat deze buitenlandse reis, die het hoogtepunt had moeten worden voor de leerlingen in hun schooltijd, de komende week beheerst wordt door angst en onzekerheid, zowel bij de leerlingen als bij de ouders.


We zijn nog in overleg met het reisbureau en andere instanties. Over de verdere afwikkeling, eventueel verplaatsen van de reis dan wel restitutie van de kosten, wordt u zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht.

Alle lessen zullen volgende week verlopen volgens rooster. Dit betekent ook dat de maatschappelijke stages geen doorgang zullen vinden.


Namens de directie en het bestuur,

Mevrouw drs. R.M. Valkenborgrector Hoeksch Lyceum


Dovnload 6.52 Kb.