Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Connexxion sluit overeenkomst met afas software Vervoersbedrijf werkt komende vijf jaar met e-hrm-software uit Leusden

Dovnload 9.74 Kb.

Connexxion sluit overeenkomst met afas software Vervoersbedrijf werkt komende vijf jaar met e-hrm-software uit LeusdenDatum07.04.2017
Grootte9.74 Kb.

Dovnload 9.74 Kb.


Persbericht
Leusden, 13 september 2012

Connexxion sluit overeenkomst met AFAS Software

Vervoersbedrijf werkt komende vijf jaar met e-HRM-software uit LeusdenConnexxion, marktleider op het gebied van regionaal personenvervoer en ambulancezorg in Nederland, heeft het contract voor een nieuw HRM/Payroll-systeem gegund aan AFAS Software. Beide partijen gaan een samenwerking aan voor een periode van vijf jaar, met de mogelijkheid tot verlenging met nog eens vijf jaar. De voorbereidingen voor de implementatie zijn al volop in gang en de gehele implementatie zal vóór de zomer van 2013 gereed zijn.

Door te kiezen voor de HRM/Payroll-software van AFAS wil Connexxion de indirecte kosten van haar interne HR-dienstverlening verlagen en tegelijkertijd de kwaliteit ervan verhogen. Met de nieuwe e-HRM-tool kunnen medewerkers van Connexxion voortaan zelf onder meer online verlof aanvragen, verzuim registreren en mutaties doorvoeren. Daarnaast kunnen ze hun eigen medewerkersdossier inzien, loonstroken raadplegen en declaraties online indienen. Deze manier van online werken verlaagt de administratieve lastendruk en geeft medewerkers de mogelijkheid om zelf snel en gemakkelijk hun HR-zaken te regelen.
Peter-Paul Witte, Chief HR Officer bij Connexxion, over de samenwerking: “Voor Connexxion is de keuze voor AFAS Software een belangrijke stap richting digitaal werken. In AFAS Software hebben we een betrouwbare partner gevonden die niet roept dat alles kan, maar ons uitdaagt een goede afweging te maken bij verschillende keuzes. Wij hebben er alle vertrouwen in dat door de intensieve samenwerking en inzet van vakmensen bij zowel AFAS Software als Connexxion dit project succesvol zal verlopen.”
De nieuwe HR-portal is locatieonafhankelijk te benaderen. Medewerkers kunnen vanaf begin volgend jaar ook vanuit huis HR-gerelateerde zaken regelen. Omdat Connexxion veel rijdend personeel in dienst heeft, wordt er op iedere locatie van Connexxion een werkplek gecreëerd, zodat er altijd een computer beschikbaar is om in de portal te kunnen werken. Om de medewerkers goed hierover te informeren en de drempel voor het gebruik van deze tool weg te nemen, worden er op verschillende vestigingen via grote schermen instructiefilmpjes getoond. Deze laten zien hoe de nieuwe e-HRM-portal in de praktijk werkt. Momenteel wordt er ook gewerkt aan een app zodat medewerkers ook via een smartphone eenvoudig verlof kunnen gaan aanvragen of hun NAW-gegevens kunnen wijzigen.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Truus Koppelaar, directeur Marketing & Communicatie AFAS via 06-51849790 of t.koppelaar@afas.nl of met Peter Drent van Wisse Kommunikatie via 026-4431523 of peter.drent@wisse-worldcom.nl.


Indien u persberichten over AFAS Software op een ander adres wenst te ontvangen of niet meer wenst te ontvangen, dan kunt u dat via een reply op deze mail aangeven.
Over AFAS Software

Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij klanten, medewerkers en milieu centraal staan. AFAS Software (www.afas.nl) automatiseert bedrijven en organisaties uit alle branches met complete en moderne (online)bedrijfssoftware. Consumenten krijgen met het online huishoudboekje AFAS Personal (www.afaspersonal.nl) inzicht in hun persoonlijke geldzaken en daardoor grip op hun uitgavepatroon. AFAS is hoofdsponsor van voetbalclub AZ, de AFAS Tennis Classics en het AFAS Circustheater in Den Haag.


Over Connexxion
Connexxion is marktleider op het gebied van regionaal personenvervoer en ambulancezorg in Nederland. Dagelijks maken meer dan één miljoen mensen van hun diensten gebruik. Met in totaal 14.000 medewerkers brengt Connexxion mensen op hun bestemming door middel van toegankelijk, duurzaam en veilig vervoer. Via weg, rails en water. Daarmee vervullen zij een belangrijke maatschappelijke functie. Kijk voor meer informatie op www.connexxion.nl.

  • Vervoersbedrijf werkt komende vijf jaar met e-HRM-software uit Leusden

  • Dovnload 9.74 Kb.