Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Costa Cruises is door de lezers van porthole magazine verkozen tot de rederij met de beste cruiseroutes van de middellandse zee

Dovnload 9.05 Kb.

Costa Cruises is door de lezers van porthole magazine verkozen tot de rederij met de beste cruiseroutes van de middellandse zeeDatum12.03.2017
Grootte9.05 Kb.

Dovnload 9.05 Kb.

costa_logo4c_positiv_rgbg:\corp communication\comunicati stampa 2016\porthole\rca2016_portholecruisergb-840x1024.png
Costa Cruises IS door de lezers van porthole magazine VERKOZEN tot DE rederij met de beste cruiseroutes van de middellandse zee


De lezers van het tweemaandelijkse Porthole Cruise Magazine hebben Costa Cruises een belangrijke onderscheiding gegeven naar aanleiding van de achttiende editie van de Porthole Readers Choice Awards. Costa Cruises kreeg voor de 17e keer op rij de prijs voor de "Beste cruiseroutes van de Middellandse Zee".
Porthole Cruise Magazine is een van de meest gereputeerde cruise tijdschriften uit de Verenigde Staten. Elk jaar wordt aan de lezers en online volgers gevraagd wie de beste cruiserederij is, in elk van de maar liefst 54 categorieën.
"Dat we opnieuw verkozen werden als beste rederij in die categorie bevestigt het grote succes van onze Middellandse Zee cruises", zegt Mario Zanetti, Senior Vice President Revenue Management Costa Europe en Costa Asia. "Deze onderscheiding is erg belangrijk voor ons, omdat wij de Middellandse Zee als ons thuis beschouwen”.
Voor de zomer van 2017 zijn er twee nieuwe routes gelanceerd, ideaal om de Griekse Eilanden, de Balearen, Spanje en Sardinië te ontdekken. Deze cruises zijn perfect voor de liefhebbers van zee en strand.
De Costa neoClassica zal nieuwe cruises van zeven nachten aanbieden tussen 13 mei en 30 september. Elke zaterdag zal het schip uit Bari vertrekken richting Corfu, Kreta (Heraklion), Santorini (met een lang verblijf tot middernacht) en Mykonos (met een verblijf 's nachts; ideaal voor het lokale nachtleven).
De Costa neoRiviera zal nieuwe cruises van zeven nachten aanbieden tussen 4 juni en 24 september. Elke zondag zal het schip uit Savona koers zetten naar de meest populaire stranden van de Westelijke Middellandse Zee.

Elke dag legt het schip aan in een andere plaats: Porto Torres (Sardinië), Menorca, Ibiza (met een verblijf 's nachts, ideaal om een stapje in het nachtleven te zetten) en Palma de Mallorca. Voor de terugreis naar Savona wordt nog een lange stop voorzien in Tarragona/Barcelona.


Over Costa Cruises:

Costa Cruises introduceert dit jaar  een breed scala aan nieuwe initiatieven. Danzij een partnership met sterrenchef Bruno Barbieri genieten gasten aan boord van een bijzondere gastronomische ervaring met een focus op de Italiaanse keuken. Cruisegasten worden zelf de sterren van het entertainment aan boord op het podium van de nieuwe talentshow ‘The Voice of the Sea’. Voor de allerjongste gasten wordt een cruise nog onvergetelijker dankzij de populaire Peppa Pig en haar vrolijke en kleurrijke wereld.
Dankzij 19.000 Costa medewerkers die zich elke dag met passie inzetten voor ‘Italy’s finest’ cruisevakanties en met 137 verschillende vaarschema’s, 261 bestemmingen, 60 opstaphavens en 15 schepen in de vaart, verrast Costa haar gasten elke dag met een unieke vakantiebeleving en onvergetelijke momenten.

  • Costa Cruises IS door de lezers van porthole magazine VERKOZEN tot DE rederij met de beste cruiseroutes van de middellandse zee
  • Beste cruiseroutes van de Middellandse Zee
  • Costa neoRiviera

  • Dovnload 9.05 Kb.