Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Culinaire gevoel Proef voel geniet

Dovnload 2.6 Mb.

Culinaire gevoel Proef voel genietPagina1/8
Datum05.12.2018
Grootte2.6 Mb.

Dovnload 2.6 Mb.
  1   2   3   4   5   6   7   8
Culinaire gevoel

Proef – voel – geniet
Culinaire gevoel
Het culinaire gevoel is er op gericht om een zo goed mogelijke service te bieden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen.
Met het brede aanbod dat we beschikbaar stellen, vindt u vast en zeker wat u zoekt. Neem ook een kijkje op onze website en als u vragen of opmerkingen heeft, neem gerust contact met ons op.

De prijzen die u in de brochure kan weervinden zijn een richtlijn. Voor een exacte berekening van uw feest maken wij graag een offerte op maat.


Wij aanvaarden feesten vanaf 30 personen.

Het verhaal 


Ken Jacobs begon zijn opleiding in Stella-Matituna waar hij de basissen van het koken onder de knie kreeg.  Nadien ging hij in de leer bij verschillende gerenommeerde chefs ten einde zijn kennis verder uit te breiden. 

Nu staat het gevoel centraal. Met zijn liefde voor product en creatieve geest probeert hij steeds weer de mooiste gerechten voor te schotelen.

Product en ambacht zijn twee woorden die centraal staan in de bereiding van onze gerechten. Steeds weer gaan we op zoek naar de meest verse, kwaliteitsvolle producten. Zodanig we u alleen het beste kunnen aanbieden. 
U heef de keuze uit verschillende formules:

Wij verzorgen met veel plezier al uw feesten!receptie


1. Basis receptie 8,50 euro / pp

Cous cous – crème van geitenkaas

Zakouzi’s

KaaskrokettenSoepje volgens seizoen


  1   2   3   4   5   6   7   8

  • Culinaire gevoel
  • 1. Basis receptie 8,50 euro / pp

  • Dovnload 2.6 Mb.