Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Enschedees softwarebedrijf Logic4 is fd gazelle 2016 enschede, 14 oktober 2016 – Logic4, de leverancier van bedrijfssoftware en e-commerce uit Enschede

Dovnload 6.13 Kb.

Enschedees softwarebedrijf Logic4 is fd gazelle 2016 enschede, 14 oktober 2016 – Logic4, de leverancier van bedrijfssoftware en e-commerce uit Enschede



Datum11.04.2017
Grootte6.13 Kb.

Dovnload 6.13 Kb.

PERSBERICHT

Enschedees softwarebedrijf Logic4 is FD Gazelle 2016

ENSCHEDE, 14 oktober 2016 – Logic4, de leverancier van bedrijfssoftware en e-commerce uit Enschede, is deze week uitgeroepen tot FD Gazelle 2016 en is kanshebber geworden voor de Main Software 50; twee belangrijke awards in de softwarebranche.

Danny Nijland, oprichter en eigenaar van Logic4, licht toe: “We zijn apetrots dat we ons als Enschedese onderneming mogen begeven onder de snelst groeiende en succesvolste softwarebedrijven van Nederland. Bij de FD Gazellen en de Main Software 50 zitten veel grote bekende namen in de softwarewereld, het is ontzettend gaaf om daar als nuchter Twents bedrijf tussen te staan.”

Nijland vervolgt: “Het bedrijf en het team zijn hard gegroeid, mede doordat onze oplossingen volledig aansluiten bij de nieuwste technologieën - zoals Software as a Service - en we continu investeren in kwaliteit en innovatie. Alleen als je goed samenwerkt en iedere dag bezig bent om jezelf te verbeteren, kun je groeien. En dat blijven we natuurlijk doen!”

FD Gazellen Awards 2016

De FD Gazellen Awards, een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info, worden jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. De belangrijkste criteria zijn onder andere dat het bedrijf financieel gezond is, een minimale omzet van €100.000,- heeft en een omzetgroei van minimaal 20% had in de afgelopen drie jaar.

Op dinsdag 15 november worden de FD Gazellen Awards voor de regio Oost uitgereikt. Tijdens deze bijeenkomst wordt bekend of Logic4, bovenop de titel ‘FD Gazelle’, ook nog één van de extra awards in ontvangst mag nemen.

fd.nl/events/gazellen



Main Software 50

In samenwerking met Nederland ICT, AG Connect en Dialogic organiseert software-investeerder Main Capital dit jaar voor de vijfde keer de Main Software 50. Deze ranking van de 50 meest succesvolle softwarebedrijven van Nederland heeft als doel de snelle groeiers in de software-industrie zichtbaarder te maken bij het publiek en om de gehele softwaresector een duidelijker profiel te geven.

De award-uitreiking van de Main Software 50 vindt plaats op 3 november in Amsterdam.

www.mainsoftware50.com



Over Logic4 business software

Logic4 ontwikkelt en implementeert volledig geïntegreerde next level business software en e-commerce oplossingen voor de groothandel, vakhandel en detailhandel. Met ruim 18 jaar ervaring heeft Logic4 alle kennis in huis om bedrijven een complete softwareoplossing te leveren op het gebied van webshop, facturatie, scanning, kassa, bestelzuilen, inkoop, voorraad, boekhouding en meer.

www.logic4.nl

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie)

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Danny Nijland, Founder/CEO van Logic4, via danny@logic4.nl of 06-51156508.



Beeldmateriaal is te downloaden via www.logic4.nl/pers

  • FD Gazellen Awards 2016
  • Main Software 50
  • Over Logic4 business software
  • Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie)

  • Dovnload 6.13 Kb.