Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Gastenboekberichtjes van de vorige websiteversie

Dovnload 127.26 Kb.

Gastenboekberichtjes van de vorige websiteversieDatum12.03.2017
Grootte127.26 Kb.

Dovnload 127.26 Kb.

Gastenboekberichtjes van de vorige websiteversie (vóór 11/04/12)

14.02.12 19:09

Inge Schetz

HIPPER DE PIP HOERA !!!
Gelukkige verjaardag pippertjes van de huppelhoeve !

Inge, Jules & Co


31.01.12 20:29

Joop Barendregt

Wat een fijne leuke site hebben jullie zeg. Heel veel informatie, enj prachtige verhalen. Mijn vrouw en ik volgen alles op dit moment alles van de Hovawart. Helaas moesten wij onze fantastische
hond Linke Teun na ruim 10 jaar recent laten inslapen.
Wij zijn weer op zoek naar een pup. Wellicht hebt u verdere info voor ons.
Groet Joop Barendregt


19.01.12 00:26

Jan Faes

Hallo Inge,via een eigenares van een pupje van ons ben ik op je site terecht gekomen. Af en toe en wanneer er vraag is naar een pup fokken wij een nestje Drentsche Patrijshonden. Ik las dat jij toch ook ED test. Buiten de test die jij doet, laten wij ook SD testen en zijn mijn twee teefjes getest op van Willebrand dissease. Voor mij is dit belangrijk voor een bejaagde jachthond, verwondingen bij de jacht zijn van alle jaren, dus... Von Willebrand moet er dan zeker bij !Bij ons is de spanning op het moment ook stijgend, volgende week gaan we Hera laten dekken. Na zorgvuldig onderzoek naar "niet epilepsielijders" en een zekere inteeltfactor. Ik vond hier fijne informatie over Hovawarts. Ik kende het ras maar heb toch heel wat meer bijgeleerd en ook kennis gemaakt met een verantwoord fokster. Je kan de belevenissen van ons Drenten trio volgen op ons eigen blog: http://blog.seniorennet.be/Bas_en_Belle/
15.10.11 15:29

marianne

Ik kwam zo via google op deze pagina. Toevallig kennen wij hier ook een hovawart hij heet luky en het is een schat eerste klas luisterd goed is zachtaardig heel heel erg knuffelerig zeker naar onze honden toe (cavaliers) Wij zitten toch te denken dat als onze hondjes er niet meer zijn om toch ook een hovawart te zoeken. Hier staat een heleboel info maar ik zou ook graag een prijs indicatie krijgen als het eventueel kan.
Fijn weekend en de groetjes van marianne
15.10.11 02:45

Arne Eijmans

Hallo Inge
Ik woon in Portugal Algarve en hier werd op 15-10-1995 mijn blonde Hovawart geboren. Via vrienden hoorde ik van het nest en de eigenaren wilden alleen een goed huis voor de puppies.
Vandaag wordt Wonga 16 jaar! Ik wilde dit even kwijt.
Arne
20.06.11 21:41

Els

Hallo Inge,
Zou je even contact met mij op willen nemen?
Al vast bedankt.
Groetjes, Els
13.04.11 12:51

Anita

Hallo Inge,

Heel toevallig door te googlen op je site terrecht gekomen. Je hebt het karakter van de hovawart, zowel de voor- als de minpuntjes mooi omschreven. Heel helder en informatief. Ook wij hebben een Hovawart Ozzy, hij past precies in dit plaatje en we zouden hem voor geen goud willen missen. Hij staat nu zoals iedere dag voor het raam te kijken hoe de kinderen uit school komen, om ze vervolgens eens royaal te begroeten.


Heel veel succes met de honden en ik zal regelmatig je site eens bezoeken.
Groetjes Anita
27.02.11 17:06

Wienke Konink

Hoi Inge,
Ik kom maar weer eens op je site kijken. Leuk hoor. Ik ben niet meer op het hovawartforum, maar kijk regelmatig op sites. Zelf ben ik ook een site begonnen omdat onze Tara drachtig is. Het gaat heel goed met ons dametje en we bereiden ons steeds verder voor op de puppies. Zo kwam ik jouw naam tegen op een forum over honden, waar jullie het 'merken' van de pups besproken. Geen bandjes dus maar. Vriendelijke groet, Wienke Konink en Tara
27.02.11 15:24

Nelleke

Ook ik ben eigenlijk per ongeluk op je site gekomen, een vriendin van mij heeft gister haar wartje opgehaald, en ik wilde wat informatie over het ras, ik ben honden trimster dus altyd geinterresseerd in alle honden!!
wat een super leuke site!! en zo leuk zoals je over je honden schrijft!! ik heb het idee dat ik echt wat over de hovawart heb geleerd!! bedankt!! groeten Nelleke.
31.01.11 21:04

Anja en Mackenzie

hallo Inge, mijn grote complimenten voor je prachtige site. Ook je honden zijn super.Kwam spontaan op je site terecht nadat ik info zocht over HD( hoe gek kan het lopen) ergens op een forum gaf je lang geleden een commentaar en zo kwam ik op je site. Ben zelf in het gelukkige bezit van een jonge Hovawart reu van 18 maanden en heb met een grote grijns op m,n gezicht je site gelezen en nog nooit zoiets precies beschreven gezien, geweldig hartelijke groet ven An en Mack
20.10.10 19:31

Carin

Hoi Inge

Wat werkt jou jonge aanwinst geweldig, tzt hoop ik ook weer op zo'n hond, maar even geduld. Mijn hovawart van bijna 12 mag 1x per mnd nog naar geh cursus en dat vindt ze super leuk en vooral de koekjes, een half uurtje vindt ze lang genoeg en daarna train ik verder met mijn andere hond.


Wat is ze prachtig jou relaxje en wat loopt ze geweldig mooi, net een hertje.

Veel plezier met jou beestenboel gr Carin


10.10.10 21:05

sien

Hoi Inge,

Wat een mooie site, en leuk je zo nog eens tegen te komen. Echt knap werk !

groetjes Sien

24.05.10 12:43

Odette

Oh wat zijn ze heerlijk om naar te kijken! We zijn met z'n allen gruwlijk verliefd....
13.05.10 12:24

Hilde & Daniël

Gefeliciteerd met je nestje, Inge ! 't Was even spannend, maar gelukkig toch goed afgelopen. Geniet met volle teugen van je prachtige puppies...
knuffel
Hilde
25.04.10 08:41

Carin

Hoi Inge

He he, ze zijn er eindelijk, wat een hoop blond in de werpkist, zoek


zoek wie is wie
Heel veel plezier met de beestenboel en weer heerlijk genieten van al dat jonge grut.
Ben blij te lezen dat alles nu goed gaat met moeder en kids.

Gr Carin


22.04.10 21:12

Odette

7u 's ochtends. 'Mam, mogen we nog even op de site kijken of er al nieuws is??' Ikke.. 'maar kind, we hebben vannacht om half twaalf nog gekeken, als er in de tussentijd iets gebeurd is heeft Inge wel iets anders aan haar hoofd dan de site bijwerken!' 'Ach toe mam, ik kan me echt niet concentreren zo op school!' ' Nou vooruit dan maar'. Heel stiekem hebben we allemaal buikpijn als de pc aangaat. Helaas. Geen nieuws. 's Middags komt de jongste thuis met een tekening van een pup. Met 7 poten, maar ze is dan ook pas 4. 'Voor ALS we een puppy krijgen. Anders mag jij hem hebben'. Ja ja, de spanning is erg groot hier. Vast bijna net zo groot als die van Sette's buik!
Groetjes van een gespannen 6-tal!
15.04.10 23:25

Bodan

Waf, waf, waf, wat lezen we nu allemaal ? Nieuwe Huppeldepupjes in de maak !?? Echt een mooie papa heeft Sette nu gekozen ... :-) Nog even aftellen, we zijn benieuwd !!!
Veel succes met het nieuwe jong leven in wording.
Groetjes van ons allemaal en van 't Buyssenhof.
08.04.10 17:00

Odette

Lieve Sette, wat word je toch met de dag mooier! (en dat kon al bijna niet!). Laat je maar goed verwennen deze weken, maar met zo'n bazinnetje moet dat lukken. Wij staan je met z'n zessen hier over de grens aan te moedigen en wensen je veel rust in gemakkelijke houdingen toe!! Doe Inge de groetjes van ons en bedank Attack voor het op voorhand verzorgen van vermaak je kroost ;-)
Groetjes van de Bosmansjes
01.03.10 13:22

peggy de rycke

Hallo inge,
via een klant van mij (die u met uw hond zag in bandencentrale) heb ik uw site gekregen.PRACHTIG
ben zelf hondenliefhebster in hart en nieren en zoals jij ook beschrijft, als halve hond geboren of in mijn vorig leven een volledige hond geweest!
ik kende uw ras van op barfplaats.nl
ben enorm geboeid over alles wat met geneeskunde en voeding te maken heeft!
heb zelf american collie en oudduitse herder.ben afkomstig uit Overmere
gr peggy
25.02.10 13:21

Carin

Hoi Inge

Wat heb je mooie jongen voor jou Sette uitgezocht, ik hoop dat het gelukt is en daar er mooie pupsels geboren mogen worden die mogen genieten van al jou liefde en aandacht samen met jou Sette.


Ik geniet nog iedere dag als ik mijn honden zie rennen en spelen in
de bossen waar wij minimaal 2x per week vertoeven.
Op zo'n moment lijkt mijn hovawart nog een jonge hond al moet ik soms even ingrijpen als het te hard gaat anders loopt ze weer even kreupel.
Veel plezier met jou beestenbende en een extra knuff voor Sette

Gr Carin
knuffel van Boya en Joy


05.02.10 21:07

Carin

Hoi Inge

Wat heb je een leuke site en wat schrijf je prachtig en met zoveel passie over jou hondenfamilie.


Wij hebben zelf een hovawart teef van bijna 11 jaar en sinds kort weer een border collie teef van een jaar oud. Deze jonge telg houd onze hovawart Boya weer super jong en in conditie met haar uitdagende spel om te rennen en spelen.
Ik hoop dat onze dame ook 14 jaar of ouder mag worden en verwacht dat er daarna zeker weer een hovawart dame bijkomt.
Ik werk zelf als dierenartsassistente en heb de luxe dat de honden mee mogen naar de praktijk.
Mocht het zover zijn dat er weer een dame bijkomt dan zal ik zeker een bezoek je brengen op jou site.
Alvast succes en veel plezier met je volgende nestje.

Groetjes Carin


en mijn beestenbende
03.01.10 02:41

Noor

nogmaals heel veel sterkte met het verlies van jou oh zo geliefde vlammetje, het zal "kaal" zijn zonder haar.

knuffel van Noor


28.12.09 12:43

Chantal de Jong

Hi Inge, wat een leuke pagina heeft U. Eindelijk iemand die de Hovawart echt weet te omschrijven met z'n goede en eigenwijze (slecht wil ik niet noemen wat dat zijn ze niet) eigenschappen. Mijn Hovawart is afgelopen mei gestorven en was mijn beste vriend. Ik heb bewust gekozen om nu een asielhond een kans te geven ipv van een wederom hovawart puppie, puur om dat ik bang was deze te vergelijken met Job. Maar ooit in de toekomst komt er weer een Hovawart. Ik wens u veel succes met u prachtige honden, want prachtig zijn ze! Mvrgr Chantal de Jong Nederland.
06.12.09 16:37

Odette

Net drie weken geleden onze bijna 14-jarige Hovawart Senna in moeten laten slapen. Het verdriet is nog vers, maar het huis is, ongeacht de vier kinderen en twee katten, erg leeg zonder hond.
Wandelingen op de hei zijn gewoon niet hetzelfde zo, ook beneden komen na een nachtje slapen is maar raar zonder die kwispelende staart en blije blik om je te begroeten.
Hebben even genoten van je foto's en je verhaal. Dank je wel.
Groetjes, Odette
03.12.09 21:40

Tamara

Wat een ontzettend leuke foto's heb je toegevoegd en zeker leuk om nieuwe foto's te zien van broertjes en zusjes van Fien, alias 'klein madammeke'. Stuk voor stuk allemaal prachtige volwassen honden aan het worden!

Groetjes van Tamara en een knuffel van Fien


23.11.09 15:02

Inge & Co

Af en toe spring ik 'ns binnen op je site, altijd leuk om zien!
Geef toe, ons Juleseke is toch wel fotogeniek hé ;-D

Tot we elkaar nog 'ns tegenkomen!


Groetjes,
Inge & Co
03.11.09 09:53

Magda Laenen

Inge, eind de jaren zestig, als klein kind, waren wij vriendinnetjes, we woonden in dezelfde buurt. En we waren toen al dierenvrienden in hart en nieren. Ik had honden en katten, maar jij kreeg aanvankelijk geen hond. Vandaar dat we dan maar met 'Duvelke' je zwarte bokje met één wit vlekje, mijn boxer Troll en cockertje Cora gingen wandelen. Het zat er toen al in! Prachtige site Inge, dat ben jij voluit!
Groetjes, Magda
18.10.09 13:26

renée

ha Inge,
Ik was het al steeds van plan, maar nu is het dan eindelijk gelukt en heb ik je site eens goed bekeken.
Ik vind hem geweldig: duidelijk, heel betrokken en super leesbaar.
Heb er ook wat dingetjes op gevonden die ik nog niet wist over je hondjes, erg leuk!
Natuurlijk wens ik je het allerbeste met jouw huppelhoeve, maar dat wist je vast al wel.
Ik ben ook erg benieuwd naar het komende nestje en wens je daar alvast heel veel succes mee.
groets,
Renée
22.09.09 12:51

Laura

Hallo!

Dit is echt een hele leuke site, je liefde voor je honden straalt er vanaf!


Vooral het karakter van je honden vond ik erg interessant, zo krijg je een veel beter beeld van de Hovawart, dan als je de rasbeschrijving leest!

Bedankt!


Laura (een andere dan hiervoor ;-) )
10.08.09 15:25

Lineke

Hoi Inge,

wat een superleuke site en prachtige honden! Heb zelf een hovawart van een jaar en als ik de karakterbeschrijvingen van jouw honden lees, herken ik veel!! Als je er eenmaal één gehad hebt, wil je volgens mij geen ander ras meer. Hoewel ik er wel aan moest wennen na een appenzeller!

Groet,

Lineke, poot van Sam


23.07.09 13:45

Karin

Super Hovawarts, erg mooie honden!!! Wij zijn al jaren op zoek naar een goede gezonde hovawart voor op het erf, tijdelijk niet druk zoekend geweest en nu kom ik toevallig deze website tegen op een hondenforum!!!! Erg leuk, ik blijf het volgen.
31.05.09 15:40

Laura

Wauw, wat heb je mooie honden .. Geweldig om te zien !

Groetjes


13.05.09 11:27

Wienke en Tara

Beste Inge,
Zo tref ik je hondjes op het forum, zo zit ik zomaar even op je site. Het is een feest van herkenning. Wat zijn ze leuk en mooi he?
Wij zouden onze Tara ook voor geen goud meerwillen missen, al mag ze af en toe 'achter het behang'. Als de kids naar de middelbare gaan, komt er zeker nog een Hovawart bij.
Groetjes van Wienke en Tara
01.05.09 09:10

jettie

Toevallig op je site belandt en nu met veel plezier erop aan het rondsnuffelen!
Heel knap gedaan!

Groetjes


Jettie en haar hovawart Djerba (Bagginnsa)
08.04.09 16:49

Marianne

Wat een geweldige site. Heb met grote interesse gelezen. Vooral de rasbeschrijving: in een woord perfect. Heb dit nog nergens zo duidelijk en doeltreffend terug gevonden. Ook wij hebben een echte Jeckyll & Hide in huis van 2 en 1/2 jaar. En ja, wij hebben ons ook heeeel vaak achter de oren gekrabt, maar nu is ze in een woord een echte schat met heel veel gebruiksaanwijzing vooral naar andere honden en vreemde mensen toe.Toch zouden we haar voor geen goud meer willen missen. Vind wel dat sommige fokkers een voorbeeld aan deze site mogen nemen.

In een woord TOP!!!!

Veel groetjes van Marianne en een dikke poot van onze hovawart Fidou

29.03.09 17:35

Hilde

ja Inge 'alles' staat eral, dus ik kan alleen nog maar bevestigen dat het een prachtige site is. Wél bescheiden blijven hé oeps ....daar twijfel ik niet aan.
18.03.09 17:24

Wendy

Hoi Inge,
Ik heb net je site bekeken en gelezen en hij is erg mooi geworden.
Vooral die smileys die je aan je honden hebt gegeven vond ik pakkend.
Groetjes, Wendy en een poot van Jakko&Lola.
13.03.09 13:39

Diane

Inge, wat een prachtige site! Je schrijft over je honden en de hovawart zoals ik me jou herinner in onze gesprekken: heel informatief, vol liefde, betrokkenheid en passie. Een aanrader voor iedereen die overweegt zich een hovawart aan te schaffen.

Diane en Xantos


10.03.09 17:46

Ulli Wende

Liebe Inge!

Vielen Dank für den Tipp auf deine homepage!


Da hast du aber viel Arbeit hineingesteckt! Leider kann ich den Text
oft nur erahnen, aber die homepage ist dir sehr gelungen!
Und die Bilder zeigen ja auch deine Hunde wunderschön!
Gratulation und viele Grüße aus Penzing, Bayern, Deutschland!
Ulli Wende
03.03.09 01:34

Petra

Heb net ook een rondje over je site gemaakt. Het ziet er echt heel netjes uit. Een plezier om rond te kijken.
Een prachtstel honden heb je!

Groetjes Petra, en poot van Daisy, Spike en Kelly


02.03.09 22:55

Angeniet

Je hebt er echt werk van gemaakt Inge, wat een leesplezier en kijkplezier op je site!
Lieve groet,
Angeniet
met een zachte lebber van Juda en een reuzelik van Izzy!
02.03.09 22:53

Nettie

Ik heb eindelijk eens de tijd om op je site te kijken.
Geweldig leuk!!
27.02.09 23:52

Margo

Inge wat heb je een mooie site van je honden gemaakt, mijn complimenten!
27.02.09 21:11

Wienke Konink

Wat een mooie site Inge, ik sta paf. En de overeenkomsten tussen jouw Dropje en onze Tara zijn enorm. Dan enthousiaste, dat baas-gerichte, die altijd waakzame uitdrukking... Maar heb je ook een fotootje van je pony's?
Groeten van Wienke, en tot ziens op het Forum
25.02.09 21:34

loos erik

in één woord prachtig INGE
heb site direct bij mijn favorieten gezet zodat ik ze super snel terug vind
ben al benieuwd naar de nieuwtjes
nog veel groeten van Erik&Claire en van nr.11(HECTOR) voor u en je kroost
25.02.09 20:21

RupsenStorm

Hoi Inge, wat een heerlijke site om te lezen en te bekijken. Je liefde voor je honden is zo voelbaar tussen de regels door. Het zijn dan ook stuk voor stuk prachthonden. Leuk ook dat je elk van hen in een smilie hebt samengevat. Origineel hoor!
Veel voorspoed voor jou en je honden!
Lieve groet
Bianca en een poot van Rups en Storm
25.02.09 11:05

jan

prachtige site Inge, vooral je beschrijving van het karakter van de Hovawart vind ik geweldig. Zo veel informatiever dan het standaard verhaaltje, aspirant kopers hebben hier echt iets aan.
25.02.09 11:05

jan

prachtige site Inge, vooral je beschrijving van het karakter van de Hovawart vind ik geweldig. Zo veel informatiever dan het standaard verhaaltje, aspirant kopers hebben hier echt iets aan.
25.02.09 10:08

Esther

Hoi Inge,

Ik sluit me aan bij voorgaande schrijvers: eindelijk een site van een bevlogen hovawartliefhebber. Hij is mooi!


23.02.09 21:10

Arnold

Hey Inge,

Eindelijk een "Huppelhoeve" site............ en wat voor een !! Mooi, duidelijk, vlot ...kortom alles siert hem.

Proficiat, knap gedaan Inge

Gr, Arnold23.02.09 18:27

Yvette

Hoi Inge,

Wat een prachtige site! De beschrijvingen van je honden en vooral de emoticons vind ik echt super.


En eindelijk eens wat anders dan het ge-eikte rasstandaard verhaal bij je beschrijving van de Hovawart.

Hoop je snel weer eens te zien!

Groetjes Yvette en een dikke knuffel van Sita en Taro

23.02.09 16:46

Carma

Hallo Inge,

Wat een schitterende site heb jij in elkaar geknutseld! Het leest heel lekker weg, net alsof ik je daadwerkelijk hoor vertellen. Duidelijke, eerlijke informatie en een vleugje humor, helemaal top!

Groetjes van Carma en Luka

PS wat zijn hovawarts eigenlijk leuke honden! Kende het ras niet zo goed, maar zo te lezen zou het best een ras zijn wat bij mij past! ;-)


23.02.09 16:36

Maryanne

Hallo Inge,

Ik ben ook je site maar eens gaan bekijken. Prachtig! En wat een mooie foto's van je honden. Wat ik vooral prettig vind is dat het zeer aangenaam is om te lezen. Net alsof je er zelf een beetje bijhoort. Mijn complimenten hoor!

groetjes Maryanne

23.02.09 10:20

Ellen

Inge, wat een heerlijke site heb je gemaakt! Hij past precies bij je, lekker zonder hoogdravende flauwekul en met de prioriteiten bij de belangrijke dingen.

Het is dat ik m'n hart verloren heb aan mechels, maar anders....


23.02.09 10:13

Marian*

Wat een mooie,eenvoudige edocht goed leesbare site is het geworden Inge!Petje af hoor.Ik zou bina nog voor een Wartje als volgende hond gaan.....
23.02.09 08:05

Suzanne (LongFields)

Wat een supermooie site Inge, ik heb genoten van alle mooie verhalen en zeer nuttige en to the point informatie, zal zeker regelmatig een kijkje blijven nemen op je website.
Doe vooral zo verder!

Groetjes,


Suzanne
23.02.09 06:56

sharmayne

Ziet er prachtig uit inge !
Leuk met al die persoonlijke hondsverhalen .

Groetjes

Sharmayne, Mazzel en Bob

22.02.09 21:32

Nic, Ann, en co

Bodan stond nogal te kijken ! Zo'n prachtige site over 'zijn eigen' en zijn stamboom had hij niet verwacht !!!
Een kunstwerkje, Inge. We kunnen vermoeden dat deze site een huzarenwerk was : maar je haalt er alle eer van !
Er staan ook prachtige foto's tussen. We kijken al uit naar je toevoeging van links op fotoalbum-site : moet ook leuk zijn om alle erfgenamen van de 'huppelhoeve'-naam te zien...
Bodan, Tessa, Loena, Vedett, Trix, Nele, Lien, Nic en Ann
22.02.09 21:17

Alma

Informatief, interessant, prettig leesbaar, rustige kleuren, hier en daar lekkere droge humor, mooie foto's. Ik vind het een aangename site om door te lezen. Complimenten!
Alma
22.02.09 21:08

Dagmar

Prachtige site Inge !!!

groetjes
Dagmar


22.02.09 20:43

Marie-José

Wat een pracht site heb je gemaakt, Inge.
Terwijl ik het lees hoor ik het je gewoon vertellen. ;-)
Duidelijk en veel info... ik heb echt genoten .

Complimenten hoor !

Groetjes, Marie-José


22.02.09 17:13

Estelle

Inge, je hebt er een schitterende site van gemaakt!
Wat iemand hieronder ook al zei; een genot om te lezen!

Mijn complimenten.


Groetjes Estelle, Hera , Kimba, Woopy en Bikkel.
22.02.09 17:08

Tineke

Hoi Inge
Wat een geweldige site heb je met een schat aan informatie.
Leerzaam en to the point precies zoals jijzelf bent.

Groetjes Tineke


Rio,Spok ,Sien en Micron.
22.02.09 16:17

Nathalie

Hoi Inge,

Hele mooie site. De liefde voor het ras en de honden straalt er vanaf!! Ik heb je site in een keer helemaal doorgekeken en gelezen en dat gebeurt nooit! Kom zeker nog eens kijken.


Leuk ook om een foto te zien, ipv altijd alleen maar berichtjes op het forum te lezen.

groetjes nathalie en een poot van Bowie, Pasha, Zaba en Diezel


22.02.09 16:03

fenneke

duidelijke, informatieve site.

een genot om te lezen

fenneke
en buster

22.02.09 15:27

Hetty

Jee Inge, wat een prachtige site.
Helder en overzichtelijk: dan is het aangenaam surfen hoor!
(Ik zit op mijn werk tussen de bedrijven door steeds te gluren en word helemaal vrolijk van alle mooie fotoos.)

Groet, Hetty


Poot, Mas
22.02.09 14:54

Marion

En nu wil ik nooit meer gemauw over digibeten-gedoe ofzo. Geweldig gedaan! Simpel, smaakvol, informatief. Kortom, een site zoals ik hem graag zie ;)

groetjes Marion, lebbers van Saar en Miep


22.02.09 13:01

Hilde en Daniël

Hallo Inge,
Wat een sùper mooie en vakkundige website heb jij in elkaar gezet ! Wij zijn danig onder de indruk, hebben nog maar weinig zulke websites gezien. Je rasbeschrijving is uitstekend geformuleerd vanuit je jarenlange ervaring en uitermate leerrijk voor toekomstige nieuwe Hovawart-eigenaars.Ook de voorstelling van je eigen roedel is heel leuk, met prachtige foto's. We komen zeker regelmatig een kijkje nemen op je website.
Heel veel succes met alles wat je verder nog onderneemt
Daniël en Hilde
Yguana, Bai~Lee en Cayucatan
22.02.09 12:09

Tiny Dekker

Hey Inge
Wat een leuke website. Ik heb alles met veel plezier gelezen en bekeken. Mooi om te lezen hoe jij over jou honden vertel en daarbij veel informatie geef. Super leuke site.
Succes met alles.

Tiny Dekker (Hovawartforum)


22.02.09 10:43

Sandra

Hallo Inge,

Zoals al aangekondigd heb ik je nieuwe site bezocht. En mijn compimenten. Bijna met tranen in mijn ogen heb ik jouw beschrijving van het ras gelezen. Zo treffend, objectief en toch betrokken tot in alle vezels, zo mooi, geweldig!

Kortom, een geweldige website met prachtige foto's en hele waardevolle informatie!

Groeten Sandra en Noa

PS leuk om je nu ook eens op een foto te zien ;-) Ken je natuurlijk alleen van berichten op het forum.

21.02.09 12:05

Elly

Hallo Inge,

Wat heb je een mooie website gemaakt. Ik kan nu al je honden bewonderen.


Ik ga hem nog uitgebreider lezen, maar alles wil ik gezien hebben.
Nog heel veel plezier met je honden.

Groeten van Elly en Rico de Corgi.


21.02.09 11:18

Dirk De Gruyter

Hallo inge ,
Ik denk dat je nog vele mailtjes gaat krijgen met je toffe inzet .
Wat me nu opvalt in het gastenboek is dat het bijna allemaal vrouwen zijn die reageren . Dit valt te onderzoeken :)
Hier thuis kan ik zeggen dat ik het baasje ben van Layka .
Lekker rustig ; zit , down , gedaan en dit alles zonder morren ,
gewoonweg een zalig ras . Maar je moet wel als puppy er enorm veel tijd in steken om het te bereiken , en dat vergeten veel
mensen die je aanspreken omdat je zo'n toffe hond bij je hebt .
Wanneer is de jaarlijkse wandeling dit jaar ?
21.02.09 09:27

Brigitte

Inderdaad, zoals het bericht hieronder WAAAAW!
Wat een interessante site! Dit ontbrak gewoon op het internet. Mijn eerste gedacht is ook dat ik je echt letterlijk hoor vertellen het is echt 100 % Inge! Wat er in staat is allemaal zo echt en waar! Bluey en Cybelle zijn ook speciallekes, dat weet je en inderdaad alles tesamen zijn het gewoon prachthonden, soms bijna griezelig half-mens. Het heeft een heel leuk gevoel om alles te lezen en te bekijken omdat ik de meeste van je bende dan ook écht ken of gekend heb! Gewoon prachtig!
Groetjes Brigitte
20.02.09 21:23

Inge

WAAAUUWWW !!! Gewoon geweldig! Dit is de allereerste site die ik in één keer van A tot Z heb uitgelezen ... De beschrijving van al die wartjes, ik hoor het je vertellen terwijl ik het lees, tof! En ja, het doet mij wel iets, ons Juleseke daar zo tussen zien staan, snif ;-)
'k Mis alleen die 'zwem'genen, zoals vb. Crunch ze heeft, super!

Groetjes en tot binnenkort,


Inge & Co
20.02.09 00:40

Nanette

Daar gaat m'n nachtrust! Zit al zeker een halfuur je interessante en prachtige website te begluren. Mooie foto's ook, gelukkig niet van die standfoto's met de steert omhoog :-)
Veel geluk met je hondjes,

Nanette/tekkel


19.02.09 23:37

Alida

Wat een mooi site!!
Heel veel nuttige informatie en prachtige foto's.
Nu snap ik waarom jij zoveel weet van het medische van de hond. (dierenarts....)

Groetjes van Langhaar (HF).


19.02.09 21:42

fabienne themmen

leuke overzichtelijke site inge! leuk om de verhalen achter de honden te lezen en je passie te voelen.ben door de tijd in het dierenhotel erg onder de indruk geraakt van de hovawart,misschien dat ik je ooit nog is om hulp vraag:-)

groetjes fabienne( op het hondenforum fabienne s)ruby en shadow


19.02.09 19:43

Tiny

Wat een heerlijke leesbare site is dit. Met veel interesse heb ik je beschrijving over het ras gelezen en begrijpt je liefde voor de Hovawart volkomen.

Lieve groetjes,


Tiny, Beau en Jeda
19.02.09 19:28

Jeannette & Kaiou

Hoi Inge,

Wat een mooie, gezellige site is het geworden. Hij nodigt echt uit tot verder lezen. Heel informatief en vooral heel erg goed leesbaar.


En de verhalen bij je honden, erg leuk.

Groetjes,


Jeannette & Kaiou
19.02.09 12:50

Patricia

Wat een geweldige site Inge! Een genot om te lezen en een (h)eerlijke verademing in vergelijk met formele rasstandaard-opdreunende sites.
Prachtig van opmaak, kleuren en inhoud, met boeiende geschiedenis en "echte" honden. Voor een eventueel nieuw geinteresseerde in het ras een duidelijk en open informatief verhaal! Precies wat je op zo'n moment eigenlijk zoekt.

Ik ga zéker nog vaak komen kijken naar de nog te vormen nieuwtjes en andere updates ;-). Formidabel!

Patricia, Bonha en Yanthe

19.02.09 12:41

Mascha

Hoi Inge,

alle liefde die ik jou in de laatste jaren zie tonen in je ras en honden komen allemaal tot leven in deze site! wat een genot om te kijken, lezen en genieten!

daarbij een compliment om je rasbeschrijving. eindelijk eens geen "lengte van de kop" maar een beschrijving van het ras an sich!

heeeeel veel fokkers en hondenmensen kunnen aan jouw betrokkenheid en website-maak-skills een puntje zuigen!

ik heb genoten!

liefs van mascha (massam op HF)


18.02.09 22:55

Fennella

Hoi Inge,

Wat een leuke site! Heel leuk en informatief om te lezen, het is geen dikke prak maar heel leuk in een verhaal verpakt!


Zo krijg je toch een heel goed beeld over elke hond en over het ras zelf!

Gr. Fennella (malinois)


18.02.09 22:49

Marijke

Hoi Inge,

Wat een leuke en informatieve website!


Echt het soort informatie die ik zocht toen ik naar Dante op zoek was; hoe is de hond in het dagelijkse doen, wat kan ik er van verwachten?
Ook de foto's, geen nietszeggende (voor mij dan) standfoto's op een show, maar van 'levende honden' ;-)
Heb weer het een en ander geleerd over het ras, én de nieuwe fokplannen (spannend!)..
Dusss ik vind je website erg goed gelukt!!

Groetjes,


Marijke
18.02.09 22:21

Irmelin

Je site is geweldig geworden, Inge! Erg leuk om al je verhalen en ervaringen te lezen. Zowel van vroeger als van nu.
Ik vind je persoonlijke én eerlijke schrijfstijl prettig en -vergeleken met sommige sites over rassen/van fokkers - een verademing.

Verder: erg leuk om je honden gekarakteriseerd te zien in smiley's. Volgens mij lijkt Dropje op mijn Billy! :-)

Groet van Irmelin
Poot van Silka en Billy

18.02.09 21:14

Atie

Hi Inge
Heel mooi gedaan, informatief, strak, voor nieuwe Hovawartbezitters (voor ons ook).
Het leukste vind ik de goede beschrijving van de minder leuke kanten van ons ras, helaas zijn niet altijd alle mensen hierop voorbereid.

En ook toppie de beschrijving van je eigen honden en dat je met een eerlijke blik dat kan neerpennen.


Geen mooie verhalen erom heen.

TIP Misschien nog smileys voor het gastenboek.


18.02.09 20:52

Marloes

Hoi Inge,

Wat een fijne overzichtelijke en zeer informatieve site heb je gemaakt.


Erg leuk!!

Groetjes,


Marloes, Saar en Vera.
18.02.09 20:27

Tamara

Gefeliciteerd met de lancering van je website!! Het duurde even maar dan heb je ook wat ;-) Mooie site, informatief en eerlijk, leuk geschreven en natuurlijk práchtige honden!

Groetjes,


Tamara, Bowie en Fien
18.02.09 20:00

Marye

Hoi Inge,

Ziet er goed uit, je site!


Ben benieuwd naar het aanstaande nest.

Groetjes,


Marye en Caja
18.02.09 16:45

Fréderique

Hoi Inge,
Wat een prachtige site heb je gemaakt!
Hij is heel duidelijk, informatief en strak geworden.
Groetjes, Fréderique
18.02.09 10:37

Linda

Wat een prachtige site Inge! Een heel informatieve rasbeschrijving, super beschreven! De smiley's die de hond beschrijven, vind ik ook zo leuk.

Wel jammer dat Brammetje geen eigen pagina heeft als huisvriend van de dames hahahaha.


17.02.09 22:15

Sonja

Gefeliciteerd met jouw mooie site waar serieus wat info op te vinden is! Geeft een duidelijk beeld van de hovawart!
En leuke foto's ook!
Groetjes Sonja
17.02.09 21:59

Geert

Op 't eerste zicht ziet dat er wel goed uit. Maar bij de vroegere nestjes of in het fotoboek had er toch een foto van Aran kunen staan :-)
17.02.09 21:29

Noor

Super Inge! heel erg mooi gedaan, fijn om nu ook zo duidelijk jou passie te kunnen zien en lezen. ( werd ook wel tijd haha)
zal zeker eens vaker komen loeren ;)

Groetjes Noor en de russelltjes ( en een Bo)Dovnload 127.26 Kb.