Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Geen grappen

Dovnload 185.9 Kb.

Geen grappenDatum04.04.2017
Grootte185.9 Kb.

Dovnload 185.9 Kb.

43e jaargang

nummer 28

1 april 2013
GEEN GRAPPEN

En weer was het zaterdag kil en koud. Wanneer het zonnetje even doorkwam, was het aangenaam, maar wanneer dat niet het geval was, was het weer bibberen geblazen. Iedereen snakt onderhand naar lekker lenteweer wat dit jaar vreselijk lang op zich laat wachten. Nu de klok is verzet, is de lente hopelijk echt in aantocht.

Deze zaterdag kwamen alle teams, m.u.v. MA1 en E1 in actie. Winst was er voor B2, C1en F1, de andere vijf teams verloren.

B2 en C1 blijven het goed doen; ze hebben tot nu toe nog geen enkele wedstrijd in de voorjaarsreeks verloren. Dit keer waren Rhode en Boekel Sport de ‘slachtoffers’. Deze teams werden met respectievelijk 4-2 en 3-0 verslagen. Ook F1 hield de drie punten in eigen huis. In een spannende strijd werd Mierlo Hout uiteindelijk met 3-2 verslagen.

Verlies was er voor A1 dat niet genoeg power vertoonde en het dus aflegde tegen RKPVV uit Helmond. Ook B1 kon de drie punten niet in Mariaheide houden, Boekel Sport versloeg onze Bs met 2-3 en nam de punten mee naar Boekel. C2 slaagde ook niet in dezelfde missie en ook dit team bleef met legen handen achter, het werd 1-2 voor Schijndel. D1 moest tegen buurman Blauw Geel en kwam er niet echt aan te pas. Het werd uiteindelijk 2-7. En ook E2 slaagde er niet in om als winnaar uit de bus te komen. In de uitwedstrijd tegen Boerdonk stond na afloop een 4-0 stand op het scorebord.

Binnenkort staan de voorrondes voor de penaltybokaal weer op het programma. Op vrijdag 19 april is het zover. De precieze indeling volgt in de komende weken. De kampcommissie is ook al weer druk in de weer met de organisatie van het jaarlijkse voetbalkamp. Deze week worden de opgavebriefjes uitgedeeld.

In deze editie aandacht voor verschillende mededelingen en uiteraard onze vaste rubrieken.

Tot volgende week.UITSLAGEN

SCMH A1

-

RKPVV A1

1

-

2

SCMH B1

-

Boekel Sport B2

2

-

3

Rhode B4

-

SCMH B2

2

-

4

Boekel Sport C3

-

SCMH C1

0

-

3

SCMH C2

-

Schijndel C3

1

-

2

Bl. Geel'38 D8

-

SCMH D1

7

-

2

Boerdonk E1G

-

SCMH E2

4

-

0

SCMH F1

-

Mierlo Hout F6

3

-

2


MEDEDELINGEN

Jeugdkadervergadering: Op woensdag 15 mei is de jeugdkadervergadering voor dit seizoen gepland. Om 20.00 uur zal de vergadering beginnen in de kantine van het sportpark. Alle leiders, trainers, jeugdscheidsrechters en andere jeugdkader zijn hiervoor uitgenodigd. Dus hou deze datum alvast vrij.

Kamp: De opgavebriefjes van het kamp worden deze week tijdens de trainingen uitgedeeld!!!

Gevonden voorwerpen: Kijk deze week nog even langs de gevonden voorwerpen, hierna gaan ze naar het goede doel!!!

Penaltybokaal: Op vrijdagavond 19 april vinden de voorrondes voor de penaltybokaal plaats. Details hierover volgen nog. Jullie weten in elk geval dat je nog een paar weken hebt om nogmaals te oefenen op het nemen van de penalty’s.

Collecte sportgehandicapten: Op maandag 8 april verzorgen onze A1 en B1 spelers weer de collecte voor de sportgehandicapten. Om 18.30 uur worden alle A1 en B1 spelers verwacht op het sportpark om voor hun training de collecte te verzorgen. Zorg dat je op tijd bent en laat je teamgenoten maar zeker niet de gehandicapten in de kou staan. Succes met de collecte.
VERSLAGEN

Zaterdag 23 maart

SCMH F1 – Blauw Geel F10 Uitslag: 1-1

Daar was ie dan: de beruchte derby tegen Blauw-Geel. Ondanks de koude stevige wind waren we  er helemaal klaar voor. Helaas waren we maar met 7 spelers, Loek was lekker een weekeindje weg en Tjeu en Jan waren ziek (beterschap jongens). Met Vince in de spits Marit, Luuk en Stijn op het middenveld en in de verdediging onze trouwe blokkers Aidan en Sten. Onder de lat zoals altijd onze geweldenaar Giel. SCMH trapte af en gingen er meteen vol tegenaan. We kregen dan ook al snel een paar hele mooie kansen maar helaas wilde de bal er maar niet in. De aanvallen gingen over en weer, ze waren goed aan elkaar gewaagd. Ook in de tweede helft gingen beide teams op de zelfde voet verder en niet veel later wist Blauw-Geel de opening te maken; 0-1. SCMH trapt opnieuw af en gaat weer vol in de aanval, er wordt goed overgespeeld en vlak voor de goal van Blauw-Geel wordt er een overtreding gemaakt op Stijn, hij krijgt een vrije trap. Hij staat klaar voor zijn schot en bij Blauw-Geel roepen ze muurtje muurtje, Stijn trapt en BOEM in de rechter onderhoek!

Goal; 1-1. De wind zorgt voor verschillende uitballen en een aantal spelers hebben het inmiddels aardig fris. Maar we gaan nog even door en niet veel later krijgen we nog een hele mooie kans, een harde knal van afstand door Stijn beland tegen de onderkant lat en ook Sten krijgt een mooie kans maar schiet met een poeier rakelings langs het doel. Het zit ons niet mee. Ook een paar hoekschoppen worden vakkundig door Vince voorgegeven maar worden op de lijn gestopt. Het was een mooie spannende pot, en er werd flink gewerkt. SUPER.


Zaterdag 30maart

SCMH A1 – RKPVV A1 Uitslag: 1-2

Vandaag met een verandering in het elftal; omdat de coach het liet afweten hadden we een vervanger geregeld, Frans Verhagen. Het gevolg hiervan was een verandering in de formatie van 1-4-4-2 naar 1-4-3-3. We begonnen goed aan de wedstrijd met kansen heen en weer. Toen kregen we een penalty tegen, deze werd door het midden geschoten, 0-1. Maar we gingen op zoek naar de 1-1, deze bleef in de eerste helft uit. De 2e helft begonnen we fel, door een fraaie goal van Koen werd het 1-1. Maar toch werden we minder fel, dit moet echt veranderen! RKPVV kopte een corner binnen en was het 1-2. We probeerden te blijven voetballen maar zonder resultaat. Volgende week beter, en feller! Frans bedankt voor het coachen.


NLC’03 MA1 – SCMH MA1 (uitgesteld)
SCMH B1 – Boekels Sport B2 Uitslag: 2-3

Vandaag hadden we het beter getroffen met het weer, een prachtige dag om een pot te voetballen tegen het altijd lastige Boekel. We begonnen goed aan de wedstrijd. Na het eerste kwartier was het Rik die de score opende met een schot van afstand! 1-0. Na een half uur raakten we de concentratie even kwijt, waarvan Boekel kon profiteren; 1-1, 33e minuut. Het ging op en neer, rust. Na rust begon SCMH fel en dat leverde kansen op, waarvan Menno profiteerde: 2-1. Daarna was SCMH de baas op het veld en had het balbezit. Het bleef lang 2-1. Tot… 7 minuten voor tijd, toen het dikkertje van afstand raak schoot. Daarna was SCMH de kluts kwijt waardoor Boekel 2 minuten voor tijd de winnende scoorde. ¡?¿شي!!!


Rhode B4 - SCMH B2 Uitslag: 2-4

Vandaag moesten uit tegen Rhode. We begonnen goed met aanvallend voetbal. Opeens stond Pieter 1 op 1 tegen de keeper: 1-0 voor ons. Later in de 1e helft overkwam Gerson hetzelfde: 0-2. Bij een corner kopt Rob de bal van de lijn. Even later is Rob weer belangrijk met het wegschieten van een bal terwijl de keeper al uit gespeeld was. Rhode werd sterker en scoorde 1-2. In de 2e helft begonnen we niet zo heel sterk en toen kwam de stand weer gelijk. Na een mooie actie van Thijs van Stiphout legde hij de bal in de voeten van Thomas, die hem er intikte. Thijs werd vastgehouden in het strafschop gebied. Hij neemt hem zelf, en schiet hem er beheerst in; 2-4. Tino, Inge, Janny en Theo bedankt voor het rijden!


Boekel Sport C3 – SCMH C1 Uitslag: 0-3

In de kou, maar met de zon traden we vandaag aan tegen Boekel. Het begin van de wedstrijd speelde zich af op het middenveld. We kwamen slechts een keer wat in de problemen na een terugspeelbal, maar het duurde ook 10 minuten voordat we voor de vijandelijke goal verschenen. SCMH C1 was niet fel en spelers coachten en hielpen elkaar nauwelijks. Voetbal blijft toch een samen-spel. Jort was een uitzondering en groeide uit tot de beste man van het veld. Hij zette een aanval op, leverde ook nog een puike voorzet af, die Ashwin bekroonde tot een doelpunt: 0–1. Nog voor rust kwam SCMH op 0–2, na een mooie aanval over vele schijven. Weer was het Ashwin die afrondde. Na de rust kwakkelde de wedstrijd voort. Boekel kon geen vuist maken en het leek er op of wij niet meer gingen scoren. Daar dacht Mathijs anders over: hij tikte een rebound binnen: 0-3 . Hoogtepunt van deze wedstrijd was de rentree van Cody. Hij viel 15 minuten voor tijd in en speelde alsof hij nooit weggeweest was. Fijn om je weer tussen de lijnen te zien! Volgende week spelen we weer eens thuis. Natuurlijk zijn supporters welkom.


SCMH C2 – Schijndel C3 Uitslag: 1-2
Blauw Geel ’38 D8 – SCMH D1 Uitslag: 7-2
SCMH E1 – Schijndel E6 (uitgesteld)
Boerdonk E1G – SCMH E2 Uitslag: 4-0
SCMH F1 – Mierlo Hout F6 uitslag: 3-2

Eindelijk weer eens lekker voetbal weer, nog een beetje fris maar dat mag geen naam hebben. Ze stonden te trappelen om er weer tegenaan te gaan en dat deden ze. Het ging nek aan nek, en al snel opende Mierlo met de 0-1, welke werd gevolgd door een 0-2. Oeps, dit is niet de bedoeling. Maar we pakken de draad op en gaan er voor, de verdediging schuift verder mee naar voren en houdt de laatste man scherp in de gaten. Ook het middenveld verovert veel ballen en speelt prima over en dit wordt beloond door een mooie intikker van Vince:1-2. Na de rust gaan we vol vertrouwen door en worden we steeds sterker en beheersen het spel. Al binnen een paar minuten staat Loek goed vrij in de spits en weet de bal in de korte hoek te knallen: 2-2. De spanning is optimaal en beide teams vechten voor de overwinning. Jan weet Mierlo te passeren en schiet een harde punter, maar helaas vol op de paal. Niet veel later krijgt Stijn de bal voor zijn voeten en passeert de verdediging van Mierlo en schiet de bal binnen: 3-2! Een hele mooie pot met een verdiende overwinning.


Ulysses/OVC’63 MP1 – SCMH MP1/M2

KENNISMAKEN MET: MA1

Wie zijn toch die meiden die elke week weer op hun voetbalkunsten vertonen op de SCMH velden? Maak kennis met het enige echte damesteam van SCMH:

Maaike van der Aa:

Zit momenteel op het Zwijsen College, haar favoriete eten is spaghetti, ze kijkt het liefst naar GTST, haar favoriete sporter is turner Epke Zonderland. Ze gaat het liefst op vakantie naar Spanje en haar hobby’s naast voetbal zijn lekker stappen en shoppen.Romy van Bergen:

Volgt les op het KoningWillem ! college, tapas is haar lekkerste eten en ook zij houdt van GTST en vind Epke Zonderland ook favoriet. Ook zij gaat graag naar de Spaanse zon en haar hobby’ naast voetbal is lekker stappen.Manon van Bergen:

Zit op het Fioretti College en werkt daarnaast nog bij de AH in Erp. Vind paella het lekkerste eten en ook bij haar is GTST het favoriete tv-programma. Haar favoriete sportvrouw is haar zus Romy! Ook haar favoriete vakantieland is Spanje. Ze spreekt graag met vriendinnen af als ze niets te doen heeft.Ilse van Berkel:

Ilse zit op ROC de Leijgraaf en vindt pasta het lekkerste eten. Haar favoriete tv-programma is Expeditie Robinson. Voetballer Gregory van de Wiel is haar favoriete sporter en ze vind Portugal haar favoriete vakantieland. Naast voetbal doet ze ook nog graag andere leuke dingen met vriendinnen.Anke van de Heijden:

Anke zit op het Zwijsen College en friet vind ze het lekkerst eten. Haar favoriete tv-programma is Awkward van MTV, en ze vindt voetballer Ibrahim Afellay een geweldige sportman. Anke gaat graag naar Italië als vakantieland en ook zij doet graag leuke dingen met vriendinnen naast voetbal.Sanne Molenaar:

Sanne zit op het Koning Willem 1 College en vindt brood het lekkerste om te eten. Ze kijkt graag naar de serie Expeditie Robinson. Ze vindt voetballer Gregory van de Wiel de beste en zoekt het iets verder weg als vakantieplaats: Thailand. Naast voetbal fotografeert ze graag en gaat ook nog graag stappen.Juul van Schayk:

Zij zit op ROC de Leijgraaf en vindt lasagne helemaal lekker, ze kijkt dagelijks als het even kan, naar GTST. Ze heeft twee favoriete sporters: turner Epke Zonderland en voetballer Graziano Pellè. Ze zoekt graag de Spaanse zon op met vakantie, danst graag en natuurlijk uitgaan.Kim Vermeulen:

Kim studeert op het Fioretti College, vindt pasta haar lekkerste eten en ook zij probeert de dagelijkse serie GTST te volgen. Epke Zonderland is haar favoriete sportman en Egypte is haar fijnste vakantieland. Naast voetbal vindt ze dansen ook leuk.Rowie Verstraten:

Rowie volgt les op ROC de Leijgraaf, lasagne is haar favoriete eten en ook zij volgt GTST zoveel als ze kan! Haar sportman is voetballer Ibrahim Afellay en Rowie gaat graag naar de Italiaanse zon met vakantie. Haar hobby’s naast voetbal zijn winkelen en uitgaan.Laura Waals:

Laura zit op het HAN in Nijmegen en vindt pizza’s lekker. Ook zij volgt graag GTST en, zoals zo velen, vindt ze ook Epke Zonderland een fantastische sporter. Laura gaat het liefst naar Turkije en gaat graag uit.Marli van der Wielen:

Marli zit op het ROC de Leijgraaf en werkt daarnaast bij het Kruidvat in Uden. Pizza vindt ze het lekkerste eten en ook zij volgt bijna alle afleveringen van GTST. Haar favoriete sportster is teamgenoot Juul van Schayk! Haar leukste vakantieland is Spanje en naast voetballen gaat Marli graag winkelen.Mayke van Zeeland:

Mayke volgt les op ROC de Leijgraaf, houdt van spinazie en volgt natuurlijk ook de serie GTST. Mayke heeft geen echte favoriete sporter maar haar favoriete vakantiebestemming is het Griekse eiland Kreta. Fitness en stappen zijn haar bijkomstige hobby’s.


Meiden allemaal bedankt voor dit kleine diepte-interview, het is in ieder geval een gezellige boel bij jullie in het team zo te zien!! Heel veel succes samen met het verdere seizoen!!


VERJAARDAGEN

31 maart Toine van de Wielen (leider/trainer MA1)

1 april Lars Rovers (E1)

3 april Rinie van Helvoirt (wedstrijdcoördinator)

3 april Igo van Sleeuwen (E2)

4 april Niels van de Laar (E1)

5 april Giel van Doorn (B1)

6 april Guus van Berkel (B1)

7 april Menno van Hees (B1)

7 april Milan van Hees (B2/ trainer E1)

7 april Loek Vulders (MP1) Allemaal van harte proficiat!!!


HATTRICKS

Het goede nieuws voor deze week is: • We zijn nu al enkele wedstrijden onderweg in de nieuwe competitie en B2 en C1 junioren doen het buitengewoon goed! Vier wedstrijden gespeeld allebei en beiden ook kwamen ze tot 4 keer winst, dus staan ze allebei ook bovenaan de top van de lijst. Ga zo door!

 • Deze week een diepte interview met het hele MA-team. Wil je ook eens met je hele team geïnterviewd worden? Stuur dan een mail naar verslagscmh@home.nl en een van onze reporters komt bij jullie langs!

 • Op 8 april gaan de spelers van A1 en B1 de deuren langs om te collecteren voor sportgehandicapten. Een heel mooi initiatief!


ZONDEN STUK

PROGRAMMA’SZaterdag__6__april'>Zaterdag

6

april

Wedst.nr.

Bijeenkomst

Aanvangstijd

Scheidsrechter


Wedstrijdcoördinator

8:45- 12:30 Henk vd Linden 12:30 – 16:30 Marion Rauh

Blauw Geel'38 A3

-

SCMH A1

62511

13.30

14:30
Chauffeurs:

-

Godschalk, van Os, Raaijmakers, van Creij (Chiel), Klessens

SCMH MA1

-

NLC'03 MA1

61612

13.30

14:00

Louis Rijk

Sparta'25 B2

-

SCMH B1

63290

13.30

14:30
Chauffeurs:

-

Bekkers-van Dijk-Maas

SCMH B2

-

Sparta'25 B3

63727

13.45

14:30

Bart Rijk

SCMH C1

-

Bruheze C3

64160

12.30

13:00

Rob Rauh

Boskant C1

-

SCMH C2

63992

12.00

13:00
Chauffeurs:

-

van Hees, van Bergen, Jansen, van Boxtel

SCMH D1

-

WEC D2

65522

11.00

11:30

Joep van Helvoort

Sparta'25 E2

-

SCMH E1

68021

08.15

09:15
Chauffeurs:

-

v. Zoggel, v.d. Laar, v.d. Berg

Sparta'25 E3

-

SCMH E2

68031

08.15

09:15
Chauffeurs:

-

v. Os, vd Tillaart

MULO F4

-

SCMH F1

69935

08.00

09:00
Chauffeurs:

-

Vulders, Rijnbeek, Waals

SCMH MP1/MP2

-

WHV MP1/xx
10.00

10.30
Dinsdag
9 april 2013


Nijnsel A1

-

SCMH A1

62729

17.45

18:45
Chauffeurs:

-

Verhagen, Verbruggen, Zwinkels, Lomans, van Creij (Job)

Rhode C3

-

SCMH C2

64024

18.00

19:00
Chauffeurs:

-

v. Hees, v. Bergen, Jansen, v. Boxtel


Woensdag
10 april 2013


SCMH E1

-

Schijndel/VITAM E6

67547

18.00

18:30
Zaterdag

13

april

Wedst.nr.

Bijeenkomst

Aanvangstijd

Scheidsrechter


Wedstrijdcoördinator

8:45- 12:30 Rinus v. Helvoirt 12:30 – 16:30 Henk vd Linden

SCMH A1

-

Boekel Sport A2

62561

13.45

14:30

Rob Rauh

SCMH MA1

-

WHV MA1

61613

13.30

14:00

Joep van Helvoort

SCMH B1

-

Gemert B3

63172

13.45

14:30

Bert van de Broek

SCMH B2

-

vrij

Schijndel C4

-

SCMH C1

64842

14.00

15:00
Chauffeurs:

-

vd. Stelt, v.d. Dungen, Nouwens, v. Schaijk

SCMH C2

-

Sparta'25 C3

64541

12.30

13:00

Louis Rijk

Boerdonk D1G

-

SCMH D1

65967

11.00

12:00
Chauffeurs:

-
SCMH E1

-

Boskant E2

67550

09.00

09:30
SCMH E2

-

Irene E2

67556

09.00

09:30
SCMH F1

-

Schijndel/VITAM F7

70079

10.00

10:30
FC De Rakt MP1

-

SCMH MP1/MP210.30
Chauffeurs:

-
Maandag

15

april 2013


NLC’03 MA1

-

SCMH MA1

61535

18.00

19:00
Vrijdag

19

april 2013


Voorronde penaltybokaal
Zaterdag

20

april

Wedst.nr.

Bijeenkomst

Aanvangstijd

Scheidsrechter


Wedstrijdcoördinator

8:45- 12:30 Theo vd Sanden 12:30 – 16:30 Marion Rauh

Rhode A2

-

SCMH A1

62739

15.00

16:15
Chauffeurs:

-

Daandels, Habraken, Kanters, Verhagen, Verbruggen

HVCH MA2

-

SCMH MA1

61608

12.00

13:00
Chauffeurs:

-
Boerdonk B1G

-

SCMH B1

63723

13.30

14:30
Chauffeurs:

-

van de Oever-van Berkel-van Hees

SCMH B2

-

Mariahout B2

63728

13.45

14:30

Rob Rauh

SCMH C1

-

Rood Wit'62 C6

64161

12.30

13:00

Bart Rijk

SCMH C2

-

Handel C1

64542

12.30

13:00

Joep van Helvoort

Mariahout D2G

-

SCMH D1

66188

12.00

13:00
Chauffeurs:

-
SCMH E1

-

DVG E2G

67551

09.00

09:30
Blauw Geel'38 E12

-

SCMH E2

68333

08.30

09:15
Chauffeurs:

-

v. Os, de Wit

Erp F4

-

SCMH F1

70564

09.45

10:30
Chauffeurs:

-

v.d. Velden, v.d. Broek, v. Hees

SCMH MP1/MP2

-

Cito/Ruwaard MP1
10.00

10.30 • MEDEDELINGEN Jeugdkadervergadering
 • Kamp
 • Collecte sportgehandicapten
 • VERSLAGEN Zaterdag 23 maart SCMH F1 – Blauw Geel F10 Uitslag: 1-1
 • SCMH A1 – RKPVV A1 Uitslag: 1-2
 • NLC’03 MA1 – SCMH MA1 (uitgesteld) SCMH B1 – Boekels Sport B2 Uitslag: 2-3
 • Rhode B4 - SCMH B2 Uitslag: 2-4
 • Boekel Sport C3 – SCMH C1 Uitslag: 0-3
 • SCMH C2 – Schijndel C3 Uitslag: 1-2 Blauw Geel ’38 D8 – SCMH D1 Uitslag: 7-2 SCMH E1 – Schijndel E6 (uitgesteld)
 • Ulysses/OVC’63 MP1 – SCMH MP1/M2 KENNISMAKEN MET: MA1
 • ZONDEN STUK PROGRAMMA’S
 • Zaterdag 6 april
 • Dinsdag 9 april 2013
 • Woensdag 10 april 2013
 • Zaterdag 13 april
 • Maandag 15 april 2013
 • Vrijdag 19 april 2013
 • Zaterdag 20 april

 • Dovnload 185.9 Kb.