Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Gin Bombay Sapphire De alcoholdampen bij het distilleren gaan door een koperen infuus met 10 kruiden. Ze worden dus niet mee gekookt, wat deze gin een frisse, diepere smaak geeft. € 16. 00 Grappa / Marc

Dovnload 16.45 Kb.

Gin Bombay Sapphire De alcoholdampen bij het distilleren gaan door een koperen infuus met 10 kruiden. Ze worden dus niet mee gekookt, wat deze gin een frisse, diepere smaak geeft. € 16. 00 Grappa / MarcDatum13.11.2017
Grootte16.45 Kb.

Dovnload 16.45 Kb.

Gin
Bombay Sapphire

De alcoholdampen bij het distilleren gaan door een koperen infuus met 10 kruiden. Ze worden dus niet mee gekookt, wat deze gin een frisse, diepere smaak geeft.

€ 16.00

Grappa / Marc
Dit zijn witte alcohols gedistilleerd uit de most, die rest na het persen van de wijndruiven. In Italië heet dit “grappa”, in Frankrijk “marc”.

Grappa Val de Brun

Gedistilleerd uit 3 druivensoorten : Pinot Noir, Merlot en Cabernet Sauvignon.

€ 23.50

Marcati Grappa di Chardonnay

Geproduceerd met Chardonnay-druiven uit Venetië.

€ 22.00
Marcati Grappa di Moscato

Geproduceerd met muscat-druiven uit Piemonte.

€ 22.00
Marc Joseph Cartron Très Vieux Marc de Bourgogne des Dames Huguette.

Joseph Cartron is een van de beste distilleerders van eaux-de-vie. De most voor deze marc werd ook nog eens gezuiverd van de pitten en steeltjes ofwel “égrappé”. De druiven komen uit topwijngaarden van Nuits Saint Georges. Puur genot en op zijn best op kamertemperatuur.

€ 23.00


Jenever
Vieux d’Anvers Oude Jenever

De enige in Antwerpen gestookte graanjenever. De geheime kruidenmengeling zorgt voor een unieke smaak. Zeer zacht.

€ 12.50
St-Pol Korenwijn 45 % Stenen Kruik

St-Pol heeft naast zijn traditionele jenevers ook zijn korenwijn. Dit is een dubbel gedistilleerde pure moutwijn. Deze “malt” jenever heeft een unieke smaak ; kruidig en zacht.

€ 22.00


Champagne en Cava
Pierre Moncuit Brut Grand Cru Blanc de Blancs

Enkel Chardonnay-druiven uit Mesnil sur Oger. Deze brut is licht fruitig, zeer complex met een lange, droge afdronk. Prijs/kwaliteit verhouding genomen : een echte topper !

€ 26.00
Champagne de Venoge Brut Millesimé 1995

70 % Pinot Noir, 15 % Pinot Meunier, 15 % Chardonnay. 6 jaar gerijpt. Aangezien een millesimé enkel van top-wijnjaren gemaakt wordt kan je hem nog enkele jaren bewaren. Een volle, aromatische smaak.

€ 39.00
Cava Pere Ventura Brut Reserve

35 % Xarello, 35 % Macabeo, 30 % Parellada. Goudgele kleur, fruitig en vol aroma met een droge afdronk. Fijne aciditeit. Ontdek deze parel uit het Spaanse Catalonië !

€ 10.00

Porto / Sherry / Wijn
Martinez Tawny Port 10 years

Deze mooie roodbruine tawny wordt in de Domo vallei gerijpt. De lange verschroeiend hete zomers “bakken” deze wijn tot een volaromatische, nootachtige porto.

€ 18.00
Noval Porto Late Bottled Vintage 1997

Na 5 jaar rijping op vat, gebotteld in 2002. Zeer aromatisch, veel rood fruit, vanille, nougat. Een zeer lang, zoete maar elegante afdronk.

€ 23.00
Sherry La Gitana Manzanilla

Deze frisse fino komt uit de bodega’s Hidalgo uit San Lucar de Barrameda. De zeer subtiele aromatische smaakt loopt mooi over in de typische zilte, maar zachte afdronk.

€ 10.00
Maury AOC Domaine Mas de l’Avail 2002

Deze werkelijk prachtige vin doux naturel zal uw smaakpapillen op subtiele wijze in vervoering brengen. Met Grenache en Muscat. Zeer complex, perfect in balans bijna zuurzoet. Volgens de “Guide Hachette”, een verborgen parel. Schitterende dessertwijn, die het ook goed doet bij foie gras.

€ 12.50

Andere Alcohols
Wodka Level By Absolut

Een super-premium wodka. De eerste wodka die geproduceerd wordt door distillatiemethodes te combineren, continu en pot still. Zacht en gesofisticeerd, aroma’s van zoete limoenen.

€ 26.00
Aalborg Jubiloeums Akvavit

Deze Deense nationale drank wordt daar zowel voor, tijdens als na de maaltijd gedronken. Op smaak gebracht met dille en koriander. Ijskoud serveren ; ideaal bij zeevruchten.

€ 17.50
Joseph Cartron Poire Williams des Monts de la Côte d’Or

Deze Williamsperen groeien vlak naast de wijngaarden in de Bourgogne. Na fermentatie worden hieruit de eaux-de-vie gedistilleerd in eeuwenoude koperen pot stills.

Na 2 tot 4 jaar rijping met peer onder de dakpannen krijgt men een krachtige en fruitige digestif met het typische aroma van de Williamsperen.

€ 41.00
Elixir d’Anvers

Liefst 32 aromatische planten geven onze “nationale” likeur zijn unieke smaak. Niet alleen heel lekker, maar ook nog een wondermiddel tegen allerlei ongemakken.

€ 15.00
Pineau des Charentes F. Vernon

Een mengeling van Cognac en vers, ongegist druivensap. Op zijn best ijskoud met ijs deze zomer op een terras of in de tuin.

€ 9.00
Absente 55 ° Domaines de ProvenceDe Groene Fee is terug ! Deze echte absint plaatst u in gezelschap van Baudelaire, Manet, Van Gogh en Oscar Wilde. Deze groene alcohol op basis van anijs en absintalsem werd lang verboden wegens de vermeend gevaarlijke en zelfs gekmakende bijwerkingen. Blijkt echter dat heel wat gebruikers er laudanium aan toevoegden ! Vandaag de dag perfect toelaatbaar en aan de durvers om uit te testen.

€ 32.00

  • Champagne en Cava
  • Porto / Sherry / Wijn
  • Andere Alcohols

  • Dovnload 16.45 Kb.