Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Graag willen wij u enkele spreuken meegeven

Dovnload 6 Kb.

Graag willen wij u enkele spreuken meegevenDatum05.12.2018
Grootte6 Kb.

Dovnload 6 Kb.

Graag willen wij u enkele spreuken meegeven:
Laat het leven wat je gegeven is bij de geboorte. Leer de lessen van het leven.
Laat het idee varen dat je iemand moet worden want je bent al een ster. Je hoeft alleen maar de grootsheid van het licht te zien en te ervaren dat je mooi en goed bent. Iedereen heeft talenten, blijf jezelf trouw en ontdek ze.
Dingen zijn gewoon zoals ze zijn, voor dat het twijfelen opkomt. Je hoeft geen geld te bezitten om waardevol te zijn.
Het zijn de optimisten die de wereld veranderen, pessimisten zijn slechts toeschouwers.
Als je echt van het leven houd, kan het niet op afstand blijven maar omarm het.
Wordt ooit uw vertrouwen beschaamd. Hou niet op met vertrouwen te hebben. Een deur is misschien dicht, maar er staan er nog vele open.
Zachte krachten van eerlijkheid, liefde en respect voor de ander zullen het winnen op het eind.
Maak zelf iets van iedere dag. Je bent wat je denkt. Je wordt wat je droomt, zoals jij je wensen creƫert.
Wanneer alles tegenzit en het lijkt of je het geen minuut langer volhoudt. Geef dan vooral niet op, want dat is precies het moment dat het tij zal keren.
Wij leren onze kinderen wat wij van onze ouders hebben geleerd, maar zij leren ons wat we soms verleerd zijn: eerlijkheid, eenvoud, spontaniteit, verwondering.
Levenskunst is niet alleen het doen van belangrijke zaken, maar vooral ook het niet doen van onbelangrijke zaken.
Durf je kwetsbaar op te stellen, want het is de kwetsbaarheid die vertrouwen haar waarde geeft. Blijf vooral altijd jezelf, dat hou je het langste vol.
Jaloezie is een bloempje dat in vele tuinen groeit, maar verwijder het uit je tuin als je dat kan, want uit afgunst en jaloezie ontstaan vreselijke boeketten. Ga niet ten koste van de ander je doel bereiken, want die bal komt zeer zeker terug en dat is harder dan dat hij geschopt werd. Zie op of aanmerkingen als en compliment, soms is het gratis pr als de ander over je praat.
Verbind, versterk elkaar en samen bereik je het doel. Het is niet belangrijk wie op het podium staat, maar er zijn voor de doelgroep, luisteren en met hen meedenken. Deze inzet kost niet alleen energie, maar geeft ook enorme energie.

Wij wensen u alleen veel wijsheid. Wij hebben vele van deze spreuken ontvangen van de website www.dagelijksegedachten.net. U kunt u ook gratis aanmelden als u dit aanspreekt.


Dovnload 6 Kb.