Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Handleiding Go Maut 2 Registratie / aanmaken account 2

Dovnload 28.47 Kb.

Handleiding Go Maut 2 Registratie / aanmaken account 2Datum01.05.2017
Grootte28.47 Kb.

Dovnload 28.47 Kb.

ms bu logo-rgb_tolls.png

Inhoudsopgave
1

Handleiding Go Maut 2

1. Registratie / aanmaken account 2

2. Verzoek beheer account door Multi Service Tolls 12

3. TOLL2GO Registratie Formulier 13


Handleiding Go Maut


Voor het aanvragen van Toll2Go voor uw voertuigen dient u eerst een account aan te maken. Tijdens het aanmaken van uw account dient u zelf minstens 1 voertuig te registreren.

Heeft u al een Go Maut account? Ga dan naar 3 TOLL2GO Registratie Formulier.


1. Registratie / aanmaken account


U kunt eenvoudig een account aanmaken via de volgende stappen:

 1. Ga naar www.go-maut.at U ziet dan het volgende scherm:

nl 1

Note: Indien de taal nog niet de juiste is, kunt u rechtsbovenaan de juiste taal selecteren.
 1. Klik linksbovenaan op ‘Selfcare’ U ziet dan het volgende scherm zie volgende pagina.

nl 2

 1. U kunt kiezen uit 5 opties. Klik op de 2e Icon van links ‘Toll Collect-OBU in Oostenrijk gebruiken’. U ziet dan het volgende scherm:nl 3 1. Vervolgens vult u alle gegevens in. Het Toll Collect gebruikersnummer (‘Benutzernummer’), adresgegevens, contactgegevens. Let op! Bij het Toll Collect gebruikersnummer vult u het nummer in waaronder het voertuig geregistreerd is. Als alle velden ingevuld zijn klikt u op ‘verder’.

 2. De volgende stap is het registeren van uw betaalmiddel. U ziet dan het volgende scherm:nl 6

nl 5

Hier klikt u bij Betaalwijze ‘tankkaart’ aan. Bij ‘kaartaanbieder’ kiest u voor ‘MS Europe’ bij het ‘kaartnummer’ vult u het ‘16-cijferige nummer’ in die op uw MST Kaart staat. De geldigheid van de kaart kunt u rechtsonder terugvinden op de kaart. Als u alle velden zijn ingevuld klikt u op ‘verder’.
 1. Op dit scherm registreert u de voertuiggegevens. Bij Land kiest u voor het land waar het voertuig is geregistreerd. Het kenteken vult u in zonder streepjes en zonder spaties.

nl 7

 1. Als u het kenteken heeft ingevoerd kiest u ‘verder’. U ziet dan het volgende scherm (Basiscatergorie en EURO-emissieklasse verschijnen):

nl 8

Bij de ‘basiscategorie’ kiest u het het totaal aantal assen. Bij de ‘EURO-emissieklasse’ kiest u de euronorm. LET OP! U kunt alleen kiezen uit de Euronorm 0 t/m 3. Mocht uw voertuig Euronorm 4 of hoger zijn, dan kiest u voor euronorm 1. Aan het einde van uw registratie kunt u uw documenten uploaden waarop de Euronorm vermeld staat. Deze wordt dan aangepast naar de juiste Euronorm door ASFINAG.


Vervolgens klikt u op ‘verder’. U ziet dan het volgende scherm:nl 9

nl 10 1. U ziet nu een samenvatting van uw gehele registratie. U kunt de gegevens controleren en eventueel aanpassen indien nodig. Voor het aanpassen kiest u de optie ‘terug’.

Als alle gegevens correct zijn, klikt u het vakje aan waarin u aangeeft dat u akkoord gaat met de voorwaarden. Deze kunt u downloaden en eventueel nalezen.

Vervolgens klikt u op ‘verzenden’. U ziet dan het volgende scherm:nl 11

U kunt bij ‘gezamenlijke upload’ (links) het kentekenbewijs uploaden. Dit is belangrijk als de Euronorm aangepast moet worden bij Euronorm 4 of hoger. Hiermee rondt u direct uw aanvraag af.

Of u kunt direct kiezen voor ‘beëindigen’ (afronden). Hierbij heeft u uw account aangemaakt en uw Toll2Go registratie aangevraagd (alleen kiezen bij Euronorm 0 t/m 3).

2. Verzoek beheer account door Multi Service Tolls


Na uw registratie ontvangt u op het opgegeven email adres een bevestiging van uw aanvraag met uw inloggegevens voor de Self Care Portal van ASFINAG. Als u wilt dat Multi Service Tolls uw registraties voor Toll2Go verzorgt, kunt u contact opnemen met uw Fleetservice Team door deze inloggegevens door te sturen.

Voor de registratie van uw voertuigen in het vervolg, vragen wij u bijgaand document in te vullen met iedere nieuwe voertuig.3. TOLL2GO Registratie FormulierHierbij wil ik graag de volgende voertuig(en) registreren voor TOLL2GO:

Klantnummer :

Bedrijf :

Toll Collect Benutzernummer :

Go-Maut Gebruikersnaam :

Go-Maut Wachtwoord :


Kenteken

Land code

Euro norm

Assen (zonder aanhangwagen)

MST Kaart nummer

Verval datum MST Kaart

Voor elke voertuig moet er een Toll Collect OBU geinstalleerd zijn. Is dit niet het geval, dan kunnen wij geen Toll2Go contract registreren voor dit voertuig.


We kunnen alleen verzoeken verwerken van voertuigen die geregistreerd staan in MyTolls en waarvan de bijbehorende kentekenbewijzen zijn geupload.
Dit formulier kunt u naar uw Fleet Service Team e-mailen. Uw verzoek is verwerkt als u een bevestiging per e-mail heeft ontvangen van ASFINAG. U kunt altijd inloggen op uw Go Maut account om de status van uw verzoek te bekijken.
Nadat ASFINAG een bevestiging e-mail heeft verstuurd over uw Toll2Go aanvraag, heeft u 100 tolpoorten om uw Go-Box in te leveren bij een GO Poin indien u deze in bezit heeft. Hier vindt u de Go Points: http://maps.asfinag.at/pvis/?Anzeige=go,Verkehrsmeldungen=false

 • Handleiding Go Maut
 • 1. Registratie / aanmaken account
 • 2. Verzoek beheer account door Multi Service Tolls
 • 3. TOLL2GO Registratie Formulier

 • Dovnload 28.47 Kb.