Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Informatieboekje Seizoen 2014 – 2015

Dovnload 137.99 Kb.

Informatieboekje Seizoen 2014 – 2015Datum17.05.2017
Grootte137.99 Kb.

Dovnload 137.99 Kb.Informatieboekje


Seizoen 2014 – 2015
Inhoudsopgave
Voorwoord 3

Wat-hoe-waar? 6

Contributie 8

Voorwoord senioren 9

Selectie-indeling 12

Technische staf 13

Opheffing 6e klasse 14

Indeling 3e elftal 16

Indeling dames 18

Indeling beker 19

Voorbereiding selectie 20

Voorbereiding overige elftallen 22

Wijziging tuchtzaken/strafcodes 23

Programma jeugd 25

Bezetting trainingsvelden jeugd 26

Indeling B1 27

Indeling C1 28

Indeling D1 29

Indeling D2 30

Indeling E1 31

Indeling E2 32

Indeling E3 33

Indeling F1 34

Indeling Mini-F 35

Van de terreinmeesters 36

Respect 38

Gedragsregels Ulysses 39

Spelregelwijziging nieuwe seizoen 41

Nieuwe maatregelen 42

Afgelastingen 43


Voorwoord
Het informatieboekje seizoen 2014-2015 ligt weer op de deurmat. Lees het allemaal maar eens in de vakantie goed door. De elftalindeling, leiders, trainingstijden en nog meer belangrijke informatie staat er in vermeld. Ook staat het informatieboekje op de website van Ulysses. (www.rksvulysses.nl)

 

Vrijwilligers

Bij Ulysses zijn een groot aantal vrijwilligers actief. Dit is de fundering van onze vereniging kun je wel zeggen. Ook dit seizoen doen we weer een beroep al deze vrijwilligers waar iedereen zijn kleine of grote bijdrage aan onze club levert. Er zijn nog diverse “vacatures” op belangrijke posities binnen onze vereniging die we erg graag ingevuld zien. Dus als je interesse hebt meldt dit bij het bestuur. Ook zou het fijn zijn als de ouders van onze jeugdleden zich aanmelden om vrijwilligerswerk binnen onze vereniging te willen verrichten. Dat kan op allerlei vlakken zijn, van chauffeur voor het jeugd-elftal naar een uitwedstrijd tot het doen van klusjes op onze velden, in de kantine of aan de kleedkamers. Vele handen maken licht werk!

 

Elftalindeling - bezetting senioren/junioren

De selectie van Ulysses is het komend seizoen in vergelijking met vorig seizoen erg krap bezet. 29 spelers heeft de trainer Andre Verhoeven uit Uden tot zijn beschikking. Er zal dan waarschijnlijk ook af en toe een beroep moeten worden gedaan op de spelers uit de lagere elftallen die wat breder is om zo de selectie te ondersteunen. We hopen daarbij op de bereidheid van deze
Voorwoord
spelers om af en toe bij te springen zodat we ook dit seizoen met 4 elftallen kunnen blijven voetballen.
De dames selectie bestaat dit seizoen uit 22 speelsters en zullen dit seizoen met 1 dameselftal starten.
 De jeugd gaat het nieuwe seizoen spelen met 9 teams. Dit jaar hebben we helaas geen A elftal en ook geen meisjes teams maar gelukkig zien we bij de jongste garde weer een aanwas van nieuwe spelers en speelsters.

 

Respect en Waarden & Normen

Toon respect naar elkaar. Ook naar de scheidsrechters die ook wel eens een foutje kunnen maken. Accepteer een beslissing van de scheidsrechter en ga de discussie niet op het veld aan. Ook leiders, trainers, assistent scheidsrechters hebben hier een belangrijke voorbeeld functie. Daarnaast wordt van ouders & supporters langs de lijn verwacht dat deze zich voorbeeldig gedragen op het sportpark.

 

Afmelden

Iedere voetballer heeft rechten en plichten. Daarom is het voor de senioren leiders belangrijk als spelers die afwezig zijn voor de wedstrijd zich afmelden bij de leiders uiterlijk op donderdagavond. Op donderdagavond komen alle leiders op het sportpark bijeen en worden de spelerslijsten samengesteld. Bij tijdig afmelden kunnen leiders andere spelers inpassen en komen ze niet in de problemen op zondagmorgen. Ook voor de jeugd is het belangrijk om tijdig af te bellen bij afwezigheid aan de leiders.
Voorwoord
Accommodatie

Onze prachtige gerenoveerde sportpark ligt er fantastisch bij. Dat willen we ook zo houden. Iedere dag werken een groot aantal vrijwilligers op het sportpark om alles op orde te hebben als de elftallen gaan spelen. Ook vragen wij de medewerking van alle spelers en supporters om ons sportpark netjes te houden. Gooi afvalbakjes, flesjes, frites bakjes etc. in de daarvoor geplaatste afvalbakken. Ga ook zuinig om met onze materialen. Zorg dat de kleedkamers netjes achter blijven. Strip om de beurt met enkele mensen de kleedkamer als je klaar bent. Dat bespaart veel tijd voor de vrijwilligers en zo komt het elftal dat na jullie speelt ook weer in een schone kleedkamer.

 

Vakantie

Wij wensen iedereen een fijne vakantie en hopen iedereen weer na de vakantie gezond en fit weer terug te zien op ons mooie sportpark “Den Heuvel”.

 

Groeten namens het bestuur van RKSV UlyssesWat – Hoe – Waar?

Voorzitter


Eelco Oele, Elzenstraat 64, Megen

[06] 50 69 59 89

E-mail: eoele@home.nl
Sponsoring

Stefan van de Camp

[06] 21 51 73 71

E-mail: stefanvdcamp@hotmail.comSecretaris


Gea van Loon, Hoogoordstraat 6, Macharen

[06] 11 31 04 54

E-mail: geavanloon@hotmail.com

Penningmeester & Ledenadministratie


Roel van Esch, Beukenstraat 2, Megen

[0412] 46 29 08 / [06] 51 78 09 73

E-mail: roel@wetering-heesch.nl

Seniorencoördinator


Jos van Orsouw, Engstraat 15, Megen

[0412] 46 21 02

E-mail: josvanorsouw@hetnet.nl

Jeugdcoördinator


Vacature

Wat – Hoe – Waar?

Kantinebeheer


Vacature
Accommodatiebeheer

FransJozef Simajchl, Elzenstraat 21, Megen

Tel. [0412] 46 25 89

Materialen- en terreinbeheer


Jan van de Coolwijk, Molenstraat 35, Megen

Tel. [06] 27 89 86 69


E-mailadres Ulysses ulyssesmegen@kpnplanet.nl
Website

Niek Beck, Dr. Baptiststraat 15, Megen

Tel. [06] 12 31 11 82

www.rksvulysses.nl

Contributie
Met ingang van het nieuwe seizoen gelden voor de leden van Ulysses de onderstaande bedragen.

-----------------------------------------------------------------------------

Jeugdleden t/m 11 jaar € 8,60 per maand
Jeugdleden 12 t/m 17 jaar € 10,77 per maand
18 jaar en ouder actief € 15,10 per maand
18 jaar en ouder passief € 13,89 per maand
Steunend lid € 4,20 per maand

-----------------------------------------------------------------------------


De verschuldigde contributie kan worden voldaan door overboeking naar:

Rekeningnummer 1328.91.220 bij de Rabobank Oss en omstreken onder vermelding van:


Penningmeester Ulysses, Beukenstraat 2 te Megen

Automatische betaling kunt u regelen met uw bank of giro, of neem contact op met onze penningmeester Roel van Esch.


Opzeggen van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren bij Roel van Esch, Beukenstraat 2 te Megen.
Voorwoord senioren
Het informatieboekje seizoen 2014-2015 ligt weer op de deurmat; met dank aan onze twee redactieleden Janneke en Joyce.
Veel belangrijke informatie voor alle leden (zowel jeugd, senioren, supporters, kader als ouders) staat erin vermeld. Denk daarbij aan alle belangrijke telefoonnummers, elftalindelingen, trainingstijden, maar ook onderwerpen als “op weg naar sportiviteit en respect”, gedragsregels Ulysses, nieuwe spelregels, afgelastingen en tuchtzaken. Ook de informatie van de clubvrijwilligers van het sportpark is belangrijk voor iedereen die ons sportpark bezoekt.
Wat betreft de senioren: 

De selectie gaat het seizoen in met 29 spelers. Dat is aan de krappe kant, maar met beetje meer geluk als vorig seizoen - toen de selectie vele langdurige blessures kende - is het mogelijk de twee selectie-elftallen te bemannen. Mochten er incidenteel toch problemen komen, dan hopen wij als bestuur dat het in onderling overleg wordt opgelost. Ook hopen we dat spelers die een weekendje weg gaan dat zo zorgvuldig plannen op een moment dat hun elftal vrij is. Er zijn in de competitie vaak vrije weekenden ingeroosterd en dan kun je ook wat anders plannen.


Natuurlijk zal ook de selectie elftallen bij incidentele problemen andere elftallen helpen bij een tekort van spelers. 
Voorwoord senioren
Het 3e & 4e elftal beschikken allebei over 18 spelers. Dit moet voldoende zijn om iedere week een compleet elftal op de been te brengen. Maar ja.....  “bij ons 4e elftal wordt de leeftijd toch wat hoger.” Voor het 3e & 4e elftal is de wens in de reserve 6e klasse te spelen.
Onze damesafdeling gaat dit seizoen met één elftal de competitie in. Met 22 speelsters moet het lukken om ook iedere week een volledig elftal op het veld te brengen. Het verzoek van het bestuur om onze dames dit seizoen in te delen in de 5e klasse (was vorig jaar 4e klasse voor het eerste team en 6e klasse voor het tweede team) is gelukkig ingewilligd.

 

In het district Zuid 2 wordt in het seizoen 2015-2016 de 6e klasse opgeheven. Alle elftalindelingen zullen uit 14 teams gaan bestaan, waardoor er dus extra promotie voor de 5e klasse komt. 

In de selectie heeft Henk Bosch te kennen gegeven te stoppen als assistant-trainer; Geert van Schijndel stopt daarbij als assistant-scheidsrechter. Ook bij het tweede elftal ontstaat een vacature doordat Jasper Loeffen heeft laten weten zijn functie als leider op te zeggen. Voor deze functies zijn we dus nog op zoek naar opvolgers. Informatie over deze functies is te verkrijgen bij de seniorencoördinator.

 


Voorwoord senioren
Maar we hebben ook nieuwe aanwinsten binnen ons kaderbestand. Het afgelopen seizoen zijn namelijk twee clubscheidsrechters geslaagd voor hun scheidsrechters diploma: Jan Thijs Ouwens en Ivo Mulders. Zij zullen dit seizoen dan ook meer wedstrijden gaan arbitreren. Het “korps” wordt daardoor toch verjongd, waardoor onze vereniging over een mooie brede samenstelling beschikt om het toch moeilijke vak te kunnen uitvoeren.

 

Onze accommodatie is door de clubvrijwilligers weer netjes opgeknapt. Lees daarom vooral ook hun verhaal verderop in dit boekje over hoe we ons gezellige sportpark samen zo netjes mogelijk kunnen houden.


Verder wensen wij namens het bestuur iedereen een welverdiende vakantie, en hopen iedereen weer te ontmoeten in goede gezondheid op ons gezellige sportpark.

 

Namens bestuur Ulysses,


Jos van Orsouw

Seniorencoördinator


Selectie-indeling


 1. A. van Bakel

 2. N. Beck

 3. T. van Boekel

 4. N. Brouwer

 5. W. Brouwer

 6. B. van de Camp

 7. C. van de Camp

 8. L. van de Camp

 9. M. van de Camp

 10. S. van de Camp

 11. J. van de Coolwijk

 12. D. Derks

 13. T. Driessen

 14. M. van Eldijk

 15. N. Janssen
 1. S. Lagarde

 2. S. Lagarde

 3. W. van Lieshout

 4. P. van Lith

 5. R. Loeffen

 6. B. van Oudheusden

 7. R. van Oudheusden

 8. J. van Pinxteren

 9. J. Remmits

 10. S. Rietveld

 11. M. Teurlinx

 12. T. van Tongeren

 13. E. van Vught

 14. R. van de Water
Indeling Ulysses1

Indeling Ulysses2

FC De Rakt

GVV ‘57


Maaskantse Boys

Odiliapeel

Ravenstein

RKVV Keldonk

Ruwaard

SCMH


Ulysses

Vorstenbossche Boys

WEC

WHV


FC Schadewijk4

DESO4


OSS’20 5

Ravenstein3

TOP5

SDDL3


Berghem Sport4

Herpinia4

MOSA’14 2

Ulysses2


HVCH7

Ruwaard3Technische staf
Trainer:

Andre Verhoeven

Bermershof 417

5403 WX Uden

Telefoon: 06-53645888 / 0413-266793

E-mailadres: ajcmverhoeven@home.nl


Assistent trainer

Vacature (informatie Jos van Orsouw)


Leider 1e elftal:

Erik van Orsouw

Torenstraat 26 te Megen

Telefoon: 06-27130297 / 0412-463016


Leiders 2e elftal:

Jos Driessen

Telefoon: 06-55923152
Assistent-scheidsrechter 1e elftal:

Vacature (informatie Jos van Orsouw)


Assistent-scheidsrechter 2e elftal:

Vacature (informatie Jos van Orsouw)


Keeperstraining:

John Gielis

Telefoon: 06-46040854
Verzorger:

Mitchel van Lieshout 06-31068804Opheffing 6e klasse

District Zuid 2
Op maandag 2 juni is er bij HVCH een bijeenkomst geweest van de regio clubs Zuid 2 over nieuwe informatie van de 1e elftallen van de verenigingen. Op deze bijeenkomst is mede gedeeld aan de clubs dat de KNVB in het seizoen 2015-2016 het handmatig indelen gaat vervangen automatische poule indeling. Hierdoor zijn de districtsgrenzen niet meer leidend.
 
Ook het aantal elftallen per poule is besproken. In andere districten zijn elftal poules van 12-13 en 14 teams. De KNVB wil in alle districten dezelfde poules vast gaan stellen. Dit heeft natuurlijk voor- en nadelen. Voordeel is meer wedstrijden en nadeel is in de winterperiode meer wedstrijden voetballen.
 
Hierdoor komt ook het opheffen van de 6e klassers ter sprake. In de andere districten is er al een tijd geen 6e klasse voetbal meer. Daar is de 5e klasse het laagste niveau. Als men in de hogere klasse 14 teams in een poule wil hebben dan moeten er een aantal clubs doorschuiven naar boven. Dat betekent extra promotiekansen dit seizoen voor de 5e klasse. 
 
Als afgevaardigde van Ulysses hebben wij op de vergadering voor gestemd om dat in te voeren. Je kunt dan in de regio Oss een fantastische indeling maken met vele derby’s. Als ik enkele clubs in de regio mag noemen, dan zou het gaan om Ruwaard, SBV, Ulysses, Achilles Reek, OKSV, Ravenstein, Mosa ’14 en Maaskantse Boys.
Opheffing 6e klasse

District Zuid 2
Dat zijn toch geweldige wedstrijden. Korte reisafstanden, meer publiek, spelers, trainers en bestuursleden kennen elkaar. Meer inkomsten vanuit entree en meer publiek in de kantine. Ook door deze indeling geen verre reizen meer naar Heijen of Boerdonk en Keldonk die over het algemeen vrijwel geen publiek mee brengen.
 
Er zijn door de KNVB in Zuid 2 zes bijeenkomsten gehouden over bovenstaand voorstel. Een grote meerderheid van de verenigingen was voorstander van het voorstel van de KNVB. Op 13 juni is het besluit genomen door de KNVB om de 6e klasse op te heffen in Zuid 2. De bedoeling van de KNVB is dat bij eventuele wijzingen de invoering hiervan in het seizoen 2015-2016 gaat plaatsvinden.
 
Met vriendelijke sportgroet,

Jos van Orsouw

Indeling 3e elftal


Spelers

Indeling

1. I. Mulders

2. J. de Graauw

3. G. van Schijndel

4. J. Hermans

5. J. Nelissen

6. R. van Schijndel

7. J. de Klein

8. M. Schoenmakers

9. N. Kuijpers

10. S. Verdonk

11. R. Kuijpers

12. S. van der Wolk

13. J. Verdonk

14. T. van Schadewijk

15. M. Heesbeen

16. N. van Amelsfoort

17. J. van Schadewijk

18. N. van SchadewijkHVCH 9

DESO 5


NLC ’03 4

OSS’20 7


Nulandia 6

SBV 2


MOSA’14 3

Ulysses 3

DAW 7

Ruwaard 5Berghem Sport 6

Margriet 6
Leiders:

R. Driessen 06-53803705

M. Ouwens 06-29564884

H. Houtzager 06-46014544


Trainingsdag en –tijd:

Donderdag van 20:00u t/m 21.00u


1e training:

Donderdag 14 augustus 2013Indeling 4e elftal


Spelers

Indeling 6e klasse

1. A. van de Camp

2. B. van de Camp

3. R. Hermans

4. J. Vos

5. A. van Orsouw

6. T. Ouwens

7. B. van de Camp

8. B. van Tongeren

9. T. van de Water

10. D. van Weijenburg

11. P. Seelen

12. B.J. Overveld

13. R. van Esch

14. E. Oele

15. H. van Breda

16. C. Corbesir

17. M. van Deurzen

18. M. Teunissen

19. R. Ouwens


Mosa ’14 5

DAW 11


HVCH 16

Oss’20 11

Herpinia 5

SBV 3


Ulysses 4

FC Schadewijk 5

CITO 5

SDDL 4


SCV ’58 4

Berghem Sport 10
Leiders:

B. van Tongeren 06-47774315

E. Beck 06-30387411

M. van de Wiel 06-50893750


Trainingsdag en –tijd:

Donderdag van 20:00u t/m 21.00u


1e training:

Donderdag 14 augustus 2013Indeling dames


Speelsters

Indeling

1. G. de Kinderen

2. I. Brouwer

3. L. Janssen

4. S. van Rooij

5. R. Govers

6. C. Heinen

7. S. Taslak

8. I. van den Berk

9. A. Loeffen

10. F. Broeders

11. B. Lagarde

12. F. Teurlinx

13. A van Esch

14. E. van Ravenstein

15. D. van Buuren

16. E. van de Camp

17. M. van de Loop

18. N. van Eldijk

19. J. van Druenen

20. D. Schoenmakers

21. T. van Eldijk

22. D. van LoonVorstenbossche Boys VR1

DAW VR2


SDDL VR1

OSS’20 VR1

Maaskantse Boys VR1

TOP VR1


Nulandia VR1

HVCH VR2


Ulysses VR1

Nooit gedacht VR2

Margriet VR1

Leiders:

J.T. Ouwens 06-21138696

R. van Esch 06-51780973
Trainingsdagen en –tijd:

Woensdag van 19.15u t/m 20.45u

Vrijdag van 19.15u t/m 20.30u
1e training:

Woensdag 13 augustus 2013Indeling beker

Ulysses 1 / Ulysses 2
Bekerprogramma Ulysses1:

Zaterdag 23 augustus: Ulysses1 – Herpinia1

Dinsdag 26 augustus: Maaskantse Boys1 – Ulysses1

Zaterdag 30 augustus: Ulysses1 – Berghem Sport1


Bekerprogramma Ulysses 2:

Zondag 24 augustus: Ulysses2 – Mosa’14 2

Zondag 31 augustus: OSS’20 4 – Ulysses 2

Zondag 7 september: Ulysses2 – SDDL2Voorbereiding selectie
Week 31:

Zondag 8 augustus - 11:00u | Trainen (1 & 2)


Week 32:

Dinsdag 5 augustus - 19.30u | Trainen (1 & 2)

Donderdag 7 augustus - 19.30u | Trainen (1 & 2)

Zaterdag 9 augustus - 17:00u | Oefenwedstrijd 1e

| Ulysses 1 – DBV 1
Week 33:

Dinsdag 12 augustus - 19.30u | Trainen (1 & 2)

Donderdag 14 augustus - 19.30u | Trainen (2)

Donderdag 14 augustus – 19.30u | Oefenwedstrijd 1e

| Olympia1 – Ulysses1

Zaterdag 16 augustus – 17.00u | Oefenwedstrijd 1e

| SCV’57 1 – Ulysses1
Week 34

Dinsdag 19 augustus – 19.30u | Trainen (1 & 2)

Donderdag 21 augustus – 19.30u | Trainen (1 & 2)

Zaterdag 23 augustus – 18.00u | Bekerwedstrijd 1e

Zondag 24 augustus - ???u | Bekerwedstrijd 2e
Week 35:

Dinsdag 26 augustus – 18.45u | Bekerwedstrijd 1e

Dinsdag 26 augustus – 19.30u | Trainen 2e

Donderdag 28 augustus – 19.30u | Trainen 1e

Zaterdag 30 augustus – 18.00u | Bekerwedstrijd 1e

Zondag 31 augustus - ???u | Bekerwedstrijd 2e


Voorbereiding selectie
Week 36:

Dinsdag 2 september – 19.30u | Trainen (1 & 2)

Donderdag 4 september – 19.30u | Trainen (1 & 2)

Zondag 7 september - ???u | Bekerwedstrijd 2e

Zondag 7 september | 1e competitiewedstrijd | Ulysses1 – WHV1
Week 37:

Dinsdag 9 september – 19.30u | Oefenwedstrijd

| Ulysses1 – AWC3

Donderdag 11 september – 19.30 | Trainen 2e

Zondag 14 september - ???u | 1e competitiewedstrijd | Ulysses 2

Zondag 14 september – 14.30u | 2e competiewedstrijd

| Vorstenbossche Boys1- | Ulysses1

Voorbereiding

Overige elftallen
Woensdag 27 augustus – 19.30u:

Ulysses VR1 – OSS’20 VR1


Zondag 31 augustus – 10.00u

Ulysses4 – SBV4


Woensdag 3 september – 19.30u:

Ulysses VR1 – Ruwaard VR1


Zondag 7 september – 10.00u

Ulysses 3 – Ulysses 4Wijziging tuchtzaken/strafcodes
Met ingang van komend seizoen krijgt een speler van een vereniging geen persoonlijk bericht meer over tuchtzaken. In Sportlink komt een schikkingsvoorstel te staan dat door de betreffende vereniging kan worden ingezien.

 

Ook komt er een herziening van de strafcodes. Afgelopen seizoen waren er nog 46 strafcodes. Dat waren er 20 die betrekking hadden op gele kaarten en 26 voor rode kaarten.


De strafcodes worden teruggebracht naar 8 strafcodes.

Ook komt er nog een strafcode voor overige overtredingen. Dat zijn strafcodes voor trainers, assistent scheidsrechters en verenigingen. Het gaat om:
 1. Het voorkomen van een doelpunt of ontnemen van en duidelijke scoringskans.

 2. Ernstig gemeen spel (tijdens een duel om de bal).

 3. Gewelddadige handeling (buiten een duel om de bal).

 4. Beledigen.

 5. Bedreigen.

 6. Spuwen.

 7. Overige overtredingen begaan door spelers.

 8. Overige overtredingen t.a.v. teamofficials (trainer, leider en verzorgers)


Wijziging tuchtzaken/strafcodes
Verandering Tuchtzaken

 


 • Er komt voor iedere speler bij tuchtzaken een schikkingsvoorstel
 • Er komt een schikkingsvoorstel voor verenigingsstraffen, zoals:

  • Het niet opkomen van elftallen

  • Het niet uitspelen van wedstrijden wegens onvoldoende spelers

  • Overtreden van orde maatregelen

  • Het (laten) functioneren van een niet lid van de KNVB binnen een elftal

Voor meer informatie, vraag er naar bij de seniorencoördinator of een van onze clubscheidsrechters.Programma jeugd
Toernooien:

Zaterdag 30 augustus: HOLA-toernooi AVIOS Alphen voor E1, E2, E3 en F1


Bekerwedstrijden:

De bekerwedstrijden voor de jeugd staan gepland op:
 • 30 augustus

 • 6 september

 • 13 september


Competitie:

De competitie voor de jeugd begint een week later, op zaterdag 20 september.

 

Bezetting trainingsvelden jeugd
Maandag :  D1 B-veld

Dinsdag : C1 en B1 B-veld

Woensdag :        E1 en F1 B-veld

                               Mini-F Oefenhoek

Donderdag :       C1 en B1 B-veld

                               D2 Oefenhoek

                               E2 en E3 Hoofdveld
Let op (m.b.t. E2/E3):

Rekening houden met de bezetting van het hoofdveld in geval van oefen- of inhaalwedstrijden van senioren.


Indeling B1


 1. Stan Schuurmans

 2. Jorick van Hulst

 3. Sander van den Berk

 4. Koen Wijnen

 5. Vic van Rooij

 6. Tobias Plugge

 7. Joris van Ravenstein

 8. Willem-Jan Kocken

 9. Matthew van Uden

 10. Roen Pulles

 11. Gijs Hermans

 12. Thijs Meerman

 13. Jaimy Elberse

 14. Thomas van Druenen


Trainingsavond:
Dinsdag 18.15 uur tot 19.30 uur

Donderdag 18.15 uur tot 19.30 uur


Eerste training: Dinsdag 26 augustus
Leiders/trainers:

Rik Wijnen 0412-462117 / 06-15487175rikwijnen@ziggo.nl

Peter van de Berk 0412-462993 / 06-13064181petervandenberk@hetnet.nl

Willem Brouwer

Max van Eldijk

Ulysses C1


 1. Rens Westra

 2. Ronnie Brouwer

 3. Mike Hol

 4. Kevin Vestering

 5. Lars Bokmans

 6. Jasper Kocken

 7. Hein Hermans

 8. Timo van Hoorn

 9. Ivar v/d Camp

 10. Robbie Steegman

 11. Julia van Schijndel

 12. Anouk Muskens

 13. Britt van Loon

 14. Lydia Plugge

 15. Lotte van Rooij


Trainingsavond:

Dinsdag 18.15 uur tot 19.30 uur

Donderdag 18.15 uur tot 19.30 uur
Eerste training: Dinsdag 26 augustus
Leiders/trainers:

René Hermans 0412-463082r.hermans1@home.nl

Wilbert van Zwolgen 06-50854000wvzwolgen@home.nl

Luck v/d Camp

Rens Loeffen

Ulysses D1


 1. Jim van Rooy

 2. Phillip van Uden

 3. Tijn van Druenen

 4. Thomas van Schijndel

 5. Jesper Seelen

 6. Jordi Vestering

 7. Pim van Tongeren

 8. Jari Witsiers

 9. Cas Bakker

 10. Mick van Orsouw

 11. Mika van Kempen

 12. Joyce van Lent

 13. Demi Elberse

 14. Ivanna Vos


Trainingsavond:

Maandag 18.30 uur t/m 20.00 uur


Eerste training: Maandag 25 augustus
Leiders/trainers:

Marco van Schijndel 0412-463155 / 06-21228559marcoanja@home.nl

Carlo van Rooij 0412-643440carlo.vanrooij@home.nl

Pierre Seelen 0412-462606pierrenatascha@home.nl

Berrie van Tongeren 06-47774315berrievt@home.nl


Ulysses D2


 1. Loet v/d bogaard

 2. Mathijs Kocken

 3. Cas Bogaerts

 4. Max Nelissen

 5. Daan van Heck

 6. Luc vd Wiel

 7. Willem Sleenhof

 8. Mike van Hoorn

 9. Sander Disseldorp

 10. Dan van Erp

 11. Jur Ouwens

 12. Dana van Rosmalen

 13. Elize Verdonk


Trainingsavond:

Donderdag 18.15 uur – 19.30 uur


Eerste training: Donderdag 28 augustus
Leiders/trainers:

Berny v. Heck 0412-462113

j.ouwens@xs4all.nl

Marco v/d Wiel 0412-463171info@atsvandewiel.nl


Ulysses E1


 1. Bart Cox

 2. Thijmen Borger

 3. Rivesh Verheyden

 4. Jens Ouwens

 5. Luuk vd Camp

 6. Freek vd Camp

 7. Stijn Beck

 8. Milan Vestering

 9. Nina Ulijn

 10. Tessa van Breda


Trainingsavond:

Woensdag 18.15 uur – 19.15 uur


Eerste training: Woensdag 27 augustus
Leiders/trainers:

Bennie v/d Camp 0412-462400bennieshirley@ziggo.nl

Erik Beck 06-30387411

Stef Lagarde

Boyd WielheesenUlysses E2


 1. Job van Overveld

 2. Thomas Witsiers

 3. Lars Spanjers

 4. Tibbe van Kempen

 5. Tijs van Breda

 6. Gijs Bekker

 7. Bart Steegman

 8. Jan Voet Jr.


Trainingsavond:

Donderdag 18.30 uur – 19.30 uur.


Eerste training: Donderdag 28 augustus
Leiders/trainers:

Bart Jeroen van Overveld 06-22789501bartjeroen.vanoverveld@frieslandcampina.com
Ferry Witsiers 0412-462498

ferrywitsiers@home.nl
Robert-Jan Steegman 0412-652993

rjsteegman@nestinox.com
Ulysses E3


 1. Olaf Ulijn

 2. Ricardo Jenniskens

 3. Lars Schepens

 4. Deacon van de Wetering

 5. Mink Houdijk

 6. Tijn Ouwens

 7. Vivian Verdonk

 8. Rens van de Camp

 9. Maud Borger

 1. Olaf Ulijn

 2. Ricardo Trainingsavond:

Donderdag 18.30 uur – 19.30 uur
Eerste training: Donderdag 28 augustus
Leiders/trainers:

Arjan Ulijn 06-83552332Niek Janssen  06-21350003

Ulysses F1


 1. Floor Muis

 2. Lizzy van Oorsouw

 3. Stef van Breda

 4. Rens v/d Camp

 5. Jasper Cox

 6. Puk Usleeber

 7. Jens Seelen

 8. Jason v/d Geest


Trainingsavond:

Woensdag 18.15 uur – 19.15 uur


Eerste training: Woensdag 27 augustus
Leiders/trainers:

Marisa van Oorsouw 0412-854590
Ulysses mini-F


 1. Sjoerd Witsiers

 2. Niels Witsiers

 3. Jan Muis

 4. Steven Nijssen 

 5. Cendjero Ronken


Trainingsavond:

Woensdag 18.15 uur – 19.15 uur


Eerste training: Woensdag 27 augustus
Leiders/trainers:

Wilfred Witsiers 06-22207742familiewitsiers@kpnplanet.nl

Van de terreinmeesters
Aan alle actieve senioren- en jeugdleden, leiders en trainers:


 1. Gaarne alle afval deponeren in de emmers/bakken die op de accommodatie staan.
 1. Na afloop van trainingen en wedstrijden de voetbalschoenen uitkloppen meteen in de nabijheid van het veld. Er zijn daarvoor extra borstels geplaatst. Dit voorkomt dat vele modderklonten  voor de ingang van de kantine, scheidsrechterskamer en kleedkamers komen te liggen. Dit bespaart ons veel tijd.
 1. Kleedkamers na de training en wedstrijden netjes achterlaten en eigen “rommel “ opruimen.
 1. Ook sigarettenpeuken in afval emmers/bakken gooien.
 1. Kantine niet betreden met voetbalschoenen.
 1. De elftalleiders/trainers dienen de veldindeling van de wedstrijdsecretarissen op te volgen. Dit voorkomt dat er teveel op een veld wordt gespeeld. De wedstrijdindeling staat aangegeven op het publicatiebord. Veld A is het hoofdveld, en B is het 2e veld. Dit heeft ook te maken met het op tijd aflijnen van de velden en tijdsbesteding van de terreinmeesters.

Van de terreinmeesters


 1. Bij het intrappen voor de training/wedstrijden wordt vriendelijk verzocht niet op het B-veld aan de kant van de inrit. Dit voorkomt dat er vele ballen in de tuinen van de bewoners op de Maasdijk terecht komen. Zodoende

raken wij ook niet zoveel ballen kwijt. Bovendien houden wij daardoor een beter kwaliteit veld.


 1. Voor het intrappen is een extra verplaatsbaar doel beschikbaar. Maak daarvan dan ook gebruik.

Onze dank voor de medewerking

De terreinmeesters

Respect
Al een aantal jaren besteedt de KNVB veel aandacht aan het thema sportiviteit en respect. De komende jaren gaat de KNVB werken naar een Veiliger Sportklimaat. Via thema- avonden, ondersteuningsprogramma’s  en campagnes vraagt de KNVB aandacht voor meer sportiviteit en respect op en rondom de velden. De bond wil ongewenst gedrag en de negatieve beeldvorming daarover bespreekbaar maken en positief veranderen. Iedereen die bij een voetbalwedstrijd betrokken is, heeft invloed op een sportief verloop.
Voetbalverenigingen gaan dit seizoen sportiviteit en respect extra onder de aandacht brengen van de leden. De KNVB biedt hierin een ondersteunende functie, bijvoorbeeld via:


 • het verenigingstraject “Back to Basics” met bijbehorend filmpje Back to Basics 2 dat een goed voorbeeld geeft van hoe dit nou precies zit.

 • Het traject Sportief Coachen waar trainers gebruik van kunnen maken.

 • De Verenigingsbox Sportiviteit en Respect.

 • De Module mentale weerbaarheid voor scheidsrechters, waarbij club- en scheidsrechters, die in het in de huidige tijd soms zeer moeilijk hebben, tips/trucs krijgen over zaken als “Wat is weerstand?”,  “Hoe herken je dit?” en “Hoe ga je er mee om?”

 

Meer weten? Informeer bij de KNVB via bijv. de website of bij het bestuur Ulysses.

 
Gedragsregels Ulysses


 1. Als lid van R.K.S.V. Ulysses draag je er toe bij dat onze vereniging een sportief imago heeft.
 1. Roken is in alle ruimtes verboden op het sportpark van R.K.S.V. Ulysses.
 1. Geen alcohol voor en tijdens de wedstrijd in de kleedkamers.
 1. Drugs zijn uit den boze: hieronder verstaan wij in het bezit hebben van drugs, het gebruiken van drugs en er in handelen.
 1. Pesten is bij onze vereniging uit den boze.
 1. Je hebt respect voor je tegenstander, scheidsrechter, assistent scheidsrechters en leiders.
 1. Je blesseert je tegenstander niet opzettelijk.
 1. Je beledigt of vernedert niemand in woord en gebaar.
 1. Je accepteert het gezag van de scheidsrechter en assistent scheidsrechter.
 1. Je accepteert de leiders, trainers van je elftal en de mensen van het bestuur.

Gedragsregels Ulysses


 1. Je laat de kleedkamers na de wedstrijd netjes achter.
 1. Diefstal wordt niet geaccepteerd. Blijf af van andermans eigendommen.
 1. De leiders van de elftallen rapporteren aan het bestuur als er bovenstaande incidenten zijn geweest bij wedstrijden. Ook bij uitwedstrijden.
 1. Indien het bestuur na bovenstaande afspraken aanleiding ziet, is het bevoegd tot een strafoplegging aan de leden.


Sanctiebeleid R.K.S.V. Ulysses

Indien het bestuur na bovenstaande afspraken aanleiding ziet, is het bevoegd tot strafoplegging aan de leden. Het bestuur beoordeelt in haar besluit in overleg met de leider en aanvoerder van het betreffende elftal. De betreffende speler of speelster die de gedragsregels heeft overtreden zal z.s.m. na de wedstrijd zijn verweer moeten toelichten aan het bestuur. Het bestuur legt de sanctie op aan de betreffende speler(s) of speelster(s), dit zal schriftelijk medegedeeld worden. Attendeer andere leden op deze afspraken als ze in jouw beleving zich hier niet aan houden.

 

Alvast bedankt voor de medewerking,Namens bestuur Ulysses

Spelregelwijziging nieuwe seizoen

 

Moderne beschermende uitrusting: • Hoofdbedekking moet zwart zijn of dezelfde kleur als shirt.

 • Niet vastgemaakt aan shirt.

 • Mag geen gevaar opleveren voor andere spelers.

 • Geen uitstekende onderdelen bezitten.


Uitrusting van de spelers:

 • De standaarduitrusting mag geen enkele politieke, religieuze of persoonlijke slogans, uitingen of afbeeldingen bevatten.


Uitgebreide tekst met toelichting is te vinden op het publicatiebord in de kantine.

Nieuwe maatregelen


 1. Hulplijn noodgevallen: 0800-2299555
 1. Meldpunt wanordelijkheden: via een webformulier
 1. Tijdstraf bij eerste gele kaart in B-categorie: Afkoelingsperiode van 10 minuten
 1. Publicatie gedragsregels: In kantine Ulysses
 1. Invoering spelersbewijs voor jeugdspelers: Vanaf B – jeugd een test maken m.b.t. spelregels
 1. Bewijs sportief gedrag: jeugdspelers die langer geschorst worden/zijn dan 9 maanden en bij senioren 18 maanden moeten opnieuw een cursus m.b.t. sportief gedrag volgen (soort herkansing)
 1. Inzetten extra waarnemers: Er worden meer rapporteurs bij risico wedstrijden ingezet
 1. Actie tegen (en met) recidiverende verenigingen: Misdragende teams worden eerder uit de competitie genomen.

 

9. Verbeteren gebruik spelerspasAfgelastingen


 • Teletekst 603

 • Kantine bellen: [0412] 46 28 33

 • Publicatiebord sportpark

 • Je eigen leider bellen

Website Ulysses: www.rksvulysses.nl

Ulysses speelt in district Zuid 2 regio 1

Het 1e elftal speelt in categorie A

Overige elftallen in categorie B

Ulysses gegevens

Verenigingsnummer Ulysses BBJC772

Telefoon nummer sportpark 462833

E-mailadres ulyssesmegen@kpnplanet.nl

KNVB voetbal: www.voetbal.nl

knvbzuid2.nl


Ulysses wenst iedereen een sportief, gezellig en blessurevrij voetbalseizoen 2014-2015!


 • Voorzitter
 • Penningmeester Ledenadministratie
 • Jeugdcoördinator Vacature Wat – Hoe – Waar
 • Penningmeester Ulysses, Beukenstraat 2 te Megen

 • Dovnload 137.99 Kb.