Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

Dovnload 32.7 Kb.

Jaarlijkse Algemene LedenvergaderingDatum04.04.2017
Grootte32.7 Kb.

Dovnload 32.7 Kb.


frame1
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

Vrijdag 28 oktober om 20.00 uur is in de ESDO kantine de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Het bestuur roept iedereen op om naar deze vergadering te komen. De uitnodiging met verdere informatie krijg je komende week in de brievenbus.
Kampioenen

De jeugdteams van ESDO hebben een prima najaar veld seizoen gedraaid. De A1, A2, D1, én E2 zijn kampioen geworden. Gefeliciteerd allemaal!
Help mee ons Clubhuis kleuren!

Flexa weet als geen ander wat kleur met een (club)huis kan doen. Daarom geven ze

nu bij ieder blik voor thuis, een extra blik voor een clubhuis weg. En wij vinden dat

ons clubhuis wel een likje verf kan gebruiken! De actie loopt van 12 september tot 23 oktober en Flexa stelt 40.000 blikken muurverf beschikbaar. Dat lijkt veel, maar het kan hard gaan. Dus hoe meer mensen ons helpen de benodigde verf bij elkaar krijgen, hoe beter!

Wat jij kunt doen: Ga tussen 12 september en 23 oktober naar de winkel (check op de site van kleur een clubhuis (www.kleureenclubhuis.nl) of de winkel meedoet met deze actie!), koop een blik Flexa verf voor thuis en ontvang bij de kassa een actiecode voor een gratis blik verf voor ons clubhuis! Met deze code kun je tot 30 november aanstaande op

www.kleureenclubhuis.nl het gratis blik Flexa aan onze club doneren.

Vertel verder iedereen, dus ook buren, vrienden, familie, enz. op bijvoorbeeld Facebook, Hyves en Twitter dat onze club meedoet, zodat we nog sneller alle verf bij elkaar krijgen!

Op www.kleureenclubhuis.nl kun je de actie volgen. We hebben onze eigen clubpagina, met updates en handige tips. Alvast bedankt voor het sparen van actiecodes. Ieder blik telt!
Verzoek opruimen voor toeschouwers bij wedstrijden

Regelmatig gebeurt het dat na een wedstrijd spelers de ‘rotzooi’ van het publiek kunnen opruimen. Het is een kleine moeite om als toeschouwer na een wedstrijd alle meegenomen spullen zoals bankjes, stoelen, bekers, glazen en papiertjes weer op de daarvoor bestemde plekken terug te brengen. Laten we met elkaar ervoor zorgen dat ons veld en de kantine er netjes uit blijft zien.
Gezocht: Tafel

Gezien de vele kinderen die regelmatig in onze kantine rondlopen, is het plan om een kinderhoek op het podium te maken. Voor deze kinderhoek zoeken wij nog een rechthoekige tafel. Als jij een rechthoekige tafel hebt staan, die je niet meer gebruikt, neem dan contact op met Gerry Duijveman van de kantinecommissie.
Verzoek opruimen en berging dicht houden voor coaches en trainers

Als vereniging zijn we zuinig op onze spullen; daarom het verzoek om na een training en/of wedstrijd alle gebruikte materialen weer netjes op te ruimen. Een andere regel is dat tijdens trainingen en wedstrijden de roldeur van de berging dicht moet. Zeker nu het ’s avonds vroeger donker is, kun je als trainer vanaf het veld niet alles in de gaten houden; zorg er daarom voor dat de roldeur dicht is.

Over een maand in de zaal hebben we met meerdere verenigingen te maken die gebruik maken van de sporthal en de spullen uit het materiaalhok. Ook voor de sporthal geldt het verzoek om na een training en/of wedstrijd alle spullen weer netjes op te bergen. In de sporthal hangt een plattegrond van de berging zodat voor iedereen duidelijk is waar welke spullen horen. Als iedereen de sporthal netjes achterlaat, kunnen alle verenigingen met plezier hiervan gebruik maken.
Welpenactie - 24 september 2011

Ook dit jaar organiseerde ESDO weer de welpenactie. De leerlingen uit groep 2 en 3 hebben een leuke kleurplaat ontvangen op de scholen, en zaterdagochtend werden diverse spelletjes op het ESDO veld gespeeld. Er waren 9 Welpen en het was een geslaagde ochtend. De 2 mooiste tekeningen werden beloond met een prachtig cadeau. De Welpen trainen iedere zaterdagochtend tussen 9.30 en 10.15, dus mocht je zin hebben ben je natuurlijk welkom. Meer foto's en een kort verslag kun je op de ESDO site terugvinden.
Activiteiten JR

De komende maanden is er weer genoeg te beleven voor de oudere jeugd van ESDO. Allereerst zal er vrijdagavond 21 oktober weer een filmnacht worden georganiseerd. Dit wordt weer een avond/nacht met veel films, weinig slaap en veel gezelligheid, welke natuurlijk pas op zaterdagochtend eindigt. Vervolgens is er op 5 november weer een spetterend ESDO feest voor alle jeugd (de specifieke tijden voor de verschillende jeugdteams worden nog bekend gemaakt). En halverwege november zal er voor de oudere jeugd een spooktocht worden georganiseerd op een bijzondere plaats. De maand november wordt zoals gewoonlijk afgesloten door Sinterklaas en zijn Pieten. Zij komen op vrijdagavond 25 november langs voor de jongste jeugd van ESDO.
ESDO goes Social Media

ESDO is sinds kort actief op diverse Social Media. Word vrienden van ESDO op Facebook (ESDO Korfbal) en volg ESDO via Twitter (@ESDO_Korfbal).
Wereld Kampioenschap Korfbal 2011

Dit jaar vindt het Wereld Kampioenschap Korfbal 2011 plaats van 27 oktober tot en met 5 november in Shaoxing, China. Nederland zit in poule A, samen met Duitsland, Portugal en India. Wil je meer informatie over het Nederlands team of over het WK? Volg Oranje op Facebook, Hyves, Twitter en op www.knkv.nl/wk2011
Nieuwe leden

Jort Griffioen (E1)

Mats van den Haak (F1)

Wouter Zaadstra (Welpen)

Maaike van Rijn (Welpen)
Geboren

Bram, zoon van Suzanne Pauw-Hoogendoorn en Frank Pauw
Vertrouwenspersoon

Gerry Duijveman, vertrouwenspersoonesdo@gmail.com.
Data om te onthouden

15 oktober Klussendag

21 oktober Filmnacht A en B

24 oktober Bestuursvergadering

28 oktober Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

5 november November feest: Tropical Party

7 november Bestuursvergadering

25 november Sinterklaas

12 december Bestuursvergadering
Volgende Rondom ESDO: December 2011

Kijk eens op: www.esdo.nl en www.knkv.nl nr. 35 oktober 2011 redactieadres: lindasandee@gmail.com
Dovnload 32.7 Kb.