Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Keyware benoemt Alain Hubert tot cfo

Dovnload 5.67 Kb.

Keyware benoemt Alain Hubert tot cfoDatum12.05.2019
Grootte5.67 Kb.

Dovnload 5.67 Kb.

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE / INFORMATION REGLEMENTEE
Keyware benoemt Alain Hubert tot CFO

Brussel, België – 23 mei 2013 – Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen en daaraan verwant transactiebeheer, maakt vandaag bekend dat de heer Alain Hubert, voormalig Executive Director bij Ernst & Young, vanaf 1 juni benoemd zal worden tot CFO. Alain Hubert zal tevens lid worden van het directiecomité. Hij volgt hiermee de heer Johan Hellinckx op, die na 9 jaar als CFO bij Keyware een nieuwe uitdaging opneemt als partner bij Rens Accountants te Mechelen.


Alain Hubert, 43 jaar, studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen en revisoraat (universiteit Gent) en was meer dan 15 jaar bedrijfsrevisor. De laatste 5 jaar was hij actief bij Ernst & Young Bedrijfsrevisoren. In zijn laatste functie was hij Executive Director in de afdeling Transaction Advisory Services. Hij was er onder andere verantwoordelijk voor het managen van due diligence opdrachten, quality & risk management en administratieve ondersteuning. Hij gaat bij Keyware aan de slag op 3 juni 2013.

Stéphane Vandervelde, CEO : “Wij danken Johan Hellinckx voor zijn 9-jarige toewijding, inzet en professionele ondersteuning voor de financiële afdeling van Keyware en wensen hem het allerbeste toe in zijn nieuwe uitdaging. Tevens verwelkomen wij Alain Hubert en wensen wij met hem de verdere uitbouw van Keyware te realiseren.”


Alain Hubert : “Keyware legde de voorbije jaren een opmerkelijk parcours af. Ik ben geboeid om samen met het management en de aandeelhouders van deze beursgenoteerde onderneming een echte parel te maken met een substantiële meerwaardecreatie voor alle stakeholders.”


Over Keyware

Keyware (NYSE EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen, getrouwheidssystemen, identiteitstoepassingen en daaraan verwant transactiebeheer. Keyware is gevestigd in Zaventem, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com.

Voor bijkomende informatie, contacteer :
Keyware Technologies

Dhr. Stéphane Vandervelde

President & CEO

ir@keyware.com

T: +32 478 208 028www.keyware.com>


Dovnload 5.67 Kb.