Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Koninklijke schouwburg

Dovnload 107.72 Kb.

Koninklijke schouwburgDatum23.06.2017
Grootte107.72 Kb.

Dovnload 107.72 Kb.

THEATERVOORSTELLINGEN OKTOBER 2015

Onderstaand een overzicht van de voorstellingen in oktober. De inschrijving sluit op donderdag 10 september 2015.


KONINKLIJKE SCHOUWBURG
Zaterdag 3 oktober 2015, 20.15 uur

Toneelgroep Oostpool

Richard III
In de wereld van Richard lijken haat en liefde vaak hetzelfde. Richard leeft op voet van oorlog. De mannen in Richards omgeving zijn hun leven niet zeker, met de vrouwen voert hij vurige dialogen: op de grens van haat en liefde, venijn en verwantschap. Omdat Richard er van overtuigd is dat hij niet kan liefhebben, besluit hij te gaan haten. Het is de eerste stap in een even oprecht als bloeddorstig gevecht om een plek in de wereld te veroveren. Een messcherp en wervelend feest van dodelijke ambitie, intrige, manipulatie en totaal gebrek aan moreel besef.
Joeri Vos, die zijn carrière in het theater begon met een bewerking van Shakespeares Othello en eerder voor Toneelgroep Oostpool al Midzomernachtsdroom en Hamlet herschreef, waagt zich nu aan een radicale bewerking en regie van Shakespeares politieke tragedie Richard III. Muzikant Bastiaan Woltjer is net als bij Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? bij het artistieke team betrokken.
Entree € 27,50
Woensdag 7 oktober 2015, 14.00 uur (matineevoorstelling)

Woensdag 7 oktober 2015, 16.00 uur (matineevoorstelling)

Nijntje viert feest (3+)
In nijntje viert feest komt de hele konijnenfamilie naar het theater: vader Pluis, moeder Pluis, opa en oma Pluis en natuurlijk nijn en haar beste vriendin Nina. De verhalen van Dick Bruna vertaalde Ivo de Wijs naar even speelse als herkenbare liedjes. Speciaal voor nijntje viert feest werd een schitterend nieuw feestlied gecomponeerd. En natuurlijk horen we de leukste nummers uit de drie eerdere nijntje musicals. Op de vrolijke muziek van de onvergetelijke Joop Stokkermans zingen de allerkleinste uit volle borst mee. Een sprankelende muzikale middag en een prachtige kennismaking voor jonge kinderen met een écht theaterconcert. Je eerste boek? Dat is nijntje. Je eerste theaterconcert? Dat is ook nijntje. Hollands bekendste konijn is een succes over de hele wereld.
Entree € 19,50, entree kind t/m 12 jaar € 10,00
Donderdag 8 oktober 2015, 20.15 uur

Jett Rebel

Solo
Jett Rebel Solo is een avondvullend solo-programma van multitalent Jelte Tuinstra. Met zijn alter ego Jett Rebel veroverde hij Nederland in recordtijd, won een Edison als Beste Nieuwkomer, speelde op Lowlands en Pinkpop en verkocht moeiteloos de Heineken Music Hall uit. Uitbundig, energiek, onvoorspelbaar. Die eigenschappen neemt hij ook mee naar het theater maar naast zijn veelzijdigheid zal hij ook zijn kwetsbare kant laten zien. Persoonlijk en intiem, altijd op zoek naar grenzen. Ook in zijn eentje. Juist in zijn eentje. Achter de piano, met een gitaar, desnoods a-capella. Jett Rebel solo is Jett Rebel op z'n puurst, muzikaal vuurwerk gegarandeerd.
Entree € 26,50
Zaterdag 10 oktober 2015, 20.15 uur

Opera2Day

Mariken in de tuin der lusten (try-out)
Het intense en ontroerende verhaal van Mariken van Nieumeghen, het meisje ‘dat zeven jaar met de duivel leefde’, staat centraal in deze nieuwe productie van OPERA2DAY. Dit gezelschap verraste de afgelopen jaren met een reeks enthousiast ontvangen voorstellingen. We volgen de naïeve en nieuwsgierige Mariken in een duistere wereld vol duivelse karakters. Ze eindigt geketend in het klooster, biddend om verlossing. Calliope Tsoupaki (wiens muziek volgens de New York Times ‘dizzyingly beautiful’ is), schreef de partituur voor Asko|Schönberg, het middeleeuwse muziek gespecialiseerde Tetraktys Ensemble en Cappella Amsterdam. Gouden Kalf winnares Hannah Hoekstra van het Nationale Toneel speelt Mariken, als actrice tussen de zangers.
Entree € 32,00
Zondag 11 oktober 2015, 14.00 uur (matineevoorstelling)

BonteHond

AaiPet (2+)
In AaiPet beginnen twee goochelaars vrolijk met hun act. Ze vouwen hondjes van ballonnen en toveren bananen uit iPads. Precies zoals het hoort. Maar de truc komt in opstand. De iPad ontpopt zich tot een brutale grapjas die de show danig in de war stuurt. Uiteindelijk weet niemand meer wat voor of achter is en wie nu eigenlijk wie bestuurt. Kijk eens om je heen. Waarschijnlijk zit iedereen naar een schermpje te turen, en dat vinden we allang niet gek meer. Maar als je alsmaar door een computer wordt beziggehouden, hoe zelfstandig groei je dan op? Hoe blijf je slim als je zelf niet meer hoeft na te denken? Maakt de iPad de wereld kleiner of juist groter?
AaiPet is een hilarische peutervoorstelling, zonder praatjes, met veel muziek, magie en beweging.
Entree € 12,50, entree kind t/m 12 jaar € 8,00
Woensdag 14 oktober 2015, 20.15 uur

Baantjer Live

Met Peter Tuinman, Beau Schneider, Peter Römer e.a.
In Baantjer LIVE - 2 is het publiek getuige van een intiem jubileumprogramma dat een onheilspellend randje krijgt als er een dode valt. Inspecteur De Cock en zijn assistent Vledder zijn direct ter plaatse om de moord te onderzoeken en ook commissaris Buitendam is van de partij. Net als in de eerdere voorstelling Baantjer en de moord in het theater roepen zij bij hun politieonderzoek de hulp in van het publiek. Wie zich eerst nog bezoeker waande op een feestje, kan nu worden opgeroepen als getuige van een moordzaak. Wie o wie is de dader…?
Entree € 33,50
Donderdag 15 oktober 2015, 20.30 uur

Vrijdag 16 oktober 2015, 20.30 uur

Circus Treurdier

De zwarte doos
Een avond in de Treurdieriaanse Kerk.

Een hoogmis voor dolende zielen.

Een nederige lofzang op het onbegrijpelijke,

Drink een zwarte cocktail en kom in het reine met je eigen einde.


Een theateravond vol opera, melancholische teksten en absurdistische humor. Een alternatieve, theatrale Nachtmis waarin Circus Treurdier samen met haar publiek de vergankelijkheid viert. “Het publiek kan een flinke dosis zwarte humor verwachten, engelachtige muziek en morbide geiligheid. Circus Treurdier maakt de dood weer sexy.” aldus Joost Hezik, regisseur van het gezelschap.
TROOST VOOR MELANCHOLICI
Wie net als wij bereid is zijn sterfelijkheid te omarmen, zou aan deze avond best eens wat troost kunnen ontlenen. Sergio Labibski: “Waartoe struinen wij in ons vleeskostuum over deze wereldbol”.
De bar ter plaatse is een half uur van tevoren geopend voor een kop koffie of een borrel om je mentaal voor te bereiden op een confrontatie met je eigen ziel. Na afloop wordt de locatie omgetoverd tot Café de Dood, waar tot in de late uurtjes zwarte cocktails gedronken kunnen worden.
Entree € 18,50

Deze voorstelling wordt op een nog onbekende locatie gespeeld.Zondag 18 oktober 2015, 15.30 uur (matineevoorstelling)

Zondag 25 oktober 2015, 15.30 uur (matineevoorstelling)

Paul van Vliet

Alleen op Zondag
Na het overweldigende succes van Zondag in Den Haag kon een vervolg niet uitblijven. Ook komend seizoen speelt Paul van Vliet op zondagmiddag exclusief in ‘zijn’ Koninklijke Schouwburg een nieuwe voorstelling. Ook dit programma is een prachtige selectie van het beste uit zijn repertoire, aangevuld met nieuwe teksten die op scherpe manier reflecteren op de actualiteit. De unieke mix van komische types, persoonlijke liedjes en meeslepende verhalen is zeldzaam geworden in onze tijd en wordt door een groot publiek dankbaar omarmd. De combinatie Paul van Vliet, pianist Klaas van Dijk, de zondagmiddag in Den Haag is een must-see voor jong en oud.
Entree € 30,75
Dinsdag 20 oktober 2015, 19.00 uur(try-out)

Vrijdag 23 oktober 2015, 15.00 uur (matineevoorstelling)

Ntjong

Het schaap Veronica (6+)
Bah, zei het schaap Veronica,

het regent pijpenstelen!

Ja, zegt u dat warempel wel,

zeiden de dames Groen,

’t is weer, om met z’n allen straks

een erfenis te delen.

Die is er niet. Maar zullen we

een spelletje gaan doen?


Het schaap Veronica lapt alle regels aan haar laars en heeft een heel eigen willetje. Samen met de drukke dames Groen en de koppige Dominee vormt ze een wonderlijk, maar herkenbaar modern gezin.
Een vrolijke, eigenzinnige familievoorstelling over het beroemde schaap van Annie M.G. Schmidt die het hart van jong en oud verovert. Een knusse, gezellige en burgerlijke wereld die op hilarische wijze te grazen wordt genomen met liedjes en sing-a-long voor jong publiek.
Entree € 10,00

Maandag 26 oktober 2015, 20.15 uur

Toneelgroep Maastricht

Othello
Toneelgroep Maastricht brengt een hartstochtelijke en muzikale uitvoering van Shakespeares meesterwerk Othello. De hoofdrollen worden gespeeld door Koen De Sutter, Michaël Pas en de in 2014 in Maastricht afgestudeerde Julia Akkermans. In regie van Servé Hermans wordt Shakespeares klassieker verrijkt met muziek uit de opera van Verdi. Zo ontstaat een nieuwe muziektheater-versie van dit epos over liefde, jaloezie en de angst voor de buitenstaander.
De donkere Othello is in het blanke Venetië perfect geassimileerd. Als generaal wordt hij gerespecteerd, en in de liefde wint hij de mooie senatorsdochter Desdemona voor zich. Het gaat hem in zijn nieuwe land voor de wind. Althans zo lijkt het. De adder onder het gras is Jago, Othello’s vriend en ondergeschikte. Jago voelt zich op meerdere fronten door Othello gepasseerd en zint op wraak.
Door Shakespeare te combineren met Verdi’s opera gaat Toneelgroep Maastricht op zoek naar de onderbuik van het stuk. Onder de fenomenale taal en poëzie van Shakespeare broeit een grote angst voor het onbekende, een angst die liefde doet omslaan in haat.
Entree € 27,50
Dinsdag 27 oktober 2015, 20.15 uur

Paulien Cornelisse

Maar ondertussen
In haar derde cabaretprogramma houdt Paulien Cornelisse zich bezig met alles wat onbelangrijk lijkt, en dat misschien ook wel is.

Ze bekijkt de dingen graag van dichtbij en het analyseren van insecten en kamerplanten en hun gevoelsleven behoort daarom tot haar specialiteiten.

Echter, de 'grote bewegingen in de samenleving' zijn voor haar echter nogal onbegrijpelijk. Maar het is een geruststellende gedachte dat ook wereldleiders worden aangestuurd door krachten waar zij geen weet van hebben, zoals het chagrijnige karakter van de familieparkiet.

Grote dingen gebeuren in de wereld. Maar ondertussen.


Entree € 24,50
Donderdag 29 oktober 2015, 20.15 uur

Vrijdag 30 oktober 2015, 20.15 uur

het Nationale Toneel

Solness

van Henrik Ibsen

regie Theu Boermans

met Mark Rietman, Betty Schuurman, Jappe Claes, Vincent Linthorst, Anna Raadsveld, Marit Meijeren, Marijn Claes
Halvard Solness is een succesvol architect en projectontwikkelaar. Zijn gebouwen staan overal in het land. De mensen willen erin wonen en werken. Lang was hij tevreden, maar nu slaat bij deze autoritaire vijftiger de twijfel toe: heeft hij de juiste keuzes gemaakt? Moet hij een stap opzij doen voor een nieuwe generatie? Om hem heen is het stil geworden. Want terwijl hij voor anderen huizen bouwde, heeft hij zijn eigen thuis verwaarloosd. Hij is vervreemd geraakt van zijn vrouw, na de tragische dood van hun kinderen. Dan staat plotseling de jonge Hilde voor de deur. Ze is mooi en mysterieus. Ze beweert dat Solness haar tien jaar geleden, toen ze nog een meisje was, het hoofd op hol heeft gebracht. Wat wil ze van hem? Komt ze verhaal halen? Wordt ze zijn redding? In ieder geval weet ze hem ervan te overtuigen nog eenmaal iets werkelijks groots te bouwen.
In 1892 is de Noorse toneelschrijver Henrik Ibsen 64 jaar oud en op de top van zijn kunnen. Zijn toneelstukken Nora en Hedda Gabler zijn ingeslagen als een bom. Dan ontmoet hij, op vakantie in de bergen de achttienjarige Weense studente Emilie Bardach, met wie hij een korte, heftige relatie heeft. Niet lang daarna verschijnt Ibsens Bouwmeester Solness, een toneelstuk waarin hij net zo goed de sluimerende identiteitscrisis van hemzelf als die van de gevierde architect Halvard Solness ontleedt.
Entree € 31,50
Zaterdag 31 oktober 2015, 20.15 uur

Gabriel Ros
In samenwerking met het Paard van Troje presenteren wij Gabriel Rios! Rios, bekend van de zomerse hit Broad Daylight, is terug, en hoe! De afgelopen drie jaar verruilde hij België voor New York om te broeden op een nieuw album waarvan de eerste single Gold meteen een grote hit in Europa werd. Hij speelde avond na avond voor uitverkochte zalen en in het najaar van 2015 is het dan eindelijk tijd voor de Koninklijke

Schouwburg!


Entree € 30,00

DILIGENTIA

Zaterdag 17 oktober 2015, 20.15 uur

Louise Korthals

Zonder Voorbehoud (reprise)
Ze wil meer ballen laten zien in dit tweede programma en dat is goed gelukt.

In recensies wordt ze omschreven als megatalent, een verrijking binnen het Nederlands cabaret en als een jonge ster aan het cabaretfirmament.

Dat ziet u ongetwijfeld ook. En wat u nog meer zult zien:

Ze komt op in een petticoat, met haar pianist over haar schouder. Ze zet hem neer achter de piano, klimt op het verhoogde podium en zet een rock-'n-roll in.

En dat alles onder het motto: Wie zijn kop niet durft te stoten, maakt nooit contact.
Entree € 17,50
Donderdag 22 oktober 2015, 20.15 uur

Zo’n Toon

met o.a. Maurice Hermans
Liedjes van en verhalen over Toon Hermans. Samen met twee geweldige zangeressen en een live-band neemt Maurice Hermans u mee achter de coulissen van het bonte leven van zijn vader. Je mag meezingen, maar het hoeft niet. Laat je verrassen door smakelijke anekdotes en ontroerende verhalen uit zijn privéleven.
Maurice Hermans was 20 jaar de manager van zijn vader.

Bereid je voor op wat één van de mooiste avonden van het jaar kan worden.


Entree € 23,00
Vrijdag 23 oktober 2015, 20.15 uur

Nathalie Baartman

Louter
In Louter staat ze op blote voeten onder het maanlicht, klaar om te gaan. Ze ramt op het traporgel. Doet in haar eentje een complete klompendans. Ze buldert haar zaligheid de zaal in. Het gaat over hem, over haar, over ons. Van pimpelmezen en potloodventers tot Poetin en een psychiater.
Met dit programma weet je het nooit zeker. En met haar al helemaal niet. Ze is bloedeigen en schaamrood eerlijk. Dus kom maar achterom.
Entree € 17,00
Woensdag 28 oktober 2015, 20.15 uur

Droog Brood

Kissy Kissy
Deze tweemans-lachformatie heeft ter promotie van hun voorstelling een tekst geschreven die impliceert dat de directeur van ons theater u wil beïnvloeden door zijn voorkeur voor deze voorstelling uit te spreken.
Geniaal…en kenmerkend voor hun spitsvondigheid en vermogen om alles binnenstebuiten te keren. Peter van Witte en Bas Hoeflaak zijn brutaal, uitdagend en onvermoeibaar grappig tegelijk.
Dat Droog Brood deel uitmaakt van onze programmering staat buiten kijf! En zeker met de humorparel die wij dit seizoen van ze mogen zien, maar wij laten ons niet voor hun karretje spannen want stel je eens voor; al die claims voor verrekte lachspieren!
Entree € 19,50
Donderdag 29 oktober 2015, 20.15 uur

The Kik

Met de Deur in Huis
Dit is een voorstelling waarin plaats is voor meer dan alleen rock ’n roll. Tweestemmige inventies, de voorliefde voor de smartlap en zelfs neder-skiffle passeren de revue. Revue? Of klucht? Wie zal het zeggen. Het overspel is in ieder geval verdwenen, maar de deuren zijn gebleven. En ze gaan voor jou allemaal open.
Je ziet en hoort ze vanuit een tot nu toe onderbelichte hoek. Naast veel eigen werk komen de meest uiteenlopende inspiratiebronnen aan bod: van Lennaert Nijgh, Joop Visser en Annie M.G. Schmidt tot componisten als Johann Sebastian Bach en natuurlijk de onvermijdelijke invloed van dat ene bandje uit Liverpool.
Entree € 17,50
Vrijdag 30 oktober 2015, 20.15 uur

Henry van Loon

Sluimer
Hij slaapt niet meer. Hij droomt alleen nog maar.

Zonder een oog dicht te doen gaat de nacht over in de dag.

Al wekenlang.

Het zet hem in een sluimerstand

en laat hem dromen met zijn ogen open.
En zo af en toe gooit hij er een totaal willekeurige, maar snoeiharde grap tegenaan. Omdat hij dat kan.
Entree € 18,50
Zaterdag 31 oktober 2015, 20.15 uur

De Règâhs

Spéluh! (reprise)
Een voorstelling vol energie met als voornaamste doel, niet praten maar op z’n Haags ‘Spéluh!’….en dat moet u hardop lezen.
Een avond boordevol Haagse humor vermengd met gepassioneerde flamenco en popmuziek. Dat resulteert in de aanstekelijke mix die de drie heren ‘flamingo’ noemen.

Het is een concert maar er is ook ruimte voor hilarische sketches en grappen. Ze spelen met taal, muziekstijlen en met jou.


Entree € 18,00
PEPIJN
Woensdag 30 september 2015, 20.30 uur

Zaterdag 3 oktober 2015, 20.30 uur

Lenette van Dongen

Tegenwind (try-out)
Na dertig jaar lust en last, mode en meningen, gezellige drukte en onverdraagzaamheid verlaat Lenette huis en haard in de grote stad om in een dorp dicht bij zee haar rust te vinden. Terug naar de Natuur. Maar is de natuur wel die beloofde rustbrenger…? Vindt ze haar ZEN? Of houdt ze haar ZODEMIETER op?
De wind is sterk, maar de vrouw hervindt haar kracht.

Ze spreidt haar armen en lachend roept ze: ‘HA! Kom maar op. Ik kan je hebben!’


Ze laat in haar tiende voorstelling de zaal met fenomenale zelfspot meegenieten van haar zoektocht.
Entree € 13,00
Vrijdag 9 oktober 2015, 20.30 uur

Kamagurka

Vliegangst op de pechstrook (try-out)
Hij prikkelt je fantasie, rekt je voorstellingsvermogen op en zaait verwarring met zijn overtreffende trap van absurditeit.

Inmiddels is hij een icoon. Hij fileert nog altijd met een duivels genoegen wat anderen voetstoots aannemen. Zijn soms wrede slapstick en ontregelende humor werken onmiskenbaar bevrijdend, maar lokken ook geregeld boze reacties uit.


Uit angst om te vliegen, besluit hij de auto te nemen. Hierdoor belandt hij echter in een monsterfile, waarin hij de meest uiteenlopende situaties meemaakt. En net op het moment dat je denkt dat het niet erger kan, lost de file op. Maar dan beginnen de problemen pas echt...
Entree € 12,50
Zaterdag 10 oktober 2015, 20.30 uur

Kirsten van Teijn

Heilloos
26 Jaar geleden is ze in Heiloo op de wereld gekwakt, zonder gebruiksaanwijzing. Maar toch is ze geen heilloze, zoals haar grootvader, die dertig jaar lang een dubbelleven leidde. Mysterieus. Is het daarom dat ze graag peutert aan datgene wat wij het liefst verborgen houden? Dat ze geluk met wantrouwen ondergaat?
Entree € 12,50
Vrijdag 16 oktober 2015, 20.30 uur

Katinka Polderman

Tiert Welig (try-out)
Al ruim tien jaar geldt ze als één van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse en Vlaamse theaters. Toch maakte ze al vier voorstellingen vol vrolijk cynisme, subtiele lompheid, doortimmerde liedjes en hilarische oneliners. En ze tiert welig voort deze droogkloot, ook in dit vijfde programma. Niet met stemverheffingen en schreeuwerij, maar met krulletters, goed gerijmde liedjes en vakkundig afgewogen woorden. Want áls zij tiert beste mensen…
Entree € 12,50
Zaterdag 17 oktober 2015, 20.30 uur

Amsterdams Kleinkunst Festival

Finalistentournee
Een van de belangrijkste festivals voor talentvolle cabaretiers en kleinkunstenaars. De deelnemers volgen een traject van drie selectierondes, een halve finalistentour, de halve finale en dan natuurlijk de finale én de finalistenweek.

Daarna zijn de finalisten gepokt en gemazeld om op tournee te gaan. Zo maken zij (letterlijk en figuurlijk) de kilometers die nodig zijn voor een permanente plaats in het vak. Dames en heren, wij presenteren:

De finalisten van het Concours om de Wim Sonneveldprijs 2015!
Entree € 12,50
Woensdag 21 oktober 2015, 20.30 uur

Donderdag 22 oktober 2015, 20.30 uur

Leon van der Zanden

Supergewoon (try-out)
Hij is op z’n scherpst. Origineel, fysiek en met de authentieke publieksinteractie die we van hem kennen. Maar inmiddels heeft hij keuzes gemaakt om van deze wereld de juiste plek voor zijn kinderen te maken. Hij kiest voor openheid, om het publiek zijn gevoel te tonen en daarmee hun gevoel te raken. Eén op één. En hij zou Leon niet zijn als hij zich daarin niet helemaal liet gaan. Leon: "Als je kijkt naar wat de mensen echt beweegt, zie je dat jij dat zelf bent. Jij beweegt de mensen. En ik, ik laat ze schudden."
Als je wilt dat comedy een hart heeft en je laat schreeuwen van het lachen, dan is dit de show voor je.
Entree € 12,50
Vrijdag 23 oktober 2015, 20.30 uur

Enge Buren

Ruk! (try-out)

Bestaat er zoiets als ‘vrouwen-‘ en/of ‘mannenmuziek’?

Of is het gewoon zo dat ze geen ruk van elkaars muziek begrijpen?
Waarom raakt zij meer verrukt door de harmonie en romantiek, waar hij meer neigt naar bonkende ritmes en vocaal geweld? Op muzikale cabareteske wijze onderzoeken de heren de verschillen en overeenkomsten.
Entree € 14,00
Zaterdag 24 oktober 2015, 20.30 uur

Vincent Geers

Je Moet Het Maar Durven (try-out)
Je doet je best om je niet door angsten te laten leiden. Je houdt je groot, bent moedig. Maar wat als je door de mand valt? En jouw angsten groter zijn dan jezelf?

En waarom is angst eigenlijk zo’n slechte raadgever? Het kan je ook een hoop ellende besparen.

Gewapend met grappen en goede verhalen zal hij je laten zien dat angst een waardige tegenstander is…zonder jou of zichzelf te sparen.
Entree € 11,50
Dinsdag 27 oktober 2015, 20.30 uur

Halve Finalisten

Cameretten (try-out)
In 1966 organiseert een groep studenten een cabaretfestival vernoemd naar een plein in hartje Delft. Een succes! Het festival groeit uit tot één van de grootste cabaretfestivals van Nederland. 50 jaar later is het festival nog steeds een platform dat jong cabarettalent herkent, begeleidt en presenteert aan het grote publiek. Vier met hen dit jubileum en laat je verrassen, want bij Cameretten zie je vandaag de top cabaretiers van morgen.

Plus…wie jarig is trakteert.


Entree € 11,50
Woensdag 28 oktober 2015, 20.30 uur

René van Meurs

Even goede vrienden (try-out)
Hij tourde twee seizoenen met succes door het land. Dat was lachen. Dat vond hij niet alleen zelf en toch kwam hij zichzelf op een gegeven moment tegen, zoals iedereen zichzelf weleens tegenkomt. Je kent het wel; gedeukt, gehavend en enigszins in dubio. Op zo'n moment kun je niet anders dan jezelf bij de kladden grijpen, aankijken en vragen: "ben ik na deze opdonder nog steeds even goede vrienden met mezelf?"
Je ontmoet wat er na de botsing van hem is overgebleven. Eigenlijk alles, maar slimmer, gelaagder, grappiger. René is terug, lang leve René.
Entree € 12,50
Zaterdag 31 oktober 2015, 20.30 uur

Yentl & de Boer

De snoepwinkel is gesloten (try-out)
Wat heeft dat altijd rekening houden met anderen jou eigenlijk ooit opgeleverd? Precies. Ja, natuurlijk, vrienden hebben is tof. Maar uiteindelijk zitten ze de hele dag op je bank en eten ze alles op. En wie bekommert zich om jou? Als jij niet het beste stukje voor jezelf bewaart, ga je het van niemand krijgen. Nee, er is niks mis met een beetje goed getimed egoïsme. Schieman en Christine combineren hun muzikale hoogstandjes met absurdistische sketches en personages. Speciaal voor jou. Maar vooral omdat ze er zelf zo'n zin in hebben.
Entree € 13,00
RIJSWIJKSE SCHOUWBURG
Zaterdag 3 oktober 2015, 20.15 uur

The Irish Bee Gees

Nights on Broadway
Een weergaloze theatershow rondom the Gibb Brothers door een zevenkoppige band. Dertig wereldhits waaronder de kaskrakers “Massachusetts”, “Don’t forget to remember me” en “Words” passeren de revue!
Vergeet ook niet de beroemde: “How deep is your love”, “Stayin alive” en “Tragedy”.

Gespeeld en gezongen met stemmen en arrangementen die je meteen herinneren aan de tijd van Saturday Night Fever. De samenzang van het drietal maar ook de individuele stemmen grenzen akelig dicht aan het origineel. De hoge (falset) stem van Barry Gibb gezongen door Tony Kelly is hierbij met recht fenomenaal te noemen.

Een indrukwekkend eerbetoon aan Andy Gibb completeert deze theatershow met afwisselend ballads en uptempo songs. Met originele Bee Gees foto’s op groot scherm is deze show een garantie voor een heerlijk avondje uit waarbij nostalgie hoogtij zal vieren.

Na uitverkochte tournees in Engeland en Ierland nu voor het eerst in Nederland.


Entree € 27,50
Zaterdag 3 oktober 2015, 20.15 uur

Ton Kas

Jabroer - Onemanshow (try out)
Na het overweldigende succes van Eerste Klootviool kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven: gelauwerd toneel-, tv- en filmacteur Ton Kas, de eeuwige zwartkijker, maar wel eentje die de lach aan zijn kont heeft hangen, komt met een vervolg op zijn hilarische moppenshow. De inhoud is anders, het voornemen hetzelfde: lachen tot je scheel ziet.
Entree € 18,00
Donderdag 8 oktober 2015, 20.15 uur

Frédérique Spigt en Annet Malherbe

Elvis never left the building (try out)
Elvis zou dit jaar 80 jaar zijn geworden. Een leven in retrospectief. Er wordt beweerd dat uit onderzoek is gebleken dat het DNA afgenomen van het lijk van Elvis Aaron Presley niet correspondeert met dat van THE KING. Er bestaat een YouTube-filmpje waarin een oudere Elvis met baard opduikt als figurant in een film uit 1990. Elvis zou ook regelmatig opduiken in de buurt van Graceland.
Waar of niet waar, fan of geen fan, een Elvis-Is-Niet-Dood-Gelovige of niet, het is moeilijk afscheid nemen van The King of Rock ’n Roll. Gelukkig kan iedereen zijn hart ophalen aan deze muziekvoorstelling. Annet Malherbe en Frédérique Spigt zingen het levensverhaal van THE KING. Aan de hand van illustratieve achtergrondprojecties en begeleid door een 4-koppige band t.w. Roel Spanjers (toetsen), Janos Koolen (gitaar), Mees van Warmerdam (drums) en Houk van Warmerdam (bas) reizen de twee Queens, Spigt en Malherbe, in omgekeerde richting door het turbulente leven van Elvis Presley en vertolken zij songs uit alle periodes van zijn carrière.
Entree € 22,50
Vrijdag 9 oktober 2015, 20.15 uur

Niet Schieten

Kusje erop
Waar zijn de helden van vroeger? De Don Juans, de Zorro’s? De mannen en vrouwen met lef en fatsoen. Mannen die een vrouw nog het hof weten te maken en voor haar door het vuur gaan. Ze zijn er niet meer. Het is tijd voor nieuwe helden! U vraagt, Niet Schieten levert!
Maar wat is een held? Iemand die ten strijde trekt tegen het kwaad en bejubeld wordt? Of is het iemand die, ondanks al het cynisme om zich heen, strijdt voor een betere wereld? Iemand die naar zichzelf durft te kijken. Mensen durven dat niet meer. Daarom doen de mannen van Niet Schieten dat vóór u. Niet omdat ze zulke helden zijn maar omdat het nodig is! Door hilarisch herkenbare situaties zullen ze u en vooral elkaar met beide handen beetpakken en flink door elkaar schudden. Hier en daar zal het schuren of een beetje pijn doen. Maar bovenal wordt het lachen! Want het is zo ontzettend leuk om naar u te kijken … u heeft geen idee heeft hoe grappig u bent! Als herboren held komt u 2 uur later de zaal weer uit. De enige kramp die u nog zult ervaren is de ‘kramp in de kaken’ van het lachen. En als dat echt teveel pijn doet ….Kusje Erop!
Entree € 22,50
Donderdag 15 oktober 2015, 20.15 uur

Daniel Arends

Carte Blanche
Daniël Arends geeft zichzelf Carte Blanche. Een schone lei. Geen kaders, geen beperkingen. Alle luiken in het hoofd mogen open, alle krochten in de geest verkend. Om los te gaan en rauw te zijn. Het podium als vrijplaats voor schurende eerlijkheid en verbale agressie.
Daniël werd alom – in de wandelgangen en daarbuiten – beschouwd als De Grote Belofte, Het Aanstormende Talent. Gelukkig heeft hij dat achter zich gelaten, en is hij nu slechts ‘de spannendste cabaretier van dit moment’. Aldus Theo Maassen.
In 2006 won hij Cameretten. Zijn shows Geen Excuses en Blessuretijd werden genomineerd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop, en ook zijn vorige programma De Zachte Heelmeester ontving lovende kritieken van pers en publiek.

Benauwend bijna. Daarom nu: Carte Blanche.


Entree € 19,50
Vrijdag 16 oktober 2015, 20.15 uur

Nina Simone

(A)live

met Hans Dagelet, Sabrina Starke e.a.
‘Nina Simone (A)live’ is een uniek theaterconcert rond de muziek en het leven van jazzlegende Nina Simone. Deze muzikale ode is geïnspireerd op Nina Simone’s beroemde 1976 comeback-concert op het jazzfestival van Montreux, een legendarisch en bizar optreden waarin ze het publiek met een schokkende openhartigheid vertelde over haar leven, haar muziek, haar liefdes, ups en haar downs.
Zeven artiesten, een vleugel, twee draaitafels en een sampler brengen een eerbetoon aan de muziek en de ontembare geest van Nina Simone. Nina Simone, geboren in 1933 en werd in de jaren ‘60 bekend door jazzballads en protestnummers als Mississippi Goddam en My Baby Just Cares For Me. Na onenigheid met haar platenmaatschappij vertrok ze in 1971 naar Europa, waar zij kort in Nederland woonde en vervolgens in Frankrijk, waar ze in 2003 op 70-jarige leeftijd overleed.
Entree € 22,50
Zaterdag 17 oktober 2015, 20.15 uur

Symfo Classics

The Best of Symphonic Rock
Drie topvocalisten. Een superband. Een repertoire dat louter hoogtepunten uit symfonische rock omvat. Méér dan 8 tributes in 1 show. Een uitgekiende belichting en ‘special effects’. Dit zijn in een notendop de ingrediënten van Symfo Classics.
Klassieke hits van Yes, Genesis, Pink Floyd en Marillion, maar ook van bijvoorbeeld Manfred Mann’s Earth Band, ELO en Alan Parsons Project passeren de revue. Daarnaast worden ook ‘zwaardere’ symfonische stukken niet geschuwd. Cindy Oudshoorn en Edward Reekers waren jarenlang de stemmen van de symfonische rockformatie Kayak. Laatstgenoemde is bovendien prominent lid van Motel Westcoast en Best of Britain. Zanger Martin van der Starre dankt zijn grote bekendheid met name aan Jesus Christ Superstar, We Will Rock You en Woodstock the Story. De speciaal voor Symfo Classics samengestelde band staat onder leiding van gitarist Joost Vergoossen (eveneens bekend van Kayak). Hij is in ons land in zijn discipline de onbetwiste nummer 1 van de symfonische rock.
Entree € 24,50
Woensdag 21 oktober 2015, 14.00 uur (matineevoorstelling)

Het Zandkasteel

Op de Boerderij (AL)
Koning Koos, Prinses Sassa en Toto beleven in Het Zandkasteel – Op de Boerderij weer vele avonturen. Op de boerderij zijn diverse dieren. Natuurlijk een koe en een kip. Legt de kip een ei? Prinses Sassa gaat ook proberen of ze een ei kan leggen, maar dat lukt natuurlijk niet! Samen met Toto maakt ze een echte hooiberg, maar dan komt Koning Koos en die probeert de hooiberg op te vegen. Dat wordt lachen geblazen.
Reeds zes jaar reist Het Zandkasteel met veel succes langs alle theaters. De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige Z@ppelin tv serie. Deze spiksplinter nieuwe, tevens leerzame familievoorstelling, nodigt de kinderen wederom uit om lekker mee te dansen en te zingen. Natuurlijk komt ook de Neuzenkriebeldans weer voorbij! Na afloop mogen de kinderen op het toneel komen en kunnen ze samen met Koning Koos, prinses Sassa en Toto op de foto.
Entree € 18,00, entree kind t/m 12 jaar € 17,50
Donderdag 22 oktober 2015, 20.15 uur

Chippendales

Ladiesnight!
Ook in 2015 zijn de enige echte Chippendales uit Las Vegas op tour met hun spannende maar chique act. Al meer dan 35 jaar staat een show van de Chippendales garant voor een avond vol onweerstaanbare verleiding met maar één doel, het plezier van het voornamelijk vrouwelijk publiek. Met dans, zang en theater geven de breed geschouderde heren een unieke show met entertainment van de bovenste plank. Verwacht een avond waarin de fantasieën geprikkeld worden met smaakvolle en exotische verleidingen in stijl. Een echte Girls Night Out!
Entree € 38,00
Vrijdag 23 oktober 2015, 20.15 uur

Huub Stapel

M/V Deel 2 (reprise)
MV² (spreek uit MV in het kwadraat) is een geheel nieuwe onemanshow van Huub Stapel over relaties en liefde. Een avondvullende voorstelling vol praktische tips, herkenbare verhalen, mooie gedichten en melancholische liedjes. Een heel persoonlijke voorstelling over de onhandigheden en ongemakken tussen mannen en vrouwen, over de valkuilen, waar je tot je eigen verbazing elke keer weer invalt en ook hoe je het misschien een stukje beter kan doen.
Dat je meer van elkaar begrijpt en misschien wat meer accepteert en dat de liefde zo meer kans krijgt. En dat is uiteindelijk, waar het om gaat: DE LIEFDE. Een kleine leerschool, een avond vol herkenning en wie weet een begin van verbetering. Maar bovenal een voorstelling vol hilarische momenten, even geestig als ontroerend.
Peter de Baan schreef de tekst. Al repeterend is daar in samenspraak met Huub natuurlijk in geschrapt en zijn er ook dingen bij gekomen. Huub zocht de gedichten en liedjes uit en zo groeide een tekst die Huub op zijn lijf geschreven is. MV² is zijn persoonlijke verhaal geworden.
Entree € 30,00
Zaterdag 24 oktober 2015, 20.15 uur

Rene Froger

30 jaar Hits in Concert
René Froger keert na 6 jaar terug in de Nederlandse theaters. Met zijn theatershow ‘René Froger 30 jaar Hits in Concert’ trakteert de populaire zanger u op een muzikale belevenis waarin hij terugblikt op 30 jaar tophits.
Van de Engelstalige powerballades en swingende evergreens tot aan de Nederlandstalige meezingers; alle muzikale pareltjes passeren in dit bijzondere concert de revue. Een avond lang zingen, swingen en genieten met rasentertainer nummer 1. Deze show is het beste te omschrijven als 'een intiem feest der herkenning’ waarbij het repertoire ongetwijfeld bij het publiek vele mooie herinneringen op zal roepen. Kortom, een muzikale smaakmaker van de bovenste plank! Een speciaal samengesteld orkest en zijn vertrouwde Frogettes begeleiden René Froger in deze ‘high-personality’ show waarin René Froger bewijst niet voor niets 30 jaar aan de top van de showbusiness te staan.
Entree € 40,00
ZUIDERSTRANDTHEATER
Donderdag 1 oktober 2015, 20.00 uur

NDT I

Start again
Start Again verenigt twee krachtige choreografenduo's. In hun geheel eigen en intrinsieke danstaal, delen ze een gemeenschappelijke drang tot het nemen van artistieke risico’s met een voorkeur voor interdisciplinaire dans die leunt op theatrale elementen. Hun werk heeft nationaal en internationaal reeds veel succes genoten.
De Argentijnse Gabriele Carrizo en de Franse Franck Chartier richtten hun dansgezelschap Peeping Tom op in 2000 en zijn gevestigd in Brussel, België. Het choreografenpaar Sol León en Paul Lightfoot werkt sinds 25 jaar samen en heeft sindsdien meer dan vijftig balletten voor het gezelschap gecreëerd. In 2002 werden zij benoemd tot huischoreografen van NDT.
Entree € 37,50
Zondag 4 oktober 2015, 14.30 uur (matineevoorstelling)

ISH & Junior Company Het Nationale Ballet

Narnia: de leeuw, de heks en de kleerkast
Of je nou pirouettes op je hoofd maakt of op spitzen; het gaat om het dansen. Marco Gerris en Ernst Meisner maken een verhalende voorstelling naar het boek ‘De leeuw, de heks en de kleerkast’.
Entree € 21,50
Donderdag 8 oktober 2015, 20.00 uur

Introdans

Something Old Something New
Introdans brengt in deze voorstelling een mooie mix van historisch belangwekkende en nieuwe creaties, zoals een juweeltje van Jirí Kylián, gedanst op een soundtrack van zeegeluiden en pianomuziek van Claude Debussy.
Nils Christe wordt vooral geroemd om zijn onnavolgbare muzikaliteit en maakt zijn vijfentwintigste creatie voor Introdans. Sidi Larbi Cherkaoui ten slotte liet zich inspireren door zijn ervaring met New York.
Entree € 24,50
Zondag 18 oktober 2015, 14.30 uur (matineevoorstelling)

De Betovering

Peuterdag
De Betovering is het jaarlijkse kunstfestival voor kinderen van 2 tot 12 jaar oud. Het festival vindt plaats tijdens de herfstvakantie op ongeveer 40 locaties in Den Haag en duurt tien dagen. Tijdens de Betovering kunnen kinderen kennis maken met kwalitatief hoogwaardig en toegankelijk werk van professionele kunstenaars.
Entree € 6,00
Maandag 19 oktober 2015, 20.00 uur

Randy Newman
Een van de absolute hoogtepunten van het nieuwe seizoen vormt de meervoudig Grammy-, Emmy- en Oscarwinnaar Randy Newman. Sinds lange tijd staat de zanger en componist van Sail away, Good old boys, Little criminals en I love L.A. weer op een Nederlands theaterpodium. Deze levende legende mag u niet missen!
Entree € 52,50
Donderdag 22 oktober 2015, 20.00 uur

Karin Bloemen en de Wereldband

Cirque Stiletto
Karin Bloemen weet als enige in ons land de hoge C te combineren met circus, cabaret, chansons en comedy. In ‘Cirque Stiletto 3’ wordt ze omringd door de zes muzikale alleskunners van de Wëreldbänd en de opmerkelijke Italiaanse Lady LaLa McCallan. En natuurlijk staan er wederom internationaal bekroonde circusacts op het programma.
Entree € 46,50
Vrijdag 30 oktober 2015, 20.00 uur

NDT II Steering the Wolves
Sheering the Wolves brengt vier choreografen samen wiens NDT carrière een significante impact op hun artistieke ontwikkeling heeft gehad: Johan Inger, Medhi Walerski, Sol León en Paul Lightfoot.
Inger genoot zijn doorbraak als choreograaf in 1995 na een succesvolle danscarrière bij NDT. Van 2003 tot 2008 was Inger artistiek directeur van het Cullberg Ballet en is tegenwoordig ook associate choreographer bij NDT. Walerski maakte zijn eerste ballet voor NDT 2 in 2008. Voor het tweede gezelschap danste hij zelf tussen 2001 en 2003 en stroomde vervolgens door naar NDT1 waar hij tot en met seizoen 2014/2015 danst. Voor deze avond creëert hij nieuw werk na zijn razende succes met Chamber (2012).
Sol León en Paul Lightfoot zijn ook beiden voormalig NDT dansers, sinds 1989 een creërend duo en huischoreografen van NDT sinds 2002. León werd in 2012 benoemd als artistiek adviseur van NDT en Lightfoot fungeert als artistiek directeur van het gezelschap sinds 2011.
Entree € 27,50

In de meeste theaters is sprake van een “portemonneeloze pauze”. Dat wil zeggen dat de entreeprijs in de meeste gevallen inclusief de garderobe en een pauzedrankje is (m.u.v. Pepijn en sommige kindervoorstellingen).


Meer informatie over de theaters vind je op de volgende websites:

www.rijswijkseschouwburg.nl

www.koninklijkeschouwburg.nl

www.theater-diligentia.nl

www.zuiderstrandtheater.nl
Op de websites vind je ook meer informatie over de voorstellingen en links naar websites van artiesten en naar bijvoorbeeld Youtube filmpjes. De Rijswijkse Schouwburg heeft ook een gratis app voor smart phones die je kunt downloaden via de betreffende stores.
Stuur bij voorkeur je inschrijving via e-mail: jvoet@aegon.nl, zorg er wel voor dat je het personeelsnummer en HUPO of huisadres vermeldt. Je kunt de gewenste kaarten vermelden of een scan van het inschrijfformulier sturen. Bij inschrijvingen via e-mail word je automatisch geacht akkoord te gaan met de inhouding, de verklaring voor eigen gebruik van de kaarten en een lidmaatschap van minimaal 1 jaar.
Als je via e-mail inschrijft of een e-mail adres op het inschrijfformulier vermeldt, krijg je een ontvangstbevestiging via e-mail. Indien voor een voorstelling het aantal beschikbare kaarten niet toereikend is, zullen de kaarten verloot worden. Hiervan ontvang je bericht.
Ook kun je via de post inschrijven. Vul dan het inschrijfformulier in en stuur dat vervolgens naar:
Personeelsvereniging AEGON

t.a.v. Jaco Voet “PERSOONLIJK”

HUPO M/AAM CS/VET

Postbus 903

2501 CX Den Haag
De aanmelding sluit donderdag 10 september. Je ontvangt de bestelde kaarten zonder tegenbericht eind september.
Let er s.v.p. op dat er altijd een naam en pers. nr. op de inschrijving staat, indien het inschrijfformulier uit meerdere pagina’s bestaat deze s.v.p. aan elkaar nieten of op ieder blad je naam zetten. Inschrijfformulieren zonder naam kunnen namelijk niet in

behandeling genomen worden. Je kunt je ook via email inschrijven, zorg er echter wel voor dat je personeelsnummer en hupo/huisadres vermeld worden.
Toegangskaarten zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik voor personeelsleden van AEGON en hun familie/vriendenkring en mogen niet doorverkocht worden via bijvoorbeeld veilingsites op internet. Indien geconstateerd wordt dat AEGON toegangskaarten via internet of anderszins te koop worden aangeboden zal dit aan het bestuur van de personeelsvereniging worden gemeld en kan royement van het lidmaatschap volgen. Eenmaal bestelde kaarten kunnen niet geretourneerd worden aan de personeelsvereniging.

INSCHRIJFFORMULIER THEATERVOORSTELLINGEN (OKTOBER 2015)

Ondergetekende ______________________________________________ M / V

adres/postcode/woonplaats____________________________________________


______________________________________________(huispostadres mag ook)

telefoonnummer____________________(ex-)personeelsnummer______________

e-mail adres________________________________________________________
lid (of zich hierbij aanmeldend als lid voor minimaal 1 jaar) van de PV AEGON Den Haag, wenst kaarten voor de volgende voorstellingen te ontvangen:
KONINKLIJKE SCHOUWBURG

__ (kaarten) Toneelgroep Oostpool Richard III (zaterdag 3 oktober 2015, 20.15) € 27,50

__ (kaarten) Nijntje viert feest (3+) (woensdag 7 oktober 2015, 14.00 uur) € 19,50

__ (kaarten) Nijntje viert feest (3+) (woensdag 7 oktober 2015, 14.00 uur kind € 10,00

__ (kaarten) Nijntje viert feest (3+) (woensdag 7 oktober 2015, 16.00 uur) € 19,50

__ (kaarten) Nijntje viert feest (3+) (woensdag 7 oktober 2015, 16.00 uur) kind € 10,00

__ (kaarten) Jett Rebel (donderdag 8 oktober 2015, 20.15 uur) € 26,50

__ (kaarten) Opera2Day (zaterdag 10 oktober 2015, 20.15 uur) € 32,00

__ (kaarten) AaiPet (2+) (zondag 11 oktober 2015, 14.00 uur) € 12,50

__ (kaarten) AaiPet (2+) (zondag 11 oktober 2015, 14.00 uur) kind € 8,00

__ (kaarten) Baantjer Live (woensdag 14 oktober 2015, 20.15 uur) € 33,50

__ (kaarten) Circus Treurdier (donderdag 15 oktober 2015, 20.30 uur) € 18,50

__ (kaarten) Circus Treurdier (vrijdag 16 oktober 2015, 20.30 uur) € 18,50

__ (kaarten) Paul van Vliet (zondag 18 oktober 2015, 15.30 uur) € 30,75

__ (kaarten) Ntjong Het schaap Veronica (dinsdag 20 oktober 2015, 19.00 uur) € 10,00

__ (kaarten) Ntjong Het schaap Veronica (vrijdag 23 oktober 2015, 15.00 uur) € 10,00

__ (kaarten) Paul van Vliet (zondag (zondag 25 oktober 2015, 15.30 uur) € 30,75

__ (kaarten) Toneelgroep Maastricht Othello (maandag 26 oktober 2015, 20.15) € 27,50

__ (kaarten) Paulien Cornelisse (dinsdag 27 oktober 2015, 20.15 uur) € 24,50

__ (kaarten) het Nationale Toneel Solness (donderdag 29 oktober 2015, 20.15) € 31,50

__ (kaarten) het Nationale Toneel Solness (vrijdag 30 oktober 2015, 20.15 uur) € 31,50

__ (kaarten) Gabriel Ros (zaterdag 31 oktober 2015, 20.15 uur) € 30,00


DILIGENTIA

__ kaart(en) Louise Korthals (zaterdag 17 oktober 2015, 20.15 uur ) € 17,50

__ kaart(en) Zo’n Toon (donderdag 8 oktober 2015 , 20.15 uur) € 23,00

__ kaart(en) Nathalie Baartman (vrijdag 23 oktober 2015, 20.15 uur) € 17,00

__ kaart(en) Droog Brood (woensdag 28 oktober 2015, 20.15 uur) € 19,50

__ kaart(en) The Kik (donderdag 29 oktober 2015, 20.15 uur) € 17,50

__ kaart(en) Henry van Loon (vrijdag 30 oktober 2015, 20.15 uur) € 18,50

__ kaart(en) De Règâhs (zaterdag 31 oktober 2015, 20.15 uur) € 18,00

PEPIJN

__ kaart(en) Lenette van Dongen (woensdag 30 september 2015, 20.30 uur) € 13,00__ kaart(en) Lenette van Dongen (zaterdag 3 oktober 2015 , 20.30 uur) € 13,00

__ kaart(en) Kamagurka (vrijdag 9 oktober 2015, 20.30 uur) € 12,50

__ kaart(en) Kirsten van Teijn (zaterdag 10 oktober 2015, 20.30 uur) € 12,50

__ kaart(en) Katinka Polderman (vrijdag 16 oktober 2015, 20.30 uur) € 12,50

__ kaart(en) Amsterdams Kleinkunst Festival (zaterdag 17 oktober 2015, 20.30) € 12,50

__ kaart(en) Leon van der Zanden (woensdag 21 oktober 2015, 20.30 uur) € 12,50

__ kaart(en) Leon van der Zanden(donderdag 22 oktober 2015, 20.30 uur) € 12,50

__ kaart(en) Enge Buren (vrijdag 23 oktober 2015, 20.30 uur) € 14,00

__ kaart(en) Vincent Geers (zaterdag 24 oktober 2015, 20.30 uur) € 11,50

__ kaart(en) Cameretten (dinsdag 27 oktober 2015, 20.30 uur) € 11,50

__ kaart(en) René van Meurs (woensdag 28 oktober 2015, 20.30 uur) € 12,50

__ kaart(en) Yentl & de Boer (zaterdag 31 oktober 2015, 20.30 uur) € 13,00


RIJSWIJKSE SCHOUWBURG

__ kaart(en) The Irish Bee Gees (zaterdag 3 oktober 2015, 20.15 uur) € 27,50

__ kaart(en) Ton Kas (zaterdag 3 oktober 2015, 20.15 uur) € 18,00

__ kaart(en) Elvis never left the building (donderdag 8 oktober 2015, 20.15 uur) € 22,50

__ kaart(en) Niet Schieten (vrijdag 9 oktober 2015, 20.15 uur) € 22,50

__ kaart(en) Daniel Arends (donderdag 15 oktober 2015, 20.15 uur) € 19,50

__ kaart(en) Nina Simone (vrijdag 16 oktober 2015, 20.15 uur) € 22,50

__ kaart(en) The Best of Symphonic Rock (zaterdag 17 oktober 2015, 20.15 uur) € 24,50

__ kaart(en) Het Zandkasteel (woensdag 21 oktober 2015, 14,00 uur) € 18,00

__ kaart(en) Het Zandkasteel (woensdag 21 oktober 2015, 14,00 uur) € 17,50

__ kaart(en) Chippendales (donderdag 22 oktober 2015, 20.15 uur) € 38,00

__ kaart(en) Huub Stapel (vrijdag 23 oktober 2015, 20.15 uur) € 30,00

__ kaart(en) Rene Froger (zaterdag 24 oktober 2015, 20.15 uur) € 40,00
ZUIDERSTRANDTHEATER

__ kaart(en) NDT I (donderdag 1 oktober 2015, 20.00 uur) € 37,50

__ kaart(en) Narnia (zondag 4 oktober 2015, 14.30 uur) € 21,50

__ kaart(en) Introdans (donderdag 8 oktober 2015, 20.00 uur) € 24,50

__ kaart(en) De Betovering Peuterdag (zondag 18 oktober 2015, 14.30 uur) € 6,00

__ kaart(en) Randy Newman (maandag 19 oktober 2015, 20.00 uur) € 52,50

__ kaart(en) Karin Bloemen (donderdag 22 oktober 2015, 20.00 uur) € 46,50

__ kaart(en) NDT II (vrijdag 30 oktober 2015, 20.00 uur € 27,50

en gaat ermee akkoord dat het verschuldigde bedrag wordt ingehouden op het salaris of indien

gepensioneerd middels automatische incasso wordt afgeschreven van (IBAN) bankrekeningnummer


___________________________________ ten name van ________________________

Tevens verklaart ondergetekende dat de kaarten uitsluitend voor persoonlijk gebruik worden besteld en niet via commerciële kanalen zullen worden doorverkocht.

Datum______________________ Handtekening ________________________________

Inzenden uiterlijk donderdag 10 september, bij voorkeur via e-mail aan jvoet@aegon.nl met daarbij wel graag de vermelding van je personeelsnummer, je hupo/huisadres en indien gepensioneerd het IBAN rekening nummer. Bij inschrijvingen via e-mail word je automatisch geacht akkoord te gaan met de inhouding/incasso, de verklaring voor eigen gebruik van de kaarten en een lidmaatschap van minimaal 1 jaar.


Of schrijf in via de post:

AEGON Personeelsvereniging t.a.v. Jaco Voet “PERSOONLIJK”, Postbus 903, 2501 CX Den Haag, HUPO is M/AAM CS/VET.


Dovnload 107.72 Kb.