Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Montagevoorschriften voor de autmatische kraan h20 J2

Dovnload 0.56 Mb.

Montagevoorschriften voor de autmatische kraan h20 J2Pagina1/4
Datum10.09.2018
Grootte0.56 Mb.

Dovnload 0.56 Mb.
  1   2   3   4

MONTAGEVOORSCHRIFTEN VOOR DE AUTMATISCHE KRAAN H20 J2

LEES AANDACHTIG DEZE INSTRUCTIES ALVORENS DE ACTUATOR AAN TE SLUITEN. SCHADE ALS GEVOLG VAN HET NIET VOLGEN VAN DEZE INSTRUCTIES HEBBEN TOT GEVOLG DAT DE GARANTIE NIET VAN TOEPASSING IS.

De Actuator werkt op een circuit van hoogspanning. Het is aanbevolen om de Actuator door een gekwalificeerd technicus te laten aansluiten. Bij normaal gebruik is het niet nodig het deksel van de Actuator te verwijderen, daar de regeling al in de fabriek is gedaan en de aansluitingen aan de buitenkant zitten. Mocht u toch ooit het deksel willen verwijderen, zorg er dan voor dat de stroom is uitgeschakeld door de DIN connector weg te nemen.

De serie J2-H is voorzien voor gelijkstroom en wisselstroom 85-240 V. De serie J2 wordt verdeeld als AUTO (automatisch). In dez AUTO positie, de beweging wordt geregeld door interne micro sensoren die de hoofdas bedient. Deze hoofdas steekt boven het deksel uit en is voorzien van een indicator die de stand van de as aangeeft.

Indien de stroom onverwacht uitvalt, gaat de Actuator in dezelfde stand blijven staan. Bij het weer aanslaan van de elektriciteit gaat de Actuator weer aanvangen waar hij was gestopt en in dezelfde richting als voor de stroomonderbreking.Opmerking: voor het aansluiten, gelieve het identificatieplaatje te bekijken om te zien of de spanning conform is voor de kraan waarvoor hij moet dienen. De bijgeleverde aansluiters zijn voorzien voor DIN fiches. Kijk na of de diameter van de elektrische kabels conform zijn met de voorschriften ivm waterdichtheid.
KLEINE ZWARTE AANSLUITING

GROTE GRIJZE AANSLUITING
Ǿ MIN

Ǿ MAX

Ǿ MIN

Ǿ MAX

H20 – J2

5 mm

6 mm

8 mm

10.5 mm

De grijze aansluiting is voorzien voor de elektrische aansluiting.

De zwarte aansluiting is voorzien voor de aansluiting van de visuele controle (lampen).

N.B. Voor het aansluiten van de kabels: leg de aansluitingen voor je en demonteer ze, goed rekening houdend met de positie van de kabelbrug tov de aansluitpunten.De schroeven van de grijze en zwarte aansluiters hebben verschillende lengtes en mogen niet omgewisseld worden.  1   2   3   4


Dovnload 0.56 Mb.