Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Nederlandse vereniging van spiritualisten

Dovnload 1.08 Mb.

Nederlandse vereniging van spiritualistenPagina1/10
Datum24.09.2018
Grootte1.08 Mb.

Dovnload 1.08 Mb.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10

NEDERLANDSE VERENIGING VAN SPIRITUALISTEN
HARMONIA

Nieuwsbrief afd. Arnhem
1918 92 jaar 2010. opgericht 12 sept.1918 jaargang 11. nr 6 2010 ______________________________________________________________________


En ik zei tegen de man die stond aan de poort van het nieuwe jaar:

Geef me licht, zodat ik veilig het onbekende mag betreden.

En hij antwoordde:

Ga uit in het donker en leg je hand in de Hand van God.

Dat zal beter dan een licht zijn en veiliger dan de bekende weg.
Minnie Louise Haskins
VAN DE BESTUURSTAFEL
Dit is al weer de laatste uitgave van dit jaar 2010.

Afgelopen november is in de Coehoorn door het hoofdbestuur weer de landelijke ledendag georganiseerd.

Als afdeling Arnhem hebben wij voor de hand en spandiensten gezorgd. Zoals het klaarmaken van de zalen op de vrijdagavond ervoor en op de dag zelf het verzorgen van de diverse benodigdheden en het weer in orde brengen en opruimen van de spullen aan het eind van de dag.

De sfeer op de dag zelf was erg positief met veel leden uit het hele land. De leden waren erg tevreden over het resultaat en de sfeer van de dag.

Na de opening van de dag was er een meditatie o.l.v. Anke de Jong. Die werd gevolgd door een 1,5 uur durende lezing over graancirkels, verzorgd door de Bart-Jan de Lorijn. Hij had heel veel materiaal verzameld met spectaculaire beelden.

Na de lunch volgden de workshops:Ontmoetingen met Orbs o.l.v. Manon Tromp, Klankschaal energieën o.l.v. Henk Koopmans, Werken met de pendel o.l.v. Peter Wauben, Werken met de wichelroede o.l.v. Chris Zoet, Graancirkels en energiewerk o.l.v. Anke de Jong en Bart-Jan de Lorijn, Piramidekrachten ervaren o.l.v. Lia en Maarten van Sante.

Vanwege de grote belangstelling voor de piramide, konden we van Peter van Veldhoven zijn piramide lenen.

Zo hadden wij de mogelijkheid om met twee piramides te werken en iedereen een langere tijd in de piramide te laten zitten. Beide piramides zijn identiek gebouwd en waren opgesteld in twee aparte zalen.

De ervaringen bij alle workshops waren erg positief. Het was weer een gezellige en mooie dag waar de leden van de verschillende afdelingen met elkaar, op hun eigen wijze, konden delen en ervaren.

De foto’s van de dag zelf, door Theo Vink gemaakt, zijn door Rob van der Vossen op het internet gezet.

De podiumdecoratie in zaal 1 werd door Lia van Sante verzorgd.

Ook dank aan Erika Edie- van Nie, Ditje van der Vossen, Ria Elskamp, Agnes Flohr, José Raven, Barbara Reimann, Sally Hooijer voor hun inzet op deze dag.
Inmiddels staat de decembermaand weer voor de deur. Een drukke maand die ieder op zijn eigen wijze beleeft en invulling geeft. Met als hoogtepunt de kerst en Oud en Nieuw.

Zoals elk jaar organiseren we ook dit jaar weer, op 17 december, een speciale kerstavond, nu ook weer voor leden en introducés. Deze avond is tevens de afsluiting van het jaar zelf.

De avond wordt in de kantine afgesloten met een hapje en een drankje.

De periode rond de kerst is iedereen op een of andere wijze betrokken bij de kerst, hetgeen een bijzondere trilling en energie rond de wereld laat stromen. Hierdoor zijn dingen mogelijk die in het jaar zelf niet of nauwelijks mogelijk waren. De sfeer die de kerst met zich meebrengt is op zich al uniek. Laat het op deze wijze eens op u inwerken en kijk eens wat u er voor uzelf uit kunt halen.Er kan weer GRATIS op de vrijdagavond worden geparkeerd op de Blauwe golven onder de Mandelaburg.
Namens het bestuur wensen wij u een spirituele periode en jaarwisseling toe en een gezond 2011.
MAARTEN VAN SANTE, voorzitter


  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10


Dovnload 1.08 Mb.