Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Nieuwsbrief Maart 2013

Dovnload 59.31 Kb.

Nieuwsbrief Maart 2013Datum16.05.2018
Grootte59.31 Kb.

Dovnload 59.31 Kb.Nieuwsbrief Maart 2013
 
Na een geweldige voorjaarsvakantie waarin we weer verschillende activiteiten hebben gedaan zoals; schaatsen op de schaatsbaan in Haarlem, popcakes maken, Oudhollandse spelletjes en bloempotjes versieren is het nu tijd voor lente.
Officieel begint die pas 21 maart maar hij laat zich nu al van zijn beste kant zien. Een heerlijk zonnetje. Daar genieten we dan ook optimaal van met de kinderen. Na het fruit om 3 uur eerst even lekker naar buiten.
Nog even en dan gaan ze geplaatst worden: de openslaande deuren in het lokaal. We hadden de hoop dat het in de voorjaarsvakantie zou gebeuren maar helaas werkte het weer niet mee. Om het kozijn te plaatsen hebben we minimaal 10 C nodig! Dan gaat het ook het inrichten van de BSO tuin beginnen. De eerste aardappels, uien en zaden zullen al snel de grond in gaan. Het idee is om er een ontdekkings-, chill- en eettuin van te maken. Met veel bomen, struiken en planten waar eetbare vruchten/noten aan zitten. Mocht u nog een idee of tip hebben dan horen we dit graag van u.
 
Op vrijdag 8 maart zal er voor alle pedagogische medewerkers van SOKS een studiedag plaatsvinden. In de ochtend is er een programma in Rijsenhout en 's middags verhuisd iedereen naar de Zwanebloem om daar nog twee workshops te volgen. Één van die workshops is van de cursus Buitencoach. De pedagogisch medewerkers van de Zwanebloem gaan deze cursus helemaal volgen. Hierover volgt in de volgende nieuwsbrief meer informatie.
Wij zijn al weer druk bezig met het voorbereiden van de meivakantie. Wilt u zo vriendelijk zijn om z.s.m. door te geven of u wel of geen gebruik wilt maken van de vakantieopvang.
 
Helaas heeft de voorzitter van de oudercommissie aangegeven te willen stoppen. Wij willen Oznur Acar bedanken voor de inzet die zij getoond heeft. Dit betekent dat we opzoek zijn naar een nieuw lid voor de oudercommissie. Er wordt ongeveer 4 á 6 keer per jaar vergaderd en u denkt mee met de opvang die aan uw kind geboden wordt. Mocht u nog meer informatie willen of heeft u interesse, neem dan contact op met één van de pedagogisch medewerkers of Carla Mesman.
Misschien bent u haar al tegengekomen. Op donderdag hebben we een stagiaire op de BSO. Haar naam is: Nawal (spreekt uit als Noëll). Zij zal tot de zomervakantie bij ons stage lopen.
 
Groetjes,
 
Janet, Martine en Anouk

  • Nieuwsbrief Maart 2013

  • Dovnload 59.31 Kb.