Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Ondervind jij daar ook last van? Of merk jij dat je snel moe bent?

Dovnload 6.63 Kb.

Ondervind jij daar ook last van? Of merk jij dat je snel moe bent?Datum14.09.2017
Grootte6.63 Kb.

Dovnload 6.63 Kb.

Heel jezelf 5. Aarden en opruimen van oude energie

Ik ben dus heel erg gevoelig. Ik pak heel veel op vanuit de omgeving en voel mensen en situaties heel goed aan. Daarin sta ik dus vaak te ver open.

Als je heel erg gevoelig bent is het heel belangrijk om goed geaard te zijn. Het bewuste lijntje te maken met moeder aarde. Daarnaast verbind ik mij ook met de universele zon oftewel vader de zon. Zo ben je goed verbonden met enerzijds de kracht van moeder aarde en anderzijds met vader de zon. Zo sta je veel krachtiger in het leven.

Daarnaast pikte ik veel te veel op vanuit de omgeving. Zo kon mijn emotie heel snel omslaan van een blij gevoel in een depressieve stemming. Het heeft heel lang geduurd voordat ik dat überhaupt in de gaten had.  • Ondervind jij daar ook last van? Of merk jij dat je snel moe bent?

Dan wordt het tijd om jezelf goed te gronden en jouw auraveld te controleren of je niet te ver open staat.

  • Oefening om te gronden. Stel jezelf voor dat je een boom bent en vanuit jouw voeten wortels de aarde ingaan. Deze wortels gaan echt tot in de kern van moeder aarde. Vanuit moeder aarde neem je Rode energie mee naar boven. Deze rode energie zorgt voor meer daadkracht. Het zorgt ervoor dat je krachtiger in het leven komt te staan.

Meditatieoefening om goed te aarden

Ik hoor steeds vaker dat mensen die heel gevoelig zijn heel erg moe zijn. Meestal zijn dit de mensen die zo graag aan anderen geven. Zich in dienst stellen van anderen. Hun hart- chakra staat te ver open en hun geven en nemen zijn niet in balans. Zij hebben er moeite mee met te ontvangen en geven zoveel van zichzelf weg.  • Is dit iets waarin jij jezelf ook herkent? Zijn jouw geven en ontvangen in balans?  • Ben jij ook snel moe? Wanneer merk jij dat jij energie verliest?  • Bij welke mensen ben je dan of waar ben je dan?

Het kan ook zijn dat jouw energie veld veel te ver van je af staat. Jouw aura pikt alles op van de omgeving waardoor heel veel informatie van de omgeving en van andere mensen binnen komen. Dit is niet de bedoeling. De bedoeling is dat jij in jouw eigen energie blijft. Hierdoor krijg je meer rust en heb jij meer energie.

Oefening om jouw aura korter naar jezelf toe te halen indien deze te ver naar buiten reikt.

Zoveel mensen ben ik al tegen gekomen die vertellen over hun hooggevoeligheid. Ja het is fijn als je informatie mag ontvangen en je kunt verbinden met de hoogste bron van inspiratie. Het is fijn als er altijd nieuwe ideeën binnen vallen om uit te gaan werken. Mits je er natuurlijk ook iets mee doet.

Maar heel veel mensen staan veel te ver open. Zij geven onnodig zoveel energie weg. Hun aura reikt veel te ver, waardoor al hun energie wegvloeit en zij echt doodmoe hierdoor worden. En zij hebben er last van dat zij zoveel oppikken. Dat zij constant lastig gevallen worden door alles wat zij ontvangen. Maar dat is toch niet goed? Hiervan wordt je toch gek?

Het kan nooit de bedoeling zijn dat je de hele dag door omringd wordt met allerlei informatie.

Daarnaast hebben veel mensen energie aan zich, bij zich die helemaal niet van hun is. Het voelt aan als een koude energie. Deze energie maakt gebruik van jou en zorgt ervoor dat jij een bepaald onbehaaglijk gevoel hebt. Alsof het op een plaats in jouw lichaam koud aanvoelt.

Het kan zijn dat deze energie jouw klein doet voelen. Of dat je spreekwoordelijk voelt dat je niet vooruit komt.

Deze energie mag dus op een zachte liefdevolle manier naar het licht gebracht worden. Want die hoort er niet en zorgt ervoor dat jij niet komt waar jij komen wilt. Het houdt je dus echt tegen.  • Als jij dit ook bij jezelf voelt en of ervaart dan mag er iets naar het licht gestuurd worden.

Meditatie voor het opruimen van oude energie.

Kleurenmeditatie

  • Meditatie voor het opruimen van oude energie. Kleurenmeditatie

  • Dovnload 6.63 Kb.