Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Onthaalmedewerker Toerisme Leuven (m/v) Stad Leuven statutair Onthaalmedewerker Abdij van Park (m/v) agsl contractueel

Dovnload 8.69 Kb.

Onthaalmedewerker Toerisme Leuven (m/v) Stad Leuven statutair Onthaalmedewerker Abdij van Park (m/v) agsl contractueelDatum10.10.2017
Grootte8.69 Kb.

Dovnload 8.69 Kb.

Leuven. Eeuwenoud, springlevend! Dagelijks staan ongeveer 1100 gemotiveerde medewerkers klaar voor inwoners, bezoekers en bedrijven. Een boeiende uitdaging waaraan ook jij kan meewerken!
Het Autonoom Gemeentebedrijf Stadsontwikkeling Leuven (AGSL) is een dochteronderneming van de stad Leuven. Het geeft in de eerste plaats uitvoering aan de stedelijke beleidsdoelstellingen door projectmatige ingrepen in de fysieke ruimte.
Om onze teams te versterken zijn we momenteel op zoek naar een:
Onthaalmedewerker Toerisme Leuven (m/v) - Stad Leuven - statutair

Onthaalmedewerker Abdij van Park (m/v) - AGSL - contractueel

Je bent het eerste aanspreekpunt voor internationale bezoekers aan het onthaal van Toerisme Leuven of Abdij van Park. Je luistert naar hen, inspireert hen voor hun bezoek en leidt hen naar de juiste informatie en producten. Je zorgt voor een persoonlijke, meertalige dienstverlening op maat van de wensen en behoeften van klanten. Je werkt nauw samen met je collega’s aan het onthaal om alle bezoekers een zo vlot en fijn mogelijk bezoek te bieden. Daarnaast voer je ook een aantal administratieve taken uit om zo bij te dragen tot een vlotte werking van je team en de afdeling.Profiel: Je hebt een diploma secundair onderwijs. Je hebt bovendien minstens 1 jaar aantoonbare beroepservaring in een onthaalfunctie, waarbij je regelmatig contacten had met anderstalige klanten (minstens in het Frans, Engels en Duits). Je hebt een hart voor klanten en bent een echte teamspeler. Je houdt ook in drukke of moeilijke omstandigheden het hoofd koel. Je bent bovendien flexibel, zodat de onthaalpermanentie gegarandeerd kan worden. Je werkt op zaterdagen, zondagen, feest- en brugdagen in een beurtrolsysteem. Je werkt minstens één weekend op twee.
Interesse? Wil je de uitdaging aangaan? Aarzel dan niet en surf naar www.leuven.be/vacatures voor meer informatie en voor het verplichte sollicitatieformulier. Solliciteren kan tot en met 19 juli 2017.
De verkennende gesprekken zullen plaatsvinden op 29 of 31 augustus 2017 (enkel indien meer dan 12 kandidaten slaagden voor de cv-screening). Het mondeling gedeelte met case zal plaatsvinden op 12 of 14 september 2017.
Voor de functie van onthaalmedewerker Toerisme Leuven wordt een statutaire wervingsreserve aangelegd voor stad Leuven. Daarnaast wordt ook een contractuele wervingsreserve aangelegd voor de functie van onthaalmedewerker Abdij van Park voor het AGSL of voor zijn dochterfiliaal in oprichting.
Stad Leuven voert een geïntegreerd personeelsbeleid met oog voor diversiteit. Wij selecteren kandidaten op basis van hun competenties, ongeacht leeftijd, handicap, religie, geslacht of afkomst.

  • Onthaalmedewerker Toerisme Leuven (m/v) - Stad Leuven - statutair Onthaalmedewerker Abdij van Park (m/v) - AGSL - contractueel
  • 19 juli 2017. De verkennende gesprekken zullen plaatsvinden op 29 of 31 augustus 2017

  • Dovnload 8.69 Kb.