Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Ontmoetingscentrum De Vonke Heule Wegbeschrijving Vanop de E17 Gent-Kortrijk

Dovnload 5.32 Kb.

Ontmoetingscentrum De Vonke Heule Wegbeschrijving Vanop de E17 Gent-KortrijkDatum31.07.2017
Grootte5.32 Kb.

Dovnload 5.32 Kb.

Ontmoetingscentrum De Vonke Heule

Wegbeschrijving


Vanop de E17 Gent-Kortrijk
Op de E17 neemt u de afrit Kortrijk-Zuid, daarna links aanhouden en op R8 de borden Kortrijk-Zuid en Kortrijk- West volgen. U blijft de R8 volgen, u komt achtereenvolgens de afrit Marke, Bissegem en Gullegem tegen. U neemt de 8ste afrit, namelijk afrit Heule. Aan de lichten slaat u rechtsaf. U volgt de hoofdweg tot op Heuleplaats (net voorbij de kerk op uw linkerkant). Daar slaat u links af en de eerstvolgende straat slaat u opnieuw links af. U komt terecht op parking Lagaeplein, op het pleintje daarachter ziet u links het zwembad, daarnaast de sporthal en voor u het ontmoetingscentrum.

Vanaf Heuleplaats zijn er ook richtingaanwijzers voorzien.


Vanop A17 Brugge-Kortrijk
Afrit Kortrijk nemen (wisselaar A19) en R8 volgen + Kortrijk-Noord (links nemen) en afrit nr. 8 Heule nemen. Aan de lichten slaat u rechtsaf. U volgt de hoofdweg tot op Heuleplaats (net voorbij de kerk op uw linkerkant). Daar slaat u links af en de eerstvolgende straat slaat u opnieuw links af. U komt terecht op parking Lagaeplein, op het pleintje daarachter ziet u links het zwembad, daarnaast de sporthal en voor u het ontmoetingscentrum.

Vanaf Heuleplaats zijn er ook richtingaanwijzers voorzien.


Vanop A19 Ieper-Kortrijk
Afrit Kortrijk-Noord links nemen en aan de lichten links R8 volgen (haakse bocht naar links). U neemt het uiterst rechtse rijvak en volgt de R8 tot aan de 2de afrit ( = afrit nr 8 Heule). Aan de lichten slaat u rechtsaf. U volgt de hoofdweg tot op Heuleplaats (net voorbij de kerk op uw linkerkant). Daar slaat u links af en de eerstvolgende straat slaat u opnieuw links af. U komt terecht op parking Lagaeplein, op het pleintje daarachter ziet u links het zwembad, daarnaast de sporthal en voor u het ontmoetingscentrum.

Vanaf Heuleplaats zijn er ook richtingaanwijzers voorzien.
  • Vanop A17 Brugge-Kortrijk
  • Vanop A19 Ieper-Kortrijk

  • Dovnload 5.32 Kb.