Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Onze aanbiedingen de voorwaarden

Dovnload 17.69 Kb.

Onze aanbiedingen de voorwaardenDatum31.07.2017
Grootte17.69 Kb.

Dovnload 17.69 Kb.

ONZE AANBIEDINGEN – DE VOORWAARDEN

Al onze aanbiedingen en tarieven voor het winterseizoen 2016-2017 gelden voor alle reisdata binnen het seizoen, hetzij van 22/10/2016 tot en met 30/04/2017 (afhankelijk van de bestemming), tenzij anders vermeld in de voorwaarden van de aanbieding. De jaarlijkse bijdrage van €20, services waarvoor een toeslag betaald moet worden, à-la-carteservices (waaronder City Stops) en aanlegkosten zijn niet inbegrepen. De aanbiedingen gelden niet met terugwerkende kracht en zijn niet onderling combineerbaar of combineerbaar met andere aanbiedingen van Club Med (tenzij anders vermeld). De aanbiedingen met vervoer omvatten het vervoer heen en terug. De aanbiedingen gelden onder voorbehoud van beschikbaarheid en zijn onderworpen aan de voorwaarden uit de Trident brochure, de Cruises by Club Med brochure en het bijbehorende erratum dat van kracht is op het moment van boeking.

(1) HAPPY FIRST

(1a) Gegarandeerd de beste aanbieding

Garantie van de beste Club Med aanbieding voor het winterseizoen 2016-2017: als u tijdens het seizoen een betere Club Med aanbieding voor uw verblijf aangeboden ziet, betaalt Club Med u het prijsverschil terug in de vorm van een tegoedbon voor een nog te reserveren verblijf. Het tegoed blijft 12 maanden geldig vanaf de begindatum van het verblijf dat oorspronkelijk gereserveerd werd met Happy First.

Voorwaarden:

• De garantie is alleen van toepassing op reizen die minimaal 181 dagen voor de vertrekdatum zijn gereserveerd en waarvoor de Happy First korting van 15 % geldt.

• Het verblijfsarrangement dat Club Med voordeliger aanbiedt, moet in alle opzichten identiek zijn aan het verblijfsarrangement dat geboekt is als gegarandeerd de beste aanbieding (hetzelfde Clubdorp, hetzelfde kamertype, dezelfde vervoersvoorwaarden, met name dezelfde soort vlucht, dezelfde geboekte personen, dezelfde data en plaatsen van vertrek en aankomst).

• Garantie niet van toepassing op Last Minutes, speciale aanbiedingen die voor een bepaald klantensegment gelden en uitgezonderd extra kortingen in de context van het Sponsorprogramma.

(1b) Korting Happy First

Deze aanbieding is geldig vanaf 6 jaar voor de Clubdorpen en vanaf 8 jaar voor de Cruises by Club Med.Korting: voor reservaties van

meer dan 6 maanden (181 dagen) voor de vertrekdatum: 15 % korting per persoon, met een limiet van € 500.

tussen 6 en 3 maanden (180 en 90 dagen) voor de vertrekdatum: 10% korting per persoon, met een limiet van € 300.

Voor de Villa’s is de korting alleen geldig op het gereserveerde verblijf en niet per persoon. Er geldt ook geen maximale korting.Vertrekperiode en verblijfsduur:

Verblijven van minimaal één week (of minimaal 3 opeenvolgende overnachtingen in dezelfde Villa): vertrek tussen 29/10/2016 en 30/04/2017 voor de Clubdorpen en Villa’s, vertrek tussen 05/11/2016 en 04/04/2017 voor de Cruises by Club Med.Betrokken reizen (bestemmingen en vervoer) en basis van de korting:

• Clubdorpen Zon Continentaal Frankrijk (behalve Corsica) en Villa’s: verblijf met of zonder vervoer, korting alleen geldig op het verblijf zelf (prijs zonder vervoer).

• Andere Clubdorpen (inclusief Corsica) en Cruises by Club Med: verblijf met of zonder vervoer, korting geldig op het gereserveerde verblijf (eventueel met vervoer).

Beperkt aanbod:

Van 15 tot en met 17 maart 2016 geldt de Happy First aanbieding zonder beperking op het aantal verblijven waarop de korting toegepast wordt.

Voor reservaties van minimaal 181 dagen voor de vertrekdatum is de aanbieding beperkt tot 20 verblijven per Clubdorp of Cruise by Club Med en 5 Villa’s per vertrekdatum. Voor dit quotum wordt rekening gehouden met het aantal verkochte arrangementen tijdens de eerste 3 dagen waarin het onbeperkte aanbod geldt.

Voor reservaties tussen 180 en 90 dagen voor de vertrekdatum is de aanbieding beperkt tot 5 verblijven per Clubdorp of Cruise by Club Med en 5 Villa’s per vertrekdatum.

Deze quota zijn van toepassing voor alle landen samen van waaruit de reservering gemaakt wordt en waar het aanbod geldt (Frankrijk, België, Zwitserland en Nederland).

(2) Aanbiedingen voor GEZINNEN

Het gratis verblijf en de kortingen zijn al in de prijzen verwerkt. De kortingen zijn uitsluitend van toepassing op het verblijf zelf (exclusief vervoer en jaarlijkse bijdrage) voor volwassenen. Kinderen moeten in de Clubdorpen hun kamer delen met minimaal 2 volwassenen en tijdens de Cruises by Club Med met minimaal één volwassene die onder dezelfde reservatie vallen en op dezelfde data en locaties vertrekken en terugkomen. Exclusief services waarvoor een supplement geldt (zoals de Baby Club Med®, Petit Club Med®…). De hierna vermelde leeftijdsgrenzen gelden op de dag van vertrek en niet op de dag van reservering. Deze kortingen zijn combineerbaar met andere aanbiedingen en/of kortingen van Club Med.

(2a) Jonger dan 6 jaar: GRATIS VERBLIJF

Behalve tussen 24/12/2016 en 31/12/2016 voor kinderen van 2 t/m 5 jaar: 75 % korting voor deze periode.

• Voor kinderen jonger dan 2 jaar is ook het vervoer (alleen luchtvervoer) gratis.

(2b) 6-11 jaar: -50 %

Behalve tussen 24/12/2016 en 31/12/2016: 30 % korting voor deze periode.

(2c) 12-17 jaar: -20 %

Behalve tussen 24/12/2016 en 31/12/2016: 10 % korting voor deze periode.

(2d) Cruises by Club Med: tarief voor kinderen van 8 t/m 17 jaar: -20 %

(3) Aanbieding MEMBER GETS MEMBER(3a) De trouwe klant wordt per e-mail geïnformeerd over de sponsorkorting, die 29 dagen voor de vertrekdatum van de aangebrachte klant beschikbaar komt en 12 maanden geldig blijft. Onder trouwe klant wordt verstaan een gezin bestaande uit maximaal 2 (gehuwde of als partners geregistreerde) volwassenen en hun minderjarige kinderen die samen op hetzelfde adres in België of Luxemburg wonen, en van wie ten minste één persoon in de afgelopen 10 jaar een verblijf bij Club Med heeft geboekt. Per gezin wordt per verblijf slechts één keer sponsorkorting verleend.
(3b) De nieuwe klant kan zijn sponsorkorting bij zijn eerste boeking gebruiken. Onder nieuwe klant wordt verstaan een gezin bestaande uit maximaal 2 (gehuwde of als partners geregistreerde) volwassenen en hun minderjarige kinderen die samen op hetzelfde adres in België of Luxemburg wonen en een nieuwe klant van Club Med zijn (dat wil zeggen geen lidmaatschapsnummer hebben of al 10 jaar geen verblijf meer bij Club Med hebben geboekt). Het verzoek om sponsorkorting wordt automatisch geweigerd, indien een van de gezinsleden in de 10 jaar ervoor een verblijf bij Club Med heeft geboekt.

Met zijn aanmelding gaat de nieuwe klant ermee akkoord dat zijn naam, voornaam en boekingsdatum aan de trouwe klant worden meegedeeld. Per gezin wordt slechts één keer sponsorkorting verleend.

Deze korting wordt verleend op het bedrag van een bij een erkende Club Med reisagent geboekt verblijfsarrangement van minimaal een week. Deze korting kan, tenzij anders vermeld in de betreffende aanbieding en met uitzondering van last minutes, worden gecombineerd met andere aanbiedingen van Club Med (mits de totale korting niet meer dan 40% van de totale reissom bedraagt).

Club Med behoudt zich het recht voor dit sponsorprogramma geheel of ten dele te wijzigen, zonder enige beperking aan te passen of tijdelijk of definitief te stoppen. Wijzigingen worden op de website of via andere kanalen bekend gemaakt. Meer info op www.clubmed.be

(4) Aanbieding HUWELIJKSREIS

Geldig in de volgende Clubdorpen: Bali, Cancún Yucatán, Cherating Beach, Columbus Isle, Club Med 2, Dong’ao Island, Kani, La Caravelle, La Plantation d’Albion Club Med, La Pointe aux Canonniers, Les Boucaniers, Marrakech la Palmeraie, Phuket, Punta Cana, Villa’s Albion, Villa’s Finolhu.

Korting van 10 % en maximaal € 300 per persoon op de prijs van een verblijf (voor de Villa’s: korting op het verblijf en niet per persoon, geen maximumkorting):

Clubdorpen: alleen verblijf met vervoer.

Cruises: verblijf met of zonder vervoer.

Villa’s: verblijf met of zonder vervoer. Korting alleen geldig op de prijs zonder vervoer.Aanbieding geldig onder de volgende voorwaarden:

• Verblijf van minimaal één week (of 3 opeenvolgende overnachtingen in dezelfde Villa).

• Reservatie minimaal 30 dagen voor de vertrekdatum.

• Vertrek binnen 12 maanden na het burgerlijke huwelijk of nadat een samenlevingscontract is afgesloten (bij de reservatie moet men hiervan een wettelijk bewijs uit het land van reservatie voorleggen).

• Eén enkel reservatiedossier, de partners moeten samen reizen (dezelfde data en locaties van vertrek en terugkomst).

Indien er ook kinderen meereizen, is de korting alleen van toepassing op het verblijf van de partners. Aanbieding één keer geldig voor koppels die net getrouwd zijn of net een samenlevingscontract afgesloten hebben. Aanbieding niet geldig op ‘Village & Découverte’.

(5) Aanbieding VERLENG UW VAKANTIE

Clubdorpen: aanbieding van toepassing op een voor vertrek geboekt verblijfsarrangement (met of zonder vervoer) van minimaal 8 opeenvolgende overnachtingen in hetzelfde Clubdorp. Korting van 10 % geldig vanaf de achtste dag van het verblijf, op de prijs van de extra dag(en) (prijs van het verblijf zonder vervoer). Aanbieding niet geldig in de Clubdorpen van continentaal Frankrijk (behalve Corsica).

Cruises: aanbieding van toepassing op de tweede, voor vertrek geboekte, aansluitende cruise met of zonder vervoer (mits de duur van de eerste geboekte cruise minimaal één week is). Korting van 10 % geldig op de prijs zonder vervoer van de tweede gereserveerde Cruise, exclusief eventuele taksen en aanlegkosten.

Villa’s: aanbieding van toepassing op een voor vertrek geboekt verblijfsarrangement met of zonder vervoer van ten minste 8 opeenvolgende overnachtingen in dezelfde Villa. Eén gratis overnachting vanaf 8 overnachtingen: de korting komt overeen met het gemiddelde tarief voor één overnachting exclusief vervoer in dezelfde periode en wordt toegepast op het totaalbedrag van de reservatie. Aanbieding combineerbaar met andere aanbiedingen en/of kortingen van Club Med.

(6) Aanbieding ALLEEN OP VAKANTIEVoor personen die alleen of met een kind jonger dan 3 jaar reizen, geldt een supplement dat afhangt van het Clubdorp en de vertrek- en reservatiedata. Deze toeslag geldt op de prijs van het verblijfsarrangement zonder vervoer. Bij bepaalde vertrekdata wordt dit supplement beperkt tot 10 % van het verblijfstarief bij de reservatie van een pakket, met of zonder vervoer, voor bepaalde Clubdorpen en Cruises by Club Med (meer informatie over de data kunt u aanvragen bij een Club Med agentschap of erkend reisagentschap). Aanbieding combineerbaar met andere aanbiedingen en/of kortingen van Club Med.

 • Voorwaarden
 • Korting
 • Vertrekperiode en verblijfsduur: • Verblijven van minimaal één week (of minimaal 3 opeenvolgende overnachtingen in dezelfde Villa): vertrek tussen 29/10/2016 en 30/04/2017
 • Betrokken reizen (bestemmingen en vervoer) en basis van de korting
 • Van 15 tot en met 17 maart 2016
 • Voor reservaties tussen 180 en 90 dagen voor de vertrekdatum
 • Het gratis verblijf en de kortingen zijn al in de prijzen verwerkt.
 • (3a) De trouwe klant wordt per e-mail geïnformeerd over de sponsorkorting
 • (3b) De nieuwe klant kan zijn sponsorkorting bij zijn eerste boeking gebruiken.
 • 10 % en maximaal € 300 per persoon
 • Aanbieding geldig onder de volgende voorwaarden

 • Dovnload 17.69 Kb.