Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Opel Agila met slechts 14 procent bijtelling Breda

Dovnload 44.4 Kb.

Opel Agila met slechts 14 procent bijtelling BredaDatum04.06.2018
Grootte44.4 Kb.

Dovnload 44.4 Kb.
26 mei 2010
Gelimiteerde oplage: Opel Agila EcoFLEX met af fabriek LPG-systeem
Opel Agila met slechts 14 procent bijtelling

Breda Liefhebbers van groen, zuinig én compact autorijden worden op hun wenken bediend. Opel presenteert namelijk de Agila EcoFLEX met af fabriek LPG-systeem. Deze milieubewuste Opel heeft behalve een A-label een bijtelling van slechts 14 procent. Geïnteresseerden dienen er wel snel bij te zijn, want deze groenere versie van de compacte Opel is vooralsnog slechts in een beperkte oplage beschikbaar.
Rijden op LGP heeft tal van voordelen. Zo liggen de brandstofkosten gemiddeld 40 procent lager en in vergelijking met benzine en diesel is de impact op het milieu veel kleiner. Een auto op LPG stoot gemiddeld tot 13 procent minder CO2 uit dan een benzinevariant. In het geval van de Agila EcoFLEX met af fabriek LPG-systeem bedraagt de CO2-uitstoot slechts 108 g/km en dit betekent dat zowel de BPM als de wegenbelasting komt te vervallen. Voor deze zuinige Opel, die ook nog eens standaard is voorzien van ESP, betaalt de klant daarom slechts € 11.995,- (incl. BTW/BPM). De Agila EcoFLEX is gebasserd op de Agila Edition 1.0 en ten opzichte van deze benzinevariant betekent dat een meerprijs van slechts € 200,-.
Fabrieksgarantie blijft behouden

Omdat de Agila EcoFLEX is voorzien van een af fabriek LPG-systeem in plaats van een achteraf ingebouwde installatie, blijft de fabrieksgarantie van twee jaar behouden. Bovendien is het personeel van de erkende Opel-dealers speciaal opgeleid om Opels met een af fabriek LPG-systeem te kunnen onderhouden. De onderhoudsintervallen en onderhoudskosten zijn verder gelijk aan die van de gewone benzinemodellen.


De Agila EcoFLEX met standaard ESP en een af fabriek LPG-systeem is leverbaar met keus uit de kleuren Cosmic Black, Blaze Red, Meteorite Grey, Cornflower Blue, Moroccan Blue, Steel Silver, Galaxy White en Sugar White.
- einde persbericht -


Voor meer informatie:

Jeroen Maas, Manager Public Relations Opel

Telefoon: (076) 544 81 25

E-mail: jeroen.maas@gm.com

  • Opel Agila met slechts 14 procent bijtelling Breda
  • Fabrieksgarantie blijft behouden

  • Dovnload 44.4 Kb.