Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Persbericht 11 april 2011 The Online Company verzorgt online sales campagnes van bcc

Dovnload 9.45 Kb.

Persbericht 11 april 2011 The Online Company verzorgt online sales campagnes van bccDatum05.12.2018
Grootte9.45 Kb.

Dovnload 9.45 Kb.


The Online Company BV
Europalaan 16
2408 BG Alphen aan de Rijn
Postbus 757
2400 AT Alphen aan de Rijn
Telefoon +31 (0)172 477 445
Fax +31 (0)172 499 957

PERSBERICHT

11 april 2011

The Online Company verzorgt online sales campagnes van BCC
The Online Company verzorgt vanaf 1 april 2011 alle online sales campagnes van elektro-retailer BCC. The Online Company heeft jarenlange ervaring in e-commerce en online sales onder andere via affiliate netwerken. Dat geeft BCC het vertrouwen om samen de online sales te verhogen.
Pascal van Noort, verantwoordelijk voor online sales bij BCC: “We willen ons online potentieel maximaal gaan benutten. Wij hebben gekozen voor samenwerking met The Online Company, omdat zij o.a. werken met een performance based model. Dit model is voor BCC zeer interessant, omdat we op deze manier als partners kijken naar het maximaal haalbare rendement tegen beheersbare kosten. The Online Company ondersteunt ons daarnaast ook nog met vraagstukken op het gebied van online marketing en sales. Ons doel is simpel: zorgen voor meer online verkoop.”
Online sales van elektronica

Onze online sales ervaring in bruin- en witgoed is de basis van onze samenwerking met BCC," aldus Maarten de Vries van The Online Company. “Naast inzet van affliliate netwerken wordt result based adverteren steeds belangrijker. Er zijn steeds meer aanbieders die open staan voor deze vorm van adverteren. Zoals campagnes op basis van retargeting, direct mailing naar closed user groups, social media zoals Facebook en in-game advertising”. Ook gaat de aandacht van adverteerders steeds meer uit naar het direct display adverteren via exchange netwerken. The Online Company helpt BCC bij al deze vormen van result based adverteren.


Over The Online Company BV

The Online Company is een onafhankelijke online consultancy organisatie. Ze zijn gespecialiseerd in het opzetten van een online distributie strategie, conversie optimalisatie en e-shop implementaties. Met meer dan tien jaar online ervaring bedient The Online Company diverse (internationale) accounts. In diverse branches streven zij ernaar om de online doelstelling te realiseren. Namelijk de maximalisatie van online aanwezigheid met een duidelijke focus op omzetrealisatie en groei in marktaandeel.

/////////////////////////////////////////////////////////////// EINDE BERICHT ///////////////////////////////////////////////////////////////
Noot voor de redactie - niet voor publicatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met The Online Company:
Maarten de Vries Erik van Laar

Directeur Directeur

m. 06- 16 222 333 06- 17 704 104

e. maartendevries@theonlinecompany.nl erikvanlaar@theonlinecompany.nli. www.theonlinecompany.nl

  • Online sales van elektronica
  • Over The Online Company BV
  • Noot voor de redactie - niet voor publicatie

  • Dovnload 9.45 Kb.