Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Persbericht [plaats], [datum] Gratis preventiebijeenkomst ‘Laat je niet overvallen’ voor ondernemers en medewerkers Elke overval of winkeldiefstal is er één teveel, zeker omdat criminelen vandaag de dag het gebruik van geweld niet schuwen

Dovnload 23.46 Kb.

Persbericht [plaats], [datum] Gratis preventiebijeenkomst ‘Laat je niet overvallen’ voor ondernemers en medewerkers Elke overval of winkeldiefstal is er één teveel, zeker omdat criminelen vandaag de dag het gebruik van geweld niet schuwenDatum05.12.2018
Grootte23.46 Kb.

Dovnload 23.46 Kb.

[logo’s organisaties]
Persbericht

[plaats], [datum]
Gratis preventiebijeenkomst ‘Laat je niet overvallen’ voor ondernemers en medewerkers
Elke overval of winkeldiefstal is er één teveel, zeker omdat criminelen vandaag de dag het gebruik van geweld niet schuwen. Ook krijgen winkeliers steeds vaker te maken met afpersing. Om ondernemers en hun medewerkers te leren wat zij zelf kunnen doen om het risico op (winkel)criminaliteit te verkleinen, organiseren de gemeente [naam gemeente], samen met de politie, en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) een gratis preventiebijeenkomst ‘Laat je niet overvallen’. De bijeenkomst vindt plaats op [dag, datum] in [locatie].
Een overval, afpersing, winkeldiefstal, geweld en agressie hebben een grote impact op ondernemers en medewerkers die het overkomt. Niet alleen financieel, maar ook emotioneel. Preventieve maatregelen helpen om dergelijke situaties te voorkomen. Denk aan organisatorische maatregelen, zoals gezamenlijk openen en sluiten, duidelijke huisregels en het stimuleren van pinbetalingen. Technische en bouwkundige maatregelen, zoals camera’s of een afroombox zijn daarbij een hulpmiddel. Al deze aspecten komen aan bod tijdens de preventiebijeenkomst in [plaats].
Tijdens de bijeenkomst leren deelnemers alles over overvalpreventie en wat te doen als het toch gebeurt. Ook leren zij hoe om te gaan met winkeldiefstal en agressie. Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen aan de gemeente, de politie en het CCV.
Voor meer informatie en aanmelden kijk op www.laatjenietovervallen.nl

Bijeenkomst ‘Laat je niet overvallen’

Bestemd voor: ondernemers en medewerkers in de detailhandel en daghoreca

Datum: [dag, datum]

Tijd: 18.45 – 22.00 uur (inloop met broodjes vanaf 18.00 uur)

Locatie: [naam, adres]

Kosten : gratis

Aanmelden: voor [datum] via www.laatjenietovervallen.nl

Noot voor de redactie/niet voor publicatie:

Journalisten en fotografen zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen. Graag zijn wij vooraf op de hoogte van uw komst. U kunt zich aanmelden bij: …………….


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

  • Gemeente

  • Persbericht [plaats], [datum] Gratis preventiebijeenkomst ‘Laat je niet overvallen’ voor ondernemers en medewerkers
  • [naam gemeente]
  • Bijeenkomst ‘Laat je niet overvallen’ Bestemd voor
  • Noot voor de redactie/niet voor publicatie

  • Dovnload 23.46 Kb.