Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Persbericht utrecht, 2 oktober 2018 Bol com breidt platform uit met drank

Dovnload 39.94 Kb.

Persbericht utrecht, 2 oktober 2018 Bol com breidt platform uit met drankDatum28.03.2019
Grootte39.94 Kb.

Dovnload 39.94 Kb.PERSBERICHT

Utrecht, 2 oktober 2018


Bol.com breidt platform uit met drank
Samenwerking met gespecialiseerde retailers waaronder Gall & Gall
Vanaf morgen kunnen gespecialiseerde partners via bol.com hun drankassortiment aanbieden. Klanten van bol.com kunnen naast hun inkopen voor de perfecte tafelsetting en een feestje ook drank aanschaffen. Het platform van bol.com wordt uitgebreid met maar liefst duizenden verschillende producten en biedt daarmee een brede keuze in drank. Het gehele assortiment wordt uitsluitend aangeboden en geleverd door het verkopersnetwerk van bol.com, waardoor klanten rechtstreeks drank kunnen aanschaffen bij gespecialiseerde partners als Belgian Beer Factory, Tasting Collection en Okhuysen. Ook het assortiment van Gall & Gall en de bier- en wijnboxen van AH.nl zullen te verkrijgen zijn via bol.com.
Het aanbod van dranken bestaat uit wijn, speciaalbier, alcoholvrije wijn, sterke dranken zoals whisky, likeur, rum en gin en alcoholvrij speciaalbier. Daarnaast biedt bol.com ook bijbehorende accessoires zoals glazen, koelers en karaffen aan. Via informatiepagina’s over de verschillende dranken en cadeautips worden klanten geïnspireerd in het maken van een keuze uit het brede assortiment.
Margaret Versteden, directeur Winkels (CCO): “Wij realiseren ons heel goed dat het verkopen van dranken een specialisme is en dat het vraagt om een uitgebreide kennis van het assortiment en ervaring in de distributie waarbij leeftijdscontrole van belang is. We hebben er daarom voor gekozen om ook bij deze lancering ons netwerk in te zetten en samen te werken met een selectief aantal gespecialiseerde partners. Zij bieden hun assortiment en de productinformatie aan via ons platform en dragen zorg voor de voorraad en de levering. Wij helpen deze partners om online te verkopen en met hun assortiment bereikbaar te worden voor de klanten van bol.com. Zo creëren we samen een winkel die een breed assortiment en uitgebreide informatie biedt in combinatie met het gemak en de service die klanten van ons gewend zijn.”
Alle partners hebben al ruime ervaring in het verkopen en verstrekken van drank en zorgen samen met hun vervoerders voor de naleving van de leeftijdscontrole bij bezorging aan de deur. In de winkel toont bol.com communicatie volgens NIX18, om de leeftijdsgrens van 18 jaar goed onder de aandacht te brengen.

EINDE BERICHT

Noot aan de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:


Bol.com, afdeling woordvoering                        De Wolven, pr-bureau

Roos Franssen                                                  Jill Bakker

T. +31 (0)88 712 4717 T. +31 (0)6 428 047 15

E. pr@bol.com                                                         E. jill@dewolven.com   Over bol.com

Bol.com is al sinds de start in 1999 een van de populairste winkels van Nederland en België. Bij bol.com winkelen 9 miljoen Nederlanders en Belgen. Met een assortiment van 16 miljoen artikelen, en verdeeld over meer dan 20 productcategorieën, kunnen klanten kiezen uit het breedste assortiment. Dit bestaat uit boeken, ebooks, muziek, films, games, elektronica, speelgoed, sieraden en accessoires, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd en persoonlijke verzorging. Bol.com biedt het breedste assortiment door samen te werken met 21.000 Nederlandse en Belgische winkeliers die via bol.com verkopen. Dat klanten van bol.com de winkel waarderen, blijkt onder andere uit de vele (publieks)prijzen die bol.com in de afgelopen jaren heeft ontvangen. Zo is bol.com in 2018 voor het vierde jaar op rij verkozen tot ‘Sterkste retailmerk van Nederland’(1) en riep het publiek bol.com in 2017 en 2018 uit tot ‘Meest geliefde winkel van Nederland’(2). Daarnaast is bol.com in 2017 uitgeroepen tot ‘Retailer of the Year' in Nederland. Bij de Belgische ‘Shopping Awards’ in 2018 riep het publiek bol.com uit tot ‘Beste Webshop van België’. Bol.com is sinds 2012 onderdeel van Ahold Delhaize.

1. Hendrik Beerda Brand Consultancy

2. Q&A Research & ConsultancyVolg bol.com ook via:

Weblog bol.com

Twitter

YouTube

Facebook

Instagram


  • PERSBERICHT Utrecht, 2 oktober 2018 Bol.com breidt platform uit met drank
  • en Okhuysen . Ook het assortiment van Gall Gall en de bier- en wijnboxen van AH.nl zullen te verkrijgen zijn via bol.com.
  • EINDE BERICHT Noot aan de redactie (niet voor publicatie)
  • Over bol.com

  • Dovnload 39.94 Kb.