Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Persmededeling

Dovnload 14.82 Kb.

PersmededelingDatum12.04.2017
Grootte14.82 Kb.

Dovnload 14.82 Kb.

Als u deze e-mail in tekstformaat ontvangt, zonder afbeeldingen, klik hier!

PERSMEDEDELING
logo


 

28 september 2016

Z-Insurance: de verzekeringssector doorgelicht

 De verzekeringssector verandert in een snel tempo. Maatschappelijke evoluties, nieuwe risico’s en digitalisering liggen aan de basis. Bovendien willen consumenten en bedrijven op een snelle en toegankelijke manier toezicht kunnen houden op hun verzekeringsportefeuille. Anderzijds moeten zowel de sector als de makelaars rekening houden met de doorgedreven reglementering.
 
Dit najaar brengen Kanaal Z en Canal Z opnieuw het programma Z-Insurance, vanaf donderdag 29 september. 12 weken lang praten we met diverse experts uit de verzekeringssector. Wat zijn de uitdagingen waar de sector voor staat? Welke antwoorden heeft ze voor de nieuwe uitdagingen? En vooral: wat is de rol die de verzekeraar kan spelen voor de verzekeringsbemiddelaar, de particulier of ondernemingen?
 
Zo weten veel zelfstandige ondernemers onvoldoende welke verzekeringen ze echt nodig hebben en beseffen particuliere klanten té weinig dat ze naast hun auto en hun woning, ook hun gezin moeten verzekeren. Voorts bekijken wat de nieuwe oplossingen zijn rond onder meer aanvullende pensioenen of rechtsbijstand.
 
Z-Insurance geeft tips en adviezen over verzekeren in een snel evoluerende wereld. Deze nieuwe reeks komt tot stand dankzij de medewerking van Kluwer en met de steun van partners AG Insurance, ARAG en AXA.
 

Z-Insurance, elke donderdagavond op Kanaal Z en Canal Z.


Het programma kan ook online worden bekeken via www.kanaalz.be en www.canalz.be 

Kanaal Z en Canal Z, brengen als enige business zenders in Vlaanderen, Wallonië en Brussel het meest gespecialiseerde en gevarieerde aanbod over business, economie en geld.  Kanaal Z en Canal Z bereiken dagelijks gemiddeld 488.000 kijkers  en op weekbasis 2.100.000 kijkers (bron CIM audimetrie), en zijn hiermee samen de grootste digitale zenders van het land.

Contact
Xavier Bouckaert
CEO

Tel +32 51 26 63 23


E-mail xavier.bouckaert@roularta.be
Alex Coene
Netmanager Kanaal Z

Tel +32 2 467 57 17


E-mail alex.coene@roularta.be

Roularta Media Group
volg ons op

icoon facebook

icoon twitter

icoon linkedin

icoon google plus


http://hresources.fb.nieuwsbrieven.digilocal.be/c258/e183526/h5ea44/l0/logo.gif

  • PERSMEDEDELING
  • 28 september 2016

  • Dovnload 14.82 Kb.