Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Sat Nam Rasayan Healing Opleiding 2017 in Amsterdam Sat Nam Rasayan Level 1: Practitioner

Dovnload 29.4 Kb.

Sat Nam Rasayan Healing Opleiding 2017 in Amsterdam Sat Nam Rasayan Level 1: PractitionerDatum14.05.2017
Grootte29.4 Kb.

Dovnload 29.4 Kb.

Sat Nam Rasayan Healing Opleiding 2017 in Amsterdam

Sat Nam Rasayan Level 1: Practitioner

Sat Nam Rasayan Healing is gebaseerd op de genezende werking van het bewustzijn. Het is een zachte meditatieve vorm van healing die zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel werkt. Yogi Bhajan heeft Sat Nam Rasayan als een techniek geïntroduceerd, die het mogelijk maakt om een ander met de werking van Kundalini Yoga kennis te laten maken, ook als ze de oefeningen niet zelf kunnen uitvoeren.Inhoud van de Level 1 Opleiding

In level 1 van de opleiding worden de volgende onderwerpen onderwezen: • Het toelaten wat je voelt met je zintuigen, om het waarnemingsvermogen te verdiepen. Het werken met de „sensitieve ruimte“.

 • Het toelaten van alle waarnemingen. Hierdoor ontstaat een stabiel meditatief bewustzijn.

 • Het leren een relatie met iets aan te gaan met een gebeurtenis/persoon.

 • Het leren kennen van een neutrale bewustzijnstoestand, die genezing mogelijk maakt. Het werken met de „Sacred Space van Sat Nam Rasayan“.

 • Het doen van een genezende verandering en deze kunnen completeren.

 • Het krijgen van inzicht in de traditie van de Sat Nam Rasayan. Voor het opbouwen van de relatie tot deze traditie zijn geen inwijdingen nodig.

Kundalini Yoga, meditatie en yogische genezingswijzen behoren ook tot het opleidingsaanbod.

www.satnamrasayanhealing.nlData opleiding Level 1 - Amsterdam 2017 - 10 Opleidingsdagen in 2017

Workshops in 2017 met Guru Dev Singh in Amsterdam is afgelast.

04 Februari

11 Maart


08 April

06 Mei


17 Juni

09 September

21 October

04/05 Nov: Closing weekend/ Night of the healer voor level 1 en 2 .Lokatie Amsterdam 2017

Adres Opleiding Februari- oktober 2017Golden Link. Kundalini Yogacentrum. Den Texstraat 46, 1017 ZC Amsterdam
Night of the Healing 04/05 November-2017

De Ruimte – Centrum voor Bewustzijnsontwikkeling – Weesperzijde 79a - 1091 EJ Amsterdam - Tel. 020 69 34 578Opleidingsdagen met Guru Dev

4 opleidingsdagen met Guru Dev Singh , zijn niet inbegrepen in de opleidingskosten. Voor het vrijwillige examen van level 1 is het nodig dat je 4 dagen met Guru Dev Singh volgt.


De kosten voor de andere opleidingsdagen met Guru Dev Singh (in Moscow  8/9 April, Hamburg 29/30 April, Roma 9/10 September, Paris 16/17 September,

Dusseldorf 18/19 November, Perugia December ) die zijn niet inbegrepen in de opleidingskosten: € 100,- euro/dag. Meer informatie kun je daarover krijgen bij de organisatoren van het betreffende seminar. (www.sat-nam-rasayan.eu/gurudevsingh).Bevoegde leraren van de opleiding De 9 opleidingsdagen worden door bevoegde leraren onderwezen: Hari Singh, Sat Atma Kaur en Siri Ram Singh.

www.satnamrasayanhealing.nlHet examen voor Level 1

 • Examen eis voor het eerste jaar is, in de Sacred Space een spier bij je patient/client te ontspannen.

 • In een kort verslag te verwoorden wat Sat Nam Rasayan Healing voor je betekent.

 • Het level 1 examen is vrijwillig. Voorwaarde om examen te kunnen doen, zijn het volgen van 8 lesdagen door de organisatie bevoegde leraren en 4 opleidingsdagen bij Guru Dev Singh, meester van de Sat Nam Rasayan Healing.

 • Bij goed gevolg ontvang je een diploma “Sat Nam Rasayan Practitioner” van de Internationale school voor Sat Nam Rasayan Healing Amsterdam.

Opleidingsvoorwaarden

Voorkennis is niet nodig. Eerste vereiste voor de opleiding is de regelmatige deelname aan de lesdagen. Discipline ontwikkelen om te mediteren!!!.

De leraren en organisatoren van de opleiding verplichten zich, de opleiding geordend te laten verlopen en wijzigingen in opleidingsplaats of lesdagen op tijd bekend te maken.

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor 8 dagen bedragen bij volledige betaling aan het begin van de opleiding € 680,-. Bij betalen in termijn van 8 termijnen à € 90,- (samen € 720,- ) op basis van maandelijkse betaling elke keer aan de deur of overmaken voor de les. Van februari t/m september 2017.Betalingen zijn ook verschuldigd als je vanwege enige reden de opleiding onderbreekt.

Wanneer je je 2 weken van te voren vooraf afmeldt voor een opleiding dag, kun je in de volgende opleidingscyclus deze dag kosten loos inhalen, de opleidingskosten reduceren daardoor niet. Wanneer je verzuimt je af te melden voor de opleidingsdagen, kun je de lessen tegen betaling inhalen.

De kosten voor de workshops met Guru Dev en het examen (€ 80,-) zijn niet inbegrepen in de opleidingskosten.

Bank rekening:

Stichting Sat Nam Rasayan Healing

NL98RABO0156122022

RABONL2U

www.satnamrasayanhealing.nl

Opbouw van de Opleidingsdagen

09-10.00 Yoga klas, 10.00 Sat Nam Rasayan, 13.00 Break, ca 14.00 Sat Nam Rasayan ca. 17.00 EindeOpleidingsverantwoordelijke

Verantwoordelijk van de opleiding is Guru Dev Singh Khalsa. Sinds 1978 leerde hij op traditionele wijze deze geneeswijze van Sat Nam Rasayan healing van zijn leraar Yogi Bhajan. Sinds 1988 is hij Meester in de Sat Nam Rasayan healing en ondewijst hij leerlingen over de hele wereld. Hij heeft de „Internationale school voor Sat Nam Rasayan“ opgericht in Rome als ook de „Sat Nam Rasayan Foundation“ in Amsterdam.

Sat Nam Rasayan® is een deponeerd merk van de Sat Nam Rasayan International Foundation Amsterdam

Organisatie & informatie

inschrijving graag via dit adres: satnamrasayan.nl@gmail.com

Amrit Sadhana Kaur / satnamrasayanhealing.nl@gmail.com/ 06-13573026

Kahita/harinamkaur@gmail.com/ 0627146380

Via het internet: www.satnamrasayanhealing.nl

www.satnamrasayanhealing.nlAanmelding voor de Opleiding Sat Nam Rasayan Level 1 in 2017

Naam, Voornaam _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ Straat _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Postcode, Plaats_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Telefoon____________________ eMail_____________________


Mobiel _______________________Geb.Datum__________________ Beroep _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ EventueleGezondheidsproblemen______ ___________________________ ___________________________________________________ Redenvandeelnameaandeopleiding__ _____________________________ ___________________________________________________

Opleidingskosten

 • Betaling van het totaalbedrag van 680 aan het begin van de opleiding

 • Betaling in 8 maandelijkse Overschrijving termijn á 90 van Februari tot en met September 2017 – totaal 720

Disclaimer

De deelnemers dragen de volledige verantwoordelijkheid voor zichzelf en hun handelingen binnen en buiten de opleidingsdagen, en zijn zelf aansprakelijk voor de veroorzaakte schade en vrijwaren de organisatoren en de seminarleiding van alle aansprakelijkheid. Ik heb de informatie van de opleiding en de opleidingsvoorwaarden gelezen en verklaar dat ik hier mee instem. Met mijn handtekening bevestig ik ook, dat ik erop gewezen ben, dat handtekening nog de behandeling van een arts vervangt.Instemmingsverklaring

Ik verklaar dat ik akkoord ben, dat mijn adres, email en telefoonnummer in een opleidingslijst aan de andere deelnemers openbaar gemaakt worden en ik regelmatig de nieuwsbrief ontvang. De gegevens van de deelnemers behandel ik ook vertrouwelijk onder rechterlijke verordeningen (Wet Bescherming Persoonsgegevens, spambescherming, etc.):

o Ja o Nee

_________________________ __________________________

Plaats, Datum Handtekening

Sat Nam Rasayan® is een deponeerd merk van de Sat Nam Rasayan International Foundation Amsterdamwww.satnamrasayanhealing.nl Level 1 2014 Amsterdam Per: 30.11.13 Pagina 6/6

 • Inhoud van de Level 1 Opleiding
 • Data opleiding Level 1 - Amsterdam 2017
 • Opleidingsdagen met Guru Dev
 • Betalingen zijn ook verschuldigd als je vanwege enige reden de opleiding onderbreekt
 • Bank rekening
 • Opleidingsverantwoordelijke
 • Organisatie informatie
 • Opleidingskosten Betaling van het totaalbedrag van 680 €

 • Dovnload 29.4 Kb.