Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Secretaresse m/v 16 uur per week verdeeld over 3 dagen Wat ga je doen?

Dovnload 13.41 Kb.

Secretaresse m/v 16 uur per week verdeeld over 3 dagen Wat ga je doen?Datum09.07.2018
Grootte13.41 Kb.

Dovnload 13.41 Kb.GGZ Nederland is de branchevereniging van instellingen voor geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg. GGZ Nederland vertegenwoordigt een branche waarin ruim 85.000 mensen werken. Met ongeveer honderd leden zijn we de grootste werkgeversorganisatie in de geestelijke gezondheidszorg. Onze stakeholders zijn onder andere politieke partijen, ministeries, zorgverzekeraars, cliëntenorganisaties en gemeenten. Op ons kantoor in Amersfoort werken ongeveer 68 medewerkers.
Wij zoeken per direct voor de afdeling Financiering & Arbeidszaken een:
SECRETARESSE m/v

16 uur per week verdeeld over 3 dagen


Wat ga je doen?

De secretaresse vervult zelfstandig en in overleg met de direct leidinggevende en/of medewerker(s) van de betreffende afdeling secretariële en administratieve werkzaamheden in de breedste zin van het woord en stemt deze jaarlijks af op basis van het vastgestelde jaarplan.
 • Realiseert secretariële en administratief/organisatorische ondersteuning van managers, en medewerkers behorende bij de te ondersteunen afdeling;

 • Begeleidt administratief en organisatorisch vergaderingen;

 • Voert, met grote mate van zelfstandigheid, het agendabeheer; maakt in- en externe afspraken: verzorgt de voor de afspraak benodigde (inhoudelijke) informatie aan uit te nodigen deelnemers verzorgt de wijze van afhandeling, e.d.;

 • Verzorgt (eventueel in overleg met betrokkenen) diverse correspondentie;

 • Notuleert diverse in- en externe bijeenkomsten/vergaderingen;

 • Organiseert, ondersteunt en coördineert bijeenkomsten en congressen;

 • Draagt zorg voor de (elektronische) archivering van relevante stukken;

 • De secretaresse kan incidenteel werkzaamheden verrichten bij de receptie.


Wat neem je mee?

Om deze functie goed te kunnen vervullen kun je goed samenwerken, ben je accuraat, pro-actief en klant- en resultaatgericht.


Wat bieden we?

Het betreft een tijdelijke functie voor een half jaar met de mogelijkheid tot verlening naar maximaal eind 2017.


Voor de medewerkers bij GGZ Nederland geldt de CAO GGZ aangevuld met een eigen rechtspositiereglement. Het bruto maandsalaris op fulltime basis (36 uur) bedraagt maximaal €2.713,-. Voor het pensioen zijn we aangesloten bij het Pensioenfonds PGGM en maken we gebruik van de collectieve ziektekostenverzekering bij het IZZ. Daarnaast kennen we een goede reiskostenregeling, een meerkeuzesysteem, opleidingsfaciliteiten en een eindejaarsuitkering.
Meer informatie?

Nadere informatie over de functie is te verkrijgen bij Dineke Moerman, afdelingsmanager (033-4608905). Op internet is nadere informatie over GGZ Nederland verkrijgbaar: www.ggznederland.nl.


Enthousiast geworden?

Je schriftelijke motivatie voorzien van CV kun je voor 30 september a.s. per e-mail sturen aan de afdeling bedrijfsondersteuning: vacature@ggznederland.nl.

Let op solliciteren heeft alleen zin wanneer je per direct voor 16 uur verdeeld over 3 dagen per week beschikbaar bent (maandag, dinsdag en donderdag).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • SECRETARESSE
 • Wat neem je mee
 • Wat bieden we
 • Meer informatie

 • Dovnload 13.41 Kb.