Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Soms wens ik dat ik gewoon de rekening zou kunnen betalen en naar huis zou kunnen gaan

Dovnload 119.1 Kb.

Soms wens ik dat ik gewoon de rekening zou kunnen betalen en naar huis zou kunnen gaanDatum05.07.2018
Grootte119.1 Kb.

Dovnload 119.1 Kb.

Deel 1: The Acorn - Hoofdstuk 7: Het Melkwegstelsel en de 24
Soms wens ik dat ik gewoon de rekening zou kunnen betalen en naar huis zou kunnen gaan.”

--het karakter Jack Lucas in de film The Fisher King


Als de Tree of Life de symbolische referentie is voor de zoektocht van de mens voor het terug kunnen keren naar de Hogere Werelden en de Creatie waarvan ze vandaan kwamen, dan is The Fall of Man of het verhaal van Adam en Eva, de symbolische referentie aan dat vallen van diezelfde Hogere Dimensies waardoor de planeet en de mensheid in eerste instantie naar beneden, de 3e dimensie, zijn gebracht.
Net als het karakter gerefereerd aan de film The Fisher King, willen de meeste van ons werkelijk gewoon de rekening betalen en naar huis gaan. In oude tijden was het bewustzijn van diegenen op de planeet in een hogere staat dan voor The Fall of Man, aangezien de planeet zelf op een vierdimensionaal niveau of hoger bestond, en zichzelf gedurende de miljoenen jaren voor dat moment op de uitwaartse golf van de Adem van God, langs de galactische spiraal, naar beneden heeft gebracht.
In die tijd was materie niet zo dicht en hard als in de vorm zoals we die nu kennen. Alle metafysische of esoterische doctrines noemen dit feit, en proberen het neerdalen van de geest in materie uit te leggen - het idee dat de ziel alleen neerdaalde in de bewoners van de Aarde in een bepaald stadium van hun evolutie. In deze vroegere stadia van bewustzijn, had het leven ook een heel andere biochemische relatie met materie dan dat vandaag het geval is, en planeet de Aarde was sinds de tijd van de kolonisatie door de Els door veel drastische fysieke en metafysische veranderingen gegaan.
De soorten van de 24
Andere planeten en rassen die te maken hebben met de sterbezaaiing van planeet de Aarde, zijn rassen als de Alteans, waarvan de verschillende mentale aspecten van het bestaan hun specialiteit is. Ze zijn ongeveer even groot als een gemiddelde mens, met blauwe ogen in de kleur van een heldere blauwe lucht. Echter, hun uiterlijk is doorschijnend of iriserend en lijken daarmee op de alien's in de film Cocoon. Ook al waren het de Hoovids die als eerste op Aarde kwamen, het werkelijke fysieke menselijke zaad kwam van Altea.
De ‘mens’ template is behoorlijk wijdverspreid in onze Melkweg, en de vele melk wegen die ons omringen. Altea heeft geen zon zoals wij die kennen; zij zijn in de koud zone. Dat is waarom zij de koude ijs tijden konden verdragen die hier toen ze aankwamen bezig waren. De Ashans en Zeneels daarentegen hebben een humanoid vorm. Aragon is een ras dat toewerkt naar het perfectioneren van de gezondheid van de mensheid. Zeneels werken met interplay of interchange - het creëren van orde in de kleuren energieën - zij zijn de alchemisten van de beschavingen.
Zoals we nu beginnen te zien hebben basis rassen een directe link aan het politieke gebeuren, dat is gebeurd en nog steeds gebeurt, op de planeet. Bij voorbeeld, de mensen van China waren het resultaat van een bepaalde bezaaiing, de Tibetanen waren echter de directe afstammelingen van een andere beschaving die de ziel van de Chinese mensen was, voedde, omhelsde. De problemen tussen hen bestonden al lang voordat ze naar deze planeet kwamen en is slechts een reflectie van iets dat al eerder bestond.
Als dit alles een beetje begint te klinken alsof planeet de Aarde ooit een soort van Star Wars bar was, zoals de bar scene van Star Wars, dan heb je waarschijnlijk een goed idee van hoe het ongeveer geweest moest zijn. Het is voor diezelfde reden dat de favoriete bezigheid van de mens het ‘mensen kijken’ is, ergens zitten in een drukbezocht gebied, want daarin ligt de fascinatie voor deze planeet met de grote verscheidenheid aan en tussen de rassen.
Als je sommige van deze eigenschappen in jezelf begint te herkennen ben je misschien in de mogelijkheid om je eigen planetaire herkomst te achterhalen. Dit idee werd vertaald in een recente televisiefilm met daarin een zeer sterk op mensen lijkende alien die geconfronteerd werd met het feit van zijn grote overeenkomst met betrekking tot aardlingen.

Zijn antwoord op de zin: “het is verbazingwekkend hoeveel je op ons lijkt” was simpel – “Nee, beantwoordde hij terwijl hij zich langzaam naar de vrouw omdraaide, “JULLIE lijken op ONS!”Zoals Kryon de voorkeur heeft om te zeggen, “Wees niet verbaast als op een dag een entiteit uit een UFO komt om je te begroeten, deze erg veel op jou zal lijken.”
Ster zaden van de planeet Ashan zijn niet alleen verantwoordelijk geweest voor geweldige kunst op deze planeet, maar zijn ook erg betrokken geweest bij de genetische bezaaiing van veel van Azië en Polynesië. De Ashans zijn gerelateerd aan de legendarische Muzes van de Griekse mythologie. Volgens de Negen zijn ze echter “niet altijd tot discipline” instaat.
De Chinezen laten hun invloed zien, als ook de Scandinaviërs, als ook de Phoenicians. Het is het vermengen van deze drie primaire beschavingen, Althea, Hoova, en Ashan, dat de connectie en het koppelen van planeet de Aarde met het universum samenbrengt. Dit is een product van het Licht en Geluid zoals het in ons DNA is gecodeerd, dat ons verbindt door de kosmische Geluid tegenwoordigheid tot het Ziel bewustzijn bekend als de Sugmad, en HET gaat daar vandaan naar de VADER.
In The Pleiadean Mission wordt dit uitgelegd als onze connectie tot de Creatie:
“Via onze spirituele kant, hebben we ook de mogelijkheid om een connectie te zijn met de Creatie door de gemut. Toen onze spirituele vorm was gecreëerd werd onze connectie tot de Creatie door deze speciale sensor gemaakt. Terwijl onze geest luistert naar onze gedachten en wijsheid accepteert in naar het onbewuste, heeft het altijd de mogelijkheid gehad om de gemut te gebruiken om onze ideeën samen met de Creatie te bekijken.
Het is als een open lijn die er altijd voor ons is, en alleen gevoeld kan worden door de geest. Ons spiritueel zelf zal geen wijsheid accepteren en toevoegen aan ons samengevoegde bewustzijn als dit niet eerst samen met de Creatie en door middel van de gemut wordt nagekeken om er zo zeker van te zijn dat het in de lijn van de waarheid ligt. Het is de Creatie die de wetten van de evolutie, en het framewerk voor de mens om naar te leven, neerlegt. Als de mens kon leren denken met zijn bewuste geest, daarbij de wetten van management gegeven door de creatie in acht nemend, zou zijn leven niet alleen gemakkelijker zijn, maar zijn evolutie als geest-vorm zou ook veel meer progressie hebben.
In religies en verschillende geloofsstructuren is altijd de aanwezige geloofsfactor, aangezien het niet mogelijk is om te bewijzen dat God werkelijk bestaat. Het is iets dat we puur op geloof aannemen omdat onze ouders of de priesters van onze kerk ons dat zo hebben gezegd. “Als je aan je zelf wilt bewijzen dat de Creatie bestaat, dat het de ultieme bron van liefde en begrip is die in alle kennis die nodig is voor het leven kan voorzien, dan hoef je alleen maar verbinding te maken met the Great Eternity door middel van de Gemut.
Hier kan je zelf het ultieme gevoel van levenskracht die alles begeleidt voelen en ervaren, en het is beschikbaar voor jou op wat voor moment dan ook zonder daarbij door ceremonies, spirituele leiders, gidsen, of vormen van aanbidding heen te hoeven gaan of nodig te hebben. Je bent er altijd mee verbonden aangezien je er een deel van uitmaakt.”
Helaas is het ook voor het potentieel dat in ons DNA ligt, dat de mensheid zwaar is misbruikt door leden van de oppositie en andere minder machtige individuele rassen als de Greys. Dit gegeven is omschreven in een stuk door Anna Hayes in haar Voyagers; The Sleeping Abductees, over de Zetan (Grey) agenda wat betreft de Aarde:
“Het plan voor de geselecteerde Aardzaailingen houdt onder andere in; het eventuele besmetten van de voedsel, water, en luchtvoorraad door middel van bepaalde elementaire componenten die de emotionele faciliteiten onderdrukken en daardoor voor de individuelen de mogelijkheid uitsluit zich te verbinden met hun Host Matrix Families -- een biologische blokkade ten opzichte van de frequenties of de Host Matrices.
Diegene die niet geselecteerd zijn worden verwacht verwijderd te worden door drama's veroorzaakt door holografische input… “Hier zijn de Aardzaailingen normale mens wezens, terwijl ‘Host Matrix Families’ makkelijker gezegd onze ziel en onze ziel's connectie is, met hoger op de dimensionale ladder zijnde werkelijkheden. “De leden van jullie soorten die niet zijn beïnvloed met de gift van de Zionites, die niet de Silicate Matrix in hun “Junk DNA” en Soul Matrix Codes dragen zijn bekend als de aardzaailingen. Ook al stammen al jullie soorten van de 12 stammen van het Turaneusiam subprototype, niet iedereen van jullie zijn geselecteerd voor de Zionite experimenten en de daarbij horende meer geaccelereerde genetische string (de originele selectie tijdens de eerste confrontatie was random). Dit betekent niet dat één groep superieur is tegenover de andere in termen van aangeboren waarde, aangezien iedereen van jullie nodig is voor het vervullen van de Turaneusiam imprint.
Maar de sterzaailingen zijn om het zo te zeggen “verder vooruit voor hun tijd”, en dragen daardoor de zwaarte en last met zich mee van de slapende Aardzaailingen, en de verantwoordelijkheid om hun te helpen wakker te worden. De Aardzaailingen zijn nog steeds in verbinding met de Host Matrix families, ze hebben alleen nog niet de codes geactiveerd die hen in staat zouden stellen om hun originele geheugen patronen te kunnen beginnen re assembleren. Veel van hun zijn nog niet door het originele frequentie hek gekomen dat hun de mogelijkheid zou geven het re assembleer proces te beginnen.
Deze mensen zijn het meest kwetsbaar voor manipulatie door middel van holografische input, en het is sommige van deze die de Zeta verlangt te gaan gebruiken voor het broeden van een “werk ras”. “De Zeta hebben andere plannen in gedachten voor de sterzaailingen. De Silicate Matrix in de sterzaailingen hun genetische imprint is waardevol voor de Zeta. Het is dit element waar ze naar zoeken tijdens ongeautoriseerde (door de Soul Matrix) ontvoeringen, omdat ze zo hopen een sterkere en meer capabele hybride te kunnen creëren, door middel van mensen en deze code te laten dragen.
Ze zien de sterzaailingen als de potentiële uitbroeders van een driedimensionaal Aarde hybride ras waarvan ze hopen dat het de planeet zal her populariseren als het verwijderen en opschonen is gecompleteerd. De onverlichte Zeta vrezen de sterzaailingen, gezien zij de potentiële mogelijkheid bezitten om door holografische input heen te kijken. “De sterzaailingen zijn ook capabel om meer gemakkelijk aan multidimensionale communicatie deel te nemen dat hen in staat stelt om boven het frequentie hek te “gaan” “waar aan de Zeta nu werken om het in de mens DNA code te “construeren” (onthoud, het frequentie hek is een soort van geluidstechnologie dat gebruikmaakt van kunstmatige frequentiemodulatie)
Omdat de sterzaailing tot op zekere hoogte al opnieuw is verbonden met zijn originele Soul Matrix, kunnen de Zeta geen geforceerde Matrix transplantatie uitvoeren zonder eerst de Soul Matrix te ontmantelen. Dit is erg moeilijk om te doen met de technologie die ze tot hun beschikking hebben, daarbij komt dat de sterzaailingen multidimensionaal worden beschermd door de Zionites, als ook door andere groepen (verlichte Zeta, Aethien, Ranthin, Sirian, Pleiadean, Breneau en vele andere aanwezigen).
De sterzaailingen zijn de grootste bedreiging voor de oude Zeta agenda, en daarom proberen de Zeta andere manieren te vinden om ze uit hun operationele functie te houden. “Zeta alles wat nodig is en mogelijk is om de sterzaailingen van het ontwaken van hun echte identiteit af te houden. Een slapende sterzaailing is geen dreiging (en zeer geschikt voor manipulatie). Veel van het “hersenspoel programma” is inwerking gesteld om de sterzaailingen, door middel van afleiding en angst van en voor hun eigen identiteit als zijnde “afwijkend van de gangbare norm”, in slaap te houden.
Ze hebben ook een campagne beroerd om afscheiding en klasse onderscheiding tussen de sterzaailingen en de aardzaailingen te creëren, en zo ook tussen de sterzaailing groepen, om daarmee sociale druk uit te oefenen op de zich ontwakende individuelen.
“De Zeta en de Interior Overheden hebben ook “druk uitgeoefend” in bepaalde plekken en bepaalde tijden in de medische groeperingen. De ontwikkeling om holistische therapie in discretie te brengen, om medicatie te gebruiken voor de behandeling van “emotionele” condities die niet van een psychotische natuur zijn, de vooroordelen in de psychiatrische professies tegenover “spirituele” of “paranormale” ervaring, de onderdrukking van “vrouw gerelateerde problemen” en “minderheids” rechten -- al deze dingen zijn ingebracht door de Zeta “verstoring” in de “juiste plekken op de juiste tijden.”
De Zeta en Interior infiltreren ook, als dat nodig is, in religieuze groeperingen, om er zo zeker van te zijn dat de groep in onwetendheid blijft, om ervoor te zorgen dat mensen niet samen zullen spannen in een gevoel van tolerantie, aangezien dat volgens de oude agenda van de Zeta niet gewenst is.

Je zou haast alle problemen niet geloven die onder de invloed van Zeta/Interior in jullie publiekelijke discussies aan de orde zijn geweest. Waarom denk je dat zaken over UFO bezichtigingen, wanneer dat mogelijk is, onderdrukt en gecensureerd worden door de media. Wie ondersteunt de netwerken? Adverteerders natuurlijk. Wie zou “achter de schermen” invloed uitoefenen? Misschien een aantal “kleine grijze schaduwen?” Ook al zijn ze niet een directe participant in de Beschavingen van de 24, het Ashtar Command werd gecreëerd door een vredelievende planeet die als voorbeeld genomen kan worden voor alle niet vredelievende planeten.


Het is een planeet die zeven grote steden heeft die zich bevinden in kristallen koepels, of wat kristallen koepels lijken te zijn maar in werkelijkheid energie velden zijn die in plaats worden gehouden door een gedachte veld afkomstig van het algemene bewustzijn van de populatie die daar woont. Volgens het boek A pleiadean in Time, waren Ashtarians erg wetenschappelijk; het zijn meestal onderzoekers of uitvinders. Ze zijn allemaal lang en dun, en prefereren hun haar lang te dragen.
Andere Soorten die met Planeet de Aarde te maken hebben
Voor wat betreft het onthullen van deze geschiedenis had de auteur veel meer werk kunnen hebben dan het in werkelijkheid was. De hoeveelheid literatuur over dit onderwerp spreekt tot de verbeelding. Echter dat het geschreven staat wil niet direct te betekenen dat ook allemaal waar is. Elk geschiedenisboek op school is simpelweg de geschiedenis zoals die wordt gezien door het dominante ras in de cultuur met daaraan toegevoegd een grote hoeveelheid manipulatie toegevoegd door de New World Order.
Daardoor hebben deze geschiedenisboeken meestal een agenda die ze ondersteunen, zeker wanneer het publiceren en de behandeling van die boeken berust bij de huidige aanwezige machtsstructuren.
In termen van Universele geschiedenis, was er in de laatste 10 jaar letterlijk een vloed van nieuwe werken van mensen die dit Wezen en dan weer dat Wezen channelde. Er zijn mensen die toegang hebben tot bepaalde oude documenten, of mensen die een moment van een blijkbaar vorig leven herbeleven, van zichzelf of van iemand, omdat ze de mogelijkheid hadden zich door hun spirituele gevoeligheid te verbinden met de Akashic Records.
Elk van deze mensen, elk van deze boeken, is niet per se waar of onwaar. Velen zijn misleidingen die door de Oppositie zijn ingebracht om zo de onderwerpen verwarrend te maken en de mensen van het juiste pad af te leiden. Dat is simpelweg een gegeven feit. Voor wat betreft de anderen is het belangrijk te begrijpen dat ze zijn geschreven vanuit simpelweg één perspectief over heel de situatie. Als je de lift naar boven neemt in de Space Needle in Seattle, zal je op 30 m hoogte een verschillend perspectief van de beneden liggende stad hebben dan op 60 m hoogte, en ga zo maar door.
Je visie kan ook nog meer beperkt worden vanwege de richting die de lift uitwijst. Je zult echter niet het volle 360 graden uitzicht van Seattle en het omliggende gebied kunnen hebben totdat je de top bereikt en in staat bent om in elke richting van de ervaring te kunnen kijken. De Negen geven daarom de volgende waarschuwing voor wat betreft de validiteit van de informatie over elk gegeven onderwerp met betrekking tot de spirituele werken:
“Als de mensen op Planeet de Aarde (spirituele) communicatie hebben met een helper of een minder ontwikkelde beschaving die niet de werking van alles begrijpt, dan zullen ze waarschijnlijk misinterpretaties ontvangen.”
De Negen zelf delen niet in de zelfs nog hogere perspectieven van de werkelijke Spirituele Hiërarchie van het Universum, net als diegene die met deze planeet te maken hebben. Om wegens een of andere reden om te kunnen gaan met andere beschavingen die naar planeet de Aarde gekomen zijn, is het belangrijk dit feit in gedachten te houden. Terwijl sommige van deze simpelweg bezoekers zijn, en anderen eenmalige bewoners, zijn er ook enkele van deze beschavingen die oorlogszuchtig zijn en bestaan uit tirannieke rassen.
Dit gebied van het Universum heeft sinds zijn creatie vele oorlogen gezien. Sommige buitenaardse beschavingen zijn op de planeet geweest om te plunderen en de bronnen te stelen, net als roofzuchtige stammen in de geschiedenis van de Aarde die dat bij andere landen hebben gedaan.

Anderen zijn hier geweest om een bepaalde invloed overheden op de wereld uit te oefenen die in lijn van een eigen agenda lagen. Sommigen helpen simpelweg de “oppositie” mee, en andere worden gebruikt om lucifers ultieme doel te behalen. Zoals de negen zeggen, van tijd tot tijd kunnen deze nieuwsgierige extraterrestrial wezens een probleem veroorzaken. Beschavingen die niets begrijpen van de achtergrond van wat er nu op dit moment op planeet aarde aan de hand is, en die onze planeet uit nieuwsgierigheid bezoeken, of voor onderzoek of experimenteren, staan de toch al delicate situatie nog meer in de weg waarbij ze alleen nog maar meer verwarring veroorzaken.


De meest bekende van dit type alien zijn uiteraard de beruchte Greys zoals al eerder benoemd. Zij zijn het gezicht geworden, en vooral de afwijkende ogen, die nu een heel universum van alien beschavingen representeren. Een kleine stad van ongeveer 50.000 mensen in Zuid Oost New Mexico genaamd Roswell heeft deze kleine wezens bijna nog beroemder dan Elvis gemaakt. De Greys zijn een ras van een sterrensysteem bekend als Reticulum of Zeta Reticuli, dat 37 lichtjaren van de aarde ligt, echter nog steeds in deze Melkweg.
Zoals elk veertienjarig kind je nu zou kunnen vertellen, zijn zij degenen die met samenwerking van een aantal andere rassen verantwoordelijk zijn voor de ontvoeringen die hier op planeet de aarde gebeuren. Volgens de negen willen de Greys weten of ze hier op aarde zouden kunnen blijven bestaan waar ze achter proberen te komen door middel van weefsels monsters van ontvoerden af te nemen om vervolgens te culturaliseren. Ze hebben al enige tijd met de samenwerking van de regeringen van de aarde gewerkt om te proberen de genetische waarde van hun ras te kruisen met de aardse genen, zoals eerder beschreven.
De negen geven ons een waarschuwing voorzichtig te zijn voor diegenen van Reticulum en hun motieven. In feite geven ze een waarschuwing om op dit moment voorzichtig te zijn met al diegenen die de aarde bezoeken:
“De Greys hebben zelf een dringende verborgen agenda. Het maskeren rondom de afspraken van en met de Greys verbergt het grotere achterliggende beeld… (Maar) maak niet de misstap om in hun hogere motivatie te geloven in de tijden dat ze hier planeet de aarde bezoeken. Er zijn ook diegenen die hier wensen te komen omdat de destructie van hun eigen fysieke planeet is begonnen en ze dus op zoek zijn naar een plek om opnieuw te kunnen wonen. Een gedeelte van de motivatie is dus inderdaad puur voor praktisch gebruik, om al mocht dat nodig zijn, aardse soorten voor hun eigen omgevingen, op hun eigen planeten te gebruiken… Daarom zijn ze aan het experimenteren met de mensheid en het dierenrijk om de aanwezige mogelijkheden uit te testen.
Er zijn veel verschillende soorten van Zeta, maar ze zijn simpelweg allemaal wezens zonder liefde. Zoals veel soorten alien soorten zijn ze erg nieuwsgierig naar emoties, zeker naar liefde. Sommige schrijvers zeggen dat de Zetans wanhopig ook de emoties willen hebben die we hier op aarde zo vrij kunnen gebruiken, en in feite in een andere dimensie naar je toe zullen komen om je ziel te ontvoeren, dingen met je te doen, je vragen te stellen, en om je vervolgens weer terug te brengen naar je fysieke lichaam hier op aarde.
Kunnen ze dat werkelijk doen? Ja, dat kunnen ze. We zijn multidimensionale wezens die in een multidimensionaal universum leven. Veel ontvoerden hebben verhalen van aliens zonder emoties die heel nieuwsgierig zijn naar onze emoties en die zoals ze zeggen een ongeïnteresseerde en niet liefdevolle houding hebben tegenover degenen die zijn ontvoerd en waar ze experimenten op uitvoeren.
Het beste antwoord gesuggereerd door een schrijver is om “lucide dromen te beoefenen”, wakker zijn zelfs terwijl je slaapt en daardoor beter in staat zijn jezelf te beschermen. De aanwezigheid van deze groep van aliens op de planeet is echter in vergelijking met andere rassen vrij recent. William Bramley, auteur van The Gods of Eden, zegt dat de ontvoeringszaken neigen naar een bepaald patroon:
Een menselijk wezen wordt niet vrijwillig aan boord van een UFO genomen waarbij het een extensief fysiek onderzoek krijgt, waarna het weer wordt vrijgelaten. Dit lijkt voor ons veel op de catch-and-release technieken van wildreservaat experts, die dat vooral doen bij bedreigde soorten die ze willen monitoren - gevangen nemen, taggen, zender implanteren, en loslaten. En begrijp ons niet verkeerd, het implanteren van apparaten om te monitoren is niet zomaar een X-Files fantasie.

Bramley geeft details van een van de eerste en meest beroemde ervaringen hierin die de ontvoering van Betty Andreasson met zich meenam:


“In de kamer, zag Mrs. Andreasson een grote vogel van ongeveer vier en halve meter in hoogte. Volvo leek op een arend maar had een langere nek. Het was in feite een replica van een phoenix, en het had de illusie van levend te zijn. Terwijl Mrs. Andreasson er naar keek begon de phoenix een transformatie te ondergaan. Mrs. Andreasson voelde een intense hitte, zo heet dat ze het tijdens haar hypnose sessie, waardoor ze deze ervaring herleefde, uitschreeuwde van de pijn.
Deze vreemde alien kamer koelde plotseling af. Waar de “Grote vogel” had gestaan brandde nu een klein vuur. Het vuur doofde uit tot een hoopje van grijze as met een aantal roodgloeiende deeltjes. Terwijl het hoopje verder afkoelde zag Betty iets in de as: “Het lijkt op een worm,” vertelde ze onder hypnose, “ een grote dikke worm. Het lijkt net op een grote dikke worm - een grote grijze worm die daar maar ligt.” Waar Mrs. Andreasson getuige van was geweest was de herbeleving van de legende van de Phoenix, helder en voor haar speciaal uitgevoerd.
De Phoenix is een Brotherhood symbool dat volgens Bramley vaak wordt gebruikt en werd gebruikt om het apocalyptische te vertegenwoordigen en het eindeloze menselijke lijden te rechtvaardigen. Ondanks Mrs. Andreasson’s “visioen” van de Phoenix slechts een klein gedeelte was van haar ervaring tijdens de ontvoering, werd door de onderzoekers geconcludeerd dat het zeer duidelijk was dat de aliens Betty naar de vogel hadden gebracht als zijnde het focuspunt van haar hele ervaring.
Het leek het doel te zijn van haar reis door de rode en groene ruimtes. Als resultaat van haar ervaring begon ze UFO’s te integreren in haar eigen christelijke apocalyptische geloof –systeem. Onderzoeker Raymond fowler ging op zoek naar verklaring van deze geloofsovertuigingen:
Raymond Fowler: Hebben ze (UFO’s) iets te doen met wat we noemen de tweede wederopstanding van Christus?

Betty: Dat hebben ze zeker.

Raymond Fowler: Wanneer gaat dit gebeuren?

Betty: Het is niet aan hen om jou dat te vertellen.

Raymond Fowler: Weten ze het?

Betty: Ze weten dat De meester zich klaarmaakt en erg dichtbij is.


“Als dit werkelijk gebeurt is kan je met recht zeggen dat Betty Andreassons’s ervaring een zeer opmerkelijke was. Het zou indicatie geven dat ze slechts een van de vele (in een lange lijn) was die onvrijwillig geïmplanteerd is met een apocalyptische religieuze boodschap, door leden van wat een superviserende sociëteit lijkt te zijn. (Het onderwerp van de tweede wederopstanding van Christus zal verderop in dit boek verder behandeld worden.) Zoals de “Ezekiels” die haar voorgingen in het verleden, suggereert Betty Andreasson’s getuigenis dat ze een behoorlijke mentale ingreep heeft gehad van haar ontvoerders. Dit ingrijpen zou verantwoordelijk kunnen zijn voor sommigen van de ongewone perceptuele fenomenen die ze tijdens haar ontvoering's perioden heeft ervaren.
Anders dan de gepasseerde “Ezekiels”, zal Mrs. Andreasson’s visioen waarschijnlijk niet aan de Bijbel toegevoegd worden, ook zal het haar niet bewegen om een leger te vormen om een religieuze campagne te gaan voeren. Armoedige getuigenis zal de wereld simpelweg nog meer bewijs geven dat de 20e eeuw nog geen verandering heeft gezien in de methodes waarop een superviserend ras de greep op het menselijke ras probeert te behouden.”
Bramley’s conclusie dat deze mensen onvrijwillig worden geïmplanteerd met apocalyptische visies is gewaagd en provocatief, maar essentieel correct. Maar voor welke reden?, moeten we onszelf afvragen, zeker omdat sommige ontvoerden hebben geclaimd Jezus aan boord van het ruimteschip waardoor ze werden ontvoerd, te hebben ontmoet. En waarom zouden deze aliens ons willen monitoren met implantaten? We zullen snel tot antwoorden hiervan komen. Een andere UFO onderzoeker gelooft dat hij een algemeen karakter heeft gevonden in veel van de ontvoeringszaken die hij heeft bestudeerd, iets wat telkens weer herhaald wordt.
“Ik heb met veel mensen te maken die ontvoerd zijn geweest, en het ene algemene karakter lijkt de bloedlijn te zijn, en het is de bloedlijn die terug leidt naar oude Indiaanse of Native Amerikaanse bloedlijnen.”

Als dit waar is zouden dit uiteraard bloedlijnen zijn van een Pleiadean of Sirian herkomst. Veel ontvoerden zoals diegene genoemd in Constance Clear’s boek Reaching for Reality, zijn tot begrip gekomen van hun aandeel in het akkoord gaan met het samenwerken met deze buitenaardse voorouders - het feit dat een gedeelte van hun levens contract akkoord gaat met het zich voor deze doeleinden te laten gebruiken.


The Annunaki
De Annunaki van Nibiru, bekendgemaakt door de Sumerische scholier Zecharia Sitchin in zijn 12th Planet boekenserie, zijn zeer belangrijk om onze geschiedenis geheel te kunnen overzien, zo belangrijk dat we er later in dit boek nog andere hoofdstukken aan hebben gewijd om zo hun interactie met de aarde te kunnen bekijken.
The Sirians
Net als met de Sirians, omdat zij samen met de Orions, het ras zijn dat zoveel invloed heeft gehad tegenover het beginnende Atlantis, Egypte, en de beschavingen van de mediterrane regio’s voor de tijd van Christus.

The Men in Black


Volgens Barbara Clow zijn de Men in Black van Orion verantwoordelijk voor veel van de grote tragedies die in de laatste 26.000 jaar op aarde hebben plaatsgevonden. Het gedeelte van Solara’s EI:An:Ra – The Healing of Orion dat in het vorige hoofdstuk is behandeld laat hun invloed zien op veel van de andere planeten buiten de aarde. Ze komen in deze periode in grote getallen naar de aarde vanwege het niveau van technologie die wij hebben bereikt, een niveau dat tegenover de staat van de technologie van Atlantis, in de periode vlak voordat het vernietigd werd en waarin zij voor het eerst erg veel met de planeet te maken kregen, nog steeds kinderspel is.
De Men in Black zijn van de negatieve polariteit waarover wij het hebben gehad in het gedeelte dat over “de oppositie” ging. Hun grootste kracht is, volgens Clow, situaties creëren waarin kwaadaardige keuzes worden gestimuleerd en aangemoedigd tijdens tijden van hoge technologische ontwikkelingen. De meeste mensen op aarde herinneren zich onbewust hun invloed tijdens en ten opzichte van het vallen van Atlantis, wat ervoor zorgt dat ze nu in dit leven een angst voor oude uit het verleden komende veranderingen hebben en een bijna geheel mentale blokkade tegenover de confrontatie met de Men in Black.
Ze zijn meestal gekleed in donkere pakken met witte shirts en rode stropdas als mensen ze tegenkomen op de planeet. Hun oorspronkelijke strijd was met de Nibiruans en de Sirians, en ze zijn tot op grote hoogte, verantwoordelijk voor de galactische oorlogen die deze hoek van de Melkweg al voor eonen teisteren. “Orion hield de technologische ontwikkelingen op de aarde op een zeer geavanceerde manier in de gaten, en hebben het dominante model op aarde in positie behouden voor hun eigen doeleinden van controle, het geloof dat de aarde de enige plek in het universum is met bewuste levensvormen.
Orion heeft ook deelgenomen aan een programma van het bezaaien van walk-ins – robotten van Orion - op de aarde om zo te helpen hun invloed en controle over de overheden en mensen van deze planeet te behouden.” Volgens Clow hebben diegene van Orion besloten deel te nemen in een andere strijd die bezig is waarbij ze mensen proberen uit te lokken tot nucleaire conflicten om er zo voor te zorgen dat ze de positie van ultieme controle kunnen behouden. De vervuiling van de aarde en het verlammen van goedbedoelende mensen is een patroon dat voortkomt uit hun eerdere oorlogen in dit zonnestelsel.
Net als de Zetans is het voor hun zo dat als ze de condities op de aarde slecht genoeg maken, niemand anders dan hun in staat zullen zijn om hier te overleven omdat wezens van Orion hoge hoeveelheden van straling kunnen tolereren omdat hun nabije sterren die in een extreme mate uitstralen.
De Orion immuunsystemen zijn ook erg sterk aangezien hun lagere trilling ze instaat stelt het typische moderne dieet en de blootstelling aan vervuiling en toxische chemicaliën te kunnen verdragen. Aangezien hun agenda vooral negatief is zijn de Men in Black ook niet terughoudend om genocide te plegen over rassen, hierbij herinnerend aan Lucifer’s ultieme doel en afgezworen missie om ‘God’ van zijn eigen universum te worden. Tijdens de eerste strijd hier op de planeet, 26.000 jaar geleden, werden er door de Orion Atlanteans kristallen geïmplanteerd in de etherische lichamen van machtige of rebelse mensen. Diegene van Orion, in de mogelijkheid om uit de lineaire tijdsframe te stappen, wisten ook dat de aarde in de toekomst een andere strijd zou ondergaan die tussen de positieve en negatieve krachten in het universum zou gaan.
Daarom zijn veel van deze sleutel kristallen geprogrammeerd om hen te helpen bij het beïnvloeden van diegene van het licht die hier op een dag terug zouden komen om het gevecht tegen hen verder voort te zetten. De eindfase van dit plan van Orion is om de walk-ins van hun thuis planeet in te brengen om er zo voor te zorgen dat ze de kristallen tot een maximaal voordeel kunnen gebruiken. De Orion kristallen zijn geprogrammeerd om de mensen hier te overtuigen dat straling hun kinderen en planeet de aarde niet echt zal schaden. Ze zijn de invloeden achter veel van de ‘blinde ogen’ ten opzichte van wat er werkelijk in deze tijd aan de hand is hier op aarde. We zullen dieper op deze kristallen implantaten ingaan in het hoofdstuk over Atlantis.
In haar boek Heart of the Chrisos, beschuldigt Clow het World Management Team, diegene op aarde die samenwerken met de negatieve alien krachten, van het proberen de ruimte rond onze planeet te laten vollopen met vloeibaar plutonium om zo andere multidimensionale aliens die hier komen om ons te helpen tegen te houden. Het ene element dat de Pleiadeans absoluut niet kunnen tolereren is zoals ze zegt plutonium.
“Het doel van het spaceshuttle programma is om vloeibaar plutonium vanaf de aarde in de ruimte te brengen zodat wij (de Pleiadeans) niet naar aarde terug kunnen keren en de mensen van de aarde zich daardoor ook niet hun sterren afkomst kunnen herinneren. …We kunnen niet in aardse vorm incarneren als de atmosfeer te veel plutonium bevat aangezien onze vibratie zwaar wordt verstoord door dit element.”
Plutonium veroorzaakt niet alleen kanker, zoals ze zegt, maar het vernietigt ook het immuunsysteem, onze bescherming tegen virussen vanuit de ruimte, een bescherming “die biljoenen jaren nodig heeft gehad om zich te ontwikkelen” zoals vele bronnen zullen instemmen, dreigt het veelvuldige gebruik van radioactiviteit de Melkweg te vervuilen. De negen drukken ook een grote bezorgdheid uit over de interventie van zoveel “alien” rassen, hier op deze planeet. Ze zeggen dat veel van de problemen die vandaag de dag aanwezig zijn al duizenden jaren geleden in beweging zijn gezet:
“Er zijn dingen die geen onderdeel waren van de planning… die gaan over hebzucht, trots, en verlangen. We noemen bijvoorbeeld de overheden die de wereld controleren, die de crisis hebben gecreëerd. Het was geen gedeelte van het plan…
“De planeet de aarde is gevangen gehouden. En nu is het in de laatste dagen van de vorm die het voor millennia heeft aangenomen. Wanneer de zielen van de aarde hun realiteit hebben herkend en begrepen, kunnen ze vrijgelaten worden, en kunnen ze onderricht en begrippen geven en leren aan andere in andere Melkwegen en zonnestelsels in het universum.”
Ze zijn bedroefd dat de overheden van onze wereld hebben geweigerd om publiekelijk geloof of communicatie te uitten tot ons over hun bestaan, en het bestaan van zoveel andere soorten rassen. In plaats daarvan zijn de meeste overheden van deze wereld in samenwerking met de negatieve alien -- of op de oppositie gebaseerde plannen van een New World Order. Deze overheden hebben niet echt veel keuze gezien de macht die de grote krachten en de bankieren nu over hen hebben.
Voormalig staatssecretaris, Henry Kissinger, adresseerde op 21 Mei, 1992 tot de Bilderberg Groep in Frankrijk:
“Vandaag de dag zouden de Amerikanen buiten zinnen zijn als UN troepen Los Angeles zouden betreden om de orde te herstellen, morgen zullen ze misschien wel dankbaar zijn. Dit is zeker waar als hen verteld wordt dat er een dreiging van buiten af is, of dat nu echt zo is of slechts verteld wordt, die ons wezenlijke bestaan bedreigd.

Dan zullen alle mensen ter wereld pleiten voor de wereldleiders om hun voor dit kwaad te beschermen. Het ene ding dat iedere mens beangstigt is het onbekende. Als dit scenario aan hen wordt gepresenteerd zullen individuele rechten gewillig worden verruild voor de door de wereldoverheid gegeven garantie van hun welzijn.”


Een wijze heeft ooit gezegd, ‘Hetgeen ons het meeste beangstigt is de angst zelf.’ Dit is waar aangezien als we angst opgeven we nooit meer een ander ding zullen hoeven opgeven. Angst is het sleutel wapen van de negatieve krachten tegen de mensen en diegene die voor het licht werken.
Dus het experiment van de 24 beschavingen liep uit de hand, zoals experimenten neigen te doen, zeker met zoveel oncontroleerbare input van zo veel verschillende bronnen van buitenaf. Er waren er velen die zo wie zo niet wilden dat het plan zou slagen, en deden erg hun best om het te laten mislopen. Als je erover nadenkt, hoe kan iets groeien of verbeteren zonder enig experimenteren?
“Als je volledig accepteert en begrijpt, met volledig vertrouwen en geloof in je zelf, en je connecties met het universum, dan breng je de balans aan en ben je niet langer in gebondenheid. Door het mentale proces van de geest, als je de geest verbreekt van hetgeen waar het aan vasthoudt, zal het vrij kunnen zijn. Dit verbreken kan in stadia gaan, zodat je vertrouwen en geloof in je mogelijkheden je innerlijke connectie met het universum te behouden, kan ontwikkelen.
Er is nooit slechts een toekomst. Er zijn altijd verschillende keuzes voor wat betreft de toekomst. Dit is de eigen wil betrekken. Als wij, de beschavingen, weten wat de toekomst is dat betekent dat, dat wij in feite betrokken zijn geraakt, en dus daarmee jullie vrije wil zouden hebben gemanipuleerd.”
De vele verschillende realiteiten of toekomsten bestaan alleen als mogelijkheden totdat ze ingevuld zijn met de intentie en energie welke hun tot de gekozen toekomst maakt. Het is zelfs ook voor de negen nu duidelijk geworden dat de toekomst drastisch aan het veranderen is in deze tijd van de creatie door precies die redenen die dit boek probeert te onderstrepen. Zoals de schepsels die onrust veroorzaken in The Island of Dr. Moreau, is het experiment hier uit de hand gelopen en is als een kanker geworden dat de rest van de creatie bedreigd.
Besluiten zijn al genomen op veel hogere niveaus dan die van de negen.
“Als je zou kunnen weten over de werelden op de werelden in de ruimte zonder nummer - sterren van een grote Majesteit en schoonheid die als prachtige diamanten verschijnen in de zwarte deken van het omniversum - de miljoenen zielen die hun stemmen verheffen, waarbij hun stemmen zich gezamenlijk richten tot het verzoek om vrede op aarde. Als mensen zich bewust zouden zijn van zo een grote liefde en affectie en richting, dan zou de problemen van de aarde helemaal geen problemen meer zijn” – Broeder Phillip.
Het zal misschien wat onjuist overkomen, maar deze beslissingen hielden op een gegeven moment ook eens de overweging in, om het experiment dat op planeet de aarde uit de hand liep te beëindigen.
Zoals Kyron het verteld – “In de laatste 500 jaar… hebben jullie technologieën die aan jullie gegeven zijn op een negatieve in plaats van een positieve manier gebruikt… en daardoor was het de verwachting van Spirit dat de aarde uitgeschakeld zou worden… en dat de polariteit zou gaan verschuiven tot een geheel andere manier dan hoe het was geweest… omdat jullie dat hebben veranderd, ook al is het in de laatste 50 jaar van jullie bestaan hier op de planeet.”
Joseph Smith, oprichter van de mormoon religie, zij eens dat dit de meest duistere ster is van allen, en zelfs de negen geven toe dat wij onze godgegeven creativiteit gebruiken om nieuwe vormen van negativiteit in het universum te brengen.
Maar één ding garanderen ze, ze zullen de totale vernietiging van planeet aarde in deze tijd niet toestaan. Er zijn op dit moment ontelbare aantallen van licht wezens op de aarde die ervoor gekozen hebben om hier nu te zijn ten behoeve van het universum, om te begeleiden en helpen in wat er nu aan de hand is.
Zelfs Kryon verteld dat hij duizenden van zijn werkers met zich mee heeft gebracht. Maar alles is zo erg veranderd, en waar gaat het allemaal naartoe? Dit zijn de grote vragen die nog beantwoord moeten worden.

Als een manier om terug te kijken op de creatie, kijken we naar Emil Bock die in zijn werk Genesis--Creation and the Patriarchs, de creatie van de wereld samenvat op manieren die vaak parallel lopen aan de creatie verhalen van de Lakota, zoals creatie verhalen neergeschreven in het boek Sons of the Wind. Hij voegt echter een andere laag van betekenis toe aan de verscheidene creatie verhalen die we al hebben bekeken:
“Eerst was er de oude Saturnus cyclus: zielen wezens gingen door het eerste stadium van incarnatie, weefde een aankleding en lichamelijk omhulsel, en bereikte eventueel het niveau van het mineralen rijk (mineralen die niet zo hard waren als de mineralen van vandaag de dag). Het was het leven van het vuur element; warme substantie was de enige materiële belichaming die bestond.
“Toen kwam de oude zonnecyclus: het lucht element werd toegevoegd aan het element van warmte. Het licht was geboren! – “Een grotere bron van mogelijkheden in belichaming werd mogelijk tot de hiërarchische wezens, als ook tot de menselijke zielen die nog steeds in een diepe slaap waren.”
De creatie reikte niet verder uit dan het planten Rijk. Plant vormen leefde op en straalde. De oude zonnecyclus bevat de zon, maan, aarde en andere planeten als één kosmisch lichaam.

“Tijdens de oude maan cyclus: wordt water toegevoegd aan de warmte in de lucht. Aan het licht wordt toon toegevoegd, het kosmische woord. Er is een significante verdeling en dualiteit verschijnt wanneer het etherische wezen van de zon wordt gescheiden van de belichaming van de planeet.


De aarde gaat verder door gradaties in condensatie. Het ziel dragende dierenrijk manifesteert zich zonder lichamelijke vormen. Er is een graduele diversiteit in de dierlijke belichamingen. Nog steeds in het vloeibare element, is de mens de volgende fase van incarnatie. Zijn diepe kosmische slaap verandert langzaam naar een droom achtig bewustzijn. De aarde en maan voor men nog steeds een eenheid.
“De aarde cyclus: de maan heeft, om te voorkomen dat de aarde te hard zou worden, zich van de aarde afgescheiden. Aarde, vuur, water, lucht, allen brachten het zich kunnen belichamen stadium van de mens voort. Nu brak het waakzijn van de gedachte aan.
“… Het vijfde en laatste stadium is het post Atlantean tijdperk waarin we ons nu bevinden. Het heeft zich gedurende 10 duizenden jaren ontwikkeld en is onze stap naar de toekomst.”
De onmiddellijke en uiteindelijke toekomst zijn twee verschillende dingen. Deze stap naar de toekomst is wanneer er diep over de afstand naar gekeken wordt, de ultieme toekomst waarover Randolph Winters het heeft als de ‘Step Seven –Life with Creation’, de laatste van de zeven cyclische stappen in creatie van The Pleiadean Mission waarover we begonnen in een vorig hoofdstuk. Dit is het niveau van het terugkeren naar een ‘Oneness’ met de Sugmad en de oceaan van liefde en barmhartigheid - de zee die de collectiviteit van de ziel is, vaak bekend als ‘The Source.’ Alleen deze keer keren we terug als een ‘Awakened One.’
“Stap zeven - leven met creatie - Schemerslaap door de eeuwigheid
“Onze Spirit vormen zijn een gedeelte van de creatie die voor een periode van zeven grote tijden, of een eeuwigheid (eeuwigheid betekent niet voor altijd, het betekent voor één grote cyclus) in slaap zullen zijn. Tijdens deze periode zal al het leven en het gehele universum stoppen te bestaan. Er is geen ruimte of tijd, alleen de niets-heid van slaap. Het is geen periode van creatieve gedachten, maar een rustperiode van overdenking.
Een nieuwe groottijd voor de creatie
“De creatie ontwaakt en begint een nieuw universum te creëren, net als tevoren. We zijn nu een deel van een compleet nieuwe cyclus. Ons gewaar zijn van het zelf is weg, omdat we nu één zijn met de eeuwigheid en toedragen aan de spirituele kennis die ieder en alles begeleidt.
De creatie begint een nieuw universum
“De creatie begint zijn evolutionaire cyclus opnieuw door middel van levenden vormen te creëren die kunnen bijdragen tot zijn evolutie, door wijsheid vergaard door ervaring. Een nieuw universum wordt gevormd om de cyclus van evolutie (van de ziel) te herhalen. De energie van de creatie heeft zich ontwikkeld tot een hoger niveau.
De creatie van nieuwe geest vormen
“De creatie is zich constant aan het verbeteren en nieuwe geest vormen aan het creëren. Geest vormen zijn kleine gedeelten van de creatie die zullen ontwikkelen doormiddel van materiële levensvormen aan te nemen. De creatie zal nu doorgaan met zich te ontwikkelen en verder te verbeteren door de cyclus van levensvormen. De creatie begint constant, door de gehele cyclus van het materiële universum, nieuwe geest vormen. Zelfs hier op aarde komen nieuwe geest vormen tot leven. Aangezien ze geen samengevoegde kennis of intelligentie hebben, zullen deze vormen vaak zien als idioten of gekken. In veel gevallen zijn het slechts nieuwe geesten die in een materiële wereld terecht komen die veel te geavanceerd voor hen is.

Verplaatsen in een spirituele vorm


“Het is een onderdeel van de functie van de creatie om constant te streven naar spirituele grootheid door middel van kennis te vergaren. Aangezien de geest altijd wakker is en nooit slaapt tijdens een groottijd, is het constant aan het observeren en leren. De menselijke vorm gaat continu door met denken en voorziet in voedsel voor de geest. De creatie gaat continu door met het streven naar perfectie in zichzelf om zo een Ur universum te worden.
Het completeren van de zeven cyclussen
“De creatie kan niet degenereren. Het beweegt zich altijd voorwaarts in zijn evolutie. Hetzelfde gebeurt ten opzichte van de menselijke geest vorm, aangezien die ook niet kan degenereren (behalve in extreme gevallen.) Het is mogelijk om te stagneren of vele levens te verspelen zonder iets te leren, maar de geest zal nooit ziek worden of degenereren. De zeven cyclussen van evolutie door de creatie van materiële universums zullen compleet zijn als het energieniveau van de betreffende creatie zich continu verhoogd.
De definitieve verbetering in de zevende periode
“Elke creatie die zijn laatste cyclus van de zeven perioden bereikt en daarmee de hoogst mogelijke verbetering heeft behaald, zal transformeren in een Ur universum dat in staat is om andere creatieve universums zoals het onze te creëren. Het energieniveau van het Ur universum is zo groot dat het kan voorzien in kosmische levenskracht energie tot verschillende creatieve universums tegelijkertijd. Zijn bestaan is pure spirituele energie. De cyclus van de evolutie van spirituele energie gaat verder.”
Ten opzichte van onze nabije toekomst, hangt dat nog steeds geheel van ons af. De toekomst van de individueel is zeer zeker een erg persoonlijke niveau beslissing, ondanks dat er collectieve processen aan het werk zijn zoals uitgelegd in dit gedeelte van artikel door Jelaila Starr genaamd The 5th Dimension -What Will It be Like?:

“Zoals ik het begrijp en zie, hebben we (iedereen op aarde) doormiddel van onze acties gekozen een collectief in onze realiteit aan te brengen, bekijk vanaf die visie bv. het internet. En het ware doel van deze collectiviteit is om een fundering aan te brengen waarop we verschillende realiteiten en samenlevingen kunnen creëren - gecreëerd op de wetten van eenheid en gescheidenheid.

Ik geloof dat veel van ons op de aarde zijn gekomen vanaf andere werelden waar collectieven gebruikelijk zijn, en dat daarom wanneer het tijd was we deze herinneringen uit ons onderbewustzijn haalde en de technologieën die daar gebruikt werden ook hier begonnen te gebruiken.


Er is een gezegde, “Er is niets nieuws in het universum.” Dit geloof ik werkelijk. Alles wat we op dit moment doen op deze planeet is al eerder gedaan. Ik geloof dat we ons met onze toekomstige zelf verbinden en we de kennis over hoe we een vijf dimensionale samenleving kunnen opbouwen, langs de dimensies/staten van bewustzijn tot naar onze huidige wereld brengen. Met andere woorden we zijn nu aan het creëren wat we al eerder hebben gecreëerd op andere werelden en in andere tijdslijnen…”
Misschien laat het volgende gedeelte uit een interview met Alex Collier, afgenomen door genoteerd auteur Val Valerian, als geen ander sommige van de details zien van hoe het is om te leven op andere planeten, en zeker over planeten die bestaan en interactie hebben met verschillende andere rassen in het universum:

Man-Vrouw relaties in de Zenetaen samenleving


Alex: laat me die vraag op deze manier beantwoorden. Ik heb deze vraag die je aan hen wilt stellen neergeschreven, omdat je me een dergelijke zelfde soort vraag al eerder hebt gegeven om aan hen te stellen. Maar, ze vertelde me dat er een tijd was dat ze het Lyra systeem, waar ze zichzelf verschuilden, voor het eerst, nadat er 21 generaties voorbij waren gegaan, verlieten. Ik weet niet alle details, maar ze werden opgejaagd door een ander ras. Ze leefde in uitgeholde asteroïden en manen. Ze waren constant in beweging.
Val: Dit is de hele Zenetaen beschaving.
Alex: Dat is correct, en ik weet niet hoeveel er waren. Ze leefde in principe op hun schepen en moesten zich constant verplaatsen op zoek naar een plek waar het veilig was. Nou, er waren wezens van het Casseopian systeem die hun hielpen, en blijkbaar op een moment dat de Zenetaens onder een soort van op handen zijnde dictatorschap verbleven, aangezien ze in overleving modus verkeerde en één persoon de controle over hun gehele beschaving overnam. Ik kan me herinneren dat Moraney zei dat het noodzakelijk was dat ze hulp kregen, omdat ze het niet langer hadden volgehouden als deze situatie zich nog langer had voortgezet.
Wat er gebeurde was dat ze meegenomen werden naar twee zonnestelsels in de Andromedan Melkweg. We kennen ze als ‘ster 42’ en ‘ster 44’. Ster 42 is Zenetae, dat nu hun ster systeem is. Ster 44 is Tishtae. Ster 42 heeft 27 planeten rondom de binaire sterren. Ster 44 heeft negen planeten, maar al die planeten zijn even groot en groter dan Jupiter. Op dat moment waren ze allemaal terravormig (op de aarde gelijkend)
Val: Deze wezens van het Casseopian systeem, hoe lang geleden, in onze termen, hadden zij ongeveer interactie met hen?
Alex: Ongeveer 2.5 miljoen jaar geleden, maar misschien iets langer geleden.

Val: Is de huidskleur van de Zenetaen altijd blauw geweest?

Alex: Nee. Het is ooit rood geweest. De originele voorvaderen hadden een rode huid, en er is mij verteld dat de Lyrans en Vegans in die tijd een rood gekleurde huid hadden.

Val: Hoe is de verandering in de huidskleur naar blauw begonnen?

Alex: Blijkbaar had het te maken met een pigment verandering veroorzaakt door het innemen van bepaalde mineralen…

Val: Koper gebaseerde mineralen.

Alex: Het was aanwezig in het voedsel en alles wat ze aten, en de dubbele zon had hier ook een effect op. Je moet je hierbij iets herinneren, we hebben het over vijfde dichtheid's wezens, niet derde dichtheid's, dus heb je de drie toegevoegde kleurenspectrums. Ik probeer dit feit altijd mee te nemen in de vergelijking van hun tot ons. Ze leven letterlijk in een andere frequentie.
Val: Op een bepaald moment heb ik jou gevraagd of de Zenetaens zich bewust waren van een andere groep van het Andromedan system die de Inextrians worden genoemd, en jij indiceerde dat die groep van een ster genaamd Mirach kwam.
Alex: Ja, Mirach is de centrale zon voor dat system. Er zijn, als ik het me correct herinner, 919 andere zonnen die zich rond Mirach bevinden, daarbij ook sterren die we niet kunnen zien.
Val: Sterren die bestaan op andere frequentie niveaus.

Alex: Dat klopt. Ik geloof dat ongeveer 130 van de 919 zonnen bewoonde planetaire systemen hebben. De Inextrians komen van een van die 130. Er zijn ook twee andere groepen van de groep van 130 die eerder op aarde zijn geweest.

Meer over de Draconian beschaving


Val: Een andere vraag die ik kreeg om aan jou te stellen is de volgende. Another question that has been put to me to ask you is the following. Als ingehouden liefde en ras leidt tot regressie en devolutie, door de afwezigheid van geuite emotie, hoe komt het dan dat de Alpha Draconians 2 biljoen jaar oud zijn en nog niet uitgestorven zijn? Ten tweede, wat is de gemiddelde levensverwachting van de Draco?
Alex: De gemiddelde levensverwachting van de Draconians loopt uit van een 1800 tot 4100 -jarige leeftijd. Diegenen die 4100 jaar leven zijn van de Koninklijke bloedlijn van de Draconians.
Val: De winged Ciakars.
Alex: Ja, omdat hun genen totaal intact zijn gehouden. Voor wat betreft zij regressief zijn, ja dat zijn ze, maar wat interessant is, Val, is dat ze niet regressief zijn ten opzichte van het respect tegenover hun eigen mensen, maar alleen tegenover andere rassen. Dus wat je hebt is een ras van wezens die erg regressief tegenover rassen anders dan die van zichzelf zijn.
Val: Dat klinkt als een supermodel van imperialisme.

Ze laten hun eigen mensen ongemoeid en zijn doorgegaan met het evolueren binnen hun eigen ras.


Alex: Precies. Ik zou daar zeker niet verbaasd over zijn. Over zo een soort scenario hebben vele individuele het gehad, zelfs Apollonius van Tyana, die het in 79 AD had over de “oorlogen in de hemel.” De beruchte ‘oorlog in de hemel’…
Val: Hier is een andere vraag die aan me is gegeven: “Je vertelde dat de Lemurians en Atlanteans buitenaardsen waren en je noemde ook Nibiru. Vertel ons over Nibiru en zijn rol en relatie tot ons in dit zonnestelsel.”
Alex: Dit is wat mij is verteld over wie diegenen zijn die verbonden zijn met Nibiru. Heel lang geleden hadden kolonies van Sirius B en de Orion Groep problemen met elkaar. Om vrede te brengen was er een huwelijk tussen twee leden van elke groep. De vrouwen kwamen van de Orion Groep, waar de hiërarchie een koningin bevatte - het vrouwelijke dominante model. De mannen kwamen van Sirius B. Beide leden werden geacht royalty van hun respectieve lijn te zijn.

Toen deze twee samen kwamen in een huwelijk, had de nageboorte de genen van beide lijnen. Vanwege deze genen werd het nieuwe ras dat gevormd werd “Nibiru” genoemd, waarvan mij is verteld door Moraney, dat het in de Orion taal “verdeelt over twee” betekent. Dit is wie ze letterlijk zijn een kruising tussen diegenen van Sirius B en een ras van het Orion systeem. Ze vormden een nieuwe “stam” die voor minstens 100en duizenden jaren doorgroeide en floreerde. Dus ze zijn een stam dat tot een ras is geworden.


Poging om onze eigen vrije wil i.p.v. onze persoonlijke belangen te gebruiken
Alex: Ze vertelde dat we op aarde het concept van bevooroordeeld zijn van diegenen van de Orion Groep hebben geleerd ten tijden zij hier waren. Toen ze hier waren, keken wij hoe ze andere rassen en groepen behandelde. Dus we hebben dat simpelweg gepropageerd. Waar het echter om gaat is, als zij inderdaad extreme racistische spanning op deze planeet creëren…. zou je er misschien wat over horen op het nieuws of er over in de krant lezen, en dit is slechts een voorbeeld, maar wat betreft je werkelijk op zou staan en een andere ziel kwaad zou gaan doen, dat zou je heel bewust moeten doen en je zou dan dus ook heel bewust die beslissing moeten maken.
Ik denk dat zij gaan proberen onze eigen vrije wil tegen onszelf te gebruiken. Met andere woorden, ze gaan proberen ons te overtuigen dat dit is wat we moeten doen, en in plaats van mensen van dit idee af te scheiden, gaan ze het juist stimuleren en proberen de situatie te manipuleren zodat het voor goedbedoelende groepen die ons willen helpen lijkt dat wij het niet waard zijn om geholpen te worden.
Val: Maar, ik zou denken dat de Andromedans en andere vredelievende groepen zouden weten dat de regressieven deze tactiek zouden proberen…
Alex: Wel, waarschijnlijk weten ze het. Ik weet dat ze dat weten, maar het feitelijke probleem is, als we ons langs dat pad gaan bewegen en we niet om hulp vragen, dan zullen ze niet tussenbeide komen.
Het openen van de “Can of Worms”: Analyse van het concept van “Verzoek tot Hulp”
Val: Wel, het idee van “vragen voor hulp” opent een geheel nieuwe “can of worms”.
Alex: Ja, ik weet het.
Val: Persoonlijk zie ik het niet gebeuren, ik zie niet genoeg vanaf wie dan ook, wat betreft het alles bij elkaar krijgen om een verschil te maken. Ik denk dat het feit dat ons ras verraden is door anderen van binnen en buiten ons eigen ras bekend is bij de Andromedans en andere goedbedoelende rassen. En, de Andromedans en andere rassen in de Andromedan Raad weten dat deze planeet psychologisch, chemisch, biologisch en op andere manieren is gemanipuleerd tot het punt waar het algemene neurologische functioneren van het menselijke brein van de algemene populatie zo disfunctioneel is dat een algemene mening voor een groot aantal mensen niet mogelijk is (voor wat betreft spirituele intenties die hun zouden kunnen assisteren om zichzelf te manifesteren).
Nu, het is toch niet mogelijk dat de Andromedans of iemand anders daar in de buurt niet zouden weten hoe zeer en hoe erg het menselijke brein met opzet is verwaarloosd, en hoe de mogelijkheid van algemene intentie is tegengehouden. Mijn vraag is, dat wetende, waarom zouden ze zeggen, “we komen jullie helpen als jullie het ons vragen,” als ze zich volledig gewaar zijn van het feit dat wij dat als populatie niet kunnen doen?
Alex: Nou, ik weet niet of ze weten dat we dat niet kunnen vragen.
Val: Ze kennen onze gehele holografische geschiedenis, over alle dingen die hier aan de hand zijn geweest wat betreft de perversie van de menselijke neurologie en de historische tussenkomsten ten opzichte van de mogelijkheden van de populatie in termen van intentie. Bijvoorbeeld, het proces van het fluorideren van water staat in relatie tot de hippocampus, die op zijn beurt in relatie staat met de mogelijkheid tirannie te kunnen bevechten. Dit is waarom de Duitsers en de sovjets fluoride’s gebruiken, en dit is waarom de US een van de meest gefluorideerde landen op de planeet is.
De Andromedans weten dat dit aan de hand is, en dit is slechts de top van de neurologische ijsberg. Dus terwijl dit wetende, zouden ze nog steeds zeggen, “we zullen jullie helpen als jullie het vragen?” Dit vind ik interessant, en iemand moet deze vraag stellen. Er moet ergens door iets wat ze niet zeggen en missend stukje zijn.
De Andromedan visie van “Waarheid” op de Aarde op dit moment
“Waarheid, op jouw planeet, is een gefilterde ervaring die alleen begrepen word door jouw persoonlijke geloof systemen of concepten. We hebben ontdekt dat iedereen op jouw wereld een andere waarheid heeft, en er zijn culturen van waarheid in elke samenleving of beschaving geweest. Het heeft een continuüm van licht op jouw planeet gehouden. De waarheid wordt niet aan iedereen verteld omdat niet iedereen, zoals we voelen, klaar is om het te horen. Er zijn sommigen van jullie die jullie waarheden in een doos hebben gestopt en nog zullen stoppen en hun levens ervan afgescheiden houden.
Het probleem is dat veel van jullie mensheid waarheden persoonlijk interpreteert in plaats van het te zien als een objectieve waarheid of realiteit. Ze zouden deze waarheid nemen en het erg egoïstisch maken om zo zichzelf en anderen op te hemelen, en zoals we zien en door onze eigen ervaring, een waarheid is daar totaal niet voor bedoeld. Dan zouden ze opnieuw een soort van religie en dogma creëren, iets waarvan ze van afgescheiden konden blijven, maar dat in de ogen van anderen geweldig zou zijn.
En een waarheid heeft niks te maken met jullie aardse religies. Het geheim, de wonderbaarlijke natuur van de geest heeft niets te maken met jullie religies. Jullie zijn allemaal multidimensionaal. Denk op die manier. Om op die manier te kunnen denken zouden jullie Terrans, de weg in moeten slaan waarbij je jezelf en leven van binnen en buiten gaat begrijpen en gewaarworden. Maak heel je geloof systemen abstract, niet persoonlijk. Vanwege jullie persoonlijke gehechtheden hebben jullie jezelf van de universele kennis afgesneden.
Je moet een objectief bewustzijn hebben om ware kennis te kunnen verkrijgen. Jullie hebben allemaal de houding van een subjectief zelf gecultiveerd. Het Is-ness leeft in niet één van jullie, en als je niet in je eigen goddelijkheid gelooft of daar begrip of ontwikkeling in hebt, hoe ga je dan de volgende sprong naar de volgende niveaus maken? Hoe ga je dan waar onvoorwaardelijk respect en onvoorwaardelijke liefde aantrekken en invloed laten hebben, tot jezelf, zonder dat je op deze manieren denkt? Als je niet deelneemt, zal je slechts een toeschouwer zijn. Je zult daardoor niet kijken of deelnemen in het plan voor groei en evolutie in onze Melkweg, en het aldus niet waarlijk zelf ervaren.”


Dovnload 119.1 Kb.