Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Sony introduceert nieuwe Blu-ray speler en bijbehorende surround systemen

Dovnload 11.87 Kb.

Sony introduceert nieuwe Blu-ray speler en bijbehorende surround systemenDatum15.05.2017
Grootte11.87 Kb.

Dovnload 11.87 Kb.

Sony introduceert nieuwe Blu-ray speler en bijbehorende surround systemen

Nieuwe surround sound systemen sluiten aan bij High Definition beeld voor bioscoopervaring

Badhoevedorp 21 april 2009 - Sony introduceert de nieuwe de BDP-S360 Blu-ray speler in combinatie met nieuwe BRAVIA surround sound systemen HT-SS360, HT-SF360-en HT-FS3 voor een uitstekende thuisbioscoopervaring. De Blu-ray speler start in zes seconden op en levert 1080p beeldkwaliteit, met volledige 7.1 surround sound via een compatibele AV-receiver. Deze instap Blu-ray speler is voorzien van DTS-HD en Dolby TrueHD.

Extra content via BD-live
De BDP-S360 is voorzien van BD-Live. Met deze functie is tijdens de film gerelateerde content zoals extra scènes, trailers en games te downloaden. Via de usb-aansluiting is deze content ook op een usb-stick te zetten.

Automatisch beeld verbeteren van bestaande dvd's
De nieuwe Sony Blu-ray speler is uitgerust met Sony's Precision Cinema HD Upscale-technologie. Deze technologie converteert standaard definition-signalen naar 1080p. Zo ontstaat er een bijna high definition beeld via de High Definition Multimedia Interface (HDMI). Bestaande dvd collecties blijven zo dus uitstekend te gebruiken en zijn op een veel betere manier te bekijken.

Eenvoudige bediening en voorzien van nieuwe technologie
Met de BRAVIA Sync-technologie zijn de Blu-ray speler, de BRAVIA-televisie en het Home Theatre-systeem via één afstandsbediening te bedienen. De Xross Media Bar biedt eenvoudige en intuïtieve navigatie tussen de televisiemenu's. Met 24p true cinema zijn films te bekijken zoals de regisseur ze bedoelt heeft. Daarnaast zorgt Sony's Precision Drive-technologie voor de nodige stabilisatie bij het afspelen van gebogen of bekraste Blu-ray discs en dvd's. De speler ondersteunt ook Deep Colour video-output en AVCHD-discs gecodeerd met xvColor (xvYCC) technologie.

Drie nieuwe BRAVIA Theatre-systemen combineren vormgeving met prestaties
De HT-SS360 en HT-SF-360 beschikken over elegante luidsprekers en een krachtige 5.1 receiver met tuner die qua vormgeving past bij de BDP-S360. De HT-SS360 beschikt over satelliet luidsprekers en de HT-SF360 heeft vloerstaande speakers.. Beide systemen zijn uitgerust met 1000Watt vermogen en ondersteunen High Definition geluid indien ze zijn aangesloten op een Blu-ray speler en BRAVIA Sync is ingeschakeld. Deze Theatre-systemen komen als kit met de BDP-S360 beschikbaar op de Nederlandse markt. De HTP-BD360SS met satellietluidsprekers en de HTP-BD360SF met vloerstaandeluidsprekers.

Draadloos met Sony S-AIR
Aangezien de consument de voorkeur geeft aan draadloze toepassingen hebben de nieuwe systemen Sony S-AIR draadloze technologie. Dit biedt geweldige surround sound ervaring zonder draden door de huiskamer. De HT-SS360-en HT-SF360 beschikken tevens over Sony's intelligente DCAC (Digital Cinema Auto Calibration) technologie, waardoor het plaatsen van de luidsprekers eenvoudig wordt. De automatische kalibratie vertaalt een aantal belangrijke factoren, zoals de luidsprekerafstand, volume en frequentie naar de optimale surround sound voor muziek en films.

2.1 Blu-ray matching Home Theatre
Het Sony HT-FS3 Home Theatre systeem maakt de nieuwe serie compleet. Dit systeem zorgt voor uitstekend filmgeluid zonder kabels en beschikt over een in de subwoofer ingebouwde versterker en FM/AM radio en 2.1 kanalen van de S-Force PRO Front Surround. Net als de HT-SS360 en de HT-SF360 is dit Home Theatre-systeem uitgerust met een Digital Media poort zodat bestanden op mp3-spelers, computers of mobiele telefoons zijn af te spelen. Dit systeem zal ook in combinatie met de BDP-S360 verkrijgbaar zijn onder de naam BDV-360PS.

Sony, duurzaamheid en het milieu

Per product werkt Sony een eco-strategie uit op basis van de pijlers Proces, Product en Planeet. Alle inspanningen op dit gebied zijn terug te vinden op www.sony.nl/eco.


Beschikbaarheid

De Blu-ray speler en BRAVIA Theatre surround systemen zijn beschikbaar vanaf juli 2009.


---------Voor meer informatie kijk op www.sony.nl/pers of neem contact op met:

Hans den Heijer, PR Manager Sony Nederland

Tel: 020 658 1640 / e-mail: hans.den.heijer(at)eu.sony.com
Gijs Fennell, Whizpr

Tel: 0317 410 483 / e-mail sony(at)whizpr.nl


Over Sony:

Sony fabriceert audio-, video-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consument en de zakelijke markt wereldwijd. Met muziek, films, spelletjes en online ondernemingen bevindt Sony zich in een unieke positie als een van de belangrijkste consumentenmerken ter wereld. Sony behaalde in het boekjaar dat afliep op 31maart 2008 een geconsolideerde omzet van 55,44 miljard euro (8,871 miljard yen). Wereldwijd werken bij Sony ongeveer 180.500 mensen. In Europa boekte Sony in het boekjaar dat afliep op 31 maart 2008 een geconsolideerde omzet van 12,73 miljard euro (2.328 miljard yen) gebaseerd op een gemiddelde wisselkoers voor diezelfde periode van 160 yen voor één euro. Sony Europe, met als hoofdkantoor het Sony Center op de Potsdamer Platz in Berlijn, is verantwoordelijk voor de activiteiten op elektronicagebied in Europa en noteerde een geconsolideerde omzet van 9,55 miljard euro.


Of kijk op www.sony.eu/presscentre

  • Extra content via BD-live
  • Eenvoudige bediening en voorzien van nieuwe technologie
  • Drie nieuwe BRAVIA Theatre-systemen combineren vormgeving met prestaties
  • Draadloos met Sony S-AIR
  • 2.1 Blu-ray matching Home Theatre
  • Sony, duurzaamheid en het milieu

  • Dovnload 11.87 Kb.