Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Sportpark Hoog Weerdenburg

Dovnload 13.36 Kb.

Sportpark Hoog WeerdenburgDatum15.05.2017
Grootte13.36 Kb.

Dovnload 13.36 Kb.

Sportpark Hoog Weerdenburg Postadres

Weerdenburgselaan 6A Zwaanweg 36

3985 SE Werkhoven 3985 PL Werkhoven

Tel: 0343-551440 06-13394507 Website: www.svaurora.nl secretarisvoetbal@svaurora.nl
SV AURORA HEEFT U NODIG!!!

Afgelopen voetbal seizoen was weer geweldig. Jong en oud hebben op en rond de velden van Aurora genoten van het voetbal, een drankje, een hapje en van heel veel gezelligheid. Om dit ook aankomend seizoen weer mogelijk te maken is het bestuur opzoek naar U!!

Er zijn verschillende functies die nog ingevuld moeten worden. Want alleen als iedereen zijn steentje bijdraagt kan Aurora nog vele jaren vooruit!
Penningmeester

Aurora is opzoek naar een penningmeester. Binnen Aurora is dit een belangrijke taak. Je zult mede verantwoordelijk zijn voor de financiën van de club. Je taken zullen zijn de begroting opstellen, het financieel jaarverslag opmaken, begroting voor de verschillende commissies uitdenken en het bijwonen van de bestuursvergaderingen.

Kortom een belangrijke maar leuke taak!
Heeft u vragen bel of mail naar Rudy Vernooij (secretaris SV Aurora)

Tel: 06-13394507

Mail: rudyvernooij@hotmail.com
Lid van de sponsorcommissie

De sponsorcommissie zorgt er onder andere voor dat het financiële hart van Aurora blijft draaien. Door de sponsorcommissie is het mogelijk dat alle teams in gesponsorde kleding voetballen en dat Aurora financieel gezond blijft.

De commissie komt verschillende keren per jaar bij elkaar om de stand van zaken te bespreken.
Heeft u vragen bel of mail naar Rudy Vernooij (secretaris SV Aurora)

Tel: 06-13394507

Mail: rudyvernooij@hotmail.com
Leiders/trainers voor de jeugd

Ondanks dat alle teams qua spelers zijn ingedeeld zoeken we nog i.i.g. trainers voor diverse teams. We hebben deze invulling echt nodig om aan de competitie te kunnen beginnen. We kunnen de teams toch niet zonder begeleiding de competitie in laten gaan?


In eerste instantie zoeken wij nog trainers voor de C1, E2, F2 en de Mini’s.
Heeft u vragen, bel of mail gerust met Wim van de Glind (TC Jeugdcommissie SV Aurora)

Tel: 06-51360662

Mail: wimvandeglind@gmail.com
Of met Patrick Miltenburg (TC en Jeugdvoorzitter SV Aurora)

Tel: 06-19911742

Mail: patrickmiltenburg@gmail.com

Lid van de Jeugdcommissie

De Jeugdcommissie zorgt ervoor dat alles rondom de jeugd wordt tot in de puntjes wordt geregeld. Van technische zaken, wedstrijdsecretariaat tot en met het organiseren van de Auroradag.


We zoeken een nieuwe vrijwilliger die namens de JC de rol van scheidsrechter coördinator op zich neemt.
Als coördinator zorg je ervoor dat dat de thuisspelende teams voorzien van een scheidsrechter. Tevens ben je aanwezig bij de vergaderingen van de JC en heb je inbreng in het beleid van de Jeugdafdeling.
Of met Patrick Miltenburg (TC en Jeugdvoorzitter SV Aurora)

Tel: 06-19911742

Mail: patrickmiltenburg@gmail.com


Leider van het tweede vrouwen team

Aurora is er trots op dat in het seizoen 2015 – 2016 2 vrouwen teams wedstrijden gaan voetballen. Om alles goed te laten verlopen zijn we opzoek naar een leider / coach voor het tweede vrouwen team. Het team speelt de thuiswedstrijden in de ochtend het kan gebeuren dat de vrouwen in de middag de uit wedstrijden moeten spelen.

Op zondag bent je aanwezig om de vrouwen te begeleiden door het geven van aanwijzingen, zorgen voor de wissels en het invullen van het wedstrijdformulier. Het bepalen van de opstelling zal in overleg gaan met de trainer en leiders van vrouwen 1.
Heeft u vragen bel of mail naar Rudy Vernooij (secretaris SV Aurora)

Tel: 06-13394507Mail: rudyvernooij@hotmail.com

Zit uw functie hier nog niet bij en wilt u wel iets voor sv Aurora voetbal betekenen dan kunt u ook bellen of mailen naar Rudy Vernooij. Uw hulp is meer dan welkom!!

  • Zit uw functie hier nog niet bij en wilt u wel iets voor sv Aurora voetbal betekenen dan kunt u ook bellen of mailen naar Rudy Vernooij. Uw hulp is meer dan welkom!!

  • Dovnload 13.36 Kb.