Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Stagiair(e) grafische vormgeving en communicatie

Dovnload 8.69 Kb.

Stagiair(e) grafische vormgeving en communicatieDatum23.10.2018
Grootte8.69 Kb.

Dovnload 8.69 Kb.

Stagiair(e) grafische vormgeving en communicatieKleine Bien bvba ( Bonnefooi - Epaulé Jeté - Huis VDH)
Bonnefooi, gelegen in het hart van Brussel, opende haar deuren in 2008 en is sindsdien hét Brusselse platform voor avontuurlijke en kwaliteitsvolle livemuziek. Onze jongere zus, Epaulé Jeté is onze lieu de vie op het Flagey plein en heeft grote ambities om een voortrekkersrol te spelen binnen het jazzcircuit.
Onze paraplu, Huis VDH, is een 400m2-grote werkplaats boven Café Bonnefooi en is nu al een echte hotspot aan het worden voor creatievelingen allerhande binnen de sectoren van cultuur, kunst en muziek. Er zitten ook tal van andere evenementen in de pijplijn, waaronder een outdoor festival, artiesten in residentie en internationale projecten.

www.bonnefooi.be www.epaulejete.be

Functie

We zoeken een gemotiveerde stagiair(e) om samen met de Communication Manager in te staan voor de PR, communicatie en promotie van Bonnefooi, Epaulé Jeté en Huis VDH. De stagiair(e) zal zich vooral bezighouden met de grafische vormgeving van persberichten, -dossiers en nieuwsbrieven, maar ook met het meer technische onderhoud van de websites en de diverse sociale media-kanalen.Profiel

  • Je surft helemaal mee op de digitale golf en je weet de diverse sociale media kanalen op een efficiënte manier in te zetten

  • Je hebt een sterke kennis van – en vooral een uitgesproken visie op - grafische vormgeving en de bijhorende programma’s zoals Indesign, Photoshop, Adobe Premier Elements.

  • Je kent de ins en outs van alles wat met het onderhoud en het vormgeven van websites te maken heeft

  • Vlot in de omgang, communicatief sterk en een goede pen

  • Meertalig (Nederlands – Frans – Engels) is een must

  • Een passie voor muziek en cultuur in het algemeen

  • Je kent de Brusselse culturele en muzikale sceneAanbod
Een zeer interessante stage binnen een jong, creatief en dynamisch huis, waar je je passie voor muziek en cultuur kan laten samensmelten met je technische vaardigheden. We zouden graag een twee à drietal dagen per week op jou kunnen rekenen.
Solliciteren
Solliciteren voor deze vacature kan door een mailtje te sturen naar alimentation-generale@hotmail.com, met daarin je CV, motivatiebrief en liefst ook een aantal voorbeelden van je grafische kunnen.
Contactpersoon: Maria Coenen

Reageren voor: 19/03/2015

  • Solliciteren

  • Dovnload 8.69 Kb.