Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Stamboom van elne en gorik bellemans

Dovnload 2.62 Mb.

Stamboom van elne en gorik bellemansPagina1/4
Datum04.06.2018
Grootte2.62 Mb.

Dovnload 2.62 Mb.
  1   2   3   4

STAMBOOM VAN ELNE EN GORIK BELLEMANS

VOORWOORD

Met respect voor de families BELLEMANS en WALRAVENS en DE TURCK en GEERTS heb ik de stamboom samengesteld van mijn kleinkinderen ELNE en GORIK BELLEMANS uit het ontbonden gezin van JOHAN FRANS LYDIA BELLEMANS met ELS MARGRIET DE TURCK.

Ik ben vertrokken uit de KWARTIERSTAAT van beide kleinkinderen ELNE en GORIK met als PROBAND nummer 1.

Steunende op objectieve bronnen als GEBOORTE-, HUWELIJKS- en OVERLIJDENSAKTEN ben ik teruggegaan in de tijd op zoek naar de verste voorouders. Beide PROBANTEN zijn opgebouwd door GENEN van diezelfde VOOROUDERS, die doorheen de jaren en eeuwen ziekten, ongelukken en oorlogen hebben overleefd en zich hebben voortgeplant. Respect voor AL die! Op zoek naar het antwoorden op de vraag:

Wie zijn wij en Wie liggen aan de basis van ons ZIJN?

Wetende dat onze kleinkinderen op hun beurt een GEZIN kunnen stichten betekent dat dit werk nooit stopt! BEWAAR dus alle realia die te maken hebben met al die GESLACHTEN: foto's, kennisgevingen van geboorten, dopen, huwelijken, overlijdens, documenten en publikaties allerhande ... Ze zijn een zinvolle aanvulling bij de stamboom. Sta ook open voor aanvullingen van buitenaf.Onze stambomen zijn gepubliceerd en zijn te vinden op INTERNET: op GENEANET en in ARTIKELS, met respect voor de privacy-wet.

Lucien DE TURCK

HALLE, juli 2017  1   2   3   4

  • Wie zijn wij en Wie liggen aan de basis van ons ZIJN
  • Onze stambomen zijn gepubliceerd en zijn te vinden op INTERNET: op GENEANET en in ARTIKELS, met respect voor de privacy-wet. Lucien DE TURCK HALLE, juli 2017

  • Dovnload 2.62 Mb.