Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Steun aan lokale sport intiatieven

Dovnload 12 Kb.

Steun aan lokale sport intiatievenDatum08.05.2017
Grootte12 Kb.

Dovnload 12 Kb.

http://www.kdiegemsport.be/a/images/logo.jpg

uplace-tag-pink-rgb.jpg

mtt.jpgUPLACE WORDT HOOFDSPONSOR VAN K. DIEGEM SPORT
EN SPONSOR VAN HET MACHELS TRIATHLON TEAMSTEUN AAN LOKALE SPORT INTIATIEVEN
Machelen, 25/09/2013 -- Tijdens een persconferentie op het gemeeentehuis van Machelen vandaag kondigde Uplace aan hoofdsponsor te worden van Koninklijk Diegem Sport en sponsor van het Machels Triathlon Team. Burgemeester Degroef en Schepen van Sport De Wulf zijn opgetogen over de samenwerking die sport als verbindende factor in hun gemeente in de verf zet. De voorzitters van beide sportteams hopen met de extra ondersteuning op een nog betere omkadering van hun atleten.
Lorin Parys, COO van Uplace: “Met deze partnerships onderstrepen we ons ruimer engagement in de regio. Zowel bij KDS als bij het Machels Triathlon Team bewonderen we de manier waarop ze inzetten op het ontwikkelen van potentieel. Beide verenigingen zijn gezond en draaien op het enthousiasme van een goed werkend bestuur en gemotiveerde atleten. Zowel met KDS als met het Triathlon team hadden we meteen een klik, we zijn trots dat we de clubs en hun atleten mogen ondersteunen in hun groei naar verder succes."
Burgemeester De Groef toonde zich verheugd dat Uplace nu al investeert in contacten met zijn buurtbewoners: “Van bij aanvang staan wij achter het Uplace project in Machelen. Niet alleen omdat het project de trekker van de reconversie van de hele kanaalzone is, maar ook omdat we weten dat het een bruisende ontmoetingsplaats voor alle inwoners van Machelen en omgeving wordt. Met deze investering verankert Uplace zijn lokale wortels nog steviger in de regio en daar plukken de inwoners van Machelen en Diegem de vruchten van. ”
Schepen De Wulf onderstreept: "Met dit lange termijn engagement krijgen beide sportverenigingen een extra financiële injectie en kunnen ze hun teamwerking verder uitbouwen. Dat is belangrijk voor Machelen en Diegem omdat het mensen en vooral onze jeugd bij elkaar brengt. Voor KDS is het een belangrijke opsteker na het wegvallen van de vorige hoofdsponsor."
Guy Van Weyenberge, voorzitter van Koninklijk Diegem Sport, vat samen: “Met Uplace hebben we een partner gevonden die gelooft in de uitbouw van onze missie en onze visie, waarin wij het beste uit ieder indiviu willen halen, zowel in de jeugdwerking (regionaal en nationaal) als bij de eerste ploeg. Uplace steunt daarom zowel de eerste ploeg als de jeugdploegen van Koninklijk Diegem Sport. Onze jeugdwerking – die onlangs bekroond werd als ‘Beste Jeugdopleiding van België’ – zal actief worden ondersteund en op deze manier werkt Uplace bijvoorbeeld mee aan de uitbreiding van het scoutingproject en de KDS Talentendagen. Daarnaast zullen ook de supporters van onze eerste ploeg op regelmatige tijdstippen in de watten worden gelegd”."
Hugo Hermans, voorzitter van het Machels Triathlon Team: “Wij zijn trots op de steun die we sinds vorig jaar van Uplace ontvangen. Uplace is de oprichter van het eerste professionele triatlon-team in België en we zijn trots om het kleine broertje van zo’n pro-team te mogen zijn. Bovendien werpt de samenwerking nu al zijn vruchten af: dit jaar mogen we drie van onze 50 atleten naar de hoogmis van het triatlon, de IronMan in Kona, Hawaii, sturen – een record in de geschiedenis van het Machels Triatlon Team. ”

* * *


Over Uplace
Uplace is een vastgoedgroep in de lifestyle business die zich specialiseert in het ontwikkelen, beheren en investeren in “all-in-one” ervaringsbestemmingen en innoverende kantoorprojecten. Tot onze flagship projecten rekenen we het Uplace project in Machelen, de heropleving van een brownfield site met een trendy hotel, innoverende kantoorruimte, retail, ontspanningsfaciliteiten en een impressionante designtoren.

 

Bij Uplace kijken we verder dan bouwen en gebouwen. We vragen mensen hoe ze willen leven, werken en ontspannen en beantwoorden aan hun verlangens met innovatieve vastgoedoplossingen die een meerwaarde bieden voor de hele gemeenschap. Zo zorgt de ontwikkeling van het Uplace project voor de heropleving van de hele kanaalzone Machelen – Vilvoorde en zal Uplace voor 3.000 jobs tijdens de bouwfase, en nog eens 3.000 jobs na de opening, zorgen. 

We geloven in ‘There is more you in U’: de passie en het professionalisme waarmee we onze projecten uitvoeren, zetten we ook in om verenigingen die het potentieel in mensen ondersteunen te laten groeien. Uplace steunt Solid International, het Uplace Pro Triathlon Team, Itinera, K.Diegem Sport en het Machels Triathlon Team.


Over Koninklijk Diegem Sport
Koninklijk Diegem Sport wil, in haar unieke sfeer, via kwaliteitsvolle jeugdopleiding en de geïntegreerde doorstroming van jonge talenten, op nationaal niveau trendsetter zijn vanuit de Noordrand Brussel.
Dankzij deze missie is onze voetbalclub uitgegroeid tot een zeer stabiele 3e klasser die op nationaal de nodige erkenning krijgt. Zo werd onze club in 2013 uitgeroepen tot beste jeugdopleiding van België en startte tevens in 2013 een structurele samenwerking met 1e klasser Club Brugge.
K.Diegem Sport heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een echte leverancier van talenten aan 1e nationalers in binnen en buitenland. Het volgende lijstje spreekt voor zich: Nabil Dirar (Westerlo - Club Brugge – AS Monaco), Yannick Ferreira Carrasco (KRC Genk-AS Monaco), Ben Yagan (OHL), Omar El Kaddouri (RSCA – Napoli – Torino), Soufiane Bidaoui (Westerlo – Lierse – Parma), etc.

Over het Machels Triathlon Team
Het Machels Triathlon Team werd in 1985 opgericht. Ondertussen heeft de club al 202 IronMan-wedstrijden op haar palmares, waaronder 7 deelnames aan het Wereldkampioenschap Triatlon: IronMan Kona, Hawaii.

Dit jaar starten op zaterdag 12 oktober 3 atleten van het Machels Triathlon Team in Kona, wat het totaal aantal IronMan-deelnames op 205 brengt.Voor meer informatie:

Neem contact op met Eva Winnen, marketing manager Uplace, 02/263.63.00 of info@uplace.eu, www.uplace.eu

  • UPLACE WORDT HOOFDSPONSOR VAN K. DIEGEM SPORT EN SPONSOR VAN HET MACHELS TRIATHLON TEAM STEUN AAN LOKALE SPORT INTIATIEVEN
  • Over Koninklijk Diegem Sport
  • Over het Machels Triathlon Team
  • Voor meer informatie

  • Dovnload 12 Kb.