Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Stichting It’s Time nu De Vlashegge 26 6951 nn dieren

Dovnload 28.4 Kb.

Stichting It’s Time nu De Vlashegge 26 6951 nn dierenDatum18.06.2018
Grootte28.4 Kb.

Dovnload 28.4 Kb.Stichting It’s Time.nu

De Vlashegge 26

6951 NN Dieren

06-11957188

www.itstime.nu

PERSBERICHT

It’s Time to make history!

Regionale muzikanten spelen samen tegen slokdarmkanker
DIEREN- Op zaterdag 24 september organiseert Stichting It’s time.nu in samenwerking met Polysport een groots benefietconcert in Dieren. De avond begint om 19.00 uur. Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop, de hele opbrengst gaat naar de strijd tegen slokdarmkanker.
‘When words fail, music speaks’. Angela Huhnholz-Vos onderschrijft deze uitspraak als geen ander. Nadat haar man, Randy Huhnholz, in november 2014 overleed, bleef ze zingen en muziek maken. Zoals ze altijd samen met Randy had gedaan. Met familie en vrienden richtte ze de stichting It’s Time.nu op. De stichting steunt het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam in het onderzoek naar vroege opsporing en preventie van slokdarmkanker, de ziekte die Randy op 46-jarige leeftijd fataal werd. Met sportieve en muzikale evenementen wordt geld ingezameld. Inmiddels is ruim 20.000 euro opgehaald. Maar in de zestien maanden van haar bestaan leverde de stichting meer op dan geld. De evenementen zijn gezellig, soms uitdagend en altijd positief van insteek. Een steeds grotere groep mensen verbindt zich aan de stichting, helpt mee met de organisatie en de uitvoering van activiteiten. Een prachtig resultaat dat op 24 september tot een hoogtepunt moet komen.
Muzikale vrienden

Regionaal bekende bands, muzikanten en de DJ’s van Swingtime doen mee aan een muzikale estafette. De dames van Donkerblond en Angela’s funky soulband Groove on the Roof knallen de avond open. Zij worden gevolgd door het bekende Support-Act en Lynx, allebei met stevige rock. Ans Meurs, zij maakte begin jaren 80 furore als Ann Palmer, staat voor het eerst sinds jaren weer op de planken. Samen met haar zoon Tim zal ze een nummer brengen dat voor deze avond is gemaakt. Ook haakt ze aan bij Burt Meijer & Friends. Dit is de band van haar man, Christiaan Meurs, oud drummer van Long tall Ernie & the shakers. Move your Mind, ook een begrip in de regio, sluit deze estafette af met een Nederlandstalige set. In elke band spelen muzikanten die Randy hebben gekend.


Eerbetoon

Om de oren even rust te gunnen en het goede doel te spekken organiseert It’s time een veiling en een verloting. Klapstuk is een schilderij van Jack’s Art uit Apeldoorn. Jack Liemburg stelde een schilderij beschikbaar ter waarde van 2400 euro. De veiling begint deze week al via Facebook.

Zangeres Cindy van der Meer zingt het prachtige ‘Leaves are falling’, haar eigen nummer over haar eigen strijd.

Dan is het de beurt aan de bands waarin Randy, deels samen met Angela, zelf speelde. Keep the Change, Purity en Bad Buckley zullen nog één keer spelen en een eerbetoon brengen aan hun gitarist.


Koninklijke finale

Speciaal voor deze avond is een Queen tributeband geformeerd. De band bestaat uit geweldige muzikanten die onder bezielende leiding van zanger Huub Peters een groot aantal Queen klassiekers laat horen. Bij het nummer ‘Somebody to love’ verzorgt het Dierense koor ‘Almost Famous’ de achtergrondzang.


Kaarten voor dit eenmalige spektakel zijn te koop bij de horecabedrijven in de regio, Spar en Primera Dieren en online via www.itstime.nu.


KvK nummer Bankrekeningnummer

63274418 NL80INGB0006851727  • Stichting It’s Time.nu De Vlashegge 26 6951 NN Dieren 06-11957188 www.itstime.nu PERSBERICHT
  • Muzikale vrienden
  • Koninklijke finale
  • KvK nummer Bankrekeningnummer 63274418 NL80INGB0006851727

  • Dovnload 28.4 Kb.